Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
искрено се надявам да не си се включил наистина в тая непирамидатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЛорде, викаш....тъй и тъй всичко е чалга, що не и още една компания-чалгаТолкова ли ти се свидат едни три хилки., че на мене са ми толко само имотните данъци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от East West International Разгледай мнениеПриятели от SCI, големи сте аматьори. Липсва ви нашето ноу хау...
а и по-бързо ще ги разконспирират такатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеПоздрави за силното включване (първия ти пост).
Дано повече хора прочетат тази тема и нека да седи в инвестора (Бобане информацията може да спаси много наивни хора да си дадат последните пари на тия не-мошеници от непирамидата sci)
поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jamson Разгледай мнениеДа аз съм сигурен в работата, както и в това че ако вложа в БНБ 3000лв ще спечеля повече от лихви, отколкото в тази "доходоносеша възможност" да печеля пари на гърба на мои приятели и близки.
Дано повече хора прочетат тази тема и нека да седи в инвестора (Бобане информацията може да спаси много наивни хора да си дадат последните пари на тия не-мошеници от непирамидата sci)
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от BoZZanI Разгледай мнениеСпоред мен идеята на въпросната компания е да препоръчаш нещо от което си доволен, а не да тръгнеш като замаян да зарибяваш близки, познати и непознати!
Използвайки картата и системата, ще покажеш на всички че нещо което е измислено работи и трябва да се възползват. А и разбирам всичко е абсолютно доброволно, трябва да си прекалено задоволен и сигурен в работата си за да не се възползваш от подобна перспективна и доходоносеща възможност като тази...
Също така подкрепи с факти за кой е е "доходоносеща възможност", аз ще ти помогна печелят първите 3 реда от веригата, всички други остават с мечтата. Не знам дали си чувал за система снежна топка, но всичко ще върви по мед и масло, докато има хора да си купуват Бизнес центрове(защото човека продал Бизнес пакета получава 20%( при Бизнес пакет за 3000лв, при 1800лв 15%, при 600лв 10%) от стойноста на продадения пакет.
Ще ти дам пример:
Имаш фирма която е с 2 завода и произвежда на лиценз в България:
1) завод за скъпи коли
2) завод за запалалки за коли
Печалбата ти се формира под формута на бонус от продадена бройка от завод 1 и 2,.
В началото продаваш голяма бройка скъпи коли и всичко е супер. Обаче идва един момент - спад на продажбите на коли(Хората нямат пари за пакети от 3000лв) и съответно с това в половината модели не се продават с пепелник(няма атрактивни обекти за пазаруване), тогава колко време ще ти е хубаво. Колкото и да продаваш от завод 2(както и зависта им) не може да печелиш достаъчно да компенсира Завод 1. Също така трябва да ти е ясно, кой Бизнес ти носи печалбата и е по-важен.
Това за пазаруването е ясно, но май не е в магазин, а на Бизнес пакети.Last edited by BrutalMan; 12.12.2012, 21:25.
Коментар
-
Според мен идеята на въпросната компания е да препоръчаш нещо от което си доволен, а не да тръгнеш като замаян да зарибяваш близки, познати и непознати!
Използвайки картата и системата, ще покажеш на всички че нещо което е измислено работи и трябва да се възползват. А и разбирам всичко е абсолютно доброволно, трябва да си прекалено задоволен и сигурен в работата си за да не се възползваш от подобна перспективна и доходоносеща възможност като тази...
Коментар
-
Здравейте на всички,
Какви са фактите относно SCI - Пазарувай и печели:
Нека почнем отначало, основна цел било да пазаруваш и да печелиш, така казват на семинарите, обаче ако се замисли човек след семинара и им прочете внимателно страницата, изникват много въпроси. Единствено само във Визия се намира нещо написане за пазаруване. Идеята е добра, но с добрата идея идва и истинската същност на нещата, а това че основната цел не е да се пазарува(в Семинара за пазаруване се говори за 10мин. от 90мин.), а да се продават така наречените бизнес центрове на цена 600лв, 1800лв и 3000лв(това го казва в интервю единия от създателите). На презентацията разбираш, че за да вземеш всичките девет бонуса, ти трябва да дадеш 3000лв и след това осъществяваш Американската мечта и си супер. Общо взето на презентацията се презентират Бизнес Моделите, нито представят в кои вериги може да се пазарува, нито обелват дума дали в бъдеще ще се включи някоя голяма верига в мрежата, но на дълго и широко се говори за офиси, финансова независимост, БМВта и така. Мога да кажа спокойно, че водещите са усвоили добре някои неща и представят нещата така, че да изглеждат супер. Както винаги обаче има едно голямо НО. И то става все по-голяма, когато човек прочете общите условия. Интересно как на презентацията никой не спомена, че ти трябва минимум оборот на месец, за да получиш бонусите, нито защо домейна е на Шелшейски острови или Член15(1) от общите условия (договора може да се прекрати при спиране на уебсайта). Също така се спонева за изплатени бонуси от рода на 2 000 000 лв.но не и че прихода е 600 000 лв. за миналата година. И накрая за десерт картите са валидни до 2014, след това ако иска да си я поднови човек, трябва да плати 25лв.!!!!. Да кажем при сега 14 000 човека с карти това са 350 000лв при най-много разходи най-много 10 000лв., това наистина е иновативнои добър начин за печалба.
Е сега аз чрез пазаруване ли печеля или трябва да продавам Бизнес пакети на приятели за да печеля, нали основна цел е пазаруването с карта, а не продаването на Бизнес центрове.
В София аз трудно бих си избил и 50лв за карта, вярно Бизнес центровете растат, но не и атрактивните обекти, има скъпи супермаркети( да не забравяне че при заплатите в БГ, най-много пари се оставят в Хранителните магазини) в които дори и с отстъпка ми е по-скъпо, отколкото когато си пазарувам в големите Хранителни вериги. Ако дам 3000лв за Бизнес Център, от цигари, фризьор и храна в заведение, ще ги избивам доста време.
Нека анализираме и ситуацията в БГ. Общо взето в взето в големите градове живеят потенциалните клиенти, значи говорим за около 3 000 000 жители. От тях като махнем пенсионери, деца, ученици, безработни, студенти и т.н , остават не повече от 1 000 000. Като се има предвид стандарта на живот в БГ не повече от 20 000 човека може да извадят 3 000лв за Бизнес център, да приеме са продадени 3000 Бизнес Центъра, което скоро означава че продаването на Бизнес Центрове ще намалее и хората които последно са си купили Бизнес Център ще са неприятно изненадани, но ще е малко късно.Last edited by BrutalMan; 12.12.2012, 21:38.
Коментар
Коментар