IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=Mitko Tonev;1059618596]
    Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    инвазията в Азия, или предпочиташ Америките

навсякъде ще бадем.
    Митак, като видях снимката се вдъхнових да те поздравя с тази песничка http://vbox7.com/play:550d764d48
    Д-р Черкезов, горещ симпатизант на Saveway De!
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Падре да назначи Черкезов за командващ галактическата инвазия

Коментар

• [QUOTE=Kiro;1059618444] инвазията в Азия, или предпочиташ Америките

навсякъде ще бадем.
        Attached Files
        Last edited by Mitko Tonev; 22.04.2014, 15:29.
        Gospod pomaga na smelite.

Коментар

• Всъщност - важно уточнение! Не черкезката работи за Слейвуей, а обратното - пирамидата работи за него!

Коментар

• Престанете да разпространявате дезинформация, черкезата работи за Слейвуей, не само е бизнес партньор, но и собственик в сянка. Падре и плехун са негови подставени лица и слуги!

Коментар

• Черкезов, прати на Падре една коректорка

Коментар

• Очаквам да изорете земята до края на месеца Много граматични и правописни грешки и бъркане на родове Падрееее. Недейте така. Почерпен ли сте бил,ама пада моралът така.Директни продажби до края на месеца.ФОКУС! СРЕЩИ,СРЕЩИ,СРЕЩИ
                Attached Files
                Last edited by borntorace; 22.04.2014, 12:04.

Коментар

• Черкезов, ти ли си Шогуна на Самураите
                  Last edited by Kiro; 22.04.2014, 08:00.

Коментар

• Kiro В корпорациата не трябва да има въпроси като съгласен ли си, това което казва шефа е най-важното и трябва да е закон, защото ще настане анархия. Докато има 100 човека готови да скочат от висока скала по молба на Станчо и Светльо, този Холдинг ще процъфтява. И именно това е свежото, навремето самурайте са си правили сепуко ако ги помоли господаря или учителя им, ако това качество на вярата влезе и в корпорацията, в България вече ще имаме човеци заслужили прозвището самурайте от високата земя под тепетата, прославили цял един народ пред света а Викингите просто ще наведат глава.
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Черкезов, съгласен ли си Падре да ти възложи инвазията в Азия, или предпочиташ Америките

Коментар

• Киро, карам бмв, но не ми е от корпорациата. Но когато стана достатъчно богат ще го запаля пред парламента, сред присъствието на стотина журналиста и ще настоявам да се въведат сериозно рестрикции върху употребата на бмв с задно предаване на родна земя.
                        Аз ще съм доволен да ми подарят един Боинг 747 (на старо), в момента в който ги погълнем като шоколадов швейцарски великденски заек, дали след 10 или 20г., времето ще покаже.

Коментар

• Черкезов, на тебе Падре даде ли ти вече пакета, а БМВето

Коментар

• Ми да той доктора е чист и възвишен човек стоящ здраво на пътя на просветлението и защитник на просперитета на измъчения български народ !

/Пък и ми обеща , че ако съм добричка и слушкам ще ми подари бизнес пакет/

То май няма да е от тази пирамида а от следващата , защото тази вече си заминава

Коментар

• Първоначално изпратено от mktmkr Разгледай мнение
                              т-ко Ханс, съда в не знам къде си, не може да направи нищо... ние тук говорим за данъчните задължения на БПтата, не за тези на кУрпорацията. Същите нещастници не могат да си направят офшорки (между другото това е доста скъпо занимание, не знам, защо си мислиш, че е манна небесна), защото по общи условия БЧ са физически лица, а не юридически... ерго по никакъв начин не могат да избегнат данъчно облагане, декларациите и регистрацията по ЗДДС.... в България

Защо сте ми изтрили обръщението "Шльоко" бе модератори? Това не е обида?! Както установихме лицетоето се представя като Николай Черкезов злоупотребява със самоличност. Смятате ли, че това е правилно? Докато се представя като Николай Черкезов ще го наричаме Шльоко. Да не говорим, че ви е натролил всички теми с глупостите си и дава крайно съмнителни инвестиционни съвети на хората. Това забавно ли ви е?
                              На мен лично непрестнното ти обрьщение Шльоко кьм Доктора ме дразни. Това е мое неангажиращо мнение и сьщо така смятам че твоя не-мальк принос в темата е несъизмеримо по-мальк от този на Доктора. Така че ти предлагам да не се впрягаш толкова срещу вьображаеми врагове защото най-вероятно няма такива.
                              г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сталинградом Разгледай мнение
                                От днес не ми отваря сайта на пирамидата- пише ми :
                                Задали сте на Firefox да се свърже безопасно с www.sci.sc, но не може да се гарантира безопасна свързаност.
                                Пробвах и с друг browser , пак не ства.
                                За съжаление сайта все още си е там... сисадмина е препил със ШЛЙОКавица по празниците и още не е изтрезнял. Сигурно утре ще го оправят.

Коментар

Working...
                                X