Първоначално изпратено от shpono
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеВарна не ни е приоритет и там има малко баварки.
Хората са доста ограничени и бедни във Варна, за това фокуса е по-косморолитни градове.
П.П.
На другите въпроси няма да отговарям защото са страшно глупави.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЧеркезов един въпрос и от мен. Във Варна има ли БП с БМВ-та, виждал съм брандирани БМВ-та само в дни когато имате бизнес срещи или както там си наричате сбирките?
Хората са доста ограничени и бедни във Варна, за това фокуса е по-косморолитни градове.
П.П.
На другите въпроси няма да отговарям защото са страшно глупави.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЧеркезов един въпрос и от мен. Във Варна има ли БП с БМВ-та, виждал съм брандирани БМВ-та само в дни когато имате бизнес срещи или както там си наричате сбирките?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеМного тихо тук, Черкезов къде си)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
Черкезов успя ли да преброиш колко лъжи изказа пастора и неговия бизнес партньор ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от navy Разгледай мнениеАбе хора, само аз ли усещам, че в ОНОВА интервю по телевизия 7, управителя каза нещо за ДДС-то и това ми се стори много странно?
Има някаква мушенгия тук...
Създавали ДДС и го внасяли в държавата?
Е нали АЗ като си купя стока с крайна цена от магазина, ДДС-то е там, ВЪТРЕ, вече калкулирано и най-важното - данъчно ощетоводено? И точно това ДДС трябва да се внесе в дръжавата от магазина?
Това, което се разпределя мога да се извади само и единствено от печалбата... от никъде другаде?
П.П.
Черкезов, за какво учение говориш, след като в образователните клипове на ВАШАТА страница има един материал, в който някакъв тлъст американец "проповядва" да не се инвестира в образование, да не работим за някой си... а за себе си...
Вие можете ли да свържите 2 и 2 най накрая?
П.П.П.
Ето тук в ТОВА видео:
http://palhutev.sci.sc
Видео 1
Още на 2-та минута някакви глупости за Бедният и Богат татко, дето бедният казвал: ходи на училище, инвестирай в образование... а богатият - точно обратното...Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение...Но с подобни изказвания вредите сами на себе си....
Коментар
Коментар