IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КБих искал на хвалещите SCI да им задам следните въпроси:
    1. Колко нива БП под тебе са необходими при 3000 лв инвестиция за да избиеш парите. За тези, които умеят да степенуват ще им подскажа- никога. Приемаме,че рискът е нулев,както твърдят на презентациите, и че всички работят и си избиват парите. Това означава при около 500 000 клиенти, към колкото твърдят, че се стремят,максимум още 2 нива под вас. Тоест в най-добрият случай си избивате половината от парите. За пасивен бизнес и дума да не става, защото обектите са смешни, мога да ви кажа няколко и обикновено са скъпи и некачествени. Никоя световна компания няма да се хване с тях,първо защото си имат собствени карти и сонствен маркетинг и второ, защото ще си загубят престижа от допира с тази измислена компания.
    2. Защо тези, коити я хвалят не си купят БП за 3000 лева, след като носи огромни пари и защо не я предложат на родителите си примерно, а им предлагат само карта. Ще ви кажа- защото ако не си избият парите,което е абсолютно сигурно ще получат инфаркти и децата им ще бъдат гузни.
    3. Колко БМВ има раздадени до момента при условие,че само от продажба на БП имат генерирани милиони левове.
    4. Същите имат наглостта да говорят, че са по-велики и от facebook, yahoo, microsoft и т.н.както и, че ще обхванат целия свят. При тях се говори за пенсиониране след година работа, почивки всеки месец на Бора Бора и какви ли не щуротии. Истината, е че печелят само първите, понеже под тях има поне 10 нива, при другите,няма да им стигнат нивата, защото се отива на н-та степен. Ако бяхме колкото Китай става.
    5. Защо взимат само за консумация на алкохол на измисления Дрийм найт по 200 лв на човек с някакви смешни изпълнители. Че аз за концерт на Ролинг Стоунс ще дам по-малко пари. Това говори за липса на елементарно уважение към клиентите и селски печалбарство.
    6.По отношение на обектите ще ви кажа, че на мене ми отказаха да ме включат, въпреки, че в моя град, който е над 100000 души има само ....4 обекта и никой не е с подобна дейност, a отгоре на всичко аз имам повече клиенти, отколкото карти са раздали в Северна България.
    7. Един от БП в София ми показа неговата структура, в която както разбрах от самия него има около 7000 души. Знаете ли колко му беше пасивния доход за 1 месец-около 300 лева и и то на едно от първите нива. Ако тези, които сега започнат и станат БП и след година с 3000 лева инвестиция започнат да изкарват от пасивен доход на месец по 150 лева да викат ура.
    8. Какъв продукт предлага компанията- една карта, която няма никаква стойност, с която даже не можете да телите и кеш, нито да пазарувате, но за сметка на това е по-скъпа от виза и мастеркард взети заедно, при условие,че и те предлагат отстъпки и застраховки и то на първокласни места в цял свят.След като си платил картата веднъж, защо трябва да даваш още 3000 лева. Какъв продукт предлага компанията,че се нарича уникална. Обяснявам - никакъв. Това се нарича узаконена измама. А защо не разчитат само на пасивния бизнес-защото клиентите скоро ще секнат и целта е да се хванат повече балъци.
    Пожелавам на всички клиенти приятно околосветско пътешествие и дано не е виртуално.

Коментар

• Ах, как съм изтървал Хуанито Бернандо Моралес!

Обаче трябда да отбележим, че дон Хуанито си върши работата много по-добре от всеизвестния на всички ни Благо. Благо от България.

Единия във всеки пост не изпуска да отбележи, че сме, разбираш ли, "е*ати баламите, дето бачкаме за 350 лева на месец" и видиш ли "ако не влезем в SCI работата си е е*ала майката". Естествено, забравя, че се намира във форум, където дори новорегистрираните разполагат с повече средства от него.

Другия, в случая дон Хуанито Моралес /морал, сещате се... Четохте му постовете /, най-вероятно е разбрал, че хватката с "ама чакайте сега аз да ви кажа" и някак си на хора два пъти над неговата възраст, не върви да им говори по тоя просташки начин, по който Благо... Благо от България, е решил да го прави. В крайна сметка начините са неуспешни и на двамата, за това пък в този момент се появяват други индивиди, които с цялото си самочувствие, породено от това да прекарат около стотина балами да си дадат последните спестявания, казват "задайте си въпросите, аз ще ви отговоря". И в момента в който си зададеш въпроса, който вече абсолютно може да си копираш от три страници назад, се появява ЕДИН И СЪЩ отговор, който явно също е копиран от ти страници назад.

Губи се тръпката, момчета! Много ви се моля! Аз като говорих с инвеститор за един проект бях смирен, внимавах какви ги дрънках, щото по принцип съм си веселяк човек, ръся си шеги, забавлявам се винаги - ама нали се сещате - хората, които дават пари НЕ са тези на които да се присмивате. Някак се не върви да дойдете тук и да се присмивате. Не е смешно, не е обидно и не е лошо човек да работи на заплата. Спрете да използвате този наболял социален проблем у хората, за да ги приканвате да се присъединят в сектата. Старейшини.
      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение
        600-те лева не съм ги избил както казах съм още много зелен, за момента съм избил около 100 лева а съм бизнес от 2 седмици, до 2-3 месеца съм избил инвестицията, а в стандартния бизнес 5 години се бориш да оцелееш и избиваш инвестицията, и после още 5 години се бориш да се развиваш и да се наложиш като конкуренция за да се утвърдиш... Помислете си примерно 450 000 евро франчайза на Хепи как се избива...
        Не бях влизал тука от месец поне и са се навъдили за пореден път неграмотници и такива които говорят наизуст!!! Хуане не знам дали учиш, но ако не учиш хвани малко книги и чети, че прочетох само 2страници и ме изби на смях... Не знам на колко си и какъв си, но си нямаш никакво понятие от бизнес и то от елементарен.

За първи път ставам свидетел човек да пита как се избиват 450 000евра и то на Happy? Ти брато изби рибата... Първо че си инвестирал 600лв. само по себе си подсказва, че много елементарно мислиш, даже неграмотно. Не на празно те питам дали учиш, ако те мързи колко хиляди библиотеки има хвани няколко книги и ги прочети(ако искаш да ти помогна в избора) и поне като пишеш да е УМНО написано.

Първо не можеш да говориш за избиване на франчайзинг(на такава фирма), поради причината, че ако си зададеш този въпрос как ще си избия парите, само по себе си говори, че ще фалираш. А и не ти трябват "450 000евро" а много над това даже двойно. Само по себе си говори, че като инвестираш в такава класическа Понци схема, явно някой дълбоко те е излъгал. До 2-ро ниво се печели, след това става безсмислено, а ти си май 5000 хилядния БП, какво ще спечелиш? От пазаруване? Или от прецакване на другарче? Смешна работа, а ако те засипя с въпроси няма да отговориш и на 1/3 от тях. Сметкаджия си Хуане, то за това си дал тези пари

Не знам за какъв 5годишен бизнес говориш, и как след 5-тата година се избиват, а и как може да сравняваш Понци схема с обикновен бизнес? Ти си някакъв голям уникум...
        Last edited by aladinzmeq; 10.07.2013, 01:55.

Коментар

• Ей, не можах да се засека с Васко-Хуан, по прякор Салсата. Още не ми е отговорил на въпроса за франчайза, ама айде, няма да се заяждаме.

Васе, бая бисери избълва тоя път, ама някои са особено блестящи. Е, далеч си от Черкезов, но това не трябва да те спира

Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение
          Може да съм прекалил но има агресивни коментари изпълнени със злоба които дразнят, да не говоря че един ме нарече само защото съм в СЦИ, болен мозак, сектант и педераст .
          Много е полезно човек да може да пише. Иначе се излага. Така, както си сложил пунктоационните знаци, изречението ти е еквивалентно на: "само защото съм в СЦИ, болен мозак, сектант и педераст, един ме нарече"
          Васе, можеш да опровергаеш последните две само ако изпратиш снимка от венчавка. Ама на попа да му се вижда брадата! Сектантските пастори се бръснят гладко.

...защото няма да има Групов, парньорски, директен...
          Мисля, че скрития подтекст на Васко е, че като гръмне пирамидата, вече няма да има прее*ани.

Миналия месец регистрирах като клиент братовчед ми и под 50 лева потребление на месец не е падал...
          и аз на базата на цялат аинформация сметнах че компанията ще печели около 1% от 250 000 000 оборот на месец
          Само за първите девет дни на този месец съм изял около 8 килограма диня (без корите). С този темп до края на месеца ще изям 27 килограма. С корите - 30 кг. Значи от девет дена ям диня, ама под 30 кг месечно не съм падал. Излиза, че за година изяждам 30х12=360 кг диня. Значи пазара на дини в България е 7500000 х 360 = 2 700 000 тона за година. По 50 ст. цена на едро - говорим за оборот 810 милиона лева! На месец!
          Салса, мен ако питаш - дините са най-изгодния бизнес, ама още никой не се е сетил. Инвестирай във внос на дини - сам видя числата, няма как да има грешка.

само от реклама в портал за масажи(струваше 5 лева) изкарах 80 лева отгоре за 1 седмица, а там посетителите са много по малко от 30 000.
          Салса, защо се излъга да се захванеш със СКИ, след като с очите си си видял как се случват нещата в истинския свят. В масажния портал посетителите може да са малко, ама са ти таргет! И сам виждаш - даваш 5 лева за реклама и с малко повече труд изкарваш 80 над обичайното! А от тия 30000 СКИори, дето ги превъзнасяш - активни са не повече от 8000 - в София я има 1000, я не. Колко от тях мислиш, че ще се сетят да идят на масаж? В СКИ вече има точно 6 софийски салона, които прадлагат класически и спортен масаж. Значи ти си седмата маймуна на клона! За 1000 човека, които по принцип не употребяват твоите услуги.

но един ресторант с 30% надценка от която печели как да даде 70%? нали ще е с 40% на загуба?
          Салса, как те приеха в това УНСС, бе пиле? Не си си платил, значи трябва да си държал изпит! Много са свалили летвата за такива като теб.
          Ако един ресторант работи с 30% надценка, тогава 70% отстъпка от крайната цена означава, че загубата му е в размер на 53.8% от направените разходи. Вземи листче и си го сметни ако трябва.
          Между другото, с тия 30% се сетих, че едно време като ме водиха на една презентация за агитация на Орифлейм, една от златните директорки на няколко пъти наблягаше: дистрибутора печели 30% от цената. Повечето хора си казват - а, това трябва да са 30% от цената в каталога. Е да, ама не. 30% надценка върху цената "на едро". Или не 30, а 23% от крайната цена. Евтин трик, ама ей го на - студент в УНСС не може да направи разликата.

...родителите ми са ме отгледали и аз винаги ще им помагам!
          Можеш да започнеш веднага, като спреш да си губиш времето със СКИ. Знаем вече, че баща ти вдига кръвно, като му ги споменеш. Кажи му за 80-те лева и ще видиш, че ще получиш потупване по рамото.
          Last edited by sotd; 10.07.2013, 00:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнение
            Задай си въпросите на мен, надявам се да съм достатъчно грамотен, за да ти отговоря.
            Не, не си достатъчно грамотен, но за разлика от салсата поне можеш да пишеш на родния си език. На мен, ако ми изскочи някой тотално неграмотен бизнес партньор моментално губи шанс за каквото и да е за какъвто и бизнес да става въпрос.
            И все пак нека опитаме, с удоволствие още бих се посмял с вас бизнес партньорите в темата:
            Защо в ГФО имате НУЛА в графа нематериални активи ?
            Колко бонус взима стотния човек над мен, ако аз изхарча в обекти на СЦИ 1000 лева ? А този под номер 30 над мен? А този под номер 200 ?
            Какъв документи получи срещу това, че си платил 3000 лева на сци ?
            Не те ли притесняват клаузите в договора, чрез който може да бъде прекратено действието му?
            Толкова ли сте тъпи БП, че не знаете, че на месец трябва да имате две продадени карти иначе няма приходи?
            Какво е за вас пасивен приход при положение, че си ДЛЪЖЕН да правиш две карти ежемесечно?
            Можеш ли да ми разкажеш за паричния поток при една отстъпка. Харча 100 лева в заведението, то превежда 20 процента на сци, а сци 10 от тях на мен. Кой колко данък печалба плаща, колко осигуровки, как се преразпределя ДДС, как това се отразява в отчетите, фактури за какви суми кой издава ?
            Как се самоосигурявате БП? Какво пишете в данъчните си декларации за годината ?
            Защо всичките ви обекти са донопробни закъсали квартални дупки които са традиционно скъпи?
            Салсата прави ли масажи със щастлив край ? ))))

Това се сещам на пръв поглед без много да се замисля, но ще се сетя и още доста неща, но ти и от сега си зациклил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнение
              Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнение
              Жалко за теб и твоите приятели/познати! Поне изби ли инвестицията?

Пич, най-безсрамно ЛЪЖЕШ!!!!
              Аз говорех за първоначалната от клиентска регистрация 50 лева... 600-те лева те първа ще ги избивам

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                За това можеш да говориш след като го направиш, аз имам "стандартен" бизнес и не съм избивал инвестиция 5 години, даже и 1 не съм. Всичко зависи много от ситуацията и наличните ресурси. Тези неща които ви учат са толкова далече от реалността, затова не го наричайте обучение, там не ви учат, програмират ви да им давате пари.
                Естествено че всичко е относително... но повечето бизнеси с големи инвестиции не се избиват бързо, имам колежка масажистка която практикува от 30 години масажи като преди 11 години регистрира собствена ЕТ за физиотерапии и й трябваха 3 години упорит труд докато изравни приходите и разходите и излезне на печалба...

Коментар

• Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнение
                  Жалко за теб и твоите приятели/познати! Поне изби ли инвестицията?

Да за половин месец.

Пич, най-безсрамно ЛЪЖЕШ!!!!

Коментар

600-те лева не съм ги избил както казах съм още много зелен, за момента съм избил около 100 лева а съм бизнес от 2 седмици, до 2-3 месеца съм избил инвестицията, а в стандартния бизнес 5 години се бориш да оцелееш и избиваш инвестицията, и после още 5 години се бориш да се развиваш и да се наложиш като конкуренция за да се утвърдиш... Помислете си примерно 450 000 евро франчайза на Хепи как се избива...

Коментар

За това можеш да говориш след като го направиш, аз имам "стандартен" бизнес и не съм избивал инвестиция 5 години, даже и 1 не съм. Всичко зависи много от ситуацията и наличните ресурси. Тези неща които ви учат са толкова далече от реалността, затова не го наричайте обучение, там не ви учат, програмират ви да им давате пари.
                      Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Ползвал си картата 4 пъти, и може би сметките от ресторанти включват и консумацията на другите с теб. Това за месец е нищожно, макар и да е над 100лв.

Картата може и да е полезна ако ползваш често определен обект който дава отстъпка, но като цяло това са минимални спестявания. Нас ни интересува как си избил 600 лв, очевидно не е от отстъпките

Коментар

Eдинственото което може да ти гарантира компанията е, че рекламата в сайта ще ти е безплатна, и, че ако не ти доведе и 1 човек, ти няма да дадеш отстъпка на никой но реклмата ще си остане , но да ти кажа от 6000 клиента за София(ако си в София) ако отстъпката ти е най-атрактивна и качеството е на ниво, се съмнявам да няма хора привлечени от рекламата в SCI, но не ти пречи да опиташ от опит глава не боли.
                          Или алтернативата, пускаш отстъпка, нови клиенти не идват, но старите си взимат карти и сериозно ти пада печалбата. Нещо такова мисля се получава, защото обекти в пловдив се отписват, при това най-вървежните.

Коментар

Ето личното ми потребление за миналия месец което е само както се вижда на датите между 18.06.2013 и 26.06.2013, което значи че за приблизително седмица аз съм изхарчил 108 лева, а дори не съм от активните потребители, както виждате другите дни не е харчено, да не говорим за бизнес партньорите които се сцепват от срещи...
                            Ползвал си картата 4 пъти, и може би сметките от ресторанти включват и консумацията на другите с теб. Това за месец е нищожно, макар и да е над 100лв.

Картата може и да е полезна ако ползваш често определен обект който дава отстъпка, но като цяло това са минимални спестявания. Нас ни интересува как си избил 600 лв, очевидно не е от отстъпките

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                              Едно въпросче към всички БП-та, аз съм производител на елитни вина, компанията ви може ли да ми предложи схема в която аз предлагам 31% отстъпка от вината които предлага, а СКИ ООД ми гарантира всеки месец по 200 човека които ще си купят от моите вина?
                              Eдинственото което може да ти гарантира компанията е, че рекламата в сайта ще ти е безплатна, и, че ако не ти доведе и 1 човек, ти няма да дадеш отстъпка на никой но реклмата ще си остане , но да ти кажа от 6000 клиента за София(ако си в София) ако отстъпката ти е най-атрактивна и качеството е на ниво, се съмнявам да няма хора привлечени от рекламата в SCI, но не ти пречи да опиташ от опит глава не боли, а и 31% са много максимума е 30%(1 до 30%) и процента се определя според маржа и самия бизнес, примерно за бензинонстанциите ще е 1 до 3%, за заведенията 5 до 12% и така, така че може да се радваш и на повече от 200 клиента и то на по нисък процент, навсякъде има риск, но тук риска се свежда до това дали рекламата ще е успешна и ще ти доведе хора от които ще спечелиш, загубата е изключена защото рекламата ти е безплатна...
                              Last edited by HuanSalsa; 09.07.2013, 20:07.

Коментар

За един месец 5 пъти е ползвал картата, вероятно в един или два обекта, той е спестил към 5 лв, ти получаваш 28 ст.
                                Нужно ли е да коментирам повече? Дай сега да видим проходите ти от нови БП, дали са повече от 28 стотинки?
                                Ето личното ми потребление за миналия месец което е само както се вижда на датите между 18.06.2013 и 26.06.2013, което значи че за приблизително седмица аз съм изхарчил 108 лева, а дори не съм от активните потребители, както виждате другите дни не е харчено, да не говорим за бизнес партньорите които се сцепват от срещи...
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X