IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Сталинградом Разгледай мнение
    От днес не ми отваря сайта на пирамидата- пише ми :
    Задали сте на Firefox да се свърже безопасно с www.sci.sc, но не може да се гарантира безопасна свързаност.
    Пробвах и с друг browser , пак не ства.
    Изтекъл им е сертификата за криптирана връзка, иначе сайта е там.
    Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• От днес не ми отваря сайта на пирамидата- пише ми :
      Задали сте на Firefox да се свърже безопасно с www.sci.sc, но не може да се гарантира безопасна свързаност.
      Пробвах и с друг browser , пак не ства.

Коментар

• http://www.inc.com/magazine/20001015/20767.html

Историята на една пропаднала млм пирамида.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
          Надявам се съда в Шарлоте да направи данъчно облекчение за компанията, но не знам дали имат подобни случай в Германиа? Например когато има Холдинг с особен принос към човечеството, възможно ли е да плащат по малки данъци?
          Не знам защо всички БЧ не си направят по една офшорка и да не плащат данъци и осигуровки ??
          т-ко Ханс, съда в не знам къде си, не може да направи нищо... ние тук говорим за данъчните задължения на БПтата, не за тези на кУрпорацията. Същите нещастници не могат да си направят офшорки (между другото това е доста скъпо занимание, не знам, защо си мислиш, че е манна небесна), защото по общи условия БЧ са физически лица, а не юридически... ерго по никакъв начин не могат да избегнат данъчно облагане, декларациите и регистрацията по ЗДДС.... в България

Защо сте ми изтрили обръщението "Шльоко" бе модератори? Това не е обида?! Както установихме лицето, което се представя като Николай Черкезов злоупотребява със самоличност. Смятате ли, че това е правилно? Докато се представя като Николай Черкезов ще го наричаме Шльоко. Да не говорим, че ви е натролил всички теми с глупостите си и дава крайно съмнителни инвестиционни съвети на хората. Това забавно ли ви е?
          Last edited by mktmkr; 21.04.2014, 17:43.

Коментар

• Черкезов, помоли Падре да направи Пловдив германска провинция, без данъци и мита

Коментар

• Черкезка, голям комик си!

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                Че как,има разбира се. Само да се ориентира веднъж ГерманиА в делата на курпорацията и всеки желаещ може да получи двугодишно пълно освобождаване от плащане на всякакви данъци.
                Ако продължавате с подобни жлъчни коментари, възможно е на жителите на град Пловдив в един момент да им писне от тези убиди и да решат да се отделят от страната ни. Дори е възможно да претпочетат Египет да ни анексира, вместо да търпят постоянни напатки за бизнес модела и най- големиа духовен учител на Пловдив в новата историа на България.
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  ............ доживот без данъци.....
                  Хайде сега пък и Вие, до живот без данъци. Как така? Тя ГерманиАта ще плаща данъци на КУРпорацията.

Коментар

• Не двегодишно, а доживот без данъци..Иначе международен съд, нали Черкезов

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                      Надявам се съда в Шарлоте да направи данъчно облекчение за компанията, но не знам дали имат подобни случай в Германиа...
                      Че как,има разбира се. Само да се ориентира веднъж ГерманиА в делата на курпорацията и всеки желаещ може да получи двугодишно пълно освобождаване от плащане на всякакви данъци.

Коментар

Черкезов, Падрето може ли да промени данъчните закони, за да не плащате членовете на Корпорацията
                        Надявам се съда в Шарлоте да направи данъчно облекчение за компанията, но не знам дали имат подобни случай в Германиа? Например когато има Холдинг с особен принос към човечеството, възможно ли е да плащат по малки данъци?
                        Не знам защо всички БЧ не си направят по една офшорка и да не плащат данъци и осигуровки ??
                        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Черкезов, Падрето може ли да промени данъчните закони, за да не плащате членовете на Корпорацията
                          Г-н Петров не може,той се занимава с обучението и изграждането на хора и ЛИЧНОСТИ. Но г-н Рангелов като двигател на финансовата част има потенциал да го направи,ако се наложи дори и с помощта на Немските данъчни и съдебни власти.
                          Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Черкезов, Падрето може ли да промени данъчните закони, за да не плащате членовете на Корпорацията

Коментар

• Първоначално изпратено от borntorace Разгледай мнение
                              Взето от ФБ групата.Фараоните от финансовата пирамида с нов прийом. Написали част от клаузите на допълнителните общу условия със ситен шрифт.Тарикати. https://www.saveway.de/terms_files/a...nal_gtc_bg.pdf
                              Ооо, се тези нови условия тотално са закопали кандидат-милионерите. Преди поне им удържаха авансово ДОД. А сега... трябва да се регистрират по ЗДДС, защото реално извършват услуга на чуждестранно юридическо лице, трябва да декларират и да платят ДОД, трябва и да си платят осигуровките...

Като знаем какво е средното ниво на икономическа и юридическа грамотност на БП, процентът на хората, които са в нарушение сигурно е много близо да 100%. Ще видим, кога някой от т.нар. "лидери" ще изпищи

Коментар

• Семейно парти!
                                Но нещо малко хора са се записали? Вярата се губи вече.
                                https://www.facebook.com/events/5526...egular&fref=nf
                                ПЕРНИК над всичко!

Коментар

Working...
                                X