IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Колега, много пъти съм казвал че нямам афенитет към турция, даже напротив ако бях главнокомандващ на армията щях да разположа 10 000 войничета и 1000 танка по общите ни граници за респект.
    Моят фокус не са затворените ислюмски общества, а отворените азиатски души и умове за бизнес. Говоря за Китай, Русия, Бангладеж, Тайван, Индия, Южна Корея, следва Латинска Америка, като първо бих искал да пробием в Мексико и Бразилия.
    Черкезка ти пиян ли си, какви танкове какви войници, България е бълха пред Турция ти болен ли си. Каква Южна Корея говориш ти корейски знаеш ли, знаеш ли в момента какво е в Корея, не само в Южна? Каква Индия само 1 от 7 човека излизат с висше образование, а основен отрасъл е земеделие. С вашите кирливи карти ли ще се занимава неграмотното население? Тайван ти знаеш ли какво е населението и какво изповядва тоя народ?

Черкезка не ставаш за нищо моето момче, никаква информация нямаш.

Браво на unskilled, вкара всички SCI в миша дупка и не могат в момента да се защитят.

Нека хората да прочетат и да си преведат какво е Titan saadet zinciri !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
      Погледна ли списъка който просто съм копирал от уикипедиа по надолу е, доста ви е стеснен света Но в Бангладеш мисля че имате шанс
      Стига си лъгал хората!!!!!!!!!!
      България е Европейска страна, нашето законодателство е 100% синхронизирано с Европейското!!! Тоест, където си искаме в Европа може да се разпищолиме и всичко ще е на 100% законно!!!!!!!!!!
      Кажи и на вашата работодателка г-ж Бене, много поздрави от Д-р Черкезов от Попово.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Колега, много пъти съм казвал че нямам афенитет към турция, даже напротив ако бях главнокомандващ на армията щях да разположа 10 000 войничета и 1000 танка по общите ни граници за респект.
        Моят фокус не са затворените ислюмски общества, а отворените азиатски души и умове за бизнес. Говоря за Китай, Русия, Бангладеж, Тайван, Индия, Южна Корея, следва Латинска Америка, като първо бих искал да пробием в Мексико и Бразилия.
        Погледна ли списъка който просто съм копирал от уикипедиа по надолу е, доста ви е стеснен света Но в Бангладеш мисля че имате шанс
        Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
          Това е най-противната тема в целия форум !
          Насочете си ограничения умствен потенциал към други форуми !
          Този просто не е за вас и за всички , които ви се кланят .
          Колега, отдавна апелирам да се изтрие, защото не е приемвливо хилядите млади хора, оразованите студенти, предприемачите във България които раздвижват икономиката, които може би скоро ще имат собствена политическа партия, по този долен начин да се обиждат тук.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от unskilled Разгледай мнение
            Господа БП,имам мнооооого въпроси към вас и никой не ми отговаря на тях за това искам да ми отговорите тук,ако е възможно/предпополагам,че НЕ Е/,но ще ви ги задавам етапно.....ок?
            ТАка...прочетох целия форум,а и не само него,комуникирам и с много БП,защото и аз съм такъв,всички ВИЕ говорите за евпропейска експанзия+Турция нали така ?!!! Аз повярвах в това,защото познавам хора там,с които наистина бих работил.Реших да проуча пазара там,но ми бе малко трудно понеже съм българин и не знам турски.След обстойно ровене,четене на сайтове и превеждане с малко помощ от мой приятел се натъкнах на много интересни и потресаващи факти,които означават,че или невъзмутимо лъжете или просто и вие не знаете/едва ли/ за нещата,които са се случвали там.Тук искам да се намеси Черкеза,да хване някой негов съгражданин/защото в Попово са много/ и да направи едно преводче на ето този линк:
            http://tr.wikipedia.org/wiki/Saadet_zinciri
            накратко в този линк се обяснява ЯСНО,че в Турция начинът по който работи SCI с 2 крака ляв и десен и този отгоре също добавя стойност на този под него е абсолутно забранен...и се наказва със затвор...............
            а този линк:
            http://tr.wikipedia.org/wiki/Titan_saadet_zinciri
            показва нагледно как седем години такава система е "вършала"из Турция и основателите са и вкарани в затвора,забележете единият за 75 години,другият за 77
            Заключение:Пазара на Турция е свободен и вероятно такъв ще остане.Ако все пак някой безкрайно дързък и находчив кандидат милионер се надъха да разработва пазара там,нека е наясно какъв сериозен кандидат затворник е всъщност.....
            ХАйде някой,ако разбира турски нека го преведе дословно,защото това е много показателно и наистина схемата на работае 1към1 с тази на СЦИ..Мился,че ще бъде полезна на много хора,защото е красноречива.
            схемата се нарича Titan saadet zinciri !!!!!
            Та въпроса ми, кратко и ясно формулиран,към БП или търговски отдел,юристически отдел или който и да е друг отдел е :Как точно смятате да превземете пазара на Турция с този си компесационен план и как точно,ако работите с НЕГО ще избегнете затвор?

Коментар

В СЦИ се влиза само чрез покана, и не се търсят хора.. (сулю-пулю, куцо и сакато) които не вярват в успеха ни.
              Това е най-противната тема в целия форум !
              Насочете си ограничения умствен потенциал към други форуми !
              Този просто не е за вас и за всички , които ви се кланят .
              Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Значи казваш БП(Балъците с Пари) от SCI преди да атакуват пазара в Турция да се заредят с голямо количество Вазелин който ще им трябва при срещите им с манафите в турските зандани...
                по принцип да това казвам ....просто там няма кой да ги остави още повече,че българи ще им смучат парите.Имам въпрос и към вас господа които не сте ЗА тази компания,но първо трябва да си го напиша на листче,че ми е по-лесно...Все пак съм БП и аз нали така...?нормално е да имам въпроси и към 2те страни,но отговорите на въпросите ми към СЦИ ме притесняват далеч повече.

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  А така! Значи при комшиите можело, а тук властимащите дремят.
                  В САЩ също организатори на подобни схеми получават безплатен пансион (добре охрняаван) за доста годинки.

Истината е,че всяко едно начинане, което по един или друг начин оставя масата от участващите в него с горчив вкус в устата е МНОГО ВРЕДНО за бизнес (микро) средата. Приказки за финансова независимост, доходи, свобода, а накрая ...накрая бедни хора взели заем се чустват още по-зле отколкото преди да влязат в схемата.

ще поживеем ще видим.
                  Мисля, че ако се разшуми по медиите тази тема Властите най после ще се заемат по този въпрос... Просто не се говори никъде в никоя медия по този въпрос от 90-те години насам...
                  Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от unskilled Разгледай мнение
                    накратко в този линк се обяснява ЯСНО,че в Турция начинът по който работи SCI с 2 крака ляв и десен и този отгоре също добавя стойност на този под него е абсолутно забранен...и се наказва със затвор...............
                    Браво! Дано те чуят.

То ясно си го пише но кой да чете уикипедиа:

Различни форми на пирамидални схеми са незаконни в много страни, включително Албания, Австралия, Австрия, Бразилия, Канада, Китай, Колумбия, Дания, Доминиканската република, Естония, Франция, Германия, Хонг Конг, Унгария, Исландия, Иран, Италия, Япония, Малайзия, Мексико, Непал, Нидерландия, Нова Зеландия, Норвегия, Филипините, Полша, Португалия, Румъния, Руската федерация, Южна Африка, Испания, Шри Ланка, Швеция, Швейцария, Тайван, Тайланд, Турция, Обединеното кралство и Съединените щати.
                    Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от unskilled Разгледай мнение
                      Господа БП,имам мнооооого въпроси към вас и никой не мо отговаря на тях затова искам да ми отговорите тук,ако е възмойно/предпополагам обаче,че НЕ Е/,но ще ви ги задавам етапно.....ок?
                      ТАка...прочетох целия форум,а и не само него,комуникирам и с много БП,защото и аз съм такъв,всички ВИЕ говорите за евпропейска инвазия+Турция нали така ?!!! Аз видях и повярвах в това,защото познавам хора там,с които наистина бих работил.Реших да проуча пазара там,но ми бе малко трудно понеже съм българин и не знам турски.След обстойно ровене,четене на сайтове и превеждане с малко помощ от мой приятел се натъкнах на много интересни и потресаващи факти,които означават,че или невъзмутимо лъжете или просто и вие не знаете/едва ли/ за нещата,които са се случвали там.Тук искам да се намеси Черкеза,да хване някой негов съгражданин/защото в Попово са много/ и да направи едно преводче на ето този линк:
                      а този линк:
                      показва нагледно как седем години такава система е "вършала"из Турция и основателите са и вкарани в затвора,забележете единият за 75 години,другият за 77
                      Заключение:Пазара на Турция е свободен и вероятно такъв ще остане.Ако все пак някой безкрайно дързък и находчив кандидат милионер се надъха да разработва пазара там,нека е наясно какъв сериозен кандидат затворник е всъщност.....
                      ХАйде някой,ако разбира турски нека го преведе дословно,защото това е много показателно и наистина схемата на работае 1към1 с тази на СЦИ..Мился,че ще бъде полезна на много хора,защото е красноречива и показателна....
                      Значи казваш БП(Балъците с Пари) от SCI преди да атакуват пазара в Турция да се заредят с голямо количество Вазелин който ще им трябва при срещите им с манафите в турските зандани...
                      Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• А така! Значи при комшиите можело, а тук властимащите дремят.
                        В САЩ също организатори на подобни схеми получават безплатен пансион (добре охрняаван) за доста годинки.

Истината е,че всяко едно начинане, което по един или друг начин оставя масата от участващите в него с горчив вкус в устата е МНОГО ВРЕДНО за бизнес (микро) средата. Приказки за финансова независимост, доходи, свобода, а накрая ...накрая бедни хора взели заем се чустват още по-зле отколкото преди да влязат в схемата.

ще поживеем ще видим.
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Господа БП,имам мнооооого въпроси към вас и никой не ми отговаря на тях за това искам да ми отговорите тук,ако е възможно/предпополагам,че НЕ Е/,но ще ви ги задавам етапно.....ок?
                          ТАка...прочетох целия форум,а и не само него,комуникирам и с много БП,защото и аз съм такъв,всички ВИЕ говорите за евпропейска експанзия+Турция нали така ?!!! Аз повярвах в това,защото познавам хора там,с които наистина бих работил.Реших да проуча пазара там,но ми бе малко трудно понеже съм българин и не знам турски.След обстойно ровене,четене на сайтове и превеждане с малко помощ от мой приятел се натъкнах на много интересни и потресаващи факти,които означават,че или невъзмутимо лъжете или просто и вие не знаете/едва ли/ за нещата,които са се случвали там.Тук искам да се намеси Черкеза,да хване някой негов съгражданин/защото в Попово са много/ и да направи едно преводче на ето този линк:
                          а този линк:
                          ХАйде някой,ако разбира турски нека го преведе дословно,защото това е много показателно и наистина схемата на работае 1към1 с тази на СЦИ..Мился,че ще бъде полезна на много хора,защото е красноречива.
                          Та въпроса ми, кратко и ясно формулиран,към БП или търговски отдел,юристически отдел или който и да е друг отдел е :Как точно смятате да превземете пазара на Турция с този си компесационен план и как точно,ако работите с НЕГО ще избегнете затвор?
                          Last edited by unskilled; 30.03.2013, 00:01.

Коментар

Вие от карти Бене, нямате почивен ден. Направете си отделна тема, карти Бене, стига сте цапали тук. Никого не караме на сила да става БП, това е дълбоко осъзнат избор на всички светли хора при нас.
                            Да не мислиш че си анонимен, като не си с реален профил тук

))) ако искаш даже ми пиши телефона си да ти се обадя, за да не съм ти анонимен. ДРЕМЕ МИ НА ГЪЗА ДАЛИ СЪМ АНОНИМЕН, РАЗБРА ЛИ!? ВЕче ти казах, ако ще съдите мацката, вземете и мене... а аз само искам да отворя очите на хората да не се вързват и да губят пари. Сега елементарно като пишеш SCI в google излиза тази красива тема... е вервайте ми от 100 човека на дали и един би се вързал на приказките ти тук. Ама успех, нали това продавате )))))))) мечти мечти и само мечти. И в един момент ще има 10 човека с хубави банкови сметки около 1000 балъка които ще са получили доста скъп урок предвид днешните тежки времена.
                            SCI - Е ЕДНА ОГРОМНА ПИРАМИДА. ТЕ ЧАКАТ ТВОИТЕ ПАРИ,ЗА ДА ТИ ПРОДАВАТ НАДЕЖДИ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bang_Bang Разгледай мнение
                              мечтайте коооооооолкото си искате, не мога да спра да се смея от няколко дни как може да има балъци от които печелите. То верно, че с това се занимава така наречената компания... да печели от балъци, обаче то това е комична ситуация. И си нЕмаш и на представа колко си прав така мирише около всичко това, че скоро време до уши ще затънете в лайната. Не не не просто съм потресен ... аз все съм мамил, все съм мазал... обаче мен да се опитват да ме хлъзгат и то различни хора.....
                              Ей пътници, я качете малко документи на официалния си сайт бе че един документ не видях, освен нагласени хора и сектанско поведение. хахаххахахаххаха явно много мразите да ви отказват, тцтцтцтц ей нЕма ви оставя намира. От няколко дни ми звъни по три пъти телефона за срещи с разни промити от вас мозъци, и смятам скоро да ви организирам малко срещи по сутрешните блокове на телевизиите.
                              Вие от карти Бене, нямате почивен ден. Направете си отделна тема, карти Бене, стига сте цапали тук. Никого не караме на сила да става БП, това е дълбоко осъзнат избор на всички светли хора при нас.
                              Да не мислиш че си анонимен, като не си с реален профил тук

Коментар

• Първоначално изпратено от abraham Разгледай мнение
                                Черкезов, тази тема с времето все повече заприличва на клоака, чак мирише. Предлагам да спираме да се "цапаме" с нея. Хората със светли мечти и намерения нямат какво да делят с тъмнината

мечтайте коооооооолкото си искате, не мога да спра да се смея от няколко дни как може да има балъци от които печелите. То верно, че с това се занимава така наречената компания... да печели от балъци, обаче то това е комична ситуация. И си нЕмаш и на представа колко си прав така мирише около всичко това, че скоро време до уши ще затънете в лайната. Не не не просто съм потресен ... аз все съм мамил, все съм мазал... обаче мен да се опитват да ме хлъзгат и то различни хора.....
                                Ей пътници, я качете малко документи на официалния си сайт бе че един документ не видях, освен нагласени хора и сектанско поведение. хахаххахахаххаха явно много мразите да ви отказват, тцтцтцтц ей нЕма ви оставя намира. От няколко дни ми звъни по три пъти телефона за срещи с разни промити от вас мозъци, и смятам скоро да ви организирам малко срещи по сутрешните блокове на телевизиите.
                                SCI - Е ЕДНА ОГРОМНА ПИРАМИДА. ТЕ ЧАКАТ ТВОИТЕ ПАРИ,ЗА ДА ТИ ПРОДАВАТ НАДЕЖДИ!

Коментар

Working...
                                X