IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
    Бях прав и го намерих поста, така че директно копвам:

Kildirim_Bei какво ли ще измисли тотката сега?

Джендър Михайлов, защо в едно видео се правиш на социално слаб, а в друго, че имаш над 20 милиона в активи. Кое от двете е валидно и защо така гнусно лъжеш?

monopola да не забравиш да добавиш и това за кейса си пред институциите.
    Интересно. Може между двете видеа да е загубил парите си. Кое е първото?

Коментар

• Увътрил е той. Пишман - акционерите е увътрил. Сам, с техните пари, се перчи. Щото, след като са му дадени от парите, ТОЙ ВЯРВА, ЧЕ ТЕ, СА СТАНАЛИ НЕГОВИ, а будалинковците - те духат супата.
      Last edited by Pyramid; 15.03.2021, 19:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
        заемите на ивелин са в качество на физическо лице, а не юридическо. И не са 20 милиона, а по-малко, но личните му вложения в парка са 20 милиона.
        Той с тия пари 2 парка щеше да построи.... Увътрил се е
        Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
        ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Ами ако примерно след изборите бойко чекмеджето не спечели - какво ще ви е оправданието тогава за неплащането на данъците, а, родолюбиви и патриотични орленца и патенца? Направете една оперативка и брейнстормнете някакви опорки - ей така, за всеки случай

Щях да забравя - ти нали не работеше в тугедър? Или работиш? Последно? Обърках се от многото ти лъжи
          Ще ти разкрия една тайна: Милият, и той е объркан.Там, по принцип, хайлазува ама дали се води това работа или не, и сам не знае.

Коментар

ми щото иначе трябва да се плащат сума ти и данъци за чекмеджето бойко
            Ами ако примерно след изборите бойко чекмеджето не спечели - какво ще ви е оправданието тогава за неплащането на данъците, а, родолюбиви и патриотични орленца и патенца? Направете една оперативка и брейнстормнете някакви опорки - ей така, за всеки случай

Щях да забравя - ти нали не работеше в тугедър? Или работиш? Последно? Обърках се от многото ти лъжи

Коментар

това са глупости

данъци се плащат, когато почнеш да вадиш пари.

ако парите са му от законен бизнес с платени данъци - може да ги вложи всички в парка без да се налага и 1 лев данък да плати. е освен едни лични осигyровки по договр за управление, а после да си плаща ДО на заплатата.

пак казвам всички тези приказки са прах в очите на финансово неграмотните патриоти които си дадоха парите с надежа, че ги дават на патриот, а то един... милионер
              Last edited by bertram; 15.03.2021, 19:28.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Това защо не се вижда в ГФО-то през годините?

Коментар

заемите на ивелин са в качество на физическо лице, а не юридическо. И не са 20 милиона, а по-малко, но личните му вложения в парка са 20 милиона.
                  това са лъжи за пред канарчетата

може би визира лични че е казал, че тези акции струват 200 кинта, продал ги е на балъците - взел е парите и после ги е вложил в парк...опаа..под формата на кредит.

и пак издиша обяснението защото парите са по-малко, също така облигационната емисия първата бея даде имената на облигационерите и не е само ивелинката и тн и тн

всичко това са лъжи и прах в очите на патриотите, които тугедърите издириха под дърво и камък да си дадат последния лев за парка, лев който може и да влязат от него 30 ст в парка, но ще са под формата на кредит.

Коментар

Това защо не се вижда в ГФО-то през годините?
                    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• заемите на ивелин са в качество на физическо лице, а не юридическо. И не са 20 милиона, а по-малко, но личните му вложения в парка са 20 милиона.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ти си от схемаджиите и сваляш нивото на дискусията.

монопола и останалите не сме проблем за хората, които са си дали спестяванията или пък са теглили заеми.

проблемът са тия лъвчета милионерчета покрай парка, които говорят за успех, пишат се финансови консултанти, а са гола вода във всичко освен в наглостта и безсрамния си подход в лъжите.

този тип хора няма как да направят парка така, че да плаща обещаните дивиденти, но не знам колко успешно ще им се получи обитаването на района, когато стане ясно, че са прибрали парите на наивниците, а дивиденти йок.
                        и вие как помагате на балъкционерите

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

монополе внимавай само да си изтървал нещо и да не спечелиш делото, че ще те ритаме после, ако го изгубиш.. аз съм приготвил момчетата да изяждаме парка, къщите и апартаментите на балъкционерите
                          ти си от схемаджиите и сваляш нивото на дискусията.

монопола и останалите не сме проблем за хората, които са си дали спестяванията или пък са теглили заеми.

проблемът са тия лъвчета милионерчета покрай парка, които говорят за успех, пишат се финансови консултанти, а са гола вода във всичко освен в наглостта и безсрамния си подход в лъжите.

този тип хора няма как да направят парка така, че да плаща обещаните дивиденти, но не знам колко успешно ще им се получи обитаването на района, когато стане ясно, че са прибрали парите на наивниците, а дивиденти йок.

Коментар

Бях прав и го намерих поста, така че директно копвам:

Kildirim_Bei какво ли ще измисли тотката сега?

Джендър Михайлов, защо в едно видео се правиш на социално слаб, а в друго, че имаш над 20 милиона в активи. Кое от двете е валидно и защо така гнусно лъжеш?

monopola да не забравиш да добавиш и това за кейса си пред институциите.
                            монополе внимавай само да си изтървал нещо и да не спечелиш делото, че ще те ритаме после, ако го изгубиш.. аз съм приготвил момчетата да изяждаме парка, къщите и апартаментите на балъкционерите след като ги изпържат в съда
                            Last edited by raydalio; 15.03.2021, 16:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

+ там са 100 маймуни и не отиват парите само за нарциса 'милионер'
                              Жалко, не се е здравно осигурявал. Психиатрите можеше да се погрижат за него.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
                                Бях го писал по-назад - около 1.5 млн на година са, ако кредита е за 20 години. Друг е въпроса, че за 20млн кредит, трябва добро обезпечение или ортаци в ББР
                                А за тугедъра на око може да се сметне за 2020г около 500к приходи от комисионни по животозастраховки. Който не го мързи, да гледа статистиката на кфн и за минали години. Мен не ме интересува
                                + там са 100 маймуни и не отиват парите само за нарциса 'милионер'

Коментар

Working...
                                X