IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
    Да и там не можеш да кажеш "Аммм тоз въпрос ми е глупав затова няма да отговоря" )).
    Иначе пастора и партньора му в интервюто по долу изрекоха публично куп ЛЪЖИ което е подсъдимо.
    Жалко за последните бъдещи бизнес партньори.
    Какви лъжи. Всеки си има своя истина и нея си я пее

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Варна не ни е приоритет и там има малко баварки.
      Хората са доста ограничени и бедни във Варна, за това фокуса е по-косморолитни градове.
      П.П.
      На другите въпроси няма да отговарям защото са страшно глупави.
      да бе, кво говориш, варна е един от най малките градове в Бантускотия, нали?
      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Черкезов, кисело е грозденцето... и ти си един от "прованса", ама още не го осъзнаваш
        Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Да и там не можеш да кажеш "Аммм тоз въпрос ми е глупав затова няма да отговоря" )).
          Иначе пастора и партньора му в интервюто по долу изрекоха публично куп ЛЪЖИ което е подсъдимо.
          Жалко за последните бъдещи бизнес партньори.

Коментар

• Пък и във Варна бият повече отколкото в Пловдив явно
            Там отдавна са парцелирали контингента на пирамидите и не пускат лесно гастрольори.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
              Черкезов един въпрос и от мен. Във Варна има ли БП с БМВ-та, виждал съм брандирани БМВ-та само в дни когато имате бизнес срещи или както там си наричате сбирките?
              Варна не ни е приоритет и там има малко баварки.
              Хората са доста ограничени и бедни във Варна, за това фокуса е по-косморолитни градове.
              П.П.
              На другите въпроси няма да отговарям защото са страшно глупави.
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Във Варна днес видях една малка тойотка с пловдивска регистрация, бяла, с надписи SCI отстрани...
                Явно оборудват новите обекти в четци за картите

Коментар

Черкезов един въпрос и от мен. Във Варна има ли БП с БМВ-та, виждал съм брандирани БМВ-та само в дни когато имате бизнес срещи или както там си наричате сбирките?
                  Нямат ТИМ-аджийски винетки

Коментар

• Черкезов един въпрос и от мен. Във Варна има ли БП с БМВ-та, виждал съм брандирани БМВ-та само в дни когато имате бизнес срещи или както там си наричате сбирките?

Коментар

Много тихо тук, Черкезов къде си
                      Вероятно злополучния падре Петров е наредил да се избягва форума, вероятно е казал че тук живеят страшни адови създания, върколаци, страшилища и тем подобни нему, та така приятния нам д-р Черкезов може да се е уплашил, че ще му отнемат психичната енергия. За което, разбира се има своето си основание )))

Коментар

• Отговор няма да получите, ако случайно напишат нещо ще е "колко са светли"

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение

Черкезов успя ли да преброиш колко лъжи изказа пастора и неговия бизнес партньор ?
                          И аз ще си повторя въпроса, защото така и не получавам отговор от нито един от светлите надаренин бизнес партньори.

Коментар

• Първоначално изпратено от navy Разгледай мнение
                            Абе хора, само аз ли усещам, че в ОНОВА интервю по телевизия 7, управителя каза нещо за ДДС-то и това ми се стори много странно?
                            Има някаква мушенгия тук...

Създавали ДДС и го внасяли в държавата?
                            Е нали АЗ като си купя стока с крайна цена от магазина, ДДС-то е там, ВЪТРЕ, вече калкулирано и най-важното - данъчно ощетоводено? И точно това ДДС трябва да се внесе в дръжавата от магазина?

Това, което се разпределя мога да се извади само и единствено от печалбата... от никъде другаде?

П.П.
                            Черкезов, за какво учение говориш, след като в образователните клипове на ВАШАТА страница има един материал, в който някакъв тлъст американец "проповядва" да не се инвестира в образование, да не работим за някой си... а за себе си...
                            Вие можете ли да свържите 2 и 2 най накрая?

П.П.П.
                            Ето тук в ТОВА видео:
                            http://palhutev.sci.sc
                            Видео 1
                            Още на 2-та минута някакви глупости за Бедният и Богат татко, дето бедният казвал: ходи на училище, инвестирай в образование... а богатият - точно обратното...
                            Продължава да се мълчи по моите въпроси

Коментар

• Много тихо тук, Черкезов къде си

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                                ...Но с подобни изказвания вредите сами на себе си....
                                Не го приемай за чиста монета, той всъщност играе против тях.

Коментар

Working...
                                X