IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от JohnTT Разгледай мнение
    Чакай бе нали сам си започнал преди две седмици. Сега си регистрирал братовчед ти преди месец и той не е падал под 50 лева потребление на месец...

Малко объркващо
    Сега остава да регистрира баба си, леля си и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
      Това са елементарни опити за вкарване в конфликт. Ако имаш някакъв аргумент в защита на морала си, можеш да ни го представиш. Ако нямаш, можеш да продължаваш в този дух.
      Предполагам си изчел всичките му мнения до сега, следя темата изкъсо и не му пропускам бисерите, знаеш какви отговори дава и как разсъждава? С него няма начин да се води разговор, в който той да оборва с факти, да изписва смислени изречения и най-вече да отговаря на точния въпрос. Избягва, увърта, дрънка врели и некипели и в момента в който му зададеш точен въпрос започва да обръща нещата срещу теб и да използва психо атаката за вменяване на вина. Уж. Просто е безсмислен разговор.
      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение
        Миналия месец регистрирах като клиент братовчед ми и под 50 лева потребление на месец не е падал...
        Чакай бе нали сам си започнал преди две седмици. Сега си регистрирал братовчед ти преди месец и той не е падал под 50 лева потребление на месец...

Малко объркващо

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
          Защо криеш...,нещо те притеснява май....защото като гледам ..ти си май от този контингент..." джебчиите и наркоразпространителите"
          Това са елементарни опити за вкарване в конфликт. Ако имаш някакъв аргумент в защита на морала си, можеш да ни го представиш. Ако нямаш, можеш да продължаваш в този дух.

Коментар

В интерес на истината не те знам какво работиш или къде.
            Коментирах твое изказване, че защитаваш СЦИ, защото от тях вадиш пари. Същото биха направили и повечето от джебчиите и наркоразпространителите - без значение дали бизнесът е морален, ще си го защитават и упражняват. малко биха си замълчали от срам.
            Липсват ти основни разбирания - за добро и лошо, за морал, да не говорим за способност за самокритика.
            Логиката, че е достатъчно да вадиш пари от някъде, за да го защитаваш е показателна за теб като човек.
            +1000

Коментар

Коментирах твое изказване, че защитаваш СЦИ, защото от тях вадиш пари. Същото биха направили и повечето от джебчиите и наркоразпространителите - без значение дали бизнесът е морален, ще си го защитават и упражняват. малко биха си замълчали от срам.
              Липсват ти основни разбирания - за добро и лошо, за морал, да не говорим за способност за самокритика.
              Логиката, че е достатъчно да вадиш пари от някъде, за да го защитаваш е показателна за теб като човек.
              Защо криеш...,нещо те притеснява май....защото като гледам ..ти си май от този контингент..." джебчиите и наркоразпространителите"

Коментар

• Австрийката компания Lyoness вътрешен човек от фирмата казва пред съда, че те също печелят 99.7 процента само от таксата на бизнес партньорите.

Къде го прочети това нещо?!? До колкото знам компанията си бачка и ако са такива проценти до сега да са я заличили....
                Ако пътуваш по бул.България ще видиш и рекламата им....

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
                  Ти знаеш аз къде бачкам,сподели ми ти къде работиш,за да ти разкажа що за фирма е...и съм сигурен че ще се съгласиш с мен....

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                    А какво пречи да са и двата варианта и безкруполни и тъпички.
                    Зависи от дефиницията за тъп.
                    Навремето Иво Каменов беше давал интервю за книгата на Юрген Рот, където беше казал нещо в смисъл, че "сега в България е времето на бързото действие, не на бавната (пък била тя и по-качествена мисъл - моя бел.) мисъл".
                    Та така - не е задължително човек да е крупен интелект, за да оскубе познатите си, какъвто е случая с всяка пирамида. Необходими са други качества.
                    По-скоро интелектът ще се поколебае по морални причини, ще се замисли какво ще му коства в дългосрочен план или нещо друго и това ще го изкара от играта на втория месец.

Коментар

Само от това изречение може да се изведе достатъчно информация за наличието или отсъствието на морал - причината поради, която Х би защитил идея, кауза или както в случая - СЦИ.
                      Ти знаеш аз къде бачкам,сподели ми ти къде работиш,за да ти разкажа що за фирма е...и съм сигурен че ще се съгласиш с мен....

Коментар

• Първоначално изпратено от NaskoM Разгледай мнение
                        ...Иво Г., който беше споменат с цялото си има преди няколко страници. Интересно ми е защо човек, който има няколко книги и учи хората какво да правят парите си ще се хване с понци схема ...
                        Защото той има изгода от нови и нови шарани - така си печели парите, не от книгите.
                        Като умре СЦИ, ще набира за следващата - ЮЙЪ да речем.

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                          А какво пречи да са и двата варианта и безкруполни и тъпички.
                          Мисля, че е много малък процента на глупавите хора, които са успели да направят пари. Естествено, глупав човек не е този, който няма образование или не знае столицата на Иран. Примерно. Въпросът е, че щом имат развит бизнес и са успели във времена на огромна конкуренция, да изградят макар и не някакъв монопол, то поне да са на пазара, според мен това са хора, които имат акъл и знаят що-годе какво правят. Изключения винаги има.

Виж обаче тукашните примери. Елементарно мислещи момчета, които си мислят, че са хванали Господ за та..., защото се познават с хора, дето вадели по 15 хиляди, се пънат да бъдат "бизнесмени" без изобщо дори да влагат смисъл в думата. Опозоряват самото име бизнес. Човек ще се хване за главата какви индивиди има.

Вече не знам колко пъти им казах, че мога да ги запозная с дърводелец, който прави повече пари на ден от колкото от тях на месец. Имам и познати, които правят по толкова евраци на месец, че могат да изкупят почти целия ми град. Ама не съм седнал като тях да се надъхвам какви милионери ще станат, ако се занимават с това, което и аз. Въпросът е да стъпят на земята, защото те летят толкова на високо в облаците и явно в сектата им набиват яки филми, че никога няма да слязат долу... А то така боли като паднеш, че не е истина. И аз съм летял в облаците, но е хубаво, че е имало интелигентни и стойностни хора, които ми показаха истината и ме приземиха долу без да се одера в някой храсталак. Смешното е, че те не искат да приемат съвети от хора, които са успели в живота и са направили това, което искат и те - да бъдат финансово независими.

Коментар

• А какво пречи да са и двата варианта и безкруполни и тъпички.

Коментар

• Здравей!

Според мен е втория вариант. Първия вариант е само за такива като тукашните момчета, дето са се нахъсали да станат милионери, нищо, че 2 лева нямат в джоба.

При хората с пари съм почти сигурен, че те са толкова на горе в пирамидата, че вече точат стабилно плюсче. А за това какви ще ги помислят хората - хората забравят. За съжаление не само доброто, ами и лошото, което би трябвало да ги опази.

Коментар

• Чудя се нещо...

Здравейте всички!
                                Благодаря за забавлението От няколко месеца чета темата във форума и се радвам, че и други са наясно с пирамидалната схема на СКИ. Няколко души се опитваха да ме зарибяват и едно приятелче ми подари карта още преди да съм съвсем наясно за какво става въпрос. Честно казано не ползвам защото няма къде. Сега само си чета форума и гледам сеир

Чудя се нещо. Приятелят ми, дето ми даде картата (той наистина вярва и много емоционално се е вързал на цялата работа) е ходил на курсове при Иво Г., който беше споменат с цялото си има преди няколко страници. Интересно ми е защо човек, който има няколко книги и учи хората какво да правят парите си ще се хване с понци схема Не говоря конкретно за него, а за хората които си имат бизнес, среда, положение.

Вариант 1 Тъпи са - успели са да ги прецакат. Ами много лошо ако биснесмените и търговците на борсите в България са на такова ниво. Чак не ми се вярва

Вариант 2 Безскрупулни са. Още по-лошо, защото такива хора имат широк кръг от приятели и много връзки съответно могат да завлекат бая народ.

Хубаво обаче тази история ще приключи до няколко години. След това пак ще трябва да работят с хора (каквото и да правиш все ти трябват хора) а познаните им ще ги смятат за тъпи или безкрупулни. И к`во праим ся? Или си мислят, че междувременно ще са натрупали милиони и цял живот ще карат на лихви от банката?

Не я разбирам тази работа... Мнения? (питам мислещия народ, а не зомбитата - за тяхната "корпорация" чух достатъчно)

Коментар

X