IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте пирамидостроители и майстори на зарибявката !!
    Дори и при вас ситуацията е оптимистична.
    Ще ви припомня, че ще е така, докато не се усети народа

Коментар

• sk.

обори мен!
      Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
        Добре, това нещо го разбрахме още от първите петдесетина мнения. Вие обаче не спирате. Е, да, те също не спират да се правят на света вода ненапита... Все пак!

Нищо лошо, дано не ме разбирате погрешно.
        Разбира се, разговора е добронамерен

Това е номер който го въртят големи корпорации, пускат много зомбирани коментатори които повтарят едно и също докато всеки разумен индивид се откаже да им отговаря, така смазват критиката.

Тук се опитват нещо такова да направят, ама без бюджет и доста аматьорски, така че няма смисъл да спираме да отговаряме. Донякъде е забавно даже.
        Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Добре, това нещо го разбрахме още от първите петдесетина мнения. Вие обаче не спирате. Е, да, те също не спират да се правят на света вода ненапита... Все пак!

Нищо лошо, дано не ме разбирате погрешно.
          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
            Нямате ли си друга работа освен да плюете? ;D

По принцип съм на мнение, че плюят само хората, които нямат финанси, мрънкат по цял ден, че нямало работа, пият кафенца с парите от наема на вече починалите им родители и само недоволстват.

Вие по принцип изглеждате ДОСТА по-интелигенти хора, защо цял ден храните само някаква организация и някакви хора?

Не съм от SCI, имам си друг вид бизнес, занимавам се със съвсем друг вид дейност, просто ви се чудя... Защо?
            Лъжат хора които нямат пари и теглят заеми за да се включат в "далаверата". Може пък някой да прочете и да се откаже.

Не плюем, пишем аргументирано и културно. И ние си имаме бизнеси и нямаме нужда от невероятната идея на пастора за да изкараме някой лев.

Коментар

• Нямате ли си друга работа освен да плюете? ;D

По принцип съм на мнение, че плюят само хората, които нямат финанси, мрънкат по цял ден, че нямало работа, пият кафенца с парите от наема на вече починалите им родители и само недоволстват.

Вие по принцип изглеждате ДОСТА по-интелигенти хора, защо цял ден храните само някаква организация и някакви хора?

Не съм от SCI, имам си друг вид бизнес, занимавам се със съвсем друг вид дейност, просто ви се чудя... Защо?
              От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от sk. Разгледай мнение
                Ето последния човечец, имало 130-50-200 фирми... грешиш, приятелю. Има 1250+ точки, в които можеш да пазаруваш със Сейв Кард, а колко души ги държат тези обекти не е от значение за крайния потребител. Търсиш под вола теле...
                Прав си, няма значение, те са само прикритие на финансовата пирамида и само трябва да изглеждат големи числата.

Коментар

Има 1250+ точки, в които можеш да пазаруваш със Сейв Кард, а колко души ги държат тези обекти не е от значение за крайния потребител.
                  Еми да ама е от значение. Освен това е от значение и кои са точките.
                  Защото например Lyoness от които преподобния е краднал идеята, (вероятно) имат по малко точки, но пък работят с Била, СБА, ОМВ, Баумакс, Практикер, Джъмбо, Хепи, а вие работите с едни сандвичи ( с които работите от скоро) и разни знайни и по скоро незнайни квартални обекти тип "железарията на бай Пешо".

Коментар

• Krisana,
                    извинявай ако съм се изразил малко по-грубо. В никакъв случай не искам да ви обявявам за завистливи или нещо такова.
                    От доста време съм по форумите и честно казано направо ми е писнало от негативизъм! И тук не говорим за SCI, а за абсолютно всичко, което ни обгражда. Хората са свикнали да казват това няма да стане, онова няма да стане... държавата крива, съседа е виновен, че е по-успял от мен...

Хора,
                    до тук има 150 страници писаници и структурираните, качествени мнения се броят на пръсти! Дори на Крисана, която има и ФБ страница, мненията и куцат отвсякъде и могат да бъдат оборени.

Ето последния човечец, имало 130-50-200 фирми... грешиш, приятелю. Има 1250+ точки, в които можеш да пазаруваш със Сейв Кард, а колко души ги държат тези обекти не е от значение за крайния потребител. Търсиш под вола теле...

Както и да е,
                    спирам да драскам тук, защото е безмислено... с анонимни хорица в интернет е доказано, че не може да се спори.

Коментар

• Защо някой от СЦИ не каже за качеството на обектите.Някакви не особенни кръчмички, по една на квартал за да няма конкуренция, някакви денонощни лафки с традиционно завишени цени и като им напомниш, че нямат нито една голяма фирма която да работи с тях. Те подскачат, че имало събуей ).То страшна работа ).
                      Нито една верига аптеки, бензиностанции, хранителни магазини, мобилни услуги и т.н.
                      Иначе на презентациите обясняват, че като се либерализирал пазара щяло ток да се плаща с сци карта ).
                      То голям бизнес да навиваш някой да плаща 3000 реални лева, за някакъв виртуален бизнесцентър.
                      Дай ми 3000 лева, 1000 за мене 2000 за пастора и марш да търсиш други които на теб да дадат 3000 лева за да станеш истински бизнесмен милионер с БМВ ).
                      Специално аз имам други разбирания на понятието "бизнес партньор" и то далеч не се ограничава в това: човек който е дал 3000 лева и е получил виртуален офис.

Коментар

• Що се занимавате с бруталните пирамиди. Как не спряха да се генерират тези тарикати. Някой казваше, че докато има балъци. Доктора сигурно чака хеликоптер, кола, вана и китайката на лизинг И разрастване на "бизнеса" на още 3 континента Горките хорица, които ще изгорят - жал ми е за тях. Разбира се д-р Черкезов ще каже, че сами са си виновни

Коментар

Декември месец, когато аз се включих се включих като 15 ххх, в момента клиентите са 30 ххх. Обектите бяха в порядъка 850-900, в момента са 1250-1300, е да... не е точно 50% съжелявам. Трябва да признаете, че не е и като хранене по форумите де...
                          Това не е съвсем точно, имате 1257 обекта изведени в сайта, но това са само 965 фирми които работят с вас. Нали не мислите че като събуей има 10-15 магазина това за един картодържател са 15 обекта За картодържателя са сандвичи и това че ги продават на 15 места не го вълнува.

Също така, в Пловдив някои от по-известните обекти взеха да не приемат картите ви нещо.

ПП: Ето каква е разликата между обект и фирма партньор при вас, инфото до извлекох от сайта ви:

Обекти

Март - 135
                          Април - 117
                          Май - 118
                          Юни - 76

Фирми

Март - 32
                          Април - 42
                          Май - 7
                          Юни - 15

Като ги разглеждаме като обекти числата са доста по впечатляващи. Ако нещо се съмняваш ще ти изведа и списъщи с имената на обектите да ги сравниш
                          Last edited by dsx500; 17.06.2013, 16:25.

Коментар

• Само две кратки вметки...

Да си неграмотен е характерна черта на SCI ли?

И другата вметка, касаеща равният шанс, който дава SCI. Има две железни аксиоми. Шансът е обратно пропорционален на времето и право пропорционален на съвестта.
                            Успехът не е гарантиран за всички, дори напротив. Иначе няма да работи пирамидата...

Споделяте, че сте едно семейство. Докато в договора пише: клиент.
                            Все едно аз съм съм едно семейство с Макдоналдс... и надвечер да мина да взема част от оборота...

Във всяка една НОРМАЛНА фирма, печалбата на всички идва отгоре като движение на положителен финансов баланс от върха към периферията. Фирмата като цяло създава един продукт, било то виртуален или материален, няма значение какъв. За което получава средства, приспада разходи, инвестиции и други и разпределя печалби.
                            Единствено ПИРАМИДИТЕ работят на точно обратният принцип.
                            Не само, че не произвеждат нищо, но и водят до обедняване СРЕДНО СТАТИСТИЧЕСКИ НА ЦЯЛОТО ТОВА МИЛО И ОБИЧНО СЕМЕЙСТВО... от КЛИЕНТИ!

Да, ако SCI е едно голямо "семейство", то реално погледнато от ден на ден става ПО БЕДНО КАТО ЦЯЛО!

Замислете се, ако имате малко мозък в главите защо е така...
                            Елементарна математика, за 5-ти клас...
                            Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                              Реално няма причина да ни обвиняваш в завист или нещо подобно, защото структурата ви е отворена и всеки от нас, който смята, че има за какво да завижда, може да се включи в голямото жънене, нали?
                              Аз не ща да жъна Много требе да съм наведен за това упражнение, а пасторът броди

Коментар

• Реално няма причина да ни обвиняваш в завист или нещо подобно, защото структурата ви е отворена и всеки от нас, който смята, че има за какво да завижда, може да се включи в голямото жънене, нали?
                                Честно казано тук и сега можеш да ни убедиш както нас, така и тези, които само четат, колко голяма далавера е СЦИ. Аз бих го направила, ако съм на твое място, бих се дала за пример. Ето, ти вече седем месеца си в структурата- колко кинти си направил, как вървят нещата и прочие.

Първоначално изпратено от sk. Разгледай мнение
                                Декември месец, когато аз се включих се включих като 15 ххх, в момента клиентите са 30 ххх. Обектите бяха в порядъка 850-900, в момента са 1250-1300, е да... не е точно 50% съжелявам. Трябва да признаете, че не е и като хранене по форумите де...

Всичко се движи нагоре, само форумните герои си седят долу

Бтв, грам не се притеснявайте, така е във всеки един форум... хората просто са свикнали да не могат, да е българско, да не работи, да е измама и прочие. Никой от вас не се замисля, че SCI всъщност дава равен шанс на всички. Не всеки обаче иска да се бори, а голяма част от хората очакват да се включат и да е схема за бързо забогатяване. И ето тук идва проблема! Че не всеки бил успял. Да, така е! Не всеки е успял и не всеки ще успее. Проблема е там, че това важи за всичко около нас, а не само за SCI. Нима всички сме безгрешни инвеститори като някой юзери тук? Или всеки бизнес по класически модел се е превърнал в огромна корпорация?

Стегнете се! Компанията има всичко необходимо, за да продължи да се развива и съществува, колкото и да не е ОК това за вас!

Коментар

Working...
                                X