IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Предлагам за напред да игнорираме напълно Черкезов защото с огромното количество глупости които изписва се губи важната информация.
    Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
      Черкезов, стига с този закон, дето си нямаш хал хабер кой точно е, моля ти се.Опитвам се да не говоря извън темата, знам, че умишлено провокираш, за да бъде отново заключена, но не мога да се сдържа в момента. Моля те, би ли казал колко точно са БП, за да можем да коментираме само тях и да не засягаме картодържателите? Уточнили сме вече, че картите са съвсем нормална услуга. Освен това не е ли крайно време след толкова съмнения да има някакво официално изявление от вашите пастори защо не сме прави?

Айде, за да не попадаме под ударите на "закона", нека да използваме "мислим, че", "смятаме, че", "предполагаме, че", "според мен" и прочие, та белким Черкезов миряса и спре да плаши гаргите. ПП. Силно съм впечатлена от линковете за турската схема! Не си играят комшиите май.
      Уважавам те въпреки нещата които се говорят за теб че си свързана с Бене.
      Не знам колко са БП, аз не съм счетоводител на СЦИ!
      Няма да има изявление от пастор Петров, защото той почти всеки ден е в различен град и дава непрекъснато изявления на живи хора, които не са анонимни при това!!
      Кристина, представете си усилията на хиляди млади хора да представят продукта на техните приятели, близки и роднини и вие съвсем умишлено да ги наричате фараони ...съзнателно да убивате труда и порива на хиляди млади, ентусиазирани, туптящи горещи сърца Е това ме вбесява! Това не е демокрация, а цинизъм и говори за лоша култура.
      Ако имаше нещо нередно пи СЦИ, медиите щяха да гърмят, полицейски проверки постояннно, а всъщност како се случва?! Хора недоволни от живота си пишат глупости за хора доволни от живота си, хоата които са вярващи и преследващи мечтите си, хора които искат да се развиват в милата ни родина!
      Last edited by Черкезов; 01.04.2013, 23:35.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        " Така че май само фараоните карат бмв, и прислугата около тях може би."

Като наричаш пастор Петров и Станчо " Фараони" слагаш етикет на всичките 25 000 БП и картодържатели!!! Все едно обиждаж цял средно голям български град публично!!!
        Попадаш под ударите на закона най-малкото, освен това е неетично и неморално да засягаш хилядите последователи на СЦИ.
        Черкезов, стига с този закон, дето си нямаш хал хабер кой точно е, моля ти се.Опитвам се да не говоря извън темата, знам, че умишлено провокираш, за да бъде отново заключена, но не мога да се сдържа в момента. Моля те, би ли казал колко точно са БП, за да можем да коментираме само тях и да не засягаме картодържателите? Уточнили сме вече, че картите са съвсем нормална услуга. Освен това не е ли крайно време след толкова съмнения да има някакво официално изявление от вашите пастори защо не сме прави?

Айде, за да не попадаме под ударите на "закона", нека да използваме "мислим, че", "смятаме, че", "предполагаме, че", "според мен" и прочие, та белким Черкезов миряса и спре да плаши гаргите. ПП. Силно съм впечатлена от линковете за турската схема! Не си играят комшиите май.

Коментар

Като наричаш пастор Петров и Станчо " Фараони" слагаш етикет на всичките 25 000 БП и картодържатели!!! Все едно обиждаж цял средно голям български град публично!!!
          Попадаш под ударите на закона най-малкото, освен това е неетично и неморално да засягаш хилядите последователи на СЦИ.
          Не съм определил кой е фараон и кой прислуга, дори не съм споменал името на компанията. Забавно ми е да си говорим с теб, но не мисля че трябва да се оправдавам във форум. Ако някой се е засегнал значи се окачествява с тези за които говоря!

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
            Колега, не обиждам никой, питам въпрос. Това важи за физически лица, не юридически.

Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

гледай по-долу и внимавай в картинката.
              КОНСТИТУЦИЯ
              Чл. 32. (1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.
              http://www.online.bg/law/const/const2_b.htm

Не обиждай 25 000 българина, млади, жизнеспособни, образовани, цвета на нацията!!!
              Колега, не обиждам никой, питам въпрос. Това важи за физически лица, не юридически.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                Мой приятел ме зарибяваше миналото лято, в Пловдив откъдето и тръгна тази... скоро ми каза че е започнал друга работа, на средна но не висока заплата, за вашата уникална идея вече не споменава. Разбрах че е избил 3те хиляди но е въвлекал приятели...

Та кой кара БМВ и изживява нечия мечта? Скоро видях едно от бмв-тата ви и около него се въртяха вашите хора, тези които водят презентациите. Така че май само фараоните карат бмв, и прислугата около тях може би.
                гледай по-долу и внимавай в картинката.
                КОНСТИТУЦИЯ
                Чл. 32. (1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.
                http://www.online.bg/law/const/const2_b.htm

Не обиждай 25 000 българина, млади, жизнеспособни, образовани, цвета на нацията!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                  Явно вашите познати не са достатъчно отдадени на каузата, защото това е една безрискова инвестиция и елате на една презентация в София или Пловдив да видите колко млади момчета и момичета на по 20г. си карат БМВто и изживяват американската мечта в България.
                  Мой приятел ме зарибяваше миналото лято, в Пловдив откъдето и тръгна тази... скоро ми каза че е започнал друга работа, на средна но не висока заплата, за вашата уникална идея вече не споменава. Разбрах че е избил 3те хиляди но е въвлекал приятели...

Та кой кара БМВ и изживява нечия мечта? Скоро видях едно от бмв-тата ви и около него се въртяха вашите хора, тези които водят презентациите. Така че май само фараоните карат бмв, и прислугата около тях може би.

Коментар

• И всъщност на коя кауза не са достатъчно отдадени- да лъжат роднини и приятели и да ги вкарват с по 3000лв?

Коментар

• Сталинградом;1059423201]За вас чух преди седмица, и се сетих, че всъшност преди година един познат ми говореше тези глупости... И след година време отново аз му плащам сметките, щот нема пари за кафе )))) хахаххахаха иначе е милионер, има много мечти. Щял бил да кара скъпа кола..... :

Ето това е абсолютно вярно. И аз имам познат който също ще става милионер по същия начин и мечти за BMW.
                      Явно вашите познати не са достатъчно отдадени на каузата, защото това е една безрискова инвестиция и елате на една презентация в София или Пловдив да видите колко млади момчета и момичета на по 20г. си карат БМВто и изживяват американската мечта в България.

Коментар

• За вас чух преди седмица, и се сетих, че всъшност преди година един познат ми говореше тези глупости... И след година време отново аз му плащам сметките, щот нема пари за кафе )))) хахаххахаха иначе е милионер, има много мечти. Щял бил да кара скъпа кола..... :[/QUOTE]

Ето това е абсолютно вярно. И аз имам познат който също ще става милионер по същия начин и мечти за BMW.

Коментар

• Моите очаквания са че генералите ще станат БП, така че едва ли ще се самоизбесят сами

Коментар

• Дохторе... там в затвора няма да Ви вкарат... Ами направо ще Ви обесят...
                            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Indipendent Разгледай мнение
                              Приоритет за вас е македонския пазар пред турския, така ли?
                              Личния ми приоритет е Индия , Китай и Виетнам.

Коментар

• Приоритет за вас е македонския пазар пред турския, така ли?

Коментар

Working...
                                X