IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

ами отговорите са в тия 300 страници.. аз се изморих вече.. вие сте като папагали спамите едно и също нон стоп, отговаря ви се и ти после викаш ми аз съм много прост отговори ми пак.. и така 300 страници 3 години..
    покажи в отчета за 2019-та или 2020-та (защото имаш достъп до него както те четем)
    къде са видими парите събрани от патриотите купили си пакети по 200бр на цени 30-60К лева

трябва да се виждат в отчета за 2019-та, но нещо ги хванало липсата по частни сметки на схемаджиите.

покажи ми една фирма в търговския, която е успешен бизнес на Ивелин преди 2014-та и генерира печалби с които той да оправдае мантрата на милионер, работещ в парка за ползу роди.

заплатата 150К нещо за нея да кажеш

недоволните лъгани изпълнители в парка за тях нещо да кажеш

остави другите лакърдиии и кажи Детелинов какво прави освен, че е пример за други такива деца-чудо, от които после да пропищи родата след като си купят всички пакети

ПП - продават ли се пакети от парка и на кава цена са сега акциите. кои физически лица продават и какво се случва с парите.
    Last edited by bertram; 15.03.2021, 14:27.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Ееее... излагаш се... очаквах повече от теб (всъщност не ).

Ти казваш - отговорих ви, аз и другите казваме - не, не си. То затова "спамим" нон-стоп както казваш Истината се вижда и ще се види от случайния читател, който ще попадне на темата - той ще прецени. Ако си се уморил, още отдавна ти казах - нека следващият по списък вземе профила, барем попаднем на по-добро предизвикателство Отстъпи профила с чест (колкото и странно да звучи, казано за вас ). Преди това - този път наистина - остави едно последно добро впечатление и кажи къде са тия 58 милиона
      ахаха егати развалената грамофонна плоча изтъркахте се яко вече..

п.п. освен вас десетимата никой друг не чете тая тема

накрая ще почна да отговарям със скрийншоти от предишни отговори..

Коментар

• Следя темата от няколко дни и не мога да повярвам как се допуска такъв човек да отговаря от името на ИП, направо е срамно.

Всичко, което твърдите, съветите, които раздавате , внушенията ,които правите по видеа и постове в мрежите, отива по дяволите.

Съжалявам хората, набутали парите си и съжалявам вас, че използвате патриотизъм, родолюбие и пр. ценности по този начин.

По-добре замълчете и се молете по-малко да видят тази тема и да не разберат за нея, въпреки, че май е късно. Жалка работа.
        Last edited by X_Y; 15.03.2021, 14:11.

Коментар

ами отговорите са в тия 300 страници.. аз се изморих вече.. вие сте като папагали спамите едно и също нон стоп, отговаря ви се и ти после викаш ми аз съм много прост отговори ми пак.. и така 300 страници 3 години..
          Ееее... излагаш се... очаквах повече от теб (всъщност не ).

Ти казваш - отговорих ви, аз и другите казваме - не, не си. То затова "спамим" нон-стоп както казваш Истината се вижда и ще се види от случайния читател, който ще попадне на темата - той ще прецени. Ако си се уморил, още отдавна ти казах - нека следващият по списък вземе профила, барем попаднем на по-добро предизвикателство Отстъпи профила с чест (колкото и странно да звучи, казано за вас ). Преди това - този път наистина - остави едно последно добро впечатление и кажи къде са тия 58 милиона

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Тарикат мъж не писка

- първо: нищо не отговаряш и второ - ти директно обиждаш участниците в дискусията, което е нарушение. Коригирай и двете точки и тогава ще почнат и нас да ни трият И просто изкъртваш психологическия профил Направо дисертация може да се напише по драсканията ти

Да почнем отначало - кажи къде са парите и какви механизми има за защита на инвестицията на акционерите
            Last edited by totenkopf; 15.03.2021, 13:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

може би просто са счели, че наивността на партиотите, които обирате не е подсъдна.

и пак си остават основните въпроси

1. Исторически Парк не увеличава капитала с парите на жертвите мамени от тугедър консултанти. - В баланса за 2019-та се вижда

2. Парите на патриотите потъват в частни сметки на лицата от групата около(или над) Ивелин Михайлов - физ. лица продават на физ. лица от ясно по ясно

3. Паркът се строи със ЗАЕМИ (вероятно от същите тези лица, но само с част от парите) - в Баланса се вижда

4. Жертвите си мислят, че имат нещо и плащат 100-200-300лв за 1бр акция в пакети ли разбито, но реално счетоводната стойност на акция от парка е отрицателна точно заради финансовите схеми, които въртят Ивелин и бандата

5. Ивелин Михайлов лъже, че има 20 милиона в активи от други бизнеси - произхода на дохдоите му са парите на патриотите.

6. Целият тогедър да работи само за ивелин пак не могат да изкарат тия пари - КФН има регистър на застрахователните брокери колко премиен приход реализират.

7. В търговския регистър Ивелин Михайлов е в обръч от фирми и дружества, които се вижда, че по един или друг начин са свързани с парите от продажба на акции на исторически парк.

8. Използва се мрежата на тогедър консултантите да се лъжат хора, а част от тях се зарибяват да стават консултанти. - всеки който е бил в контакт с тези индивиди може да потвърди.

9. Продажбата на акции е от ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА, а не е механизъм за капитализиране на парка -

100% от хората дали си парите на цени 100-200-300лв за акция са 0% финансова култура. ПАрите са си техни и ще го разберат, но нека поне фактите са ясни. Паркът е параван, за да може едни хора авансово да приберат десетки милиони от наивниците с патриотична идея на уста.

за прокуратурата това може би е ОК, но за патриотите, които са си дали парите....времето ще покаже.

Всякакви други лични нападки и глупости в темата са излишни.

X_Y тоя копи пейст дето го изспамиха 5-6 пъти, защо не го водите за спам, а моят отговор е спам?

Коментар

и прокуратурата прекрати делото
                може би просто са счели, че наивността на партиотите, които обирате не е подсъдна.

и пак си остават основните въпроси

1. Исторически Парк не увеличава капитала с парите на жертвите мамени от тугедър консултанти. - В баланса за 2019-та се вижда

2. Парите на патриотите потъват в частни сметки на лицата от групата около(или над) Ивелин Михайлов - физ. лица продават на физ. лица от ясно по ясно

3. Паркът се строи със ЗАЕМИ (вероятно от същите тези лица, но само с част от парите) - в Баланса се вижда

4. Жертвите си мислят, че имат нещо и плащат 100-200-300лв за 1бр акция в пакети ли разбито, но реално счетоводната стойност на акция от парка е отрицателна точно заради финансовите схеми, които въртят Ивелин и бандата

5. Ивелин Михайлов лъже, че има 20 милиона в активи от други бизнеси - произхода на дохдоите му са парите на патриотите.

6. Целият тогедър да работи само за ивелин пак не могат да изкарат тия пари - КФН има регистър на застрахователните брокери колко премиен приход реализират.

7. В търговския регистър Ивелин Михайлов е в обръч от фирми и дружества, които се вижда, че по един или друг начин са свързани с парите от продажба на акции на исторически парк.

8. Използва се мрежата на тогедър консултантите да се лъжат хора, а част от тях се зарибяват да стават консултанти. - всеки който е бил в контакт с тези индивиди може да потвърди.

9. Продажбата на акции е от ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА, а не е механизъм за капитализиране на парка -

100% от хората дали си парите на цени 100-200-300лв за акция са 0% финансова култура. ПАрите са си техни и ще го разберат, но нека поне фактите са ясни. Паркът е параван, за да може едни хора авансово да приберат десетки милиони от наивниците с патриотична идея на уста.

за прокуратурата това може би е ОК, но за патриотите, които са си дали парите....времето ще покаже.

Last edited by bertram; 15.03.2021, 13:04.

Коментар

еми те спамят едно и също и аз им отговарям едно и също.... а обидите от рода, че хората в ип са шарани, джендъри, балъци, гнусни, хомосексуалисти, измамници, сектанти, престъпници, гейове, прости, мушмули и тн защо не ги триете??
                  Тарикат мъж не писка

- първо: нищо не отговаряш и второ - ти директно обиждаш участниците в дискусията, което е нарушение. Коригирай и двете точки и тогава ще почнат и нас да ни трият И просто изкъртваш психологическия профил Направо дисертация може да се напише по драсканията ти

Да почнем отначало - кажи къде са парите и какви механизми има за защита на инвестицията на акционерите
                  Last edited by X_Y; 15.03.2021, 13:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
                    totenkopf, моля, не се дръжте агресивно, прекратете спама и обидните подмятания към съфорумците.
                    еми те спамят едно и също и аз им отговарям едно и също.... а обидите от рода, че хората в ип са шарани, джендъри, балъци, гнусни, хомосексуалисти, измамници, сектанти, престъпници, гейове, прости, мушмули и тн защо не ги триете??
                    Last edited by totenkopf; 15.03.2021, 12:54.

Коментар

всички отчети са лъжа с цел да се спестят данъци. ама разни наивни ахмаци като вас ги вземат за чиста монета ахахахх научете се малко на счетоводни врътки, че сте като деца в детската градина..
                      За избягване на данъци в особено големи размери има и ефективни присъди.
                      Виж за справка какво се е случило с едни хора, дето са скатали 660 000 лв. данъци.
                      http://kos-bg.eu/obqvi/motivi_100.htm
                      Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                      ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• totenkopf, моля, не се дръжте агресивно, прекратете спама и обидните подмятания към съфорумците.
                        रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

точно щото е пълна лъже Комисията за Финансов Надзор, която принципно не и е работа сезира прокуратурата....
                          и прокуратурата прекрати делото

Коментар

всички отчети са лъжа с цел да се спестят данъци. ама разни наивни ахмаци като вас ги вземат за чиста монета ахахахх научете се малко на счетоводни врътки, че сте като деца в детската градина..

какви данъци ще спестиш докато строиш и нямаш приходи... ще спестиш разходи, но без печалби криенето на данъке прах в очите на канарчета...
                            жалка история, но това е смисълът на wanna be образа в който е и ИВелин и Детелинов - да се привличат нови млади и наивни уона би милионерчета, които да лъжат глупави и наивни близки и познати.

да обобщим

Понеже темата е за Историческия Парк АД, а няколко трола около или с участието на ИВелин Михайлов искат да я принизят и разводнят да уточним..

1. Исторически Парк не увеличава капитала с парите на жертвите мамени от тугедър консултанти.
                            2. Парите на патриотите потъват в частни сметки на лицата от групата около(или над) Ивелин Михайлов.
                            3. Паркът се строи със ЗАЕМИ (вероятно от същите тези лица, но само с част от парите)
                            6. Целият тогедър да работи само за ивелин пак не могат да изкарат тия пари
                            8. Използва се мрежата на тогедър консултантите да се лъжат хора, а част от тях се зарибяват да стават консултанти.
                            9. Продажбата на акции е от ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА, а не е механизъм за капитализиране на парка

Коментар

• Ако са толкова големи лъжи, че чак крещиш с тия главни букви - потвърди ги тия лъжи На човек с толкова големи познания би трябвало да е много лесно

Не знам дали тука има други психолози, но лично на мен поведението ти, Тотка, е просто поведение по учебник. Продължавай все така!

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf

!
                                точно щото е пълна лъже Комисията за Финансов Надзор, която принципно не и е работа сезира прокуратурата....
                                Last edited by X_Y; 15.03.2021, 12:39.

Коментар

Working...
                                X