If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
НЯМА НИТО ЕДИН МИЛИОНЕР КОЙТО ДА НАПРАВИ КАКВОТО И ДА Е БЕЗ ДА МУ ДАДАТ ПАРИ ИЛИ ДА СПЕЧЕЛИ. НИТО ЕДИН. Те да отидат до ВС-то искат пари. Да му вземеш интервю взема ПАРИ, щото му губиш от времето и той губи пари.
IQ - 152, жалко че изгоря архива на нашите некадърници от Менса и няма как да провериш. В далечната 98г не беше електронен
натиснал си единицата без да искаш, че излезе се изкара по-умен от Доналд Тръмп.. ето затова ти никога няма да станеш милионер, а само беден креслив трол с капслок по форумите
мадона се показва и й плащат 50 000 хиляди човека. На мистър Пол никой му плаща и на никого не се показва. Плаща само той.. вие тука правили ли сте си айкю тестове или пиза тестове за функционална грамотност.. ? Няма да е зле да ги минете, басирам се, че няма да изкарате повече от 60 на айкюто..
НЯМА НИТО ЕДИН МИЛИОНЕР КОЙТО ДА НАПРАВИ КАКВОТО И ДА Е БЕЗ ДА МУ ДАДАТ ПАРИ ИЛИ ДА СПЕЧЕЛИ. НИТО ЕДИН. Те да отидат до ВС-то искат пари. Да му вземеш интервю взема ПАРИ, щото му губиш от времето и той губи пари.
IQ - 152, жалко че изгоря архива на нашите некадърници от Менса и няма как да провериш. В далечната 98г не беше електронен
Като викне Фънки МАДОНА да попее 1 час да не би да не плаща?
Схемата е СЪЩАТА. Тя Мадона е богата точно щото и ПЛАЩАТ. Оня там "мел гибсън" също
мадона се показва и й плащат 50 000 хиляди човека. На мистър Пол никой му плаща и на никого не се показва. Плаща само той.. вие тука правили ли сте си айкю тестове или пиза тестове за функционална грамотност.. ? Няма да е зле да ги минете, басирам се, че няма да изкарате повече от 60 на айкюто..
Ти като си купиш къща в сащ да не би да те канят по новините
Джон Лоутън като си купи къща в Неофит Рилски да не би да са даваха по новините.. това си е личен живот.
къде чу хвалебствени слова и откъде накъде ще даваме 1 милион на милиардер това от тогедърците ли го чу или болната ти ботска глава го роди току-що.. ИП досега не е дал 1 стотинка за реклама пък камо ли 1 милион на инкогнито сенатор..
Като викне Фънки МАДОНА да попее 1 час да не би да не плаща?
Схемата е СЪЩАТА. Тя Мадона е богата точно щото и ПЛАЩАТ. Оня там "мел гибсън" също
Ох ще падна ) Значи републиканеца идва да инвестира у нас - оле ще падна Че нали ще го разкостят обратно в щатите бе Тот - че говори за Америка на първо място, а после идва и инвестира в нашия уникален парк (извън Америка) )) В място с не-прозрачни процедури, с повдигани обвинения и вече загубени дела...
А - цитирай ме колкото си искаш Важното е хората да четат коментарите и дано си правят сметките преди да дойдат при вас...
Пък какво ще си помислят за мен - то си е тяхно решение. За теб съм трол, да. За такъв, който е прочел темата и е решил да стои на страна - ще съм нещо друго.
Въпрос на перспектива, не мислиш ли?
aми то тая тема, освен вас петимата дежурни трола други не я четат.. всички милиардери инвестират през офшорки за да не плащат данъци.. очевидно и това ти е неясно.. затова няма и медии и снимки. И ако делата бяха загубени Ивелин щеше да е в затвора.. а паркът закрит.. всички дела са или прекратени или спечелени от него а ние вече не разчитаме на български инвестиции, така че ако ще целият български народ да прочете тая тролска тема, това няма да попречи по никакъв начин на парка
Ох ще падна ) Значи републиканеца идва да инвестира у нас - оле ще падна Че нали ще го разкостят обратно в щатите бе Тот - че говори за Америка на първо място, а после идва и инвестира в нашия уникален парк (извън Америка) )) В място с не-прозрачни процедури, с повдигани обвинения и вече загубени дела...
А - цитирай ме колкото си искаш Важното е хората да четат коментарите и дано си правят сметките преди да дойдат при вас...
Пък какво ще си помислят за мен - то си е тяхно решение. За теб съм трол, да. За такъв, който е прочел темата и е решил да стои на страна - ще съм нещо друго.
е поне ти си призна най-накрая, че си мазен трол ще го скрийншотна и ще го показвам на хората, които си мислят, че тук пишат случайни форумци професионалисти, а не професионални тролове
Къщата му в момента се строи, правят се изкопи и ще е същата като тази голямата, която вече е завършено, дето вие неграмотни илитерати й викахте, че била църква.. иначе има намерение да я ползва за американски туристи с инвестиционна цел. А човекът разбира от инвестиции дооооооооста повече от теб и останалите тролчета пишман инвесторчета
Прочее, липсва ми тук моят приятел, Митето, Mr.Profit. Някой да знае, иска ли още да купи пакет акции за няколко десетки бона? Питам, т.к.дълго и старателно, опитвах да го предпазя..
Ха ха.
Да ви кажа как сте го направили - платили сте 1млн на този международен измамник да дойде да се изсере тука с една къща и малко хвалебствени слова и кой от къде е .....
къде чу хвалебствени слова и откъде накъде ще даваме 1 милион на милиардер това от тогедърците ли го чу или болната ти ботска глава го роди току-що.. ИП досега не е дал 1 стотинка за реклама пък камо ли 1 милион на инкогнито сенатор..
И че ви троля тук - мисля, че е ясно на всички че го правя
А за г-н Пол - уж щеше да идва на ивента, а сега пък е само дошъл да си похарчи доларчетата и си е заминал... Въобще...ти чуваш ли се какви ги приказваш
Я кажи тая къща, дето я е купил - кога ще идва в нея? Взел я е с инвестиционна цел може би? Или иска да живее тук? Какво е обяснил на Ивелин ?
е поне ти си призна най-накрая, че си мазен трол ще го скрийншотна и ще го показвам на хората, които си мислят, че тук пишат случайни форумци професионалисти, а не професионални тролове
Къщата му в момента се строи, правят се изкопи и ще е същата като тази голямата, която вече е завършено, дето вие неграмотни илитерати й викахте, че била църква.. иначе има намерение да я ползва за американски туристи с инвестиционна цел. А човекът разбира от инвестиции дооооооооста повече от теб и останалите тролчета пишман инвесторчета
и как така са дошли 1800 тогедърци като във фирмата тогедър работят стотина човека.. хората пръскат хиляди левове по исторически парк за сувенири и това те дразни очевидно и естествено трябва да ги наплюеш, че били фанатични шарани с промити мозъци..но само да ти припомня от историята, че фанатиците са тези, които са превземали света в миналото, а не форумните тролове поплювковци да не мислиш, че Бил Гейтс, дето е цъкал по 20 часа всеки ден на компа да прави софтуер не е бил фанатик?
Г-н Пол дойде, изля един куп пари в България и си замина - това са фактите. Deal with it
Ха ха.
Да ви кажа как сте го направили - платили сте 1млн на този международен измамник да дойде да се изсере тука с една къща и малко хвалебствени слова и кой от къде е .....
оригинална реплика е термин в търговията.. ограмоти си малко пецка.. когато е изработено по същия начин и със същите материали като оригинала е оригинална реплика - а ментак и бутафория са гипсовите римски панички от китай, които си купувате в италия и разправяте, че са по-хубави от българските оригинали..
това Панагюрско съкровище, което го разнасят по света да не мислиш, че е оригиналът ама никой не реве, че било бутафория
Не съществува такова нещо като оригинална реплика Това съществува само в главата на Ивелин и всички вас, на които ви ги тъпче в кухите лейки без никакво усилие...
А що се отнася за Панагюрското съкровище - то си е официално признато, че реплитите обикалят света, а не оригиналът.
Съществуват само 2 термина - оригинал и реплика. Другото е само във вашите глави
и как така са дошли 1800 тогедърци като във фирмата тогедър работят стотина човека.. хората пръскат хиляди левове по исторически парк за сувенири и това те дразни очевидно и естествено трябва да ги наплюеш, че били фанатични шарани с промити мозъци..но само да ти припомня от историята, че фанатиците са тези, които са превземали света в миналото, а не форумните тролове поплювковци да не мислиш, че Бил Гейтс, дето е цъкал по 20 часа всеки ден на компа да прави софтуер не е бил фанатик?
Г-н Пол дойде, изля един куп пари в България и си замина - това са фактите. Deal with it
Моля те чети внимателно какво ти пишат хората Писах, че тия ''1800'' са хора, на които сте им набутали от вашите ''акции''. Тези ''1800'' са всичките ви предани хора, ''инвестирали'' по някакъв начин при вас....
Какво им продавате - не ме интересува.
И че ви троля тук - мисля, че е ясно на всички че го правя Но целта е също ясна - да се хвърли малко светлина върху порочните ви схеми.
А за г-н Пол - уж щеше да идва на ивента, а сега пък е дошъл само да си похарчи доларчетата и си е заминал... Въобще...ти чуваш ли се какви ги приказваш
Я кажи тая къща, дето я е купил - кога ще идва в нея? Взел я е с инвестиционна цел може би? Или иска да живее тук? Какво ви е обяснявал Ивелин ?
Коментар