IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добър Ден,
    В петък, в 18.00 часа ще има прием и коктейл в Македонското посолство по случай навлизането на групата в Македония. Поканени са представители от всички партии в Македония. Очаквани са много високо поставени гости , включително и външния им министър г-н Никола Поповски, както военното им аташе във България.
    Хубав ден и мнго успехи на всички БП.
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от direx Разгледай мнение
      Мисля че този въпрос трябва да зададете към "главните директори", защото има "БП" на които почва да им святка лампичката, и търсят информация как ще се постигне даден проект. И ето Unskilled е задал точния въпрос, аз не мисля че Черкезката или някой излъган "БП" би отговорил на този въпрос. Защото я няма тази способност да защити "иновативната фирма".

Така че, и тази информация http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17879955.asp би ви отворила очите. SCI не е иновативна идея, а и се вижда как българите сме изостанали с минимум 20г. и биват лъгани хиляди хора които в момента си вкарват парите в незаконен "проект", който би коствал както се вижда от статиите "строго забранена дейност"
      Колега, от кога Турция, една варварска държава ще става аршин за това кое е честен бизнес и кое не?!
      Те са изостанали с няклко века относно културата си да се държат цивилизовано с хората, да не говрим за бизнес.
      Предполагам е бизнес партньор на г-ж Бене, но не и на СЦИ!
      Last edited by Черкезов; 01.04.2013, 01:28.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от unskilled Разгледай мнение
        Господа БП,имам мнооооого въпроси към вас и никой не ми отговаря на тях за това искам да ми отговорите тук,ако е възможно/предпополагам,че НЕ Е/,но ще ви ги задавам етапно.....ок?
        ТАка...прочетох целия форум,а и не само него,комуникирам и с много БП,защото и аз съм такъв,всички ВИЕ говорите за евпропейска експанзия+Турция нали така ?!!! Аз повярвах в това,защото познавам хора там,с които наистина бих работил.Реших да проуча пазара там,но ми бе малко трудно понеже съм българин и не знам турски.След обстойно ровене,четене на сайтове и превеждане с малко помощ от мой приятел се натъкнах на много интересни и потресаващи факти,които означават,че или невъзмутимо лъжете или просто и вие не знаете/едва ли/ за нещата,които са се случвали там.Тук искам да се намеси Черкеза,да хване някой негов съгражданин/защото в Попово са много/ и да направи едно преводче на ето този линк:
        http://tr.wikipedia.org/wiki/Saadet_zinciri
        накратко в този линк се обяснява ЯСНО,че в Турция начинът по който работи SCI с 2 крака ляв и десен и този отгоре също добавя стойност на този под него е абсолутно забранен...и се наказва със затвор...............
        а този линк:
        http://tr.wikipedia.org/wiki/Titan_saadet_zinciri
        показва нагледно как седем години такава система е "вършала"из Турция и основателите са и вкарани в затвора,забележете единият за 75 години,другият за 77
        Заключение:Пазара на Турция е свободен и вероятно такъв ще остане.Ако все пак някой безкрайно дързък и находчив кандидат милионер се надъха да разработва пазара там,нека е наясно какъв сериозен кандидат затворник е всъщност.....
        ХАйде някой,ако разбира турски нека го преведе дословно,защото това е много показателно и наистина схемата на работае 1към1 с тази на СЦИ..Мился,че ще бъде полезна на много хора,защото е красноречива.
        схемата се нарича Titan saadet zinciri !!!!!
        Та въпроса ми, кратко и ясно формулиран,към БП или търговски отдел,юристически отдел или който и да е друг отдел е :Как точно смятате да превземете пазара на Турция с този си компесационен план и как точно,ако работите с НЕГО ще избегнете затвор?
        Мисля че този въпрос трябва да зададете към "главните директори", защото има "БП" на които почва да им святка лампичката, и търсят информация как ще се постигне даден проект. И ето Unskilled е задал точния въпрос, аз не мисля че Черкезката или някой излъган "БП" би отговорил на този въпрос. Защото я няма тази способност да защити "иновативната фирма".

Така че, и тази информация http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17879955.asp би ви отворила очите. SCI не е иновативна идея, а и се вижда как българите сме изостанали с минимум 20г. и биват лъгани хиляди хора които в момента си вкарват парите в незаконен "проект", който би коствал както се вижда от статиите "строго забранена дейност"
        Last edited by direx; 01.04.2013, 01:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
          Радвам се, че се отключи темата. Нищо че пращат много хора да тролят, пак се прокрадват и по-сериозни постове.

Нека да припомня, че никой не е отговорил на този човек, искам и аз да чуя какво мислят по въпроса от СЦИ.
          Колега, защо си мислиш че СЦИ иска да навлезе в Турция?!!! Когато започнат да раздават танкове вместо БМВвета, тогава си заслужава този пазар

И да предупредя никакви очернящи кампании спрямо СЦИ, защото от правния отдел ще започнат да коват хората които си позволяват своеволия и то по няколко члена от конституцията!!!.
          Last edited by Черкезов; 01.04.2013, 00:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от unskilled Разгледай мнение
            Господа БП,имам мнооооого въпроси към вас и никой не ми отговаря на тях за това искам да ми отговорите тук,ако е възможно/предпополагам,че НЕ Е/,но ще ви ги задавам етапно.....ок?
            ТАка...прочетох целия форум,а и не само него,комуникирам и с много БП,защото и аз съм такъв,всички ВИЕ говорите за евпропейска експанзия+Турция нали така ?!!! Аз повярвах в това,защото познавам хора там,с които наистина бих работил.Реших да проуча пазара там,но ми бе малко трудно понеже съм българин и не знам турски.След обстойно ровене,четене на сайтове и превеждане с малко помощ от мой приятел се натъкнах на много интересни и потресаващи факти,които означават,че или невъзмутимо лъжете или просто и вие не знаете/едва ли/ за нещата,които са се случвали там.Тук искам да се намеси Черкеза,да хване някой негов съгражданин/защото в Попово са много/ и да направи едно преводче на ето този линк:
            http://tr.wikipedia.org/wiki/Saadet_zinciri
            накратко в този линк се обяснява ЯСНО,че в Турция начинът по който работи SCI с 2 крака ляв и десен и този отгоре също добавя стойност на този под него е абсолутно забранен...и се наказва със затвор...............
            а този линк:
            http://tr.wikipedia.org/wiki/Titan_saadet_zinciri
            показва нагледно как седем години такава система е "вършала"из Турция и основателите са и вкарани в затвора,забележете единият за 75 години,другият за 77
            Заключение:Пазара на Турция е свободен и вероятно такъв ще остане.Ако все пак някой безкрайно дързък и находчив кандидат милионер се надъха да разработва пазара там,нека е наясно какъв сериозен кандидат затворник е всъщност.....
            ХАйде някой,ако разбира турски нека го преведе дословно,защото това е много показателно и наистина схемата на работае 1към1 с тази на СЦИ..Мился,че ще бъде полезна на много хора,защото е красноречива.
            схемата се нарича Titan saadet zinciri !!!!!
            Та въпроса ми, кратко и ясно формулиран,към БП или търговски отдел,юристически отдел или който и да е друг отдел е :Как точно смятате да превземете пазара на Турция с този си компесационен план и как точно,ако работите с НЕГО ще избегнете затвор?
            Радвам се, че се отключи темата. Нищо че пращат много хора да тролят, пак се прокрадват и по-сериозни постове.

Нека да припомня, че никой не е отговорил на този човек, искам и аз да чуя какво мислят по въпроса от СЦИ.
            Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Поради огромния интерес- отключвам.
              Моля, въздържайте се от обидни квалификации и лични нападки.
              Пишете само по темата!
              Благодаря.

Коментар

• Темата се превърна в поле за лични нападки.
                Заключвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                  Какво изповядва тайван?
                  Докато се имаш за бълха, ще си бълха.
                  Аз мисля че ще сме лъвове и въпреки известното предимство което имат турците аз мисля че са преодолим съперник имайки предвид сплотеноста на армията ни и способноста и да се разгръща в битка. Все едно да кажеш че Северна Корея е бълха пред САЩ, които в момента се чудят в коя черква да се молят да ни ги утупат на бързо.В Индия може да са неграмотни но са търговци и ще оценят добрата възможност която се открива пред тях. Тука от много грамотност за това сме на това дередже Важното е че ние ще раздвижим икономиката ако не друго, така че се моли за хора като нас, светли души и алтруисти за пример на подрастващите поколение.
                  Черкезов
                  Хахахахахахах малеее, мале, мале толкова неграмотен и просТ, чак да се натъжиш...

Съжалявам Ви, Черкезка искрено се надявам да си намерите по доходоносна работа и да преуспеете, да четете малко повече, да се ограмотите. И ако ви питам как се раздвижва една икономика на една страна? Можете ли да отговорите на тоя въпрос, защото вече хората ви мислят за голям балък

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                    Боже пич, на теб ти трябва екзорсист
                    кеф, си спамим до следобед да мине работния ден )))
                    МЕН не знам какво ми трябва. Обаче на някой хора определено им трябва една хубава проверка, любезно подкрепена от разследващи журналисти.
                    Обещавам да си купя много бира и скара и да ви гледам на голям екран с приятели... ако ще и да е по времето когато се излъчва финала на шампионската лига ))) СЛАДУРИ! Мечтайте още малко, че скоро мечтите ще са свързани само до това по-малко хора да са агресивно настроени към вас.

ПП; Абе, честно имало ли е случай да са нанасяли тежък и зверски побой на някой от тези мили хора които раздават бизнес? )) Ей така си питам, понеже си представям как някой ахмак като вас ме врътка с една такава цифра и свят ми се завива от бяс, честно
                    SCI - Е ЕДНА ОГРОМНА ПИРАМИДА. ТЕ ЧАКАТ ТВОИТЕ ПАРИ,ЗА ДА ТИ ПРОДАВАТ НАДЕЖДИ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bang_Bang Разгледай мнение
                      новорегистриран съм понеже в понеделник ми се обади човек който ме познава (преди време работеше за мен) и почна да ми гали слуха как не сме се виждали, кво ставало кво не... как сега преди сезона може да изкарааме малко пари.... Ебати аз даже не съм споменавал, че искам да вадим пари. А и.... на човек който съм плащал заплата да ми се обади да вадим пари.................................???? уат а фак?! При тва този човек си работи още за хората. И та за това се разстърсих из нета и за мое очудване нема много инфо..... А то що нема, щотоо първо сте не популярни, второ лъжете хората, че ще ги съдите и триете постове ))) хахахха елате ме осъдете бе. Аз директно ви казвам че сте нагли лъжливи нещастници които чрез измама и подвеждане вземате парите на доверчиви хора! Айде, съдете ме.. и след това се наредете на опашката за вземания! И бизнеса ми, господа, нема нищо общо с вашия. За вас чух преди седмица, и се сетих, че всъшност преди година един познат ми говореше тези глупости... И след година време отново аз му плащам сметките, щот нема пари за кафе )))) хахаххахаха иначе е милионер, има много мечти. Щял бил да кара скъпа кола..... :
                      Боже пич, на теб ти трябва екзорсист

Коментар

• Ааа, без такива!

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                        Д-р Prosperity , ти докато помислиш вече наши братя и сестри усвояват македонския пазар.
                        От както цялата рода на Кристина си направили профили тук, сън не ме лови.
                        Да даже ми се заканват на лични съобщения
                        За това Българите сме на това дередже, защото като видят някой който се е запътил към върха на света се опитват с камъни да го свалят
                        Ох, като ще продължаваме със спамовете, няма проблем. Моля те да цитираш заканите на лични съобщения, които получаваш, както и каква е роднинската ми връзка с изпращача. Гарантирам, че в тази тема мои роднини няма и отговарям на коментара ти само защото е лъжлив
                        Иначе за покаянието и там разните други религиозни истории- айде холан, за бизнес ли си говорим или за спасяване на душите Към момента към мен няма входирани официални претенции, тъй че надали ще можеш да спреш каквото и да било.

Коментар

• новорегистриран съм понеже в понеделник ми се обади човек който ме познава (преди време работеше за мен) и почна да ми гали слуха как не сме се виждали, кво ставало кво не... как сега преди сезона може да изкарааме малко пари.... Ебати аз даже не съм споменавал, че искам да вадим пари. А и.... на човек който съм плащал заплата да ми се обади да вадим пари.................................???? уат а фак?! При тва този човек си работи още за хората. И та за това се разстърсих из нета и за мое очудване нема много инфо..... А то що нема, щотоо първо сте не популярни, второ лъжете хората, че ще ги съдите и триете постове ))) хахахха елате ме осъдете бе. Аз директно ви казвам че сте нагли лъжливи нещастници които чрез измама и подвеждане вземате парите на доверчиви хора! Айде, съдете ме.. и след това се наредете на опашката за вземания! И бизнеса ми, господа, нема нищо общо с вашия. За вас чух преди седмица, и се сетих, че всъшност преди година един познат ми говореше тези глупости... И след година време отново аз му плащам сметките, щот нема пари за кафе )))) хахаххахаха иначе е милионер, има много мечти. Щял бил да кара скъпа кола..... :
                          SCI - Е ЕДНА ОГРОМНА ПИРАМИДА. ТЕ ЧАКАТ ТВОИТЕ ПАРИ,ЗА ДА ТИ ПРОДАВАТ НАДЕЖДИ!

Коментар

• Трима братя имали една крава. Един ден влезли в обора и кравата я нямало най-големия брат казал:
                            - Кравата я няма следователно някой я е откраднал!
                            Втория брат добавил:
                            - На стената има дупка значи някой пед**ас я е откраднал!
                            И най-малкия казал:
                            - В нашето село няма пед**ас, но в съседното има един значи той я е откраднал.
                            Отишли при него пребили го от бой до смърт и той завел дело срещу тях. Съдията ги питал:
                            - Е що за логика е това? Понеже е пед**ас той е откраднал кравата. Хайде кажете ми по вашата логика какво има в тази кутия.
                            Най-големия брат станал и казал:
                            - Щом кутията е квадратна значи има нещо кръгло в нея.
                            Втория брат казал:
                            - Щом е кръгло значи е оранжево.
                            И третия брат:
                            - Щом е оранжево значи е портокал.
                            Съдията без да се замисли се обърнал и казал:
                            - Ей пед**ас да върнеш на хората кравата

Шепа новорегистрирани клакьори (бастуни) пишат във форума на Инвестор срещу SCI. Щом са новорегистрирани, значи са от конкурентен бизнес (или поне в тяхното съзнание), щом са от конкурентен бизнес, явно той не върви, щом не върви явно е на г-жа Бенева
                            Така, че в този случай съдията би казал: Ей бастуни, марш на село.
                            Last edited by abraham; 06.04.2013, 00:48.
                            SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
                              Естествено, че под "неразработени полета" разбират БП(Балъците с Пари) а те явно в БГ се изчерпват вече и за това си фантазират, че ще пробият в чужбина...
                              Въобще не се изчерпват , до края на годната ще бъдат 2 пъти повече отколкото са сега. Нещо което работи и носи живот не може да бъде спряно от помията, която се изсипва в този форум. Но то това си манталитет в България. Ченгеджийските похвати използвани от ДС едно време са оставили генетичен материал и в новите поколения - клеветата , лъжата , заплахи, всяване на страх, завистта , са основни движещи сили сред голяма част от хората в България. Слава Богу има останал макар и малко здрав генетичен материал.
                              Last edited by abraham; 30.03.2013, 10:49.
                              SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !

Коментар

• Първоначално изпратено от gavrilov Разгледай мнение
                                Преди бях попитал "Защо има намаляване на бонус-възнагражденията" и ми отговорихте, че причината е, че компанията се готви за експанзия в чужбина.
                                За каква експанзия в чужбина говорим при положение, че в България още няма развита мрежа от обекти. Защо да се излиза в Македония при положение, че все още в градове като Ямбол (1 обект), Шумен (2 обекта), Силистра (5 обекта), Русе (3), Плевен (4), Перник (4) няма развита мрежа от обекти. Във важни градове като Велико Търново, Габрово, Монтана, Ловеч, Смолян, Самоков, Кърджали, Казанлък, Враца, Хасково, Търговище, Разград, Сливен, Видин, Димитровград има твърде малко обекти. Казвате, че се готви експанзия в Македония... ОК, но отговорете ми:
                                С какво Битоля (втори по големина град в Македония с население 75 000) е повече от Русе? С какво Охрид е повече от Велико Търново?
                                Защо да се излиза в Македония при положение, че в България има още толкова много неразработени полета? Или може би вие под "неразработени полета" разбирате "Бизнес партньори" и според вас в България са вече поизчерпани?
                                Ти искаш да оставим карти Бене да излезат на македонския пазар и да нанесат още един удар по имиджа на България ли?

Нали трябва братята да ни заобичат за да може да мислим за едно бъдещо присъединяване на Македония към България !!!!
                                Last edited by Prosperity; 30.03.2013, 10:47.

Коментар

Working...
                                X