IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Не е редно да се намесват децата на фараона. Доколкото знам има 4 дъщери. Да са му живи и здрави
    Абсолютно винаги подобни надарени от бога хора , биват затрупани от предложения от настоящи млади майки искащи деца с идеята да ползват просветления ген.
    Ако подобна жена, иска от един мъж да ползва гена му, въпрос на просетлено отношение е мъжа с конкретен нотариален документ да се защити, тоест, да го освободи от родителски права и задълнения, а да бъде само донор.

Това го знам защото една булка искаше от мен дете по този начин, вместо да ходи на инвитро. Аз и отказах защото законите в България не защитават достатъчно донора и защото нямам просветлено отношение.

Така че не коментирай личния живот, защото напълно възможно и нормално е всеки на мястото на п-р Петров да има много повече деца от тези които му се водят официално.
    Ако десетки млади жени ви помолят да ползват гена ви, а вие отхвърлите предложенията с лека ръка и им разбиете сърцата, представете си колко много негативни кармични отпечатъци натрупвате!
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Може и 14 дъщери да има, такъв расов светец трудно се намира и по света.
      Но това не е ваша работа да коментирате и колко деца има, засрамете се! Турчин.
      е чак пък расов, че и светец. малко е един хърбав такъв, и плешив.

ама аз си мисля как ли го сърби гъзъ от толкоз коментари по негов адрес.
      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от sotd Разгледай мнение
        Пробвай да си изтриеш "бисквитките" на браузъра.
        Получи се,мерси!

Коментар

• Черкезов, яхтата ти на пристанището в Попово ли е още?

Коментар

Черкезов, ще събудя съседите, толкова смях не съм виждал от много време
            Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Допреди малко пишеше петиции в защита на турците, а сега "Турчин" за обида ли трябва да мине?

Коментар

• Първоначално изпратено от zainteresuvan Разгледай мнение
                странно,защо немога да го отворя?ще пробвам утре пак,може да е от нета
                Пробвай да си изтриеш "бисквитките" на браузъра.

Коментар

Ще се оплача в БХК

Коментар

Не е редно да се намесват децата на фараона. Доколкото знам има 4 дъщери. Да са му живи и здрави
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Не е редно да се намесват децата на фараона. Доколкото знам има 4 дъщери. Да са му живи и здрави

Коментар

• Не мога да ви разбера. Кой какво се опитва да докаже на другия във всички тези стотици страници? Съд, заяждане, съд, заяждане... Слънцето пак си изгрява и си залязва обаче.
                        От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от sotd Разгледай мнение
                          Именно, Черкезов, именно. Сектантите отричат червените конци, точно защото били отпреди християнството, ерго езически. И точно затова заради червения конец на НЕЙНАТА ръка трябва да има оставка на пастор Петров.

Между другото, виж какво намерих в интернета:
                          НЕ ИЗЛИЗАЙ С ТОЗИ НОМЕР ЧЕ СИ Я НАМЕРИЛ В НЕТА, ЩЕ БЪДЕШ СЪДЕН ЗА РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ НА ЛЪЖИ И УРОНВАНЕ НА ПРЕСТИЖА.
                          БОЖИНОВИЦА ИЗВАДИ ПОЛИТИЧЕСКИ ВРЪЗКИ И НЕ МОЖАХМЕ ДА Я ОКУШАРИМ, НО ТИ ЧОВЕЧЕ ГО ЗАГАЗИ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                            При мен сайта сеотваря нормално.
                            странно,защо немога да го отворя?ще пробвам утре пак,може да е от нета

Коментар

Луд ли си? Червен конец се носи против уроки, това е традиция измислена още преди христянството!!! Стига с тази ракия по това време.
                              Именно, Черкезов, именно. Сектантите отричат червените конци, точно защото били отпреди християнството, ерго езически. И точно затова заради червения конец на НЕЙНАТА ръка трябва да има оставка на пастор Петров.

Между другото, виж какво намерих в интернета:

Коментар

Абе, тези 5000 БП-та големи леваци. Излиза, че средно са успели да дадат по 6 пластмаси. Тези 3000 кинта избиване нямат
                                Докато се чудиш какво да напишеш, корпоративния висш мениджмънт вече се транспортира от собствен хеликоптер
                                Та тези хартийки 3000лв не са за избиване, те са като такса за използване на услуга и изграждане на нов начин на мислене и съществуване.

Коментар

Working...
                                X