IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Едно въпросче към всички БП-та, аз съм производител на елитни вина, компанията ви може ли да ми предложи схема в която аз предлагам 31% отстъпка от вината които предлага, а СКИ ООД ми гарантира всеки месец по 200 човека които ще си купят от моите вина?

Коментар

• Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение
      Ами цената ще е по ниска като проценти която ще платя от тази която бих заявил ако пусна ваучери в Грабо, където искат 50% отстъпка минимум за клиента и 10-20 % от останалата печалба за тях... хайде аз няма как да съм на загуба, услугата ми включва предимно физически труд а не толкова консумативи, но един ресторант с 30% надценка от която печели как да даде 70%? нали ще е с 40% на загуба?
      Стига с това "ще".
      Пробвай, пресметни и после пиши тук. Към декември да речем.

Коментар

И 1 стотинка да печеля това са първите капки, ами тези с 1000 клиента печелят пасивни все едно са си дали апартамент под наем, но инвестицията в недвижиму имущество е доста по-голяма...от 3000 лева
        Не може да има сравнение, защото имуществото си има стойност, докато "бизнес пакета" няма.

Колко трябва да бачкаш да имаш 1000 картодържателя под теб? Ако всеки прави средно по 50 лв (много оптимистичен вариант) ще имаш 200 лв в бонуси, заслужава ли си труда?
        Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
          За един месец 5 пъти е ползвал картата, вероятно в един или два обекта, той е спестил към 5 лв, ти получаваш 28 ст.
          Нужно ли е да коментирам повече? Дай сега да видим проходите ти от нови БП, дали са повече от 28 стотинки?
          И 1 стотинка да печеля това са първите капки, ами тези с 1000 клиента печелят пасивни все едно са си дали апартамент под наем, но инвестицията в недвижиму имущество е доста по-голяма...от 3000 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от Izumena Разгледай мнение
            Така правят го за да покажат на потенцалните клиенти и БП как се прави и че системата работи ти като увещааш някой все пак го водиш в обект на СЦИ
            Ами да това си е допълнителен оборот за заведенията но този оборот който се генерира от срещите на 1500 БП-ра вие не ги броите да не говорим че първите ми 3-ма клиента ги регистрирах като клиент и имах поне 8 срещи което е нищо но все пак бях доста по зелен, не че сега не съм де но поне съм нахъсан да успея

Коментар

Ето и снимка на потреблението на братовчед ми за последния месец... да видите че е пазарувал и не е 5 лева... а той е само клиент.
              За един месец 5 пъти е ползвал картата, вероятно в един или два обекта, той е спестил към 5 лв, ти получаваш 28 ст.
              Нужно ли е да коментирам повече? Дай сега да видим проходите ти от нови БП, дали са повече от 28 стотинки?
              Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                Това е хубаво, значи имаш някакъв опит и поглед. Ще бъде интересно да напишеш след 6 месеца за това от къде са дошли клиенти и на каква цена.
                Ами цената ще е по ниска като проценти която ще платя от тази която бих заявил ако пусна ваучери в Грабо, където искат 50% отстъпка минимум за клиента и 10-20 % от останалата печалба за тях... хайде аз няма как да съм на загуба, услугата ми включва предимно физически труд а не толкова консумативи, но един ресторант с 30% надценка от която печели как да даде 70%? нали ще е с 40% на загуба?

Коментар

Казвам ти виждал съм го, познавам бизнес партньори които бият 10 км до най близкия обект на СЦИ не заради левчето което ще спестят а за да подрекпят и търговската мрежа по този начин и те стимулират и клиентската и търговската мрежа което стимулира организма да расте и да се развива правилно
                  Така правят го за да покажат на потенцалните клиенти и БП как се прави и че системата работи ти като увещааш някой все пак го водиш в обект на СЦИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Izumena Разгледай мнение
                    хаххахаха 2000 - 2500 лв потребление в обектите на СЦИ на месец това първо незнам как би станало второ колко пък санадвичета да е хапнал или в ресторанта до хотела да е правил свинщини хахаххаха ужас
                    Казвам ти виждал съм го, познавам бизнес партньори които бият 10 км до най близкия обект на СЦИ не заради левчето което ще спестят а за да подрекпят и търговската мрежа по този начин и те стимулират и клиентската и търговската мрежа което стимулира организма да расте и да се развива правилно

Коментар

Да но процента на хората които се включват всеки месец и парите които се харчат в обектите на база тяхното увеличение не може да се предивиди с точност освен да се каже че растат експоненциално примерно от 3000 миналия месец на 3200 следващия и така...
                      Както и да е! В един момент ще разбереш че си сбъркал. Успех

Коментар

...

П.С само от реклама в портал за масажи(струваше 5 лева) изкарах 80 лева отгоре за 1 седмица, а там посетителите са много по малко от 30 000.
                        Това е хубаво, значи имаш някакъв опит и поглед. Ще бъде интересно да напишеш след 6 месеца за това от къде са дошли клиенти и на каква цена.

Коментар

Ето и снимка на потреблението на братовчед ми за последния месец... да видите че е пазарувал и не е 5 лева... а той е само клиент.
                          хаххахах да хвана да ти стана реферал в необъкс или кликсенс хахахха

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            Не ме разбра.........
                            Ако имаш цифрите за предните 4 тримесечия, виждаш процента на изменение на "приходите" в посоката нагоре или надолу. На тази база имаш възможност да правиш предположения
                            пример
                            имаш 20000 човека с карти генериращи 100000 лв оборот месечно. средно 5лв месечен оборот
                            последното тримесечие имаш 40000 човека с карти генериращи 1000000. средно 25 лв месечен оборот.
                            т.е. имаш увеличение на средно месечният оборот 5 пъти
                            Да но процента на хората които се включват всеки месец и парите които се харчат в обектите на база тяхното увеличение не може да се предивиди с точност освен да се каже че растат експоненциално примерно от 3000 миналия месец на 3200 следващия и така...

Коментар

• хаххахаха 2000 - 2500 лв потребление в обектите на СЦИ на месец това първо незнам как би станало второ колко пък санадвичета да е хапнал или в ресторанта до хотела да е правил свинщини хахаххаха ужас

Коментар

Да но няма да има друга компания която да може да насочи с лоялен клуб клиенти потребители от 300-500 000 към тях и да ги рекламира безплатно.
                                Смятай, че изобщо няма такава компания в България - да не влизам в сметки и да ти доказвам с числа, други потребители вече опитаха да го направят. Който е обещал да насочи към студиото ти дори 100 лоялни клиента, меко казано не ти е приятел.

Коментар

Working...
                                X