Първоначално изпратено от новобранецът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Относно цената на ''картата'':
1.Станчо Рангелов + Светослав Петров:"Радвайте се,че картата не струва 100лв !"
2.Пластиката струва 23лв,поне такава цена обявяват гордите собственици,ако я загубиш...
Обяснение:Искаш да ми кажеш,че ако направят картата 10 лв,ти ще ''инвестираш'' 3000лв?Браво!Разумно решение...
Въпросът не е колко пари даваш за глупавата карта,а какво получаваш,когато дадеш 3000лв....''личен франчайз'',може би?!Но уви-само на думи!Мислете,преди да си дадете парите!
И правилно-няма да има голяма верига бензиностанции,нито хранителни вериги...когато аз се включих към компанията УЖ преговаряха с Фантастико и още по-УЖ с Планет ...и какво ли не беше....сега е време да попиташ кога ще излезе сейф компанииии извън България....моля те,помисли;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rado_pld Разгледай мнениеЗдравейте ,
аз разгледах доста обстойно темата и не открих много съществена информация освен разнопосочни , но неаргументирани мнения.
Така да изкажа и аз своето.
Според мен концепцията на проекта е добра, но имам няколко въпроса :
1. Защо картите за крайния потребител се заплащат и дали те ще станат безплатни на някакъв етап. Ако са безплатни или срещу символична сума примерно 10 лв./ цената на пластиката + малка печалба/ ще е много по-лесно да се разпространяват, а в крайна сметка хората, които защитават проекта твърдят , че това е неговата цел - максимален брой крайни потребители , в този ред на мисли защо цената на картата е толкова смущаващо висока - прочетох че е 50 лева ?!?!
2. Защо все още не е привлечен сериозен бизнес партньор - верига хранителни магазини или бензиностанции - все пак в тази икономическа криза това са два от секторите, в които хората харчат над 50% от парите си и то доказано от статистиката.
Считам, че ако някой от компанията отговори недвусмислено на тези два въпроса ще приключат спекулациите дали това е пирамида или не.
Лично мнение - ако компанията понижи стойността на картите до минимум и включи голям бизнес партньор ще изглежда много надеждна и лично аз бих инвестирал пари в нея , но преди това засега си остава просто структура с пожелания и интересни идеи .
Благодаря за вниманието!
А за по-подробно прочети мнението на Kris Bojinova.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rado_pld Разгледай мнениеЗдравейте ,
аз разгледах доста обстойно темата и не открих много съществена информация освен разнопосочни , но неаргументирани мнения.
1. Защо картите за крайния потребител се заплащат и дали те ще станат безплатни на някакъв етап. Ако са безплатни или срещу символична сума примерно 10 лв./ цената на пластиката + малка печалба/ ще е много по-лесно да се разпространяват, а в крайна сметка хората, които защитават проекта твърдят , че това е неговата цел - максимален брой крайни потребители , в този ред на мисли защо цената на картата е толкова смущаващо висока - прочетох че е 50 лева ?!?!
2. Защо все още не е привлечен сериозен бизнес партньор - верига хранителни магазини или бензиностанции - все пак в тази икономическа криза това са два от секторите, в които хората харчат над 50% от парите си и то доказано от статистиката.
Считам, че ако някой от компанията отговори недвусмислено на тези два въпроса ще приключат спекулациите дали това е пирамида или не.
Лично мнение - ако компанията понижи стойността на картите до минимум и включи голям бизнес партньор ще изглежда много надеждна и лично аз бих инвестирал пари в нея , но преди това засега си остава просто структура с пожелания и интересни идеи .
Благодаря за вниманието!
Коментар
-
въпрос
Здравейте ,
Благодаря за вниманието!
Коментар
-
Първоначално изпратено от slunchice Разгледай мнениеАбсолютно!Плюем,защото завиждаме за милионите,които се изкарват в SCI,,,както и завиждаме на бедните душици,изгубили по 3000лв....Ех,колко злобен народ сме!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИмам активи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАз имам активи само в българската. Дай повече инфо за австрийската , защото искам да инвестирам и в австрийски активи. Щом плюят бизнеса в БГ, значи е по-добър отколкото подозирах в началото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgMan Разгледай мнениеТереза - щом задаваш такива въпроси това не е за теб.
Съветът ми е да не се захващаш за да си спестиш последващите разочарования от неизпълнени очаквания.
Това е само за хора, които разбират за какво става въпрос, образовани, интелигентни и с опит.
Аз лично имам активи в австрийската Lyoness и в българската SCI (имам и работещи структури) но отдавна избягвам да вкарвам хора, които не са наясно с всички страни на такъв бизнес, както и не агитирам никого да закупува бизнес пакети. Това не е бизнес за средностатистическия българин а за хора плод на друга култура. Имам познати, които са в подобни системи в няколко различни страни на 3 континента. Ако ходите в чужбина това са повечето хора, които, когато купуват неща плащат не в брой а с ваучери или с карти подобни на кредитните. Мерцедес например още от 80-те години има подобни системи за пазаруване с отстъпка но само за нейни служители и само в ограничен брой обекти. Групон от тази година въведе купуване и плащане с нещо като "електронен ваучер" през мобилния телефон.
Харесвам постовете и начините на разсъждение на Melon и Bertram.
Коментар
-
ОТКАЧАЛКИ
Първоначално изпратено от vajvaj Разгледай мнениеТи си изумителен!!! Или си феноменален балък или си абсолютно безскрупулен измамник! И двата случая не си стока...Last edited by Андрей Любенов; 17.02.2013, 15:17.
Коментар
-
Още едно хубаво написано мнение от друг форум: http://forum.framar.bg/sci-t3673.html
Понеже е мега хитро измислено името sci - като потърсиш мнения в Гугъл ти излизат резултати на тема научна фантастика, ето как кандидат-милионерите да открият и други мнения, преди да решат дали да се включат:
Пише се в Гугъл: SCI -FI (знак "минус" преди FI, без интервал между тях) и после инструменти на търсене - търсене в страници на български
Готиното е че Гугъл се понаучи и сега при търсене само на sci на първо място им е сайта, а на второ тази дискусия, но има и още доста неща из интернет по темата.Last edited by ivan1551; 24.12.2012, 08:08.
Коментар
-
Мисля си, че не е зле Инвестор.бг, Профит.бг, Инфосток да направят един подробен материал за тази схема. Засега излиза, че Господари на Ефира май са ги захапали най-смело хем не са вещи в икономическата тематика(изключвам форума и фейса, защото визирам медии)
Поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgMan Разгледай мнение
Аз лично имам активи в австрийската Lyoness и в българската SCI...
...При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
Коментар