IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от abraham Разгледай мнение
    [/B][/COLOR][/COLOR]

Ти си живото доказателство за това. Селянин до мозъка на костите!
    е роден съм си в град както аз така и родителите ми просто няколко човека се опитват да ме оплетат в таиз пирамида и чак ме е яд.... Хора които ме познават, че по скоро аз бих ги врътнал да се опитат те да ме врътнат Успех гражданино, ако искаш дай 3000 лева на Черкезов, а той ще те научи на бизнес. И ако не успееш си купиш автомобил, разчитай на мен да те откарам до където пожелаеш Ай почивай си
    SCI - Е ЕДНА ОГРОМНА ПИРАМИДА. ТЕ ЧАКАТ ТВОИТЕ ПАРИ,ЗА ДА ТИ ПРОДАВАТ НАДЕЖДИ!

Коментар

• Първоначално изпратено от abraham Разгледай мнение
      Черкезов, тази тема с времето все повече заприличва на клоака, чак мирише. Предлагам да спираме да се "цапаме" с нея. Хората със светли мечти и намерения нямат какво да делят с тъмнината
      Колега, съгласен съм. Но от време на време е добре да ги подковавам и да им набивам канчетата на неграмотните шушляци тук.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bang_Bang Разгледай мнение
        хахахах ама приятелююююю, аз съм си с добри доходи. Канят ме, за това и пиша тук. Понеже съм нормално разсъждаващ, и не желая това че дохода ми 2к+ лв някой да печели от моя доход, РАЗБРА ЛИ МЕ? Не желая и е тъпо да докарам приятели за да печеля уж аз от тях. А успеха ви е колкото на всяка престъпна пирамида. И сте толкова смешни и жалки, също като телефонните измамници. Но скоро националните медии ще ви подхванат, и ти ще се скриеш в дупката като мишок... какъвто всъщност си.
        КАЗАХ ТИ, чети по долу... 1во имам познат който година е там, има си доходи от фирмата в която работи, има познати с доход над 1000 лева... и знаеш ли кво : не е мръднАл от тва положение. Освен, че се излага пред познатите си, и всички му се чудим как може да се върже на такива измами. Както казах БЕГАЙ! Не ми дреме, не ме е страх, и нещо повече... Лично ако мога да се добера до някой от тези които са на по-високо ниво и ви мият мозъците жалки.......... ще се случи много много интересно фул контакт сейв шамар парти! РАЗБРА ЛИ МЕ сектантино?! Айде сега отивай да си караш там БМВ-то ( и го сменИ с някоя по бърза кола, че ми е писнало от коли електронно ограничени на 250 км/ч) , а и още нещо .... мислете за колективен иск, че станахме много.... Божинова аз, тук там още едни 100 човека с мозък! Луууууузър (има да чакаш да ти дам и с'тинка от дохода ми)

П.С. : ТИ и подобието на компания наясно ли сте, че в България средна класа нЕма

Ти си живото доказателство за това. Селянин до мозъка на костите!
        SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
          Колега, услугата която се предлага не е насочена към лузърите които нямат пари за ток.
          Продукта е насочен към средната класа хора и инвеститори които търсят безрискова инвестиция
          В СЦИ се влиза само чрез покана, и не се търсят хора.. (сулю-пулю, куцо и сакато) които не вярват в успеха ни.
          Черкезов, тази тема с времето все повече заприличва на клоака, чак мирише. Предлагам да спираме да се "цапаме" с нея. Хората със светли мечти и намерения нямат какво да делят с тъмнината
          SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
            Колега, услугата която се предлага не е насочена към лузърите които нямат пари за ток.
            Продукта е насочен към средната класа хора и инвеститори които търсят безрискова инвестиция
            В СЦИ се влиза само чрез покана, и не се търсят хора.. (сулю-пулю, куцо и сакато) които не вярват в успеха ни.
            хахахах ама приятелююююю, аз съм си с добри доходи. Канят ме, за това и пиша тук. Понеже съм нормално разсъждаващ, и не желая това че дохода ми 2к+ лв някой да печели от моя доход, РАЗБРА ЛИ МЕ? Не желая и е тъпо да докарам приятели за да печеля уж аз от тях. А успеха ви е колкото на всяка престъпна пирамида. И сте толкова смешни и жалки, също като телефонните измамници. Но скоро националните медии ще ви подхванат, и ти ще се скриеш в дупката като мишок... какъвто всъщност си.
            КАЗАХ ТИ, чети по долу... 1во имам познат който година е там, има си доходи от фирмата в която работи, има познати с доход над 1000 лева... и знаеш ли кво : не е мръднАл от тва положение. Освен, че се излага пред познатите си, и всички му се чудим как може да се върже на такива измами. Както казах БЕГАЙ! Не ми дреме, не ме е страх, и нещо повече... Лично ако мога да се добера до някой от тези които са на по-високо ниво и ви мият мозъците жалки.......... ще се случи много много интересно фул контакт сейв шамар парти! РАЗБРА ЛИ МЕ сектантино?! Айде сега отивай да си караш там БМВ-то ( и го сменИ с някоя по бърза кола, че ми е писнало от коли електронно ограничени на 250 км/ч) , а и още нещо .... мислете за колективен иск, че станахме много.... Божинова аз, тук там още едни 100 човека с мозък! Луууууузър (има да чакаш да ти дам и с'тинка от дохода ми)

П.С. : ТИ и подобието на компания наясно ли сте, че в България средна класа нЕма
            Last edited by Bang_Bang; 29.03.2013, 22:25.

Коментар

• Охо вече тука се заканват псевдо адвокати, и се заканват да се спре да се пише

SCI това уронва авторитета на компанията, форума за какво е създаден? Да се споделя мнение, а вие искате само да пишете, че сте безпогрешни, неповторими и независими . СМЯЯЯЯЯХ

А и така или иначе като ви се задават въпроси на привържениците на SCI, НИКОГА не отговарят на въпросите които им се задават...

Голяма издънка сте, а и Черкезката и други потребители които са си направили 3,4 профила и пишат и защитават само SCI, защото виждат че не могат да се защитят с правилни тези и доказателства.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bang_Bang Разгледай мнение
                СЕГА ПО ТЕМАТА: МОЕТО мнение е, че това е абсолютна пирамида. Успява чрез заобиколки до колкото може да заобиколи закона и се възползва от наивността на хора в трудно време като им продава мечти. Да не са мечти, реално ако вие дадете едни хиляди левове и на мен и ми докарате много хора които докарват хора и всички вие влагате тези пари в една сметка на която в крайна сметка аз съм собственик... то след време първия който е дал пари аз ще му дам да речем 3стаен в центъра .... на Табъдъбково примерно. Бегайте моля ви. Това даже е не мислимо в България. Тук хората немат пари за ток бе, вие ще им предкагате карти за по 50 лева, бизнес ...лелеле леллее лееееееееелееееееееееееееееее! За затвора сте.
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• СЕГА ПО ТЕМАТА: МОЕТО мнение е, че това е абсолютна пирамида. Успява чрез заобиколки до колкото може да заобиколи закона и се възползва от наивността на хора в трудно време като им продава мечти. Да не са мечти, реално ако вие дадете едни хиляди левове и на мен и ми докарате много хора които докарват хора и всички вие влагате тези пари в една сметка на която в крайна сметка аз съм собственик... то след време първия който е дал пари аз ще му дам да речем 3стаен в центъра .... на Табъдъбково примерно. Бегайте моля ви. Това даже е не мислимо в България. Тук хората немат пари за ток бе, вие ще им предкагате карти за по 50 лева, бизнес ...лелеле леллее лееееееееелееееееееееееееееее! За затвора сте.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                    Просто приятелски съвет, защото младо момиче като нея трябва да прекарва свободното си време в забавления, а не по съдилищата, което неизменно ще последва при отказ от нейна страна да свали материала, който уронва престижа на хиляда светли българи
                    Вие нещо се побъркахте и си вярвате, всеки може да си пише каквото си иска в профила, нямате законово основание да искате да го сваля. При това в съда е доста вероятно да се окаже и права.

Гледайте вие да не го изядете за този безобразен опит за цензура, не забравяйте че сте юридическо лице.
                    Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Просто приятелски съвет, защото младо момиче като нея трябва да прекарва свободното си време в забавления, а не по съдилищата, което неизменно ще последва при отказ от нейна страна да свали материала, който уронва престижа на хиляда светли българи
                      Та как стана Пастир?

Коментар

• Дори и младите момичета си имат глави с работещо съдържание. Ще помоля приятелските съвети да си ги споделяте на ЛС.

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
                          Моля, без заплахи!!!!!

Коментар

Пастор Светослав не е злопаметен човек Кристина и би ти простил. Призовавам те да се извиниш публично и да се покаеш, за да не си навлечеш ти и фирмата за която работиш повече неприятности.
                            теб кои те направи пастир

Коментар

• Моля, без заплахи!!!!!

Коментар

• Пастор Светослав не е злопаметен човек Кристина и би ти простил. Призовавам те да се извиниш публично и да се покаеш, за да не си навлечеш ти и фирмата за която работиш повече неприятности.

Коментар

Working...
                                X