If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много добре казано, само ако дадена работа я правиш за удоволствие ,не толкоз защото е работа която трябва да се свърши , дори само като клиент на самата организация ,без да членуваш е плюс да се възползваш от една карта която ти дава безброй отстъпки в цяла България
Чак пък безброй отстъпки да ти дава ... малко пресилено бих казал ама ...
Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?
забравих да кажа да не се ядосвате на хора, които не обичат рискове... те са си такива и няма да се променят.... Познавам хора, които са отдавна пълнолетни и още чакат на мама и тате. познавам такива, които само псуват правителството за несгодите си, но не идват с мен на протести, познавам и такива дето имат частен бизнес и работят по 24 часа в денонощието, защото си мислят че персоналът им не може да им свърши работата и нямат време за децата си (аз още съм от тези), но познавам и такива, които се стремят да се измъкнат от въртележката радвам се. че ги познавам
Много добре казано, само ако дадена работа я правиш за удоволствие ,не толкоз защото е работа която трябва да се свърши , дори само като клиент на самата организация ,без да членуваш е плюс да се възползваш от една карта която ти дава безброй отстъпки в цяла България
Вярвам, че има бъдеще в тази страна наречена България!
Получих това на личния ми имейл. Не знам как изпращача се е добрал до имейла ми.
"Здравейтe!
Искам да Ви поканя на едно интересно онлайн представяне с продължителност 10-15 минути, което можете спокойно да гледате от Вашия дом.
И от което ще научите следното:
Как докато си пазарувате продукти от първа необходимост, което така или иначе правите, ще ви плащат за това.
Как докато се къпете и си миете зъбите,също ще получавате пари за това? ПАРАДОКС!
Как може да изградите ваш собствен печеливш бизнес от дома си , без да имате някакъв предишен опит, първоначална инвестиция , без никакъв финансов риск и без по-никакъв начин да ви пречи на основната работа или личните ви ангажименти.
Или с две думи, ако се нуждаете от допълнителен - основен доход или просто искате да ви плащат за горе споменатите неща.
Заповядайте!
Всеки делничен ден от 21 часа.
Ако Вие не се интересувате, моля да поканите ваши познати - приятели, роднини или да им предадете тази информация. Дайте им възможност да се възползват от нашето предложение.
Благодарим ви предварително!
Линкът за бинара е : http://login.meetcheap.com/conference,********
Трябва да кликнете върху линка, да си напишете Вашето име и парола, след това - ОК и сте вътре в залата за презентации. Ако имате проблеми с влизането, трябва да изключите преди това всички сайтове и браузери, за да ви се зареди програмата.
Започваме в 21.00часа, но желателно е да влезете 5-10 минути по-рано.
С приятелски поздрави !
Любомир *****
независим консултант-
личностно израстванe
финансова култура
GSM:0878 769 ***
GSM:0988 802 ***
П.С. Познавате ли някой, който се къпе, мие си зъбите и има нужда от пари?"
Абрахам поздравявам те колега как им скри топката с факти.
Тука ми се постват някакви линкове за осъдени в Индия. Господа вземете се в ръце и помислете малко повечко преди да слагате каквито и да било линкове. Ако една корпорация като нашата съществува в ЕС и е на 100% законна, то няма да има никаква пречка ние да излезем на пазара в Индия и страните от региона!!!
Или може би искате да кажете, че Индия има по-добри закони от ЕС ??
ооооо да, в Индия толерастията характерна за ЕС я няма, и в този смисъл законите са по добре. И моля ви Бантустана НЕ Е ЕС. Само на хартия сме там. Ни законите ни са закони ни държавата е държава.
Сравнявате несравними неща
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Черкезов, стига с този закон, дето си нямаш хал хабер кой точно е, моля ти се.Опитвам се да не говоря извън темата, знам, че умишлено провокираш, за да бъде отново заключена, но не мога да се сдържа в момента. Моля те, би ли казал колко точно са БП, за да можем да коментираме само тях и да не засягаме картодържателите? Уточнили сме вече, че картите са съвсем нормална услуга. Освен това не е ли крайно време след толкова съмнения да има някакво официално изявление от вашите пастори защо не сме прави?
Айде, за да не попадаме под ударите на "закона", нека да използваме "мислим, че", "смятаме, че", "предполагаме, че", "според мен" и прочие, та белким Черкезов миряса и спре да плаши гаргите. ПП. Силно съм впечатлена от линковете за турската схема! Не си играят комшиите май.
Комшиите имат държава, ние не.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Понятието за корпорация в ново време, след Великите географски открития и последвалия колумбов обмен, се свързва с презморската (презокеанска) търговия и преимуществено с триъгълната търговия и правата върху нея по силата на асентото. Европейските държави осъществявали тази колониална търговия посредством свои корпорации - западноиндийски и източноиндийски компании.
------------------------------------
Ако се разпознаеш някой ден в дефиницията ми се обади да се снимам с тИбя
Тука ми се постват някакви линкове за осъдени в Индия. Господа вземете се в ръце и помислете малко повечко преди да слагате каквито и да било линкове. Ако една корпорация като нашата съществува в ЕС и е на 100% законна, то няма да има никаква пречка ние да излезем на пазара в Индия и страните от региона!!!
Колега,
винаги се радвам на успели българи, ама нещо "залиташ".
1. К'ва корпорация си, че не мога да се сетя, кат' си няколко пикливи града на БГ и никой не те е чувал никъде.
2. Иди в търговска баМка Х и искай фирмен кредит ( от името на корпорацията ) - ще ти искат 3 години фирмена история, тук-там 2 като изключение.
Дефинирай ми корпорация и к'во общо имате с т'ва в момента?
П.П. Фейсбуук, Яху и Гугъл по-малко се изхвърляха, бря? Даже хич не се обаждаха.
Имате много пасти да изядете как се прави мрежов бизнес на национално ниво, а па за международно .... мъка, мъка засега ...
Тия неща и Пасторът ви не знае как стават, иначе да ги беше направил досега отдавна, налЕ?
Само не ми казвай, че спазвате постите и затова ви държи на постно, па после ще се "отпушите" след Великден ( смигам )
Браво БПартньоре, аз това им го казах преди да заключат темата.
Каквито са законите във България, такива са и в Германия.
Може да си развиваме бизнес където си искаме.
Това че турците са скарани с законите си е техен проблем.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Ха-ха... Това e като да цитираш статия за Мадофф, че бил арестуван за това че направил хедж фонд - пирамида... А в САЩ има толкова много хеджфондове, но никой не ги закача. Мадофф гръмна, защото след толкова години разкриха, че всъщност ТОЙ Е ЗНАЕЛ ОТ САМОТО НАЧАЛО, ЧЕ МАТЕМАТИКАТА Е КРИВА. В много статии пише, че за да му излезе математиката неговия фонд трябвало да купува мн. повече опции, токолкото някога са се търгували на борсата. Втората основна причина е, че неговият фонд НИКОГА НИЩО НЕ Е ТЪРГУВАЛ. Мамил хората, че инвестира парите им. Ако ги беше инвестирал наистина, можеше и да не го обвинят в измама....
Така и ако в SCI никой от клиентите реално не си ползваше отстъпките и търговците не знаеха, че дават отстъпки щеше да е друг образът. Разликата е в намеренията. Глупаци, търсите под вола теле!!! Плюете по светли хора с мечти и светли намерения
SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !
Коментар