Едно въпросче към всички БП-та, аз съм производител на елитни вина, компанията ви може ли да ми предложи схема в която аз предлагам 31% отстъпка от вината които предлага, а СКИ ООД ми гарантира всеки месец по 200 човека които ще си купят от моите вина?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнениеАми цената ще е по ниска като проценти която ще платя от тази която бих заявил ако пусна ваучери в Грабо, където искат 50% отстъпка минимум за клиента и 10-20 % от останалата печалба за тях... хайде аз няма как да съм на загуба, услугата ми включва предимно физически труд а не толкова консумативи, но един ресторант с 30% надценка от която печели как да даде 70%? нали ще е с 40% на загуба?Стига с това "ще".
Пробвай, пресметни и после пиши тук. Към декември да речем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнениеИ 1 стотинка да печеля това са първите капки, ами тези с 1000 клиента печелят пасивни все едно са си дали апартамент под наем, но инвестицията в недвижиму имущество е доста по-голяма...от 3000 лева
Колко трябва да бачкаш да имаш 1000 картодържателя под теб? Ако всеки прави средно по 50 лв (много оптимистичен вариант) ще имаш 200 лв в бонуси, заслужава ли си труда?Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеЗа един месец 5 пъти е ползвал картата, вероятно в един или два обекта, той е спестил към 5 лв, ти получаваш 28 ст.
Нужно ли е да коментирам повече? Дай сега да видим проходите ти от нови БП, дали са повече от 28 стотинки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Izumena Разгледай мнениеТака правят го за да покажат на потенцалните клиенти и БП как се прави и че системата работи ти като увещааш някой все пак го водиш в обект на СЦИно този оборот който се генерира от срещите на 1500 БП-ра вие не ги броите да не говорим че първите ми 3-ма клиента ги регистрирах като клиент и имах поне 8 срещи което е нищо но все пак бях доста по зелен, не че сега не съм де но поне съм нахъсан да успея
Коментар
-
Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнениеЕто и снимка на потреблението на братовчед ми за последния месец... да видите че е пазарувал и не е 5 лева... а той е само клиент.
Нужно ли е да коментирам повече? Дай сега да видим проходите ти от нови БП, дали са повече от 28 стотинки?Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеТова е хубаво, значи имаш някакъв опит и поглед. Ще бъде интересно да напишеш след 6 месеца за това от къде са дошли клиенти и на каква цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнениеКазвам ти виждал съм го, познавам бизнес партньори които бият 10 км до най близкия обект на СЦИ не заради левчето което ще спестят а за да подрекпят и търговската мрежа по този начини те стимулират и клиентската и търговската мрежа което стимулира организма да расте и да се развива правилно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Izumena Разгледай мнениехаххахаха 2000 - 2500 лв потребление в обектите на СЦИ на месец това първо незнам как би станало второ колко пък санадвичета да е хапнал или в ресторанта до хотела да е правил свинщини хахаххаха ужаси те стимулират и клиентската и търговската мрежа което стимулира организма да расте и да се развива правилно
Коментар
-
Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнениеДа но процента на хората които се включват всеки месец и парите които се харчат в обектите на база тяхното увеличение не може да се предивиди с точност освен да се каже че растат експоненциално примерно от 3000 миналия месец на 3200 следващия и така...
Коментар
-
Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение...
П.С само от реклама в портал за масажи(струваше 5 лева) изкарах 80 лева отгоре за 1 седмица, а там посетителите са много по малко от 30 000.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнениеЕто и снимка на потреблението на братовчед ми за последния месец... да видите че е пазарувал и не е 5 лева... а той е само клиент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНе ме разбра.........
Ако имаш цифрите за предните 4 тримесечия, виждаш процента на изменение на "приходите" в посоката нагоре или надолу. На тази база имаш възможност да правиш предположения
пример
имаш 20000 човека с карти генериращи 100000 лв оборот месечно. средно 5лв месечен оборот
последното тримесечие имаш 40000 човека с карти генериращи 1000000. средно 25 лв месечен оборот.
т.е. имаш увеличение на средно месечният оборот 5 пъти
Коментар
-
Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнениеДа но няма да има друга компания която да може да насочи с лоялен клуб клиенти потребители от 300-500 000към тях и да ги рекламира безплатно.
Коментар
Коментар