IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
    Докъде стигнаха преговорите с Била?Има ли някакво развитие?
    Малко са поизостанали, защото са се съсредоточили върху договор с Walmart

Коментар

• Докъде стигнаха преговорите с Била?Има ли някакво развитие?

Коментар

• Относно цената на ''картата'':
        1.Станчо Рангелов + Светослав Петров:"Радвайте се,че картата не струва 100лв !"
        2.Пластиката струва 23лв,поне такава цена обявяват гордите собственици,ако я загубиш...
        Обяснение:Искаш да ми кажеш,че ако направят картата 10 лв,ти ще ''инвестираш'' 3000лв?Браво!Разумно решение...
        Въпросът не е колко пари даваш за глупавата карта,а какво получаваш,когато дадеш 3000лв....''личен франчайз'',може би?!Но уви-само на думи!Мислете,преди да си дадете парите!
        И правилно-няма да има голяма верига бензиностанции,нито хранителни вериги...когато аз се включих към компанията УЖ преговаряха с Фантастико и още по-УЖ с Планет ...и какво ли не беше....сега е време да попиташ кога ще излезе сейф компанииии извън България....моля те,помисли;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Rado_pld Разгледай мнение
          Здравейте ,
          аз разгледах доста обстойно темата и не открих много съществена информация освен разнопосочни , но неаргументирани мнения.
          Така да изкажа и аз своето.
          Според мен концепцията на проекта е добра, но имам няколко въпроса :
          1. Защо картите за крайния потребител се заплащат и дали те ще станат безплатни на някакъв етап. Ако са безплатни или срещу символична сума примерно 10 лв./ цената на пластиката + малка печалба/ ще е много по-лесно да се разпространяват, а в крайна сметка хората, които защитават проекта твърдят , че това е неговата цел - максимален брой крайни потребители , в този ред на мисли защо цената на картата е толкова смущаващо висока - прочетох че е 50 лева ?!?!
          2. Защо все още не е привлечен сериозен бизнес партньор - верига хранителни магазини или бензиностанции - все пак в тази икономическа криза това са два от секторите, в които хората харчат над 50% от парите си и то доказано от статистиката.
          Считам, че ако някой от компанията отговори недвусмислено на тези два въпроса ще приключат спекулациите дали това е пирамида или не.
          Лично мнение - ако компанията понижи стойността на картите до минимум и включи голям бизнес партньор ще изглежда много надеждна и лично аз бих инвестирал пари в нея , но преди това засега си остава просто структура с пожелания и интересни идеи .

Благодаря за вниманието!
          Сериозните бизнес партньори са такива защото досега са успявали да не се докосват до такива схеми. Имат достатъчно компетентни екипи, които да отсяват "плявата от зърното". Трябва да заложиш бизнеса и името си на карта за да имаш за партньори такива "компании" като сейв к интернешънъл.
          А за по-подробно прочети мнението на Kris Bojinova.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rado_pld Разгледай мнение
            Здравейте ,
            аз разгледах доста обстойно темата и не открих много съществена информация освен разнопосочни , но неаргументирани мнения.
            1. Защо картите за крайния потребител се заплащат и дали те ще станат безплатни на някакъв етап. Ако са безплатни или срещу символична сума примерно 10 лв./ цената на пластиката + малка печалба/ ще е много по-лесно да се разпространяват, а в крайна сметка хората, които защитават проекта твърдят , че това е неговата цел - максимален брой крайни потребители , в този ред на мисли защо цената на картата е толкова смущаващо висока - прочетох че е 50 лева ?!?!
            2. Защо все още не е привлечен сериозен бизнес партньор - верига хранителни магазини или бензиностанции - все пак в тази икономическа криза това са два от секторите, в които хората харчат над 50% от парите си и то доказано от статистиката.
            Считам, че ако някой от компанията отговори недвусмислено на тези два въпроса ще приключат спекулациите дали това е пирамида или не.
            Лично мнение - ако компанията понижи стойността на картите до минимум и включи голям бизнес партньор ще изглежда много надеждна и лично аз бих инвестирал пари в нея , но преди това засега си остава просто структура с пожелания и интересни идеи .

Благодаря за вниманието!
            Отговорът се съдържа във въпросите ти. Пирамида!

Коментар

• въпрос

Здравейте ,

Благодаря за вниманието!

Коментар

• Първоначално изпратено от slunchice Разгледай мнение
                Абсолютно!Плюем,защото завиждаме за милионите,които се изкарват в SCI,,,както и завиждаме на бедните душици,изгубили по 3000лв....Ех,колко злобен народ сме!
                за това>>>>http://obiavi.grad.bg/o-385883-Green...BE%D0%B4%D0%B0 няма пирамиди,срещу парите си получавате продукти на добро качество както и цена!!! за мрежовите нива са премахнати залъгалките като коли,или да станете едно ниво и да седите постоянно на него..каква е ползата да сте 21-ца като не правите никакъв оборот?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Имам активи
                  Абсолютно!Плюем,защото завиждаме за милионите,които се изкарват в SCI,,,както и завиждаме на бедните душици,изгубили по 3000лв....Ех,колко злобен народ сме!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                    Аз имам активи само в българската. Дай повече инфо за австрийската , защото искам да инвестирам и в австрийски активи. Щом плюят бизнеса в БГ, значи е по-добър отколкото подозирах в началото.
                    Имам активи

Коментар

• Първоначално изпратено от bgMan Разгледай мнение
                      Тереза - щом задаваш такива въпроси това не е за теб.
                      Съветът ми е да не се захващаш за да си спестиш последващите разочарования от неизпълнени очаквания.
                      Това е само за хора, които разбират за какво става въпрос, образовани, интелигентни и с опит.

Аз лично имам активи в австрийската Lyoness и в българската SCI (имам и работещи структури) но отдавна избягвам да вкарвам хора, които не са наясно с всички страни на такъв бизнес, както и не агитирам никого да закупува бизнес пакети. Това не е бизнес за средностатистическия българин а за хора плод на друга култура. Имам познати, които са в подобни системи в няколко различни страни на 3 континента. Ако ходите в чужбина това са повечето хора, които, когато купуват неща плащат не в брой а с ваучери или с карти подобни на кредитните. Мерцедес например още от 80-те години има подобни системи за пазаруване с отстъпка но само за нейни служители и само в ограничен брой обекти. Групон от тази година въведе купуване и плащане с нещо като "електронен ваучер" през мобилния телефон.

Харесвам постовете и начините на разсъждение на Melon и Bertram.
                      Аз имам активи само в българската. Дай повече инфо за австрийската , защото искам да инвестирам и в австрийски активи. Щом плюят бизнеса в БГ, значи е по-добър отколкото подозирах в началото.

Коментар

• ОТКАЧАЛКИ

Първоначално изпратено от vajvaj Разгледай мнение
                        Ти си изумителен!!! Или си феноменален балък или си абсолютно безскрупулен измамник! И двата случая не си стока...
                        Точно!!!!!!!!!Докато има балъци-ще има и тарикати!Прост народ!Мързелив народ!Как нямам търпение всичко да се разпадне...дано стане колкото се може по-скоро,за да не ''инвестират'' повече глупави и бедни хора в тази долна пирамида!
                        Last edited by Андрей Любенов; 17.02.2013, 15:17.

Коментар

• Здравейте!
                          Бих искал да попитам по-запознати от мен с компанията, какви са разликите между SCI и Lyoness? Какви предимства има SCI пред Lyoness и какви недостатъци. Питам защото тези две компании изглежда предлагат еднаква услуга, а именно карта за отстъпки.

Коментар

• Още едно хубаво написано мнение от друг форум: http://forum.framar.bg/sci-t3673.html

Понеже е мега хитро измислено името sci - като потърсиш мнения в Гугъл ти излизат резултати на тема научна фантастика, ето как кандидат-милионерите да открият и други мнения, преди да решат дали да се включат:

Пише се в Гугъл: SCI -FI (знак "минус" преди FI, без интервал между тях) и после инструменти на търсене - търсене в страници на български

Готиното е че Гугъл се понаучи и сега при търсене само на sci на първо място им е сайта, а на второ тази дискусия, но има и още доста неща из интернет по темата.
                            Last edited by ivan1551; 24.12.2012, 08:08.

Коментар

• Мисля си, че не е зле Инвестор.бг, Профит.бг, Инфосток да направят един подробен материал за тази схема. Засега излиза, че Господари на Ефира май са ги захапали най-смело хем не са вещи в икономическата тематика(изключвам форума и фейса, защото визирам медии)

Поздрави
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bgMan Разгледай мнение

Аз лично имам активи в австрийската Lyoness и в българската SCI...
                                ...
                                Ти си изумителен!!! Или си феноменален балък или си абсолютно безскрупулен измамник! И двата случая не си стока...
                                При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

Working...
                                X