IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от navy Разгледай мнение
    Спряха да пишат, защото осъзнаха, че загубиха фронта в този форум.
    Както и голяма част от потенциалните си "клиенти" от тук...
    Няма смисъл повече да стоят тук и да си губят времето. Насочили са си енергията по други форуми и "реалности".. все пак "шарани" трябват за този бизнес... иначе няма да има БМВ-та
    Редовно проверявам форума, просто хората чието мнение ме интересуваше го дадоха, не мога да обяснявам на всеки новодошъл компенсационния план на компанията и нейните цели. Нямам физическата възможност, нито желанието. Поинтересувайте се, прочетете изградете мнение пък пак плюйте.
    "Но все пак тя се върти" -Галилей . Компанията се разраства и това е факт.

andora. Никои не прави разследване защото компанията е легална, преспи над тази мисъл.
    http://aderture.sci.sc/

Коментар

• защо никой не направи разследване за фирмата,не мога да разбера как държавата оставя тези мошеници да взимат парите на глупави ,но и на отчаяни хора. Във фирмата се жоди един човек на работа а уж са 4000 бизнес партньора,и тези хора като си дават парите те не получават никакъв документ за това а пастора казва че всичко е на доверие,ама това е чист рекет,защо държавата не обърне внимание и не започне едно разследване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
        Защо, какво се случило с дохтора... Да не са го вкарали в психодиспансера...
        Може би да са го вкарали веднъж-дваж, но понеже е в лека форма и забавен и си го пускат след това. И там местата не стигат

Коментар

• Пуснете светлия доктор, да чуем каква информация има свисше за мазните педали като Волен, които с червените се наведоха на дпс, за да дойде бай Делян

Коментар

• Спряха да пишат, защото осъзнаха, че загубиха фронта в този форум.
            Както и голяма част от потенциалните си "клиенти" от тук...
            Няма смисъл повече да стоят тук и да си губят времето. Насочили са си енергията по други форуми и "реалности".. все пак "шарани" трябват за този бизнес... иначе няма да има БМВ-та
            Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Много повече от 1000 поста имаше Черкезов ако броим и другите му имена.
              Ама не ми се вярва да са го баннали и той да е спрял да пише от другите си акаунти.
              По скоро са го смъмрили от централата защото СЦИ така и не успяха да се аргументират че не са ПИРАМИДА .

Коментар

• Стига толкова смях, време си му беше да изяде банана... знам че някои го намираха за забавно тъп, но аз съм твърдо ЗА да се банват идиотите, и да се подържа хигиена в форума. Просто е ужасно като се разводнява всяка тема с кретенски мнения.

В работещите интертнет общности такива болни имат кратък срок на годност. Аз от няколко месеца се чудя как няма кой да го банне този черкез, сигурно има 1000 поста в тая тема...

Коментар

• Дали да не пуснем тема - Върнете си ни Дохтура.
                  Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                    Лошите модератори са го баннали клетия доктор ;/

За справка темата "До ИнвесторБГ"
                    Last edited by Chav; 14.06.2013, 23:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Chav Разгледай мнение
                      Аз главно влизах да чета хумористичните постове на доктора

Мисля, че инвестора ще загуби малко трафик в отсъствието на тази култова личност
                      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Аз главно влизах да чета хумористичните постове на доктора

Мисля, че инвестора ще загуби малко трафик в отсъствието на тази култова личност

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                          Черкезов, изгоря, за да свети. Поклон. Хихихи
                          Жалко - сега няма да има кой да ни забавлява.
                          Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Черкезов, изгоря, за да свети. Поклон. Хихихи
                            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                              според мен най накрая санитарите са успели да му наденат усмирителната риза. ама няма страшно, до няколко дни пак ще го изпуснат.
                              Луд умора няма, само се поти и пак продължава.

Коментар

• Както знаем, само балъците са повече от Китайците!

Коментар

Working...
                                X