IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от gavrilov Разгледай мнение
    Защо да се излиза в Македония при положение, че в България има още толкова много неразработени полета? Или може би вие под "неразработени полета" разбирате "Бизнес партньори" и според вас в България са вече поизчерпани?
    Естествено, че под "неразработени полета" разбират БП(Балъците с Пари) а те явно в БГ се изчерпват вече и за това си фантазират, че ще пробият в чужбина...
    Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Стига си лъгал хората!!!!!!!!!!
      България е Европейска страна, нашето законодателство е 100% синхронизирано с Европейското!!! Тоест, където си искаме в Европа може да се разпищолиме и всичко ще е на 100% законно!!!!!!!!!!
      Кажи и на вашата работодателка г-ж Бене, много поздрави от Д-р Черкезов от Попово.
      Черкезов, няма госпожа. Това са някакви селянчета от гр. Симитли. Видях ги в търговския регистър. Не могат да разебрат, че проблема за това на г-жа Бенева да не й върви, не е SCI, а че се опитват да дадат живот на мъртъв модел - продават карти по интернет.
      Last edited by abraham; 06.04.2013, 00:47.
      SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !

Коментар

• Първоначално изпратено от gavrilov Разгледай мнение
        Преди бях попитал "Защо има намаляване на бонус-възнагражденията" и ми отговорихте, че причината е, че компанията се готви за експанзия в чужбина.
        За каква експанзия в чужбина говорим при положение, че в България още няма развита мрежа от обекти. Защо да се излиза в Македония при положение, че все още в градове като Ямбол (1 обект), Шумен (2 обекта), Силистра (5 обекта), Русе (3), Плевен (4), Перник (4) няма развита мрежа от обекти. Във важни градове като Велико Търново, Габрово, Монтана, Ловеч, Смолян, Самоков, Кърджали, Казанлък, Враца, Хасково, Търговище, Разград, Сливен, Видин, Димитровград има твърде малко обекти. Казвате, че се готви експанзия в Македония... ОК, но отговорете ми:
        С какво Битоля (втори по големина град в Македония с население 75 000) е повече от Русе? С какво Охрид е повече от Велико Търново?
        Защо да се излиза в Македония при положение, че в България има още толкова много неразработени полета? Или може би вие под "неразработени полета" разбирате "Бизнес партньори" и според вас в България са вече поизчерпани?
        заЩото е пирамида бе приятелю. Ако си се включил, наистина ли си мислил с даване на някой лев и това че има едни привидно интелигентни хора в една зала(казвам привидно понеже познавам хора които ходят по тея зали и ви уверявам, че са бармани сервитьори и продавачи с амбиция на 22 23 години да карат скъпи коли, без пот на челото) та ти какво си мислил, че ще завземете обекти в които да дават отстъпки, ще печелиш от това че си докарал някой? хехехех аз ти давам по хубава схема. Ела на море, плати си продукта 10 пъти, докарай ми хора, които ще докарат други хора.. и ти гарантирам едно лято да си безплатно настанен )))) и аз поне нема те излъжа ....
        SCI - Е ЕДНА ОГРОМНА ПИРАМИДА. ТЕ ЧАКАТ ТВОИТЕ ПАРИ,ЗА ДА ТИ ПРОДАВАТ НАДЕЖДИ!

Коментар

• Преди бях попитал "Защо има намаляване на бонус-възнагражденията" и ми отговорихте, че причината е, че компанията се готви за експанзия в чужбина.
          За каква експанзия в чужбина говорим при положение, че в България още няма развита мрежа от обекти. Защо да се излиза в Македония при положение, че все още в градове като Ямбол (1 обект), Шумен (2 обекта), Силистра (5 обекта), Русе (3), Плевен (4), Перник (4) няма развита мрежа от обекти. Във важни градове като Велико Търново, Габрово, Монтана, Ловеч, Смолян, Самоков, Кърджали, Казанлък, Враца, Хасково, Търговище, Разград, Сливен, Видин, Димитровград има твърде малко обекти. Казвате, че се готви експанзия в Македония... ОК, но отговорете ми:
          С какво Битоля (втори по големина град в Македония с население 75 000) е повече от Русе? С какво Охрид е повече от Велико Търново?

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Към Черкезов и Prosperity : Намалете дрогата момчета не злоупотребявайте толкова, ще си разбиете здравето ! Опитайте се да мислите поне веднъж без да сте се дрогирали !
            Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• ако искате да станете МИЛИОНЕРИ ПО МЕЧТИ, дайте 3000 даже както каза дайте му 30 000 и той ще ви направи хахахаххахахахахаахахахахххаа абе басутн, хората около мен имат хотели в Слънчев Бряг от години и не са натрупали милиони. Ти и тази измамна схема с какво ще ги дадете тея милиони бе? Лъжете наивниците, и като вкарате малко момичета от провинцията(те тва дет е далеч от Варна и Бургас) и като изчукат един или друг, а и като им дадете малко лъскави неща си мислиш, че това е пробиване на пазара ли? Продукт имало, табъдъбки имате!!! Вижте си листата с обекти за отстъпка, единствения ви обект който става за нещо е центъра за гуми. САМО ЧЕ В ДИАНА СЕ ПОЛЗВАТ ПО-ГОЛЕМИ ОТСТЪПКИ С М ТЕЛ клубна карта! А на мен като редовен клиент ми правят и 30% без карта, просто защото съм точен с тях хахаххаха ХОРА ЧУЕТЕ ЛИ ЗА SCI БЯГАЙТЕ - ТОВА Е ИЗМАМА !!!!!!!!!!!!!!! НЕ СЕ ВЪРЗВАЙТЕ НА СЛАДКИТЕ ПРИКАЗКИ!!!!!
              SCI - Е ЕДНА ОГРОМНА ПИРАМИДА. ТЕ ЧАКАТ ТВОИТЕ ПАРИ,ЗА ДА ТИ ПРОДАВАТ НАДЕЖДИ!

Коментар

• Първоначално изпратено от direx Разгледай мнение
                Черкезка ти пиян ли си, какви танкове какви войници, България е бълха пред Турция ти болен ли си. Каква Южна Корея говориш ти корейски знаеш ли, знаеш ли в момента какво е в Корея, не само в Южна? Каква Индия само 1 от 7 човека излизат с висше образование, а основен отрасъл е земеделие. С вашите кирливи карти ли ще се занимава неграмотното население? Тайван ти знаеш ли какво е населението и какво изповядва тоя народ?

Черкезка не ставаш за нищо моето момче, никаква информация нямаш.

Браво на unskilled, вкара всички SCI в миша дупка и не могат в момента да се защитят.

Нека хората да прочетат и да си преведат какво е Titan saadet zinciri !!!!!!!
                Какво изповядва тайван?
                Докато се имаш за бълха, ще си бълха.
                Аз мисля че ще сме лъвове и въпреки известното предимство което имат турците аз мисля че са преодолим съперник имайки предвид сплотеноста на армията ни и способноста и да се разгръща в битка. Все едно да кажеш че Северна Корея е бълха пред САЩ, които в момента се чудят в коя черква да се молят да ни ги утупат на бързо.В Индия може да са неграмотни но са търговци и ще оценят добрата възможност която се открива пред тях. Тука от много грамотност за това сме на това дередже Важното е че ние ще раздвижим икономиката ако не друго, така че се моли за хора като нас, светли души и алтруисти за пример на подрастващите поколение.
                Черкезов
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                  На всички критици искам категорично да отсеча:
                  С тези млади, интелигенти и образовани хора няма как да не успеем. Ние сме бъдещето на България, запомнете лицата на тези светли младежи, след време те ще са лидерите на България. Това е просто неизбежно, само се моля да успеят да научат колкото се може повече от един добър учител като пастора!!!!!

Та погледнете ги!! Още Аристотел е казал на времето - здрав дух в здраво тяло

Респект братко. Колежките са излезнали тук като от корицата на ВОГ!!!
                  Толкова красота на едно място само СЦИ привлича!
                  Красотата явно винаги е навсякъде където са големите пари.
                  То дето се казва си заслужава не 3000, а 30 000 лева да дадеш само за да се запознаш с качествените и достойни хора които идват във фамилията.Това вече е безсценното разтърсващо преживяване което може да го почуства само човек който е част от общия дух и класа на светлите същества представляващи безстрашната фамилия.
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                    На всички критици искам категорично да отсеча:
                    С тези млади, интелигенти и образовани хора няма как да не успеем. Ние сме бъдещето на България, запомнете лицата на тези светли младежи, след време те ще са лидерите на България. Това е просто неизбежно, само се моля да успеят да научат колкото се може повече от един добър учител като пастора!!!!!

Момче младо,

нямаш опит още в мрежов маркетинг, а се дуеш кат' Паун.

Маркетинговите планове с времето могат да се променят, т.е. да вървят в неблагоприятна посока за мрежата. Демек администрацията ще натисне мрежата като започне да променя Общите условия.

П.П. Отделно сте уязвими като законодателство в момента. Тия сапуни на Доктора за синхронизацията с ЕС ги мятайте на някой друг.

В крайна сметка преброих 21 души на снимката във ресторанта на 1 хотел, няма да казвам кой, щот' се познава веднага и сте се наебали дружно за 1-на нощ и сте щастливи, заради груповия секс за 1-на нощ с колежките и вече си в еуфория - т'ва ли е "бъдещето" на БГ-стан, според тИбя? Да се наебем за 1-на нощ.

П.П.П. Не се излагай моля те с тия гръмки фрази, че Гугъл, Фейсбуй и Яху не се изхвърляха толкоз, колкото ти - демек карай Ферари-то бавно, плийз

Бях казал, че онлайн платформата ви не позволява излаз в друга държава още докато я прегледах за 2 мин. само, дет' струвала "милиони".

Когато ми покажеш 1-на държава извън БГ-стан, където да се класирате - ми се обади. До тогава смирение, че се мяташ кат' чикия на мокър пясък, а не знаеш, че някой може да ви затвори точно с 2 телефонни разговора! ОК?
                    Last edited by marandi; 30.03.2013, 05:53.

Коментар

• На всички критици искам категорично да отсеча:

Last edited by Prosperity; 30.03.2013, 04:57.

Коментар

Д-р Prosperity , ти докато помислиш вече наши братя и сестри усвояват македонския пазар.
                        От както цялата рода на Кристина си направили профили тук, сън не ме лови.
                        Да даже ми се заканват на лични съобщения
                        За това Българите сме на това дередже, защото като видят някой който се е запътил към върха на света се опитват с камъни да го свалят
                        Не се коси г-н Черкезов. Едно такова плагиатство няма как да успее. Аз вярвам в доброто и не виждам начин те да просъсществуват още дълго. Та те са само един прах в очите, но това е само временно, прогледнат ли хората ще разберат, че ние сме тези, които искат нацията ни да се развива, а не да тъпче на едно място.

И както пастор Светослав би казал - тях друг ще ги съди !!!

Коментар

• Д-р Prosperity , ти докато помислиш вече наши братя и сестри усвояват македонския пазар.
                          От както цялата рода на Кристина си направили профили тук, сън не ме лови.
                          Да даже ми се заканват на лични съобщения
                          За това Българите сме на това дередже, защото като видят някой който се е запътил към върха на света се опитват с камъни да го свалят

Коментар

• Доктор Черкезов изпусна един потенциален пазар в най-близко бъдеще. Аз мисля, че трябва да се насочим първо към братята македонци. Та едно такова бизнес начинание би сближило нашите народи! Какъв по-добър начин от това би бил SCI, дай им работа и келепир и те сами ще разберат, че им желаем само добро!

Тайланд също трябва да бъде таргет цел за компанията. Страната е във възход и не трябва да изпускаме нишата там. Представете си само, когато това се случи всеки българин, притежаващ наша карта ще може да се наслади на хубавите екзотични момичета и да ползва прилична отстъпка!

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                              Де да беше на 100%, би било добре да имаме европейски закони, може би някой ден
                              Не лъжа хората, питам те лично теб, как ще стане тази работа като даже Албания ще ги изрита тези фараони?

ПС: Нямам работодателка или работодател и спа до късно сутрин
                              Ако не беше синхронизирано нямаше да влезем в ЕС.
                              Много добре съм запознат, нали от това ми зависи бизнеса.

Коментар

Стига си лъгал хората!!!!!!!!!!
                                България е Европейска страна, нашето законодателство е 100% синхронизирано с Европейското!!! Тоест, където си искаме в Европа може да се разпищолиме и всичко ще е на 100% законно!!!!!!!!!!
                                Кажи и на вашата работодателка г-ж Бене, много поздрави от Д-р Черкезов от Попово.
                                Де да беше на 100%, би било добре да имаме европейски закони, може би някой ден
                                Не лъжа хората, питам те лично теб, как ще стане тази работа като даже Албания ще ги изрита тези фараони?

ПС: Нямам работодателка или работодател и спа до късно сутрин
                                Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Working...
                                X