Здравейте, искам да попитам bo_zi след като цитира имена и книги,колко вниква в съдържанието им.....интересно аз също съм БП/кандидат милионер:Д/,но нещо май взе да ми мирише...та така....хайде бо_зи отвори си страница 43/ако не се лъжа/книта е как да направим машина за пари на много нива... главата е подходящата за вас млм компания....бих цитирал,но книгата я нямам просто съм я чел...това бе моят паник бутон...лека на всики
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеКристина, ако се извиниш публично, ще помоля адвоката да спре процесуално следствените дейности. Всеки сам прави избора в живота си.
Но е факт, че скоро ще ми осъдени за погазване имиджи на хиляди хора, а скоро и десетки милиони по света.А ти ходи търси и доказвай кой всъщност е писАл в нета, ше осъдиш нЕкой ама дедовия! Бастун!(ще ти подаря, да не кажеш,че те обиждам сега и да ме съдиш и мен
) .. А след това същия този свидетел може така да те нахрани до 9то коляно, че свят да ти се завие. Айде почивай. Промити мозъци!
SCI - Е ЕДНА ОГРОМНА ПИРАМИДА. ТЕ ЧАКАТ ТВОИТЕ ПАРИ,ЗА ДА ТИ ПРОДАВАТ НАДЕЖДИ!
Коментар
-
Кристина, ако се извиниш публично, ще помоля адвоката да спре процесуално следствените дейности. Всеки сам прави избора в живота си.
Но е факт, че скоро ще ми осъдени за погазване имиджи на хиляди хора, а скоро и десетки милиони по света.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнениеАз на адвоката му спестих името, ама явно приятелският огън не го пожалиДала съм му всички необходими данни, за да си пусне жалбата официално, защото ако ми се жали във фейсбук, ще трябва да се съдим в туитър...че даже и правна консултация му дадох да си потърси друг член
Под "наляво и надясно" предполагам визираш фейсбука ми? Можеш да не ми отговаряш, благодаря.
Леле абе тея от това еС Ци аЙ много са се активизирали в тея гладни месеци. Леле това е еба*и измамата. По простичко... плати ми сметката си 1000 пъти днес, а аз ти обещавам да те запознавам с хората тук, ние ще отворим нови места там ако ми водиш хора, които водят други хора, след време ще караш БМВ (уффф а има толкова по-добри марки като алфа ромео и мазерати...) . ми че то и аз ставам с такава компания. Днес идвате плащате ми един хляб 1000 лева, докарате ми хора да си купят и те, те ми докарат още и така ето направите ли го за година, вие сте много добър "бизнесмен" и може и да ви наградя с някоя кола (на лизинг :Д) Дайте да ги изтормозим тея измамници, кой знае колко хора ще измамят!!!!!?
ААААААА сега се сетих, имам познат който се е вързал))) за година вече аз лично не съм го видял да е мръднал и на крачка.... а има контакти не е като да няма, но контактите са му с такива като мен, които четем, мислим и най-мразим некой да ни бута доматито с колчаАта в устата.... Успех еС Ци аЙ-ци ......................
Last edited by Bang_Bang; 29.03.2013, 17:46.SCI - Е ЕДНА ОГРОМНА ПИРАМИДА. ТЕ ЧАКАТ ТВОИТЕ ПАРИ,ЗА ДА ТИ ПРОДАВАТ НАДЕЖДИ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bo_zi Разгледай мнениеАми не, не съм го усетил. Две от книгите които споменах са писани от хора започнали като дистрибутори в мрежовия маркетинг и след 3-4 години труд са достигнали доходи от над 100 000 долара на месец! Аз предпочитам да им се доверя и да се уча от тях, вместо от теб, освен това, имам приятели с доходи от над 1000 лева на месец за година труд! "Бизнес школа за хора които обичат да помагат на другите" (сам се сети защо се казва така) е написана от човек който никога не се е занимавал с М.М. (Р. Кийосаки) е направил милиони от една образователна игра която е измислил и патентовал. Едновременно с това е инвестирал в недвижими имоти. Има написани няколко бестселъра.. Негов приятел, милиардер се захваща с М.М. Когато го попитал, защо? Той отвърнал че иска да помогне на свои приятели, които искат да инвестират в негови сделки, но нямат средства, а за М.М. не са нужни много пари.. Кийосаки решава да изучи М.М. и да напише книга за него. Нарича М.М. най-демократичната форма на бизнес! За разлика от обикновените компании където всички работят за един алчен шеф, в М.М. хората работят за себе си и своите приятели. Ако някой дистрибутор не се справя добре, неговият спонсор ще направи всичко възможно за да го направи успешен, защото така става успешен и той! Ако работник в някоя компания не се справя добре ще го изгонят. Ранди Гейдж, един от най-успелите "мрежари" в света, казва как да различим легалните компании от пирамидите. Цитирам: -Ако компенсационният план се фокусира върху възнаграждаването на участниците за привличането на нови хора-значи става дума за пирамида! Ако комисионите се изчисляват в зависимост от продажбите на продукти/услуги на крайния консуматор-компанията преминава успешно първата фаза на теста. Вторият анализ е на самото действие на програмата. Независимо как е замислен компенсационният план, управниците гледат как си прекарват времето дистрибуторите. Ако акцентът пада по-скоро върху привличането на нови хора, отколкото върху продаването на стоки и услуги, пак може да стигнем до извода, че това е пирамида. Край на цитата. В SCI имаме чудесен продукт който дава достъп до чудесна услуга, да можете да спестявате от ежедневните си разход! Тук трябва де фокусирате, ако някой е дошъл и ви е казал-дай ми 3000 лева и ще те направя богат! Значи е пълен глупакВиждам че има БП привлечени от БМВ-тата, аз не се интересувам от тях. Аз просто искам да съм свободен! А в днешно време за да си свободен са нужни пари. Искам да бъда щастлив и да правя хората около мен щастливи. Искам също да се развивам като личност и това прави SCI, учат ни на честност и почтеност, препоръчват ни литература.. ти спомена Браян Трейси, имам две негови книги които престои да прочета, пак препоръчани от компанията. Организират ни обучения и семинари, запознах се с много хубави хора. Все безценни неща. А само преди два месеца бях на вашето мнение, виждах пирамиди и фараони
"Както е златна обеца на свинска зурла, така е и хубава жена без разсъдък"
В твоя случай златната обеца са твоите мечти и времето ти. Не ги пилей като ги закачаш на "свинската зурла"SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !
Коментар
-
Първоначално изпратено от bo_zi Разгледай мнениеИскам също да се развивам като личност и това прави SCI, учат ни на честност и почтеност, препоръчват ни литература.. ти спомена Браян Трейси, имам две негови книги които престои да прочета, пак препоръчани от компанията. Организират ни обучения и семинари, запознах се с много хубави хора. Все безценни неща. А само преди два месеца бях на вашето мнение, виждах пирамиди и фараони
Браян Трейси ти го препоръчвам, особено в по-ранните му трудове има много ценна информация.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеОще нещо, не се ли усетихте вече, че успелите в този бизнес са тези които са създали мрежовите компании, а не тези които се закачат под тях за да изкарат джобни? Всички тези гръмки цитати които ви вадят на презентациите са в грешен контекст, те се отнасят за хората които инвестират в такива компании (не тези които си купуват "бизнес пакет", а тези които държат дялове от компанията)Виждам че има БП привлечени от БМВ-тата, аз не се интересувам от тях. Аз просто искам да съм свободен! А в днешно време за да си свободен са нужни пари. Искам да бъда щастлив и да правя хората около мен щастливи. Искам също да се развивам като личност и това прави SCI, учат ни на честност и почтеност, препоръчват ни литература.. ти спомена Браян Трейси, имам две негови книги които престои да прочета, пак препоръчани от компанията. Организират ни обучения и семинари, запознах се с много хубави хора. Все безценни неща. А само преди два месеца бях на вашето мнение, виждах пирамиди и фараони
Коментар
-
Първоначално изпратено от abraham Разгледай мнениеПублична компания едва ли е употребено в смисъла , че се листва на фондовата борса, а че не е "ъндърграунд", т.е. без регистрация в търговския регистър в НАП и т.н.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеВъпрос към телетата от СЦИ... СЦИ публична компания ли е?SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !
Коментар
-
Първоначално изпратено от abraham Разгледай мнениеКриси, загазила си го. По всичко личи. Фактът, че пействаш писмото на адв. Костов наляво надясно, означава, че търсиш подкрепа щото те е хванало шубето. Ако мислиш, че някой от форумджиите ще се застъпи за теб в съда, се заблуждаваш. Адвокатът е бил много прав , в това което ти е писал, в противен случай ако не беше така, например на мен може да ми хрумне да почна да плюя против което и да било търговско дружество, което ми е неприятно.Дала съм му всички необходими данни, за да си пусне жалбата официално, защото ако ми се жали във фейсбук, ще трябва да се съдим в туитър...че даже и правна консултация му дадох да си потърси друг член
Под "наляво и надясно" предполагам визираш фейсбука ми? Можеш да не ми отговаряш, благодаря.
Коментар
-
Скъпа, Krisana,
1во не е ясно дали този профил наистина е на въпросен действащ адвокат. Ако обаче профила е на реален адвокат, но е създаден не от него лицето, което се представя за адвоката подлежи на санкции. Намираш телефона на адвоката в регистъра, питаш го дали профила във Фейсбук е негов. Ако не е - съобщаваш му това да е запознат, че от негово име се представя друго лице.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнениеОще малко по темата, но в друг аспект- вчера получих "официално фейсбук съобщение" от адвокат на SCI по интелектуална собственост,, който иска да си сваля коментара от фейсбук профилаТъй като намесата на официалните лица само показва истинността на притесненията ни относно неПирамидата, го плясвам тук, пък ако ще Турско да стане
Болдът е мой.
Би ли ми пратила линк към страницата си в FB.http://aderture.sci.sc/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнениеОще малко по темата, но в друг аспект- вчера получих "официално фейсбук съобщение" от адвокат на SCI по интелектуална собственост,, който иска да си сваля коментара от фейсбук профилаТъй като намесата на официалните лица само показва истинността на притесненията ни относно неПирамидата, го плясвам тук, пък ако ще Турско да стане
Болдът е мой.
Уважаема госпожо/госпожице Божинова,
Пише Ви адвокат ............... Аз съм адвокат по интелектуална собственост и понастоящем обслужвам фирма SCI България. Моите клиенти ме сезираха с обстоятелството, че разпостранявате "хейт" изявления против въпросното търговско дружество както във Вашия профил, така и конкретно в поста Ви...
Увреждането на доброто име на български търговски дружества чрез твърдение или разпространяване на неверни сведения, както и чрез представяне на факти в изопачен вид е правно действие, което е забранено от българското законодателство(чл.30 ЗЗК). От тази гледна точка апелирам към Вас да отстраните от интернет пространството всякакви Ваши коментари, засягащи клиентите ми, тъй като намирам същите за необосновани, недоказани и очевидно тенденциозни(т.нар "черен PR"). Очевидно Вие не разполагате с обективна информация за търговската дейност на доверителите ми, както и за предлаганите от тях продукти и услуги, данъчна и финансова политика и т.н. В този контекст се надявам правилно да разбирате възникналия проблем и да отстраните визираното съдържание, което поведение ще възприемем за спазване на добра воля и израз на добра търговска практика.
Следва да Ви уведомя, че SCI e едно публично търговско дружество, спазващо стриктно законодателството на Република България - обстоятелство, което е обществено достояние и лесно може да бъде доказано документално. От тази гледна точка аз съм оторизиран от клиентите ми да отстоявам техните права и интереси, с цел опазване на доброто име на команията като такава. Надявам се правилно да оценявате поведението си и факта, че то води до нанасяне на неимущесствени вреди, изразяващи се в уронване престижа и имиджа на клиентите ми, което само по себе си е форма на непозволено увреждане.
Ето защо, моля в седем дневен срок от това съобщение доброволно да отстраните от интернет пространството всякакви Ваши публикации, касаещи компанията SCI. В противен случай ще бъда принуден да ангажирам Вашата гражданскоправна, административна и наказателна отговорност по предвидения от закона начин. Това ще доведе до значителни разходи и неблагоприятни правни последици във Вашата правна сфера. С казуса ще бъде сезиран също така сектор "интелектуална собственост" на "Фейсбук", както и ГДБОП, сектор компютърни престъпления. Надявам се на Вашето разбиране и добра воля.SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !
Коментар
Коментар