If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Този "парк" е пример на недопустима, ТЕЖКА злоупотреба със средства на наивни хора и, рано или късно, ще влезе и в криминалните хроники. Виновните, вече, е време да се притесняват за живота и здравето си, т.к.дори съдът, бе пази от гневни измамени с огромни суми, хора. Аз не съм пострадал и нямам мотив но, доста народ са навървили, така че...
На всичките защитници на амбразурата ви липсва какво да напишете след "защото....."
Защото ще лъсне далаверката, нали?
Според мен е защото просто всъщност нищо не разбират - тугедърските курсове не са ги подготвили за реалния свят, а за света, в който знаят елементарни неща, които са достатъчни да метнат бабите, дядовците и рода/приятели.
Добре де, разбирачо - айде обясни на нас, невежите и незнаещите - как точно става пиниза и къде реално са тия липсващи пари? Говоря за прословутите 58 липсващи милиона, а лично на мен ми е интересно и за тия 43 милиона нещо си там - ти ще кажеш какво
Просто няма как да каже - аз тия акции съм ги плащал по 1 лев и горницата над това , която бай Ставри от горно нанадолнище доведен племеника си стойчо с костюмчето е платил си е лична печалба в моя джеб. С част от парите ще кредитирам парка щото съм пич...но да ми се връща с ресто 40%
еми няма как да го каже това в интервю
абе банда лъжци, които си мислят, че с патриотични мантри ще укротяват бай Ставри форевър.... засега им се получава, но докога...ще видим.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
еми oт написаното дотук се вижда ясно, че ти очевидно не разбираш нищо от строителство, финанси и отчети...
Ако имаше какво да кажеш, щеше да напишеш: "Нищо не разбираш от строителство, финанси и отчети, защото....."
На всичките защитници на амбразурата ви липсва какво да напишете след "защото....."
Защото ще лъсне далаверката, нали?
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
еми oт написаното дотук се вижда ясно, че ти очевидно не разбираш нищо от строителство, финанси и отчети...
Добре де, разбирачо - айде обясни на нас, невежите и незнаещите - как точно става пиниза и къде реално са тия липсващи пари? Говоря за прословутите 58 липсващи милиона, а лично на мен ми е интересно и за тия 43 милиона нещо си там - ти ще кажеш какво
Защото, който разбира малко от строителство, финанси, отчети може за 10 минути преглед на общодостъпната информация в Търговски Регистър да се светне, че едни хора са платили милиони, които са потънали в джобовете на фисически лица и само малка част от тези милиони постъпват в парка под формата на ЗАЕМ...реално паркът става собственост на физическите лице, които са си продали акциите на балъците издирени от тугедър консултантите.
Огромен проблем за обществото е начина по който действа тогедър схемата. Хващат и търсят млади и не толкова млади наивници, които искат да станат милионери тичайки с костюмче и лъжейки пардон продавайки на всички свои близки някакви много яки продкути, кеф ти застраховки, кеф ти книжки, но това е параван най-вече за големите пари - пакети от исторически парк ад...
Този модел е като вирус - хващаш едно пишлеме и му промиваш мозъка (детелинов е идеален модел за подражание) и после го нахъсваш и го пускаш примерно в малък областен град от където е.... почва приятели, рода, близки познати и тн и тн... урожавя е голям. Същото това пишлеме е толкова босо финаносво и толкова промито гледайки големите батковци, че не може да се осъзна, че е инструмент в ръцате на измамниците и е убедено, че ще направи пари за себе си и близките си хора. Това е страшното, защото не му се налага да лъже а напротив излъгно е (пишлемето) и прецаква хората от общността около него.
Та накратко - нещо между секта и пирамида се пуска с патриотична теза на уста и парка като флаг да продава акции със сч. стойност -Х лева за 200+ лева броя и така едни хора става милионери (представяйки се за милионери от други дейности)
Пази боже от такива патриоти!
Защото, който разбира малко от строителство, финанси, отчети може за 10 минути преглед на общодостъпната информация в Търговски Регистър да се светне, че едни хора са платили милиони, които са потънали в джобовете на фисически лица и само малка част от тези милиони постъпват в парка под формата на ЗАЕМ...реално паркът става собственост на физическите лице, които са си продали акциите на балъците издирени от тугедър консултантите.
Огромен проблем за обществото е начина по който действа тогедър схемата. Хващат и търсят млади и не толкова млади наивници, които искат да станат милионери тичайки с костюмче и лъжейки пардон продавайки на всички свои близки някакви много яки продкути, кеф ти застраховки, кеф ти книжки, но това е параван най-вече за големите пари - пакети от исторически парк ад...
Този модел е като вирус - хващаш едно пишлеме и му промиваш мозъка (детелинов е идеален модел за подражание) и после го нахъсваш и го пускаш примерно в малък областен град от където е.... почва приятели, рода, близки познати и тн и тн... урожавя е голям. Същото това пишлеме е толкова босо финаносво и толкова промито гледайки големите батковци, че не може да се осъзна, че е инструмент в ръцате на измамниците и е убедено, че ще направи пари за себе си и близките си хора. Това е страшното, защото не му се налага да лъже а напротив излъгно е (пишлемето) и прецаква хората от общността около него.
Та накратко - нещо между секта и пирамида се пуска с патриотична теза на уста и парка като флаг да продава акции със сч. стойност -Х лева за 200+ лева броя и така едни хора става милионери (представяйки се за милионери от други дейности)
Пази боже от такива патриоти!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Какво бихте казали на хората, които все още не са посещавали Историческия парк? Какво да очакват прекрачвайки прага му?
Да получат солидна доза самочувствие и себеуважение. Това сякаш е нещо, което много ни липсва, вяра в собствените ни възможности да направим нещо тук и сега, а не да търсим спасение в чужбина. Идвайки в Исторически парк, всеки един има възможност да осъзнае, че е потомък на велик народ и това да му помогне, не като го направи надменен, а да го накара да се почувства равен, което ще предизвика уважението на другите нации към нас.
хах надменните тролове тука трябва да го прочетат това
еми доказателството е под ника му - има и самопризнания, че преди 4 години проектът се е провалил, но той продължава да настоява да му бъдат дадени 42 000 долара
Пак демонстрираш женски тип избирателна слухова пропускливост
Я разкажи за тия 43 милиона приход или печалба или квото там са ти казали по семинарите? Кога ще има дивиденти? Явно сте много горди от постижението и с кеф ще ни натриеш носовете документално и доказателствено Извинявай, забравих - ти нали не работеше в тугедър... или работеше...
от сега е ясно, че парите няма да си ги видят и си мисля, че оплакването в съда ще е по-малкото зло от това някой прост и бесен патриот да вземе кирка и да тръгне да си търси парите.
когато лъжеш прости хора трябва да си готов да получиш адекватно на интелекта им отношение, когато разберат, че са платили по 200 лева за акция, която има счетоводна стойност -2 лева .... найс а?
Докажи, че Пирамидов е измамил който и да е За вашата си има документи и интервюта - всеки с малко акъл може да я види
Гледам, че не си ми послушал съвета и да дадеш профила на някой по-способен... не е добре така, ще хванеш някоя язва, или пак ще се разпискаш и после ще мрънкаш, че модовете те трият
еми доказателството е под ника му - има и самопризнания, че преди 4 години проектът се е провалил, но той продължава да настоява да му бъдат дадени 42 000 долара
кой ще свидетелства и ще рискува да затрие всичките си инвестирани пари?
Искаш да кажеш, че ако някой, който е купил акции, свидетелства, то парите, дадени на "отговорно пазене" на акционерите-продавачи, няма да влязат в парка?
.....щото акционерите-продавачи мнооого ще му се разсърдят и ще му "затрият" инвестицията
А защо да му се сърдят, ако всичко е наред?
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар