Първоначално изпратено от Сталинградом
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
От днес не ми отваря сайта на пирамидата- пише ми :
Задали сте на Firefox да се свърже безопасно с www.sci.sc, но не може да се гарантира безопасна свързаност.
Пробвах и с друг browser , пак не ства.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНадявам се съда в Шарлоте да направи данъчно облекчение за компанията, но не знам дали имат подобни случай в Германиа? Например когато има Холдинг с особен принос към човечеството, възможно ли е да плащат по малки данъци?
Не знам защо всички БЧ не си направят по една офшорка и да не плащат данъци и осигуровки ??
Защо сте ми изтрили обръщението "Шльоко" бе модератори? Това не е обида?! Както установихме лицето, което се представя като Николай Черкезов злоупотребява със самоличност. Смятате ли, че това е правилно? Докато се представя като Николай Черкезов ще го наричаме Шльоко. Да не говорим, че ви е натролил всички теми с глупостите си и дава крайно съмнителни инвестиционни съвети на хората. Това забавно ли ви е?Last edited by mktmkr; 21.04.2014, 17:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнениеЧе как,има разбира се. Само да се ориентира веднъж ГерманиА в делата на курпорацията и всеки желаещ може да получи двугодишно пълно освобождаване от плащане на всякакви данъци.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение............ доживот без данъци.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНадявам се съда в Шарлоте да направи данъчно облекчение за компанията, но не знам дали имат подобни случай в Германиа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЧеркезов, Падрето може ли да промени данъчните закони, за да не плащате членовете на Корпорацията
Не знам защо всички БЧ не си направят по една офшорка и да не плащат данъци и осигуровки ??Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЧеркезов, Падрето може ли да промени данъчните закони, за да не плащате членовете на КорпорациятаАко Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!
Коментар
-
Първоначално изпратено от borntorace Разгледай мнениеВзето от ФБ групата.Фараоните от финансовата пирамида с нов прийом. Написали част от клаузите на допълнителните общу условия със ситен шрифт.Тарикати.https://www.saveway.de/terms_files/a...nal_gtc_bg.pdf
Като знаем какво е средното ниво на икономическа и юридическа грамотност на БП, процентът на хората, които са в нарушение сигурно е много близо да 100%. Ще видим, кога някой от т.нар. "лидери" ще изпищи
Коментар
-
Семейно парти!
Но нещо малко хора са се записали? Вярата се губи вече.
https://www.facebook.com/events/5526...egular&fref=nfПЕРНИК над всичко!
Коментар
Коментар