IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Нямаш проблеми - тук съм!
    Само дай информация, за по-голяма доза достоверност за КФН, КЗК и КЗП - за какви точно акаунти става въпрос, защото ако и акаунти си имате би следвало и други да се заемат с дейността на ПИРАМИДАТА
    Нали ти писах, че институциите са ни тъпи, т.е. некомпетентни.

Тия па са осрани отвсякъде, ама за сметка на т'ва парадиращи ( демек разсмиващи ).

Мога ги затворя точно за 1 месец, ако реша - но не гледам в чужди паници.

П.П. Кат' има балами - ще има и тарикати. Даже се радвам за всеки успял.

Тоя ще ти покаже 3001 лв. профит кат' цъфнат налъмите. За мрежов бизнес мащаб БГ-стан 15000 е критична стойност.

Естествено малоумниците няма как да го знаят, но Русото им каза - 20к лева на час и да събират всичките си отдели - счетоводство, юристи, медиджъри и прочие.

Строени и аз само ще задавам въпроси и веднага ще отговарям - ако не те не могат да отговорят, ще таксуваме часа

Понеже са "ооооотворени" - 20к на час ми се види справедливо число за такъв маркетингов план, с БМВ-та ( лизинговани за 2 месеца дет' се изкарват ).

Смятам, че и моя труд струва нещо
    Last edited by marandi; 12.01.2013, 21:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от n_a Разгледай мнение
      Благодаря за мнението ти, все пак секи има право да изрази своето ! - ръгвам се че не ме критикуваш по отношение на това по какъв начин сам решил да инвестирам средствата си. Ако нямаш нищо против ще се радвам да те държа в течение относно развитието на акаута ми с SCI
      Нямаш проблеми - тук съм!
      Само дай информация, за по-голяма доза достоверност за КФН, КЗК и КЗП - за какви точно акаунти става въпрос, защото ако и акаунти си имате би следвало и други да се заемат с дейността на ПИРАМИДАТА

Коментар

ОК пич. Когато изплуваш, демек когато от участието ти в пирамидата получиш 3001 лева свирни пак. До тогава - ПИРАМИДА
        Благодаря за мнението ти, все пак секи има право да изрази своето ! - ръгвам се че не ме критикуваш по отношение на това по какъв начин сам решил да инвестирам средствата си. Ако нямаш нищо против ще се радвам да те държа в течение относно развитието на акаута ми с SCI
        SCI Пазарува и печели
        Повече информация на: http://info.sci.sc/

Коментар

• Moesia
          Това как ти приемаш написаното от мен и начина по които съм го написал смятам че няма нищо общо с темата ! Защо валутни единици а не ЕУР УСД или ГБП това е да не искочи някои които да каже ама да ама ти си в еди коя си страна и какво ли още не от сорта. Относно комунизма мога да кажа че някои преди време ми каза : Това тука си е жив комунизъм само дето хората тук го наричат капитализъм !
          SCI Пазарува и печели

Коментар

• n_a бива ли така да се бъзикаш из форумите. 6 месечни проучвания що е МЛМ, пък доходи без да работиш по 8 часа .
            "Прост пример отивате в банката и те ви предлагат да доведете нов клент на банката за което те самите ви плащат 50 валутни единици в момента в коиto стойноста на сметката на този нов клент надхвърли 300 валутни единици. " Това "валутни единици" в реалния живот едва ли някой би го казал, виж на някоя презентация може.
            А като цяло духа на написаното - Соца го няма, останаха само евангелистите и разни други сектанти да говорят за светлото бъдеще.
            Last edited by Moesia; 12.01.2013, 17:38.

Коментар

Не, алчността човешка си е една. Виж как сцепиха Хербалайф, последната седмица на годината, защото един фондмениджър каза че според него е пирамида, а никога не са си изграждали структурата на този принцип.
              http://finance.yahoo.com/echarts?s=H...rce=undefined;
              Тези ще ми обясняват че са велики. Ай сиктир, да си връщат лизинговите БеМвета и да ми се махат от главата
              Къде е комисията, какви са тези дялове, които продават на хората? Кои са поплювковците и кои са Хербалайф?
              Защо SEC разследва Herbalife въпреки, че те са чиста МЛМ компания на тъп според мен продукт?
              http://news.yahoo.com/news-summary-r...230841350.html

До кога българският капиталов пазар ще умира а парите на българите ще се събират от селски тарикати?????
              Е ... пуканки и мача гледаме

П.П. По принцип не се прави така структура - тия са много уязвими, ама не го знаят още. Компетентността па на чиновниците ни е я знаеш на какво ниво е и така ....

Свежи БГ моменти, както винаги.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Русото се чудеше за какво са тия опашки за БГ гражданство и паспорт от макетата до хамериканците, а то виж за какво било?
                Не, алчността човешка си е една. Виж как сцепиха Хербалайф, последната седмица на годината, защото един фондмениджър каза че според него е пирамида, а никога не са си изграждали структурата на този принцип.
                http://finance.yahoo.com/echarts?s=H...rce=undefined;
                Тези ще ми обясняват че са велики. Ай сиктир, да си връщат лизинговите БеМвета и да ми се махат от главата
                Къде е комисията, какви са тези дялове, които продават на хората? Кои са поплювковците и кои са Хербалайф?
                Защо SEC разследва Herbalife въпреки, че те са чиста МЛМ компания на тъп според мен продукт?
                http://news.yahoo.com/news-summary-r...230841350.html

До кога българският капиталов пазар ще умира а парите на българите ще се събират от селски тарикати?????
                Last edited by НАИВHИК; 12.01.2013, 16:12.

Коментар

ОК пич. Когато изплуваш, демек когато от участието ти в пирамидата получиш 3001 лева свирни пак. До тогава - ПИРАМИДА

Русото се чудеше за какво са тия опашки за БГ гражданство и паспорт от макетата до хамериканците, а то виж за какво било?

Коментар

• Първоначално изпратено от n_a Разгледай мнение
                    С това си първо мнение нека и аз са включа в тази малка дискусия!
                    Нека започна с това че, аз съм бизнес партньор в SCI от около 6 месеца.
                    В началото бях доста скептичен към компанията и отидох на тяхна перцентация само защото най-добрият ми приятел се занимава с SCI и за да не го обидя. Tова стана преди около година !Можеби тук е момента да спомена че аз живея и работя в чужбина и обикновено коледните празници са времето когато се връщам към корените си в българия за да си почина и заредя с енергия.Tогава преди една година отказах на предложението да стана бизнес партньор напълно макар сумите от 600 - 1800 и 3000 са символични за самия мен.
                    Но след като приключих с ваканцията си в българия в продължение на 6 месеца се отдадох на проучвания и доста четене относно МЛМ и за това как работи и какви са рисковете.Разбрах че в страната която работя и живея има доста МЛМ компании и може би всяка 3 фирма дори и банка работи на този принцип макар и хората да не го осъзнават.Прост пример отивате в банката и те ви предлагат да доведете нов клент на банката за което те самите ви плащат 50 валутни единици в момента в коиto стойноста на сметката на този нов клент надхвърли 300 валутни единици.
                    Тогава осъзнах че след като този бизнес модел работи в финансово развита страна като тази защо да не работи и в родината ми България.Позвъних на приятелят ми поисках да видя неговите резултати - Не бяха кой знае какви , но достатъчни да издържа семейството си без да отделя 8 h на ден за работа и може би най важното за мен това бяха пасивни доходи! Нещо като пенсия само дето нетрябва да си работил за нея цял живот за да я получаваш !
                    Това още повече ме привлече 3а една година с по около 2 h на ден отделено време за това той печелеше достатъчно макар и да не може по никакъв начин да се сравнява с това което аз печеля работейки пълно работно време.Не се налага да предлага скъпи тенжери,тигани или някаква козметика - неща които според мен са трудно продаваими в етап когато хората нямат какво да ядат.
                    Купих си акаунт от 3000 !
                    Тази инвестиция направих преди 6 месеца с цел да се позиционирам и бъда един от първите.От тогава не съм направил нито една регистрация , но въпредки това едната страна на структурата ми расте от самосебеси. Някои запознат ще каже, е добре за какво ти е акаунт от 3000 лв на които едната му страна се изгражда а другата не по този начин нищо не печелиш ! Ами много просто не напразно това за мен е инвестиция, защото от мен единствено ще се изисква да изградя другата страна на структурата си за да започна да печеля пасивни доходи. Междувремено тайкато сам един от първите включили се структурата която ми се самоизгражда ще имам повече потребители което ще ми позволи в последствие да печеля повече.След поредната си визита до БГ видях че нещата набират все повече скорост / преди 6 месеца имаше 3800 потребителя а сега са около 18000 / не регистрираните потребители стават все по отворени към идеята да спестяват от ежедневното си потребление в крайна сметка всеки ще си купи хляб за 1 лев защо да не спестим 10% като можем, така или иначе сте сипем бензин защо не спестим и от него. Сега пишейки тези редове все повече и повече се замислям да се прибера в България. За мен SCI не е просто инвестиция и шанс да спечеля някои допълнителен леф а шанс да бъда с семейството си и 4 годишния си син!

Моля редовете които написах тук да не ги приемата като реклама на SCI. Не рекламирам техен продукт или каквоти и да било това са мои размисли, мнение и фактическа случка на реално преживяване .

Коментар

• Поздрави на всички сафорумци !

С това си първо мнение нека и аз са включа в тази малка дискусия!
                      Нека започна с това че, аз съм бизнес партньор в SCI от около 6 месеца.
                      В началото бях доста скептичен към компанията и отидох на тяхна перцентация само защото най-добрият ми приятел се занимава с SCI и за да не го обидя. Tова стана преди около година !Можеби тук е момента да спомена че аз живея и работя в чужбина и обикновено коледните празници са времето когато се връщам към корените си в българия за да си почина и заредя с енергия.Tогава преди една година отказах на предложението да стана бизнес партньор напълно макар сумите от 600 - 1800 и 3000 са символични за самия мен.
                      Но след като приключих с ваканцията си в българия в продължение на 6 месеца се отдадох на проучвания и доста четене относно МЛМ и за това как работи и какви са рисковете.Разбрах че в страната която работя и живея има доста МЛМ компании и може би всяка 3 фирма дори и банка работи на този принцип макар и хората да не го осъзнават.Прост пример отивате в банката и те ви предлагат да доведете нов клент на банката за което те самите ви плащат 50 валутни единици в момента в коиto стойноста на сметката на този нов клент надхвърли 300 валутни единици.
                      Тогава осъзнах че след като този бизнес модел работи в финансово развита страна като тази защо да не работи и в родината ми България.Позвъних на приятелят ми поисках да видя неговите резултати - Не бяха кой знае какви , но достатъчни да издържа семейството си без да отделя 8 h на ден за работа и може би най важното за мен това бяха пасивни доходи! Нещо като пенсия само дето нетрябва да си работил за нея цял живот за да я получаваш !
                      Това още повече ме привлече 3а една година с по около 2 h на ден отделено време за това той печелеше достатъчно макар и да не може по никакъв начин да се сравнява с това което аз печеля работейки пълно работно време.Не се налага да предлага скъпи тенжери,тигани или някаква козметика - неща които според мен са трудно продаваими в етап когато хората нямат какво да ядат.
                      Купих си акаунт от 3000 !
                      Тази инвестиция направих преди 6 месеца с цел да се позиционирам и бъда един от първите.От тогава не съм направил нито една регистрация , но въпредки това едната страна на структурата ми расте от самосебеси. Някои запознат ще каже, е добре за какво ти е акаунт от 3000 лв на които едната му страна се изгражда а другата не по този начин нищо не печелиш ! Ами много просто не напразно това за мен е инвестиция, защото от мен единствено ще се изисква да изградя другата страна на структурата си за да започна да печеля пасивни доходи. Междувремено тайкато сам един от първите включили се структурата която ми се самоизгражда ще имам повече потребители което ще ми позволи в последствие да печеля повече.След поредната си визита до БГ видях че нещата набират все повече скорост / преди 6 месеца имаше 3800 потребителя а сега са около 18000 / не регистрираните потребители стават все по отворени към идеята да спестяват от ежедневното си потребление в крайна сметка всеки ще си купи хляб за 1 лев защо да не спестим 10% като можем, така или иначе сте сипем бензин защо не спестим и от него. Сега пишейки тези редове все повече и повече се замислям да се прибера в България. За мен SCI не е просто инвестиция и шанс да спечеля някои допълнителен леф а шанс да бъда с семейството си и 4 годишния си син!

Моля редовете които написах тук да не ги приемата като реклама на SCI. Не рекламирам техен продукт или каквоти и да било това са мои размисли, мнение и фактическа случка на реално преживяване .
                      SCI Пазарува и печели

Коментар

• а за това какво ще кажете

http://paper.standartnews.com/bg/art...article=414121

Коментар

• Първоначално изпратено от Rado_pld Разгледай мнение
                          моля дайте възможност на хората от компанията да си кажат мнението по моите въпроси, тъй като засега прочетох само негативни мнения , но е хубаво да видим и другата гледна точка, все пак е дискусия , а вие го обръщате на монолог.

Благодаря !
                          Че кой ги спира???
                          Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• ..

моля дайте възможност на хората от компанията да си кажат мнението по моите въпроси, тъй като засега прочетох само негативни мнения , но е хубаво да видим и другата гледна точка, все пак е дискусия , а вие го обръщате на монолог.

Благодаря !

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
                              недей да пускаш подвеждаща информация, защото адвоката на компанията ще ти прочете коментара и до няколко дни ще получиш призовка от съда за заведено срещу теб(наивника) дело с основание, че САЩ и в частност уол-март за момента не влизат в търговските планове за развитие на компанията.
                              Ще го имам предвид Наистина първо малко пясък за Катар и лед за Ескимосите

Коментар

• недей да пускаш подвеждаща информация, защото адвоката на компанията ще ти прочете коментара и до няколко дни ще получиш призовка от съда за заведено срещу теб(наивника) дело с основание, че САЩ и в частност уол-март за момента не влизат в търговските планове за развитие на компанията.

Коментар

Working...
                                X