IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
    aми то тая тема, освен вас петимата дежурни трола други не я четат..
    Четем я повече хора, споко. Нищо че рядко списваме в нея.
    И снимки поразглеждам на активистите на парка от събитието с колите ... и не знам къде са тез хиляди хора, като се виждат по 10-тина само на снимки и лайфове. И то предимно познати лица - от участниците, организаторите, персонала и активистите. Паркинга понапълнен изглежда, защото половината е с наредени брандирани коли ... плюс колите на изброените по-горе (организатори, участници, активисти, персонал).
    Признавам, и ние с приятеля ми се замислихме дали да не наминем да видим колите, понеже имахме работа наблизо в Шумен ... но отклонението и изгубеното време решихме не си струва. А за хора от по-далеч искрено се съмнявам да се грабнат да дойдат, примерно Видин, София, Пловдив и т.н. Вероятно нещо от региона на Шумен - Варна, но хиляди ... определенео няма, видно от всички лайфове и снимки, които вие сами публикувате постоянно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение

Ами то Ивелин на вашият шаман официално са му удряли глоби - хайде да припомня:
      https://www.moitepari.bg/spravochnik...-31bf8736ade1/

Я разкажи дали сенатор Пол ви е споменал какви туристи ще води - колеги от сената или предимно роднини и приятели?
      Ще го използвате ли като лост за някакво лобиране в щатския сенат за едно по-добро бъдеще за България?
      Кога ще му е готова къща на човека, че да може да почне да печели от туристи?
      Само една къща ли си е взел? Да беше взел още една за тия 370к дето ги е изсипал за картини на Златю Бояджиев - пардон, на Ивелин...
      Обяснихте ли му финансово кое е по-рентабилно в близко и далечно бъдеще?
      Кое е по-доходоносно за Ивелин - да продаде картини за 370к или да продаде къща?
      Кажи де Тоте...Моля ти се!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
        О, неразумний Дъмпел(тотен)кофп, поради что се срамиш да се наречеш тугедърче..."

Я ни огрей с прозренията си как точно един щатски сенатор пътува инкогнито до страна-членка на НАТО, и после пак така инкогнито си отпътува? Много ми е интересно как точно става тоя номер, че ми е позната правната рамка, по която официални щатски лица пътуват

И да не забравя - дай да видим снимки на сенатора в парка заедно с гуруто Тогава ще ти повярвам на всичко
        с частния си боинг

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Г-н Череп,виждам че в идеята "Исторически парк",за разлика от други супер идеи, има огромен потенциал,предвид многото бъдещи американски туристи с инвестиционна цел....Останаха ли акции,проявявам много сериозен интерес,или за мое огромно съжаление,всички вече са изкупени?!
          изкупени са.

Коментар

• О, неразумний Дъмпел(тотен)кофп, поради что се срамиш да се наречеш тугедърче..."

Я ни огрей с прозренията си как точно един щатски сенатор пътува инкогнито до страна-членка на НАТО, и после пак така инкогнито си отпътува? Много ми е интересно как точно става тоя номер, че ми е позната правната рамка, по която официални щатски лица пътуват

И да не забравя - дай да видим снимки на сенатора в парка заедно с гуруто Тогава ще ти повярвам на всичко
            Last edited by Jorkata; 25.04.2021, 15:18.

Коментар

е поне ти си призна най-накрая, че си мазен трол ще го скрийншотна и ще го показвам на хората, които си мислят, че тук пишат случайни форумци професионалисти, а не професионални тролове

Къщата му в момента се строи, правят се изкопи и ще е същата като тази голямата, която вече е завършено, дето вие неграмотни илитерати й викахте, че била църква.. иначе има намерение да я ползва за американски туристи с инвестиционна цел. А човекът разбира от инвестиции дооооооооста повече от теб и останалите тролчета пишман инвесторчета
              Г-н Череп,виждам че в идеята "Исторически парк",за разлика от други супер идеи, има огромен потенциал,предвид многото бъдещи американски туристи с инвестиционна цел....Останаха ли акции,проявявам много сериозен интерес,или за мое огромно съжаление,всички вече са изкупени?!

Коментар

aми то тая тема, освен вас петимата дежурни трола други не я четат.. всички милиардери инвестират през офшорки за да не плащат данъци.. очевидно и това ти е неясно.. затова няма и медии и снимки. И ако делата бяха загубени Ивелин щеше да е в затвора.. а паркът закрит.. всички дела са или прекратени или спечелени от него а ние вече не разчитаме на български инвестиции, така че ако ще целият български народ да прочете тая тролска тема, това няма да попречи по никакъв начин на парка
                Ами то Ивелин на вашият шаман официално са му удряли глоби - хайде да припомня:
                https://www.moitepari.bg/spravochnik...-31bf8736ade1/

Я разкажи дали сенатор Пол ви е споменал какви туристи ще води - колеги от сената или предимно роднини и приятели?
                Ще го използвате ли като лост за някакво лобиране в щатския сенат за едно по-добро бъдеще за България?
                Кога ще му е готова къща на човека, че да може да почне да печели от туристи?
                Само една къща ли си е взел? Да беше взел още една за тия 370к дето ги е изсипал за картини на Златю Бояджиев - пардон, на Ивелин...
                Обяснихте ли му финансово кое е по-рентабилно в близко и далечно бъдеще?
                Кое е по-доходоносно за Ивелин - да продаде картини за 370к или да продаде къща?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

НЯМА НИТО ЕДИН МИЛИОНЕР КОЙТО ДА НАПРАВИ КАКВОТО И ДА Е БЕЗ ДА МУ ДАДАТ ПАРИ ИЛИ ДА СПЕЧЕЛИ. НИТО ЕДИН. Те да отидат до ВС-то искат пари. Да му вземеш интервю взема ПАРИ, щото му губиш от времето и той губи пари.
                  IQ - 152, жалко че изгоря архива на нашите некадърници от Менса и няма как да провериш. В далечната 98г не беше електронен
                  натиснал си единицата без да искаш, че излезе се изкара по-умен от Доналд Тръмп.. ето затова ти никога няма да станеш милионер, а само беден креслив трол с капслок по форумите

Коментар

мадона се показва и й плащат 50 000 хиляди човека. На мистър Пол никой му плаща и на никого не се показва. Плаща само той.. вие тука правили ли сте си айкю тестове или пиза тестове за функционална грамотност.. ? Няма да е зле да ги минете, басирам се, че няма да изкарате повече от 60 на айкюто..
                    НЯМА НИТО ЕДИН МИЛИОНЕР КОЙТО ДА НАПРАВИ КАКВОТО И ДА Е БЕЗ ДА МУ ДАДАТ ПАРИ ИЛИ ДА СПЕЧЕЛИ. НИТО ЕДИН. Те да отидат до ВС-то искат пари. Да му вземеш интервю взема ПАРИ, щото му губиш от времето и той губи пари.
                    IQ - 152, жалко че изгоря архива на нашите некадърници от Менса и няма как да провериш. В далечната 98г не беше електронен
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Като викне Фънки МАДОНА да попее 1 час да не би да не плаща?
                      Схемата е СЪЩАТА. Тя Мадона е богата точно щото и ПЛАЩАТ. Оня там "мел гибсън" също
                      мадона се показва и й плащат 50 000 хиляди човека. На мистър Пол никой му плаща и на никого не се показва. Плаща само той.. вие тука правили ли сте си айкю тестове или пиза тестове за функционална грамотност.. ? Няма да е зле да ги минете, басирам се, че няма да изкарате повече от 60 на айкюто..

Ти като си купиш къща в сащ да не би да те канят по новините

Джон Лоутън като си купи къща в Неофит Рилски да не би да са даваха по новините.. това си е личен живот.
                      Last edited by totenkopf; 25.04.2021, 13:29.

Коментар

къде чу хвалебствени слова и откъде накъде ще даваме 1 милион на милиардер това от тогедърците ли го чу или болната ти ботска глава го роди току-що.. ИП досега не е дал 1 стотинка за реклама пък камо ли 1 милион на инкогнито сенатор..
                        Като викне Фънки МАДОНА да попее 1 час да не би да не плаща?
                        Схемата е СЪЩАТА. Тя Мадона е богата точно щото и ПЛАЩАТ. Оня там "мел гибсън" също
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Ох ще падна ) Значи републиканеца идва да инвестира у нас - оле ще падна Че нали ще го разкостят обратно в щатите бе Тот - че говори за Америка на първо място, а после идва и инвестира в нашия уникален парк (извън Америка) )) В място с не-прозрачни процедури, с повдигани обвинения и вече загубени дела...

А - цитирай ме колкото си искаш Важното е хората да четат коментарите и дано си правят сметките преди да дойдат при вас...
                          Пък какво ще си помислят за мен - то си е тяхно решение. За теб съм трол, да. За такъв, който е прочел темата и е решил да стои на страна - ще съм нещо друго.
                          Въпрос на перспектива, не мислиш ли?
                          aми то тая тема, освен вас петимата дежурни трола други не я четат.. всички милиардери инвестират през офшорки за да не плащат данъци.. очевидно и това ти е неясно.. затова няма и медии и снимки. И ако делата бяха загубени Ивелин щеше да е в затвора.. а паркът закрит.. всички дела са или прекратени или спечелени от него а ние вече не разчитаме на български инвестиции, така че ако ще целият български народ да прочете тая тролска тема, това няма да попречи по никакъв начин на парка

Коментар

Ох ще падна ) Значи републиканеца идва да инвестира у нас - оле ще падна Че нали ще го разкостят обратно в щатите бе Тот - че говори за Америка на първо място, а после идва и инвестира в нашия уникален парк (извън Америка) )) В място с не-прозрачни процедури, с повдигани обвинения и вече загубени дела...

А - цитирай ме колкото си искаш Важното е хората да четат коментарите и дано си правят сметките преди да дойдат при вас...
                            Пък какво ще си помислят за мен - то си е тяхно решение. За теб съм трол, да. За такъв, който е прочел темата и е решил да стои на страна - ще съм нещо друго.
                            +110

Коментар

е поне ти си призна най-накрая, че си мазен трол ще го скрийншотна и ще го показвам на хората, които си мислят, че тук пишат случайни форумци професионалисти, а не професионални тролове

Къщата му в момента се строи, правят се изкопи и ще е същата като тази голямата, която вече е завършено, дето вие неграмотни илитерати й викахте, че била църква.. иначе има намерение да я ползва за американски туристи с инвестиционна цел. А човекът разбира от инвестиции дооооооооста повече от теб и останалите тролчета пишман инвесторчета

Коментар

• Прочее, липсва ми тук моят приятел, Митето, Mr.Profit. Някой да знае, иска ли още да купи пакет акции за няколко десетки бона? Питам, т.к.дълго и старателно, опитвах да го предпазя..

Коментар

Working...
                                X