If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Искам да се извиня за дългото ми отсъствие в форума. Завърнах се от Китай едва вчера, а там форума на Investor е блокиран от властите (нямам идея защо, може би има нещо общо със собствениците ТИМ(??) ).
:
Абе ти не приказвай много, да не ти се наложи да бегаш у Северна Корея
Искам да се извиня за дългото ми отсъствие в форума. Завърнах се от Китай едва вчера, а там форума на Investor е блокиран от властите (нямам идея защо, може би има нещо общо със собствениците ТИМ(??) ).
Бях изпратен лично от г-н Петров на 5 месечна командировка, трябваше да разнеса словото на пастора и да подготвя почвата за нашата експанзия.
Мога смело да твърдя, че нашата експанзия в Китай ше вдигне жижнения стандарт на българите с до 3 пъти и то само за няколко години!! Срещнах се с хора от високите етажи на властта там и те бяха изумени, че един единствен човек е измислил и разпостранил такава светла идея (става дума за пастор Петров), както и да споделиха, че за тях ще бъде чест да дадат възможността на над 1млрд. човеци да пазаруват и печелят!
Поздравления на всички на всички наши БП, които направиха тази мечта възможна! Сега само остава пасивно да печелим от пазара на най-развиващата се икономика в света!!
От къде идваш, че нещо правите едни и същи правописни грешки с един доктор, дето е за доктор
Бях изпратен лично от г-н Петров на 5 месечна командировка, трябваше да разнеса словото на пастора и да подготвя почвата за нашата експанзия.
Мога смело да твърдя, че нашата експанзия в Китай ше вдигне жижнения стандарт на българите с до 3 пъти и то само за няколко години!! Срещнах се с хора от високите етажи на властта там и те бяха изумени, че един единствен човек е измислил и разпостранил такава светла идея (става дума за пастор Петров), както и да споделиха, че за тях ще бъде чест да дадат възможността на над 1млрд. човеци да пазаруват и печелят!
Поздравления на всички на всички наши БП, които направиха тази мечта възможна! Сега само остава пасивно да печелим от пазара на най-развиващата се икономика в света!!
Черкезови, Добре сте дошли отново във форума !
Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
А, за да имаш заслуги, трябва да направиш някои по-така пикантни услуги на доцент-доктора
Опа де, май трябва да посетиш някоя платена мома да ти развърти макарите/ може и сам / , че май са те налегнали мокрите сънища Финансово не трябва да е проблем, виж психически, дали можеш да издържиш
Мога смело да твърдя, че нашата експанзия в Китай ше вдигне жижнения стандарт на българите с до 3 пъти и то само за няколко години!! Срещнах се с хора от високите етажи на власта там и те бяха изумени, че един единствен човек е измислил и разпостранил такава светла идея (става дума за пастор Петров), както и да споделиха, че за тях ще бъде чест да дадат възможността на над 1млрд. човеци да пазаруват и печелят!
Поздравления на всички наши БП, които направиха тази мечта възможна! Сега само остава пасивно да печелим от пазара на най-развиващата се икономика в света!!
Момиче, днес е Свети Мина! Покай се поне на този свят ден, почитай ближните си и духовните хора, не гледай в нашата паничка, за да имаш в твоята!
А относно наказанието.. ти искаш да получиш награда
Вече с пари не можеш да си купиш бизнес членство, само със заслуги става.
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater Черкезов, виж Божинова е коментирала и в страницата във Фейсбук на сектантите от SCI Хайде ако си част от сектантите а не провокатор коментирай и ти в страницата им !
Е сега заради тази долна клевета ще изпратя позивна на п-р Петров, утре да изпрати имейл на юридическия отдел да те подгонят с прокурорско постановление докато си кажеш всичко защо клепеш и си понесеш заслуженото.
Черкезов явно си много зле,това което съм описал за похватите с музика,приказки,психологически похвати и опиуми се отнася за ПРОКСИМА.ЧЕТИ И МИСЛИ
VII. 17. 3. Член на Бизнес програмата, който като е длъжен по закон да издаде фактура на SCI, срещу полученото
възнаграждение под формата на различни бонуси, не изпълни това свое задължение в законоустановения срок,
дължи на SCI неустойка за неизпълнение в размер на двойния размер на заплатеното му възнаграждение. В този
случай SCI има правото на търговско задържане върху следващите възнаграждения дължими на Члена на Бизнес
програмата, до издаване на съответната фактура/фактури, или има правото едностранно и самостоятелно да
прихване от дължимите възнаграждения следващата му се неустойка. С потвърждаване на настоящите Общи
условия, регистриращият се изрично декларира съгласието си с приложението на тази клауза, независимо от
момента в който за него е възникнало или ще възникне задължението по закон да издава фактури за изплащаното
му възнаграждение под формата на бонуси.
Оха, сега всички БП с по едно кочанче фактурки и на опашка за бонусчета! Накрая да не се окаже, че и ддс трябва да внасят! Някой наясно ли е как стоят нещата с издаване на фактури от ФЛ?
Барем на правопис да ме бяхте докарали
Иначе знаеш, за мен по-голямо наказание от това, че не съм БП, няма!
Момиче, днес е Свети Мина! Покай се поне на този свят ден, почитай ближните си и духовните хора, не гледай в нашата паничка, за да имаш в твоята!
А относно наказанието.. ти искаш да получиш награда
Вече с пари не можеш да си купиш бизнес членство, само със заслуги става.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Ако може някой да ми разясни VII. 17.3. защото колкото и да чета, колкото и да се мъча все си мисля, че това е просто новият начин за дране на БП-тата. Не мога да си представя тези хора, които си нямат и на идея от някакъв вид финанси и се доверяват на "счетоводния отдел", да започнат да издават фактури срещу получени бонуси. Цялата схема започна да става някак си объркана.... може и аз да съм в грешка ?!
Всичко в този "документ" е объркано тотално, според мен няма стойност, освен една - признават си, че продават НИЩО, празни приказки. Пирамида.
"VII. 17. 1. В случай, че Член на Бизнес програмата, който би могъл да се квалифицира като лице, упражняващо
свободна професия"
Коя ще е свободната професия ? Бизнес партньор/ консултант / от компания пирамида ??? Глупости, пълни глупости
VII. 17. 1. В случай, че Член на Бизнес програмата, който би могъл да се квалифицира като лице, упражняващо
свободна професия съгласно разпоредбите на приложимото законодателство, ще плаща от свое име и за своя сметка
всички данъчни и осигурителни задължения, които има, включително, но не само, данък върху доходите на
физическите лица, данък добавена стойност, социално-осигурителни вноски и здравни осигуровки. В тази връзка
за SCI не се пораждат никакви задължения и SCI не носи никаква отговорност за неплащането им.
VII. 17. 2. SCI като източник на дохода има правото, но не и задължението да приспадне от дължимите на Члена
на Бизнес програмата суми по този Договор, всички или някои от дължимите данъци и да ги преведе авансово от
името и за сметка на задълженото лице в банковите сметки на съответните данъчни органи на приходната
администрация. В този случай SCI уведомява Члена на Бизнес програмата за извършеното плащане, като след
приключване на финансовата година му издава и изпраща служебна бележка по образец установен от закона
относно всички евентуално удържани и авансово внесени данъци.
VII. 17. 3. Член на Бизнес програмата, който като е длъжен по закон да издаде фактура на SCI, срещу полученото
възнаграждение под формата на различни бонуси, не изпълни това свое задължение в законоустановения срок,
дължи на SCI неустойка за неизпълнение в размер на двойния размер на заплатеното му възнаграждение. В този
случай SCI има правото на търговско задържане върху следващите възнаграждения дължими на Члена на Бизнес
програмата, до издаване на съответната фактура/фактури, или има правото едностранно и самостоятелно да
прихване от дължимите възнаграждения следващата му се неустойка. С потвърждаване на настоящите Общи
условия, регистриращият се изрично декларира съгласието си с приложението на тази клауза, независимо от
момента в който за него е възникнало или ще възникне задължението по закон да издава фактури за изплащаното
му възнаграждение под формата на бонуси.
VII.17.4. Със съгласието с настоящите Общи условия всеки Член на Бизнес програмата – физическо лице
декларира, че е самоосигуряващо се лице и се задължава да изпълнява всички свои законови задължения като
такова.
Ако може някой да ми разясни VII. 17.3. защото колкото и да чета, колкото и да се мъча все си мисля, че това е просто новият начин за дране на БП-тата. Не мога да си представя тези хора, които си нямат и на идея от някакъв вид финанси и се доверяват на "счетоводния отдел", да започнат да издават фактури срещу получени бонуси. Цялата схема започна да става някак си объркана.... може и аз да съм в грешка ?!
Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Безсрамнице пепелива, а по-долното забрави ли го?
В твоя случай покайване не върши работа, имаш дълбоко порочни навици, избери си наказание моля ?
Report Private Message Private Message: Безсрамницата Божинова
Prosperity Prosperity не е онлайн
Prosperity's Avatar
22.04.2013, 17:04
Начално Безсрамницата Божинова
Приятелю, аз съм в шок. Най-накрая безсрамницата Божинова разкри истинската си същност на лично съобщения. Беше прав през цялото време!!!!
Не,не,не няма по зле от теб черкез. Елементарна манипулация на фотошоп, и ти и там се издъни.
Вече съм сигурен че не си провокатор, а обикновен селски идиот. Който и човек да поддържа роля като на Черкезов, за толкова време щеше да сбърка някъде. Ти обаче грешка нямаш, всеки ден нови висоти и нови глупости.
Мисля, че и за лечение е късно вече.
В твоя случай покайване не върши работа, имаш дълбоко порочни навици, избери си наказание моля ?
Prosperity's Avatar
Приятелю, аз съм в шок. Най-накрая безсрамницата Божинова разкри истинската си същност на лично съобщения. Беше прав през цялото време!!!!
Prosperity's Avatar
Коментар