IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Бля,бля при нас хората наистина израстват, получават едно безплатно училище , един старт, при който никъде другаде във више учебно заведение не могат да го получат.
    А всъщност най-важни са положителните преживявания.
    Ако беше с нас в Велинград, щеше да разбереш за какво говоря, но ако не си докоснат от учението е безпредменто да коментираме.
    Ти беше ли там, или ги достигна мисловно, медитирайки.
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Всъщност отговорих на въпросите си и няма нужда да спяма допълнително по нея тема, жалко, че на български не успях да намеря никъде другаде подобна дискусия. Благодаря все пак, нека не преча продължението по темата за SCI.
      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
        Редакция:
        Не е по темата, но не знаех, че въпросът ми за една друга организация и нейните финансови инвестиции нямаше да се задържи дори и 24 часа... Интересно с какво ли наруших правилата, при условие че е пълно с подобни теми.
        Тук си пишем за пирамиди от всякакъв вид. Пиши си на воля

Коментар

• Извинявам се, че се намесвам своеволно, но нямаше как да не коментирам "най-големия не политически водач на България за 20 и може би за 21 век."

По принцип бях скиптично настроен към SCI, но все пак се държах неутрално, понеже идеята е добра, а реализацията може би изисква време и що-годе някакъв късмет. Но с подобни изказвания вредите сами на себе си. Не на мненията, че сте пирамида, а на хора като мен - които са неутрални и по-скоро изчакват да видят на къде ще подуха вятъра.

Редакция:
          Не е по темата, но не знаех, че въпросът ми за една друга организация и нейните финансови инвестиции нямаше да се задържи дори и 24 часа... Интересно с какво ли наруших правилата, при условие че е пълно с подобни теми.
          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Ти спомена че имал 4 щерки, без да е ставало въпрос за децата му изобщо!!
            Това си е конщунство, да засягаш семейството на най-големия не политически водач на България за 20 и може би за 21 век.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              И, академик Черкезов.... Ще помоля светлата ви личност да не слага в устата ми думи, които не съм изричал. Ако светлата ви особа прочете по-внимателно, веднага ще разбере, че всъщност аз пледирам за ненамесване на семейството на Фараон Добрички в дискусията.
              Ти спомена че имал 4 щерки, без да е ставало въпрос за децата му изобщо!!
              Това си е конщунство, да засягаш семейството на най-големия не политически водач на България за 20 и може би за 21 век.
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• И, академик Черкезов.... Ще помоля светлата ви личност да не слага в устата ми думи, които не съм изричал. Ако светлата ви особа прочете по-внимателно, веднага ще разбере, че всъщност аз пледирам за ненамесване на семейството на Фараон Добрички в дискусията.

Коментар

Абсолютно винаги подобни надарени от бога хора , биват затрупани от предложения от настоящи млади майки искащи деца с идеята да ползват просветления ген.
                  Ако подобна жена, иска от един мъж да ползва гена му, въпрос на просетлено отношение е мъжа с конкретен нотариален документ да се защити, тоест, да го освободи от родителски права и задълнения, а да бъде само донор.

Това го знам защото една булка искаше от мен дете по този начин, вместо да ходи на инвитро. Аз и отказах защото законите в България не защитават достатъчно донора и защото нямам просветлено отношение.

Така че не коментирай личния живот, защото напълно възможно и нормално е всеки на мястото на п-р Петров да има много повече деца от тези които му се водят официално.
                  Ако десетки млади жени ви помолят да ползват гена ви, а вие отхвърлите предложенията с лека ръка и им разбиете сърцата, представете си колко много негативни кармични отпечатъци натрупвате!
                  Нееее, ти си просто уникален

Коментар

• Абе хора, само аз ли усещам, че в ОНОВА интервю по телевизия 7, управителя каза нещо за ДДС-то и това ми се стори много странно?
                    Има някаква мушенгия тук...

Създавали ДДС и го внасяли в държавата?
                    Е нали АЗ като си купя стока с крайна цена от магазина, ДДС-то е там, ВЪТРЕ, вече калкулирано и най-важното - данъчно ощетоводено? И точно това ДДС трябва да се внесе в дръжавата от магазина?

Това, което се разпределя мога да се извади само и единствено от печалбата... от никъде другаде?

П.П.
                    Черкезов, за какво учение говориш, след като в образователните клипове на ВАШАТА страница има един материал, в който някакъв тлъст американец "проповядва" да не се инвестира в образование, да не работим за някой си... а за себе си...
                    Вие можете ли да свържите 2 и 2 най накрая?

П.П.П.
                    Ето тук в ТОВА видео:
                    http://palhutev.sci.sc
                    Видео 1
                    Още на 2-та минута някакви глупости за Бедният и Богат татко, дето бедният казвал: ходи на училище, инвестирай в образование... а богатият - точно обратното...
                    Last edited by navy; 12.06.2013, 09:52.
                    Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Първоначално изпратено от uncle fester Разгледай мнение
                      Дай ми на мене 3000 и аз ще те науча на нов още по-хубав начин на мислене и съществуване светли братко , ще те зобрградя с позитивна енергия и светла чиста духовна аура. Но първо 3000 лв
                      Бля,бля при нас хората наистина израстват, получават едно безплатно училище , един старт, при който никъде другаде във више учебно заведение не могат да го получат.
                      А всъщност най-важни са положителните преживявания.
                      Ако беше с нас в Велинград, щеше да разбереш за какво говоря, но ако не си докоснат от учението е безпредменто да коментираме.
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=gWSjtDslNQE

Володя Стоянов го е казал по най-добрия начин...
                        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Докато се чудиш какво да напишеш, корпоративния висш мениджмънт вече се транспортира от собствен хеликоптер
                          Та тези хартийки 3000лв не са за избиване, те са като такса за използване на услуга и изграждане на нов начин на мислене и съществуване.
                          Дай ми на мене 3000 и аз ще те науча на нов още по-хубав начин на мислене и съществуване светли братко , ще те зобрградя с позитивна енергия и светла чиста духовна аура. Но първо 3000 лв

Коментар

• http://www.mediafire.com/view/?5yvp2ugfwy454sx

http://tv7.bg/dobro-utro/news/9721753.html

Черкезов успя ли да преброиш колко лъжи изказа пастора и неговия бизнес партньор ?
                            Last edited by shpono; 12.06.2013, 07:15.

Коментар

, корпоративния висш мениджмънт вече се транспортира от собствен хеликоптер
                              Хаха, ама ти вярваш ли си ?!?!
                              На хеликоптера нямаше стикер на СЦИ пък и дано не сте го взели на лизинг като БМВ-тата .
                              Защо не ни поставиш условията за БМВ-тата директно от договорите за да се посмеем малко.
                              Оказва се, че ги плащат няколко месеца и после ..може и да не ги плащат )

Коментар

Абсолютно винаги подобни надарени от бога хора , биват затрупани от предложения от настоящи млади майки искащи деца с идеята да ползват просветления ген.
                                Ако подобна жена, иска от един мъж да ползва гена му, въпрос на просетлено отношение е мъжа с конкретен нотариален документ да се защити, тоест, да го освободи от родителски права и задълнения, а да бъде само донор.

Това го знам защото една булка искаше от мен дете по този начин, вместо да ходи на инвитро. Аз и отказах защото законите в България не защитават достатъчно донора и защото нямам просветлено отношение.

Така че не коментирай личния живот, защото напълно възможно и нормално е всеки на мястото на п-р Петров да има много повече деца от тези които му се водят официално.
                                Ако десетки млади жени ви помолят да ползват гена ви, а вие отхвърлите предложенията с лека ръка и им разбиете сърцата, представете си колко много негативни кармични отпечатъци натрупвате!
                                OMG

Прости му Боже, той не съзнава какви глупости говори!
                                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Working...
                                X