IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
    20 млн. заеми, вие числата за нищо ги нямате, май....
    Не ми се смята какви месечни вноски има по тия заеми...
    Бях го писал по-назад - около 1.5 млн на година са, ако кредита е за 20 години. Друг е въпроса, че за 20млн кредит, трябва добро обезпечение или ортаци в ББР
    А за тугедъра на око може да се сметне за 2020г около 500к приходи от комисионни по животозастраховки. Който не го мързи, да гледа статистиката на кфн и за минали години. Мен не ме интересува

Коментар

• Бях прав и го намерих поста, така че директно копвам:

ЛЪЖИ/манипулации//Биполярност или няма проблем всичко е точно ... вие преценетете:

На 23 Август го питат въпрос -
      https://www.youtube.com/watch?v=cO_4CXEfA9Y
      58:10 мин: Михайл Динев пита - на колко години стана милионер? Нямам, в данъчната декларация не пише така, нищо нямам наистина никаква собственост, така че от тази гледна точка не съм милионер … по общи определения съм беден … по общите правила съм доста зле ….

2 Май го питат в Примо -
      https://www.facebook.com/watch/live/...permalink&t=12
      6:32 мин: Кажи ми честно на колко милиона оценяваш активите си? - отговоро Ако в момента реша да ги продам ще ми отнеме 1-2, но над 20 милиона мога да си взема в лева.
      Kildirim_Bei какво ли ще измисли тотката сега?

Джендър Михайлов, защо в едно видео се правиш на социално слаб, а в друго, че имаш над 20 милиона в активи. Кое от двете е валидно и защо така гнусно лъжеш?

monopola да не забравиш да добавиш и това за кейса си пред институциите.
      Last edited by needtoknowmore; 15.03.2021, 15:48.
      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Тогедъра бива - последния отчет им е от 2018, около 300 хил. лв. печалба, има и около 700 хил. лв. неразпределена. Ама нещо не виждам да имат големи дългосрочни задължения, а за лихви са платили само 26 хил. лв. Явно не е теглил оттам някакъв голям заем.
        Трежърите са скръб за 2019. 22 хил. лв. печалба, ама имат около 100 хил. лв. непокрита загуба от предни години. Там никакви лихви и задължения няма. Начи няма как и оттам да е теглил заем.
        Хммм - аз си мислех, че Тугедър са по-големи - то като едно по-голямо заведение/ресторант. Как са, сравнено с други застрахователни брокери?

Коментар

• По здрав за ТОГЕДЪРИТЕ

https://www.google.com/search?client...e-gws-wiz-serp

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение

На колко печалба са за 2019 - така на око?
            Тогедъра бива - последния отчет им е от 2018, около 300 хил. лв. печалба, има и около 700 хил. лв. неразпределена. Ама нещо не виждам да имат големи дългосрочни задължения, а за лихви са платили само 26 хил. лв. Явно не е теглил оттам някакъв голям заем.
            Трежърите са скръб за 2019. 22 хил. лв. печалба, ама имат около 100 хил. лв. непокрита загуба от предни години. Там никакви лихви и задължения няма. Начи няма как и оттам да е теглил заем.
            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

гледал съм го в тубата при някакви ..обесняваше , че имал
              но му трябвали не помня 2 години да освободи

абе пълни лъжи за пред канарите
              Да и аз имам спомен, трябва да видя другия форум, някой беше споделил - как хем е социално слаб и нямал нищо на негово име, но имал десетки милиони лева в активи

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

тогедър и трежър са на печалба.. нямам достъп до документи
                На колко печалба са за 2019 - така на око?

Коментар

няма 20 млн активи, а заеми, на които им изплаща вноските с приходите от другите фирми
                  Тва като физическо лице, или през некои фирми?
                  20 млн. заеми, вие числата за нищо ги нямате, май....
                  Не ми се смята какви месечни вноски има по тия заеми...
                  То тва ако е така, чай да проверя някъде дали не са го писали данъкоплатец на годината....
                  Last edited by Kildirim_Bei; 15.03.2021, 15:08.
                  Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                  ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

няма 20 млн активи, а заеми, на които им изплаща вноските с приходите от другите фирми
                    гледал съм го в тубата при някакви ..обесняваше , че имал
                    но му трябвали не помня 2 години да освободи

абе пълни лъжи за пред канарите
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Повярвай ми - сега вярно сигурно я знаят тая тема 10-20 човека, но когато нещата се нажежат, хората ще почнат да я четат. И то ще я четат хиляди хора. И то ще я изчетат от първата до последната страница, особено ако се окажат от излъганите - това е просто етап в бавното осъзнаване на истината
                      и кой идиот ще чете 300 и кусур страници.. хахахах всички акционери знаят какви смешници и дилетанти се подвизават тук.. никой не ви чете.. спрете да се мислите за велики капитал нажежиха достатъчно с техните пасквили, лъжи и манипулации и пак никой не ви чете

Коментар

тогава като нямаш достъп не ни казвай, че лъжм като казваме че Ивелин с тия 20 милиона в активи дето ги имал лъже
                        може да има 20 милиона покрай пакетите дето е продал на наивните патриоти
                        но от тогедър и трежър не

Коментар

тогава като нямаш достъп не ни казвай, че лъжм като казваме че Ивелин с тия 20 милиона в активи дето ги имал лъже
                          може да има 20 милиона покрай пакетите дето е продал на наивните патриоти
                          но от тогедър и трежър не
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

покажи в отчета за 2019-та или 2020-та (защото имаш достъп до него както те четем)
                            къде са видими парите събрани от патриотите купили си пакети по 200бр на цени 30-60К лева

трябва да се виждат в отчета за 2019-та, но нещо ги хванало липсата по частни сметки на схемаджиите.

покажи ми една фирма в търговския, която е успешен бизнес на Ивелин преди 2014-та и генерира печалби с които той да оправдае мантрата на милионер, работещ в парка за ползу роди.

заплатата 150К нещо за нея да кажеш

недоволните лъгани изпълнители в парка за тях нещо да кажеш

остави другите лакърдиии и кажи Детелинов какво прави освен, че е пример за други такива деца-чудо, от които после да пропищи родата след като си купят всички пакети

ПП - продават ли се пакети от парка и на кава цена са сега акциите. кои физически лица продават и какво се случва с парите.

Коментар

п.п. освен вас десетимата никой друг не чете тая тема
                              Повярвай ми - сега вярно сигурно я знаят тая тема 10-20 човека, но когато нещата се нажежат, хората ще почнат да я четат. И то ще я четат хиляди хора. И то ще я изчетат от първата до последната страница, особено ако се окажат от излъганите - това е просто етап в бавното осъзнаване на истината

Коментар

• Тотката, е събирателен образ на всички тугедърчета, които се изреждат да пишат лъжи и внушения, но между тях се прокрадват зрънца истина. В интерес на истината допускам да пише дори джендър Михайлов през тотката. Има много сходен маниер на аргументация, но може всички да пишат и мислят еднакво, все пак са сектанти mindless drones polished by Михайлов. Михайлов не изпъква с висок. Така че, тотката е силен образ, които казва много ценни неща.

От гледане на клипчета на Михайлов и компания, няма как да разбеш, че 58-те милиона лева са вкарани в къщи или пък че има 43 милиона печалба, ама те били приходи, как Михайлов налял лично 20 милиона лева, как финансирал проекта със застрахователнтие премии и т.н. Видимо има инфо, което е достъпно само до вътрешния кръг, но по-адски малоумен начин се хвърля на амбразурата да защитава Историческия Парк и джнедър Михалов.

Без активните действия на тотката, нямаше как да открием този нов хоризонт на инвестиции на акционер-дарители: пари от Историческия Парк, към безотчетност насочена къщи, целия обръч от фирми и допълнителни проекти, с които до диверсифицират парите. Едно браво за тотката от мен.
                                Last edited by needtoknowmore; 15.03.2021, 14:31.

Коментар

Working...
                                X