IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е да, но на тяхното парти ще им ръкопляскат, ще има още "златен прах в очите", нещата ще са представени "лично"

Реално на SNAP им е все тая на кой пеят, тяхната комисионна си е една... просто се разпределя на много по малко публика. Големите концерти освен това имат своят чар и атмосфера... а и певците са раздават повече на големите концерти...

А за вдигането на темата има монета с две страни.
    Въпреки, че този бизнес е непочтен, законен, но непочтен, има хора, които го търсят и го умеят...
    За тях навлизането на тази пирамида в някой нов град е златен шанс...
    Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Sci- Пирамида

Първоначално изпратено от aladinzmeq Разгледай мнение
      Аз му казах на тоя, че скоро ще има възмездие. Та ето Съдбата си знае работата!!!!!!!!!

Та какво да кажем повече, SCI е пирамида, само и единствено картата която им е единствения коз който ги спасява да не рухнат!

Като цяло схемата "прецакай другарче" даваш 3000лв почваш да зарибяваш своите приятели и те да дадат 3000лв, че ТИ да си избиеш "инвестицията" ти реално от тия келеви карти нищо не печелиш, а само от привличане на БП!!!

Картата е просто някакъв атрибут който стои върху бюрото и събира прах или заема място в портфейла! И 99% от времето не може да се използва по предназначение, поради причината, че обектите са някакви малки и мизерни. Където човек стъпва в някои от тях веднъж в годината, ако не и никога.

SCI = Прецакай другарче = избиваш си инвестицията

Няма НИКОГА да излязат извън България, ако ще и Папа Франциск да поканят в някой от техния "бизнес ден". Или лидерският семинар където е ГОЛЯМА ПАРОДИЯ, някакъв хеликоптер, голям хотел всички усмихнати. И знаят как да малтретират хората БРАВО поздравления, поне ЗНАЕТЕ КАК СЕ ПРАВИ!!!
      Обаче темата не трябва да отива на задна страница за да могат тези които се чудят дали да се набутат с 3000лв да намират такива коментари за да знаят истината.
      А горките БП са с толкова промити мозъци че сега дават 200 лв за вход на Sci dream night. на която ще пее Snap, А концерта на i love the 90`s където също е Snap
      и доста други е 40-50 лв. Ще ги доят докрай.

Коментар

• Аз му казах на тоя, че скоро ще има възмездие. Та ето Съдбата си знае работата!!!!!!!!!

Та какво да кажем повече, SCI е пирамида, само и единствено картата която им е единствения коз който ги спасява да не рухнат!

Като цяло схемата "прецакай другарче" даваш 3000лв почваш да зарибяваш своите приятели и те да дадат 3000лв, че ТИ да си избиеш "инвестицията" ти реално от тия келеви карти нищо не печелиш, а само от привличане на БП!!!

Картата е просто някакъв атрибут който стои върху бюрото и събира прах или заема място в портфейла! И 99% от времето не може да се използва по предназначение, поради причината, че обектите са някакви малки и мизерни. Където човек стъпва в някои от тях веднъж в годината, ако не и никога.

SCI = Прецакай другарче = избиваш си инвестицията

Няма НИКОГА да излязат извън България, ако ще и Папа Франциск да поканят в някой от техния "бизнес ден". Или лидерският семинар където е ГОЛЯМА ПАРОДИЯ, някакъв хеликоптер, голям хотел всички усмихнати. И знаят как да малтретират хората БРАВО поздравления, поне ЗНАЕТЕ КАК СЕ ПРАВИ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
          Модератор го бил набарал Нашият герой имал бан, справка - темата "До инвестор.бг"

Еми време му беше, човека съвсем тровеше форума със светлите си излияния.
          Време е темата за сци да отиде на по задна страница.

Коментар

• Модератор го бил набарал Нашият герой имал бан, справка - темата "До инвестор.бг"
            Не знам дали самите СЦИ не са се оплакали от неговата активност.
            Трафикът на нет от Попово към света е намалял значително.

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
              Сигурно светлите братя и сестри са го набарали кой е и са го осветлили едно хубаво
              Тук май изгаснаха светлите братя

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Темата осиротя
                На кого ни остави пруфесурееее Да се лутаме в безпътицата непросветени и без грам светлина
                Сигурно светлите братя и сестри са го набарали кой е и са го осветлили едно хубаво
                Last edited by irena; 13.06.2013, 11:04.

Коментар

• След като упорито не ми се отговаря на важните въпрос /на които отговора е ясен/, ще се опитам да дам доказателство за това, че тази финансова система Е пирамида.

Това, което отличава една нормална МЛМ система от Пирамидата е продукта и начинът му на разпространение.

КОГАТО някой дойде при теб и започне с недомлъвки да ти говори за бизнес и големи пари, НО не може да го обясни и те КАНИ някъде, където се заплаща - гаранция, че е пирамида.

Защо?
                  Защото продукта не е ясен и е нужно зарибяване.
                  АКО продукта е ясен /казваш давай 3000 лева и печели от други като теб/ човека, на който го споменеш веднага ще ти тегли една майна.
                  Дори и да се опиташ да му разясниш схемата, нещата не се получават, много е малък шанса. Защото нямаш разработената стратегия на приказки и примери, която работи от много години и която "лидерите" я разучават и спазват стриктно.
                  Те са добри оратори, словоохотливи, контактни и социални личности. В комбинация с точните приказки шанса да ти измъкнат парите е много голям!
                  Още повече, когато за вход си дал 50 лева. Вътрешно се стремиш да не си "капо" и да не си тръгнеш с "празни ръце"...

Защото продукта е куц и сам не може да се продава...
                  Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                    А за тока не си прав, оня рече че го плащат със събраните отстъпки а не с картата. Голямата верига явно е събуеи.
                    не казвам че пирамидарите не наговориха тонове лъжи, просто тъпия гном не контрира нищо, щот е прос
                    То голяма верига голямо чудо е събуей.
                    Пази боже да разчитам, че ще си платя тока от събраните отстъпки. Доста сандвичи трябва да съм изял .
                    Иначе мен като ме зарибяваха ми казаха, че на 20 000 влизат в Билла тогава бяха на 15, е сега са на 30 ама нещо не влизат.
                    Единия от БП-тата толкова промит горкия ми обяснява, че ако мобилен оператор не им дадял остъпки, щели да си направят собствен СЦИ мобилен оператор ).

Не знам как ще стъпят на пазара в САЩ:

http://www.fbi.gov/scams-safety/fraud/fraud#pyramid

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                      Че журналистиката в България е импотентна колкото и държавата ни е ясно като бял ден, но все пак хората изрекоха лъжи.
                      Например никой не си е плащал тока или водата с карта СЦИ.
                      Никой от тия 5000 човека не си хранят семействата благодарение на СЦИ.
                      Нито някой от другите 25 000 е спечелил нещо особенно.
                      Нито с СЦИ работят големи световно известни вериги както твърди пастора в същото интервю.
                      Пък това за ДДС в края звучеше като първолак бъдещ пишман счетоводител.

https://www.facebook.com/notes/kris-...51204963729332

Гледам и тук светлия доц. проф. д-р ст.н.с. инж. Черкезов се е проявявал .
                      Така де,ако хобита беше подготвен нямаше да се цъкли и да мълчи кат пържена цаца. А за тока не си прав, оня рече че го плащат със събраните отстъпки а не с картата. Голямата верига явно е събуеи.
                      не казвам че пирамидарите не наговориха тонове лъжи, просто тъпия гном не контрира нищо, щот е прос
                      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                        така изгледах интервюто. мога само да кажа че в българия няма журналисти. как може малоумника фродо да се мъчи да разобличи пастора така левашки и без грам подготовка.
                        всеки знае че пасторите са много добри в говоренето и да излизаш неподготвен на дебат с пастор е толкова тъпо че думи нямам.
                        ама от глупендер като фродо ококорения аз друго и не съм очаквал. пастора добре му затвори устата. това ме накефи.

преди да беше плюл по тях поне да им беше разучил схемата. 50 кинта само трябват, ама не. глупав, глупав Фродо.
                        Че журналистиката в България е импотентна колкото и държавата ни е ясно като бял ден, но все пак хората изрекоха лъжи.
                        Например никой не си е плащал тока или водата с карта СЦИ.
                        Никой от тия 5000 човека не си хранят семействата благодарение на СЦИ.
                        Нито някой от другите 25 000 е спечелил нещо особенно.
                        Нито с СЦИ работят големи световно известни вериги както твърди пастора в същото интервю.
                        Пък това за ДДС в края звучеше като първолак бъдещ пишман счетоводител.

https://www.facebook.com/notes/kris-...51204963729332

Гледам и тук светлия доц. проф. д-р ст.н.с. инж. Черкезов се е проявявал .

Коментар

• според мен най накрая санитарите са успели да му наденат усмирителната риза. ама няма страшно, до няколко дни пак ще го изпуснат.
                          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Темата осиротя
                            На кого ни остави пруфесурееее Да се лутаме в безпътицата непросветени и без грам светлина

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                              http://www.mediafire.com/view/?5yvp2ugfwy454sx

http://tv7.bg/dobro-utro/news/9721753.html

Черкезов успя ли да преброиш колко лъжи изказа пастора и неговия бизнес партньор ?
                              така изгледах интервюто. мога само да кажа че в българия няма журналисти. как може малоумника фродо да се мъчи да разобличи пастора така левашки и без грам подготовка.
                              всеки знае че пасторите са много добри в говоренето и да излизаш неподготвен на дебат с пастор е толкова тъпо че думи нямам.
                              ама от глупендер като фродо ококорения аз друго и не съм очаквал. пастора добре му затвори устата. това ме накефи.

преди да беше плюл по тях поне да им беше разучил схемата. 50 кинта само трябват, ама не. глупав, глупав Фродо.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
                                Вероятно злополучния падре Петров е наредил да се избягва форума, вероятно е казал че тук живеят страшни адови създания, върколаци, страшилища и тем подобни нему, та така приятния нам д-р Черкезов може да се е уплашил, че ще му отнемат психичната енергия. За което, разбира се има своето си основание )))
                                Да, пастора действително забрани на овцете да драскат със спрей по стените на интернета. Ето тук: http://tv7.bg/dobro-utro/news/9721753.html
                                В коментарите, от 28.04.2013 г., в 01:41 има следното мнение:

Светослав Петров
                                Заповядайте на наше представяне и ще ви се отговори на всички въпроси. Никога не се прави истински бизнес по форумите. Това е последното ми включване тук. Призовавам всички наши партньори да преустановят дискусиите тук, както и във всички останали форуми в България. Не трябва да отдаваме енергията си на енергийните вампири а напротив, трябва да градим живота си с положителни мисли, думи и действия. Бъдете живи, здрави, богати и най-вече благословени от Бога.

Прилича като да е наистина пастора - това и предните му мнения са някакси една класа над тези на зомбитата, които заливаха форумите преди това.

След това нареждане зомбитата наистина спряха да пишат. От време на време ще се появи някой заблуден, ама бързо се отказва (може да го порицават и от корпорацията).

Само Черкеза и Просперити останаха да защитават твърдината на СКИ ООД!

На мен ми е странно как един истински протестантски пастор се позовава на енергийните вампири за подобно нареждане, ама както и да е. Няма да го докладваме на Конгрегацията на Протестантските Мисионери от Търговски Тип, Подотчетни на Типчетата от Щатите (КПМТТПТЩ).

Коментар

Working...
                                X