IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнение
    Година по- късна и песента не се е променила, Ако не се лъжа вие dsx500 спекулирахте, че SCI ще " се срине като система " преди лятото на 2013. Не само,че това не се е случило, а става точно обратното SCI става все по атрактивна фирма, както за клиенти, така и за БП. Но не мога да разбера мотива на разсъжденията ви ! Очевидно, SCI, не е схема за бързо забогатяване и не е финансова пирамида, защото (и съм сигурен, че ще се съгласите с мен) Ако това беше схема на Петров и Рангелов, за бързи пари, те е можело още преди година да прекратят дейността на компанията и да избягат с милиони. А какво става реално, компанията подготвя експанзия, внедрява нови услуги инвестира в подобряване на клиентското обслужване и тн.
    Не съм давал точно време като "преди лятото". Защо мислиш че става по-атрактивна? Аз вече рядко чувам някой от познатите ми да стане БП, последно преди 3 месеца, и още гледам как приятелите му го базикат във фейса като си пусне снимка от бизнес ден

Факт е че баламурниците намаляха и трябваше да излезнат с нещо ново или магията ще отмине. Но както виждаме не успяха с голяма верига или друга държава.

Моето мнение е че с тези нови общи условия донякъде стъпиха в правилната посока, ако се отърват от груповият бонус и намалят много бонус предай нататък ще избягат от определението пирамида, може и до го видим това.

Имам един съвет към пастора: Светльо, този договор е приличен за БП, ама като клиент който иска карта в никакъв случай не бих подписал общи условия които съдържат нещо като "неустойка в размер на 50 000 (петдесет хиляди) лева за всяко отделно нарушение." Веднага ще вдигна средният пръст. Няма място подобно нещо в договор между потребител и търговец.

ПП: не забравяй че доста от бонусите бяха намалени и по този начин дадоха още време преди модела да се разпадне
    Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Хаха няма да се изненадам.
      http://aderture.sci.sc/

Коментар

• Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнение
        Ако това беше схема на Петрол и Рангелов, за бързи пари, те е можело още преди година да прекратят дейността на компанията и да избягат с милиони. тн.
        Братко, моля те поправи думичката която съм подчертал с розово.
        Страхувам се че племето ще започне да спекулират че руската мафия или ДС от Петрол Холдинг стоят зад СЦИто. А това ще ми дойде в повече днес.
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
          Имах малко време и разгледах новите общи условия по-подробно.

Доста добре са си вързали гащите с този нов договор, вкарали са купчина неща които нямат място там с което объркват потребителите си. По 15 начина казват че е незаконно да се копира и разпространява информация от сайта им на базата на закона за авторското право .....................
          за това.
          Година по- късна и песента не се е променила, Ако не се лъжа вие dsx500 спекулирахте, че SCI ще " се срине като система " преди лятото на 2013. Не само,че това не се е случило, а става точно обратното SCI става все по атрактивна фирма, както за клиенти, така и за БП. Но не мога да разбера мотива на разсъжденията ви ! Очевидно, SCI, не е схема за бързо забогатяване и не е финансова пирамида, защото (и съм сигурен, че ще се съгласите с мен) Ако това беше схема на Петров и Рангелов, за бързи пари, те е можело още преди година да прекратят дейността на компанията и да избягат с милиони. А какво става реално, компанията подготвя експанзия, внедрява нови услуги инвестира в подобряване на клиентското обслужване и тн.
          Last edited by emergence; 12.11.2013, 13:54.
          http://aderture.sci.sc/

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
            От къде мога да ги видя тези общи условия, извинявам се предварително, ако вече е било коментирано? Изглежда интересно и достойно да ми бъде четиво докато си пия кафето
            А от цитираното най-най-много ми хареса "с което се предизвикват
            необратими промени в системата на функционалностите на Уебсайта" Имам чувството, че някой го е написал само за да покаже какви думички знае. Звучи все едно уебсайта с всеки потребител се разболява от все по-тежък рак, който админът не може да премахне с едно "delete user"
            http://www.sci.sc/documents/sci_term...conditions.pdf

Коментар

• От къде мога да ги видя тези общи условия, извинявам се предварително, ако вече е било коментирано? Изглежда интересно и достойно да ми бъде четиво докато си пия кафето
              А от цитираното най-най-много ми хареса "с което се предизвикват
              необратими промени в системата на функционалностите на Уебсайта" Имам чувството, че някой го е написал само за да покаже какви думички знае. Звучи все едно уебсайта с всеки потребител се разболява от все по-тежък рак, който админът не може да премахне с едно "delete user"

Коментар

• Имах малко време и разгледах новите общи условия по-подробно.

Доста добре са си вързали гащите с този нов договор, вкарали са купчина неща които нямат място там с което объркват потребителите си. По 15 начина казват че е незаконно да се копира и разпространява информация от сайта им на базата на закона за авторското право (което е невярно всъщност, този закон не защитава тайната на фараоните пък и те нямат авторски права над елементите от дизайна които са закупили като "stock photos", нито над данните които се събират от действията на потребителите)

Имам чувството че съм прочел едно и също нещо 5 пъти, всичко и разхвърляно като често определени неща се повтарят като се допълват с някоя друга клауза, става трудно да се следат всички условия които договора задава.
                Вече по-малко е наблегнато на бонусите като групов и предай нататък, само с по 2-3 изречения, става трудно да се открие пирамидния характер на схемата по общите условия, логично бягат от тази структура, но технически няма особена промяна.

Ето и някои от по-интересните за мен текстове...

Интересна стратегия да подтикнат потребителят към КЗП в договора:

І.18. Преди сключването на този Договор, а при нужда и по-късно, освен чрез посочените контакти за връзка с
                SCI, всеки Потребител има възможност да се информира за правата си и на адрес: КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА НА
                ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, ЦЕНТРАЛНО УПРАВЛЕНИЕ, Адрес: гр. София, пл. "Славейков" No 4А, ет. 3, http://www.kzp.bg
                , телефон на потребителя: 0700 111 22 ( разговорите към националния телефон 0700 111 22 се
                таксуват според цените / тарифите на Вашия оператор към стационарни номера 0700 на БТК), както и чрез
                запознаване с разпоредбите на Закон за защита на потребителите.

І.11.5. Ползването на която и да е от предоставяни те услуги (включително, но не само възможностите за
                ползване на услугите от Пакет „Добре дошли” и Бизнес центрове с търговска категория 1, 2 или 3) се активира
                незабавно с постъпването на сумата, заплатена за нея по обявената банкова сметка на SCI, с което се предизвикват
                необратими промени в системата на функционалностите на Уебсайта. По тази причина всеки един Потребител, с
                приемането на настоящите Общи условия, изрично се съгласява възможностите за ползване на функционалностите
                с достъп след заплащане да започне в момента на постъпване на плащането за тях по банковата сметка на SCI,
                обявена в І.1.1, с което предоставяната услуга вече е използвана, поради което SCI е изправна страна по Договора и
                по никаква причина не дължи връщане на заплатената сума за ползване на съответната услуга и/или софтуерен продукт, предлаган като услуга.

„Бизнес програма на SCI” означава програма, организирана и ръководена от SCI , имаща за цел, при условия,
                определени от SCI в настоящите Общи условия, да предостави възможност на Членовете на SCI да извършват
                дейност от свое име
                , за собствено благо, за собствена сметка и на свой риск, по безвъзмездно организиране и подпомагане на регистрацията
                Имана Потребители, потенциални Членове на SCI, които биха пожелали да участват в Клиентската програма на
                SCI и/или в Бизнес програмата на SCI, и препоръчване на продуктите, стоките и/или и услугите,
                предлагани за продажба от SCI и/или от Търговците включени в Търговската общност, на
                Членове на SCI срещу възнаграждение изплащано им от SCI, съгласно тези Общи условия.

V.2.5. При копиране или възпроизвеждане на информация вън от допустимото, съгласно предходната алинея,
                както и при всяко друго нарушение на правата на интелектуална собственост върху ресурсите на SCI, нарушителят
                дължи на SCI неустойка в размер на 50 000 (петдесет хиляди) лева за всяко отделно нарушение. Посоченият размер
                на неустойката не лишава SCI от правото да претендира обезщетение и за по-големи вреди над размера на неустойката

VІІ.10.4. Членът на SCI дава изричното си съгласие използването на заявените от него услуги или възможност
                за ползване на софтуерни продукти като услуга да започне в момен та на извършване на съответното авансово
                плащане по VІІ.9.1 и VІІ.9.2 от настоящите Общи условия и с отчитането на постъпването на сумата по обявената
                банкова сметка на SCI. Вследствие на това Бизнес партньорът няма право да се откаже от сключения Договор
                по силата на настоящите Общи условия и от предоставянето на услуги или възможност за ползване на софтуерни
                продукти като услуга, а авансово заплатената от него сума не подлежи на връщане.

VІІ.10.5. Страните се съгласяват, че при прекратяване действието на този Договор платените суми за
                получаване на възможността да се ползват услугите, стоките и продуктите, предоставяни от SCI, не се връщат,
                дори срокът даден за използването им да не е изтекъл, тъй като с постъпването им по обявената сметка, услугата е
                доставена и използвана.

VІІ.15.2. Счита се, че има грубо нарушение на етичните правила на SCI, с всички произтичащи от това
                последствия, включително прекратяване на този Договор в случаите, когато, но не само, Потребител:
                ...
                7. Без съгласието на SCI използва логото на SCI върху собствени печатни материали (визитки, банери, стикери и други подобни).

VІІІ.2.1. SCI не гарантира резултатите от дейността на Членовете на SCI, както и не гарантира, че действително
                заработените възнаграждения ще удовлетворят изискванията и очакванията им, нито че ще бъдат непрекъснати
                или сигурни
                , но гарантира, че всички заработени приходи, постъпили по сметката на SCI, ще им бъдат изплатени
                напълно и в уговорения срок, освен при забава по независещи от SCI причини. С приемане на настоящите Общи
                условия Потребителят или Членът на SCI декларира, че използването на предоставяните услуги ще бъде изцяло на
                негов риск и отговорност
                . Страните се съгласяват, че SCI не отговоря за евентуално причинени вреди на
                Потребителя или Члена на SCI при ползване на предоставяните услуги, съгласно настоящите Общи условия.

VІІІ.2.7.1. SCI не носи отговорност и не дължи каквито и да било обезщетения на лице, чиито лични данни са
                използвани от друго лице за ползването на услугите, предоставяни от SCI, независимо дали е дало или не съгласие
                за това.
                Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                  Няма смисъл да ни заплашваш, нас не ни е страх. Имаме си духовни хранители които са по силни от всичко земно. Плюс това вече и правителството и дължавата е с нас.
                  Имаме подкрепата на Волен, тоест на Русия Така че си налягайте парцалите ако не искате да развивате алея първа в Палестина.
                  Хахаха! Обожавам да ти чета мненията, има толкова положителни емоции в тях!
                  От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Абе ти не приказвай много, да не ти се наложи да бегаш у Северна Корея
                    Няма смисъл да ни заплашваш, нас не ни е страх. Имаме си духовни хранители които са по силни от всичко земно. Плюс това вече и правителството и дължавата е с нас.
                    Имаме подкрепата на Волен, тоест на Русия Така че си налягайте парцалите ако не искате да развивате алея първа в Палестина.
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Exodus Разгледай мнение
                      Възхитен съм от великия народен хуморист ,уважавания Абрахам Керчев Черкезов ,четейки неговите бисери се смея със сълзи ,еваларка доХтуре гоулем си
                      в последно време доктора не е толкова креативен на 100%, криза на жанра - както се казва
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                        Оха, сега всички БП с по едно кочанче фактурки и на опашка за бонусчета! Накрая да не се окаже, че и ддс трябва да внасят! Някой наясно ли е как стоят нещата с издаване на фактури от ФЛ?
                        Ха! Та те ДДС не плащат ли тея калпазани? Как така са БП, въртят големия бизнес, получават хиляди левове комисионни пък не плащат ДДС???

Коментар

• Гъци гъци

Възхитен съм от великия народен хуморист ,уважавания Абрахам Керчев Черкезов ,четейки неговите бисери се смея със сълзи ,еваларка доХтуре гоулем си
                          Last edited by Exodus; 11.11.2013, 21:37.

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                            Крайно време беше да активираш и тоз ник Черкез, сега ако върнеш и Кекерчев, ще изтрепеш рибата
                            Забрави да добавиш и ника Абрахам.
                            Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                              Скъпи братя и съфорумци,

Искам да се извиня за дългото ми отсъствие в форума. Завърнах се от Китай едва вчера, а там форума на Investor е блокиран от властите (нямам идея защо, може би има нещо общо със собствениците ТИМ(??) ).

Бях изпратен лично от г-н Петров на 5 месечна командировка, трябваше да разнеса словото на пастора и да подготвя почвата за нашата експанзия.

Мога смело да твърдя, че нашата експанзия в Китай ше вдигне жижнения стандарт на българите с до 3 пъти и то само за няколко години!! Срещнах се с хора от високите етажи на власта там и те бяха изумени, че един единствен човек е измислил и разпостранил такава светла идея (става дума за пастор Петров), както и да споделиха, че за тях ще бъде чест да дадат възможността на над 1млрд. човеци да пазаруват и печелят!

Поздравления на всички наши БП, които направиха тази мечта възможна! Сега само остава пасивно да печелим от пазара на най-развиващата се икономика в света!!
                              Крайно време беше да активираш и тоз ник Черкез, сега ако върнеш и Кекерчев, ще изтрепеш рибата
                              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                                Скъпи братя и съфорумци,

Искам да се извиня за дългото ми отсъствие в форума. Завърнах се от Китай едва вчера, а там форума на Investor е блокиран от властите (нямам идея защо, може би има нещо общо със собствениците ТИМ(??) ).

Бях изпратен лично от г-н Петров на 5 месечна командировка, трябваше да разнеса словото на пастора и да подготвя почвата за нашата експанзия.

Мога смело да твърдя, че нашата експанзия в Китай ше вдигне жижнения стандарт на българите с до 3 пъти и то само за няколко години!! Срещнах се с хора от високите етажи на властта там и те бяха изумени, че един единствен човек е измислил и разпостранил такава светла идея (става дума за пастор Петров), както и да споделиха, че за тях ще бъде чест да дадат възможността на над 1млрд. човеци да пазаруват и печелят!

Поздравления на всички наши БП, които направиха тази мечта възможна! Сега само остава пасивно да печелим от пазара на най-развиващата се икономика в света!!
                                Въх,мамооо,доживяхме и Китай да оправим

Коментар

Working...
                                X