IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Абе, да попитам.... Вас в пирамидата да не би да ви дрогират?

Влязох във фейса ви https://www.facebook.com/sci.save.company?fref=ts
    и умрях от смях от възгласите ви
    То не пречи някой да си хвали работата, когато наистина влага усилия, но станаха прекалено много тези които рекламират дзяпане на реклами по Интернет или предлагане на карти за отстъпки или пък "колективно" пазаруване...

Чудно - като награбим всички по една карта, как ще предлагат такива отстъпки - или ще фалират или ще лъсне, че продават с непазарни надценки...
    Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Абе, да попитам.... Вас в пирамидата да не би да ви дрогират?

Влязох във фейса ви https://www.facebook.com/sci.save.company?fref=ts
      и умрях от смях от възгласите ви

Коментар

• Първоначално изпратено от BP-SCI Разгледай мнение
        Здравейте Приятели,

Пиша тези редове не с идеята да се включа в полемиката, а просто да изложа личностните ми аргументи да бъда част от развитието на идеята на SCI, така както и да насоча разговора в посока която не успях да открия четейки коментарите ви до момента.

Ще запазя анонимността си, както повечето от вас, но ще споделя само че съм човек на средна възраст (30г) с добра кариера и съответно прилични за България доходи от основното си занимание. Решението да стана бизнес партньор в SCI определено не беше плод на емоция, а резултат на задълбочено проучване, така както и привилегия да работя рамо до рамо с хора от моя и по-голям ранг в социалния и обществен живот и заедно да изживеем това приключение. Възможност да изградя безценни контакти от всички житейски области и най-вече да се забавлявам!

Едно кратко ваше проучване би ви довело до извод че идеята на SCI съвсем не е уникална като основна концепция за създаване на голяма потребителска общност, която да се превърне в притегателна хапка на пазара на потребление и по този начин паралелно да се изгради голяма мрежа от търговци. Подобна идея е вече развита от международна мулти левъл маркетинг (МЛМ) компания като lyoness например (за нея никъде не успях да видя коментари че е пирамида, може би само защото не е българска).

Важно е да се отбележи че собствениците на SCI са хора с огромен директен опит в МЛМ и идеята която те доразвиват е наистина до толкова съвършена , че има потенциал да измести в кратки срокове международен гигант като lyoness не само от българския, но скоро и от световните пазари. Това са хора които имат нужния кураж да започнат бизнес с идея нарисувана на един бял лист, идея толкова проста, че гениална. И най-хубавото от всичко е че тази идея работи и тя е само и единствено развита от тях самите, взимайки най-доброто от съществуващия опит както и личностна импровизация. Нещо в което аз и много други хора вече повярвахме и продължаваме да вярваме все по-силно всеки следващ момент, наблюдавайки тренда на развитие.

Тук може би си казвате - този нещо му има, ами не вие просто не сте запознати с човешкия потенциал на SCI който навлезна в компанията през последните месеци и хората които тези хора ще привлекат в идните дни, също така може би не познавате компенсационния план на компанията в детайли, който смея да твърдя е доста по-мотивиращ от познатите на местния и международен пазар МЛМ компании, със сигурност не сте усетили атмосферата на взаймопомощ и пълна прозрачност между бизнес партньорите.

Едно от нещата който най-много ми хареса в идеята е че вие не е нужно да се превръщате в амбулантни търговци пробутвайки в ръцете на приятелите си мазила, водорасли, тигани и прочие, а имате реалната възможност да оперирате като комисионери на целия пазар на потреблението (храни, горива, лекарства, стоки и услуги)

Успех на всички търсещи и не забравяйте за да постигнете мечтите си то вярвайте в тях и най-вече в себе си.
        Хващаш едно гугле и му пишеш "lyoness fraud" и "lyoness probe" и четеш, четеш, четеш

Коментар

• Защо SCI

Здравейте Приятели,

Пиша тези редове не с идеята да се включа в полемиката, а просто да изложа личностните ми аргументи да бъда част от развитието на идеята на SCI, така както и да насоча разговора в посока която не успях да открия четейки коментарите ви до момента.

Ще запазя анонимността си, както повечето от вас, но ще споделя само че съм човек на средна възраст (30г) с добра кариера и съответно прилични за България доходи от основното си занимание. Решението да стана бизнес партньор в SCI определено не беше плод на емоция, а резултат на задълбочено проучване, така както и привилегия да работя рамо до рамо с хора от моя и по-голям ранг в социалния и обществен живот и заедно да изживеем това приключение. Възможност да изградя безценни контакти от всички житейски области и най-вече да се забавлявам!

Едно кратко ваше проучване би ви довело до извод че идеята на SCI съвсем не е уникална като основна концепция за създаване на голяма потребителска общност, която да се превърне в притегателна хапка на пазара на потребление и по този начин паралелно да се изгради голяма мрежа от търговци. Подобна идея е вече развита от международна мулти левъл маркетинг (МЛМ) компания като lyoness например (за нея никъде не успях да видя коментари че е пирамида, може би само защото не е българска).

Важно е да се отбележи че собствениците на SCI са хора с огромен директен опит в МЛМ и идеята която те доразвиват е наистина до толкова съвършена , че има потенциал да измести в кратки срокове международен гигант като lyoness не само от българския, но скоро и от световните пазари. Това са хора които имат нужния кураж да започнат бизнес с идея нарисувана на един бял лист, идея толкова проста, че гениална. И най-хубавото от всичко е че тази идея работи и тя е само и единствено развита от тях самите, взимайки най-доброто от съществуващия опит както и личностна импровизация. Нещо в което аз и много други хора вече повярвахме и продължаваме да вярваме все по-силно всеки следващ момент, наблюдавайки тренда на развитие.

Тук може би си казвате - този нещо му има, ами не вие просто не сте запознати с човешкия потенциал на SCI който навлезна в компанията през последните месеци и хората които тези хора ще привлекат в идните дни, също така може би не познавате компенсационния план на компанията в детайли, който смея да твърдя е доста по-мотивиращ от познатите на местния и международен пазар МЛМ компании, със сигурност не сте усетили атмосферата на взаймопомощ и пълна прозрачност между бизнес партньорите.

Едно от нещата който най-много ми хареса в идеята е че вие не е нужно да се превръщате в амбулантни търговци пробутвайки в ръцете на приятелите си мазила, водорасли, тигани и прочие, а имате реалната възможност да оперирате като комисионери на целия пазар на потреблението (храни, горива, лекарства, стоки и услуги)

Успех на всички търсещи и не забравяйте за да постигнете мечтите си то вярвайте в тях и най-вече в себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
            Много удобни услуги! А и аз вече съм избил половината от трите бона, които не са пари на днешно време, чудя се кви са тия боклуци, които въобще го правят на въпрос, та ние сме в голямо бизнес семейство! НА , заеВи ги неудачниците да плюят и жлъчват стомасите си. Ние сме от друг калибър приятелю, инвестираме само в иновационни решения. За тъпите български архаични чорбаджии думи като екип, прогрес, успех и взаимно подпомагане са табу. Затова винаги ще останат мизерници.
            Значи ли, че вече си набутал 30 приятели и ти остават още толкоз?
            На мен като чорбаджия, както се изразяваш, щеше да ми е най лесно да си набутам хората. На всеки по една карта и няма - не искам. Но ми е съвестно за хорицата., за разлика от вас с вашите приятели.
            Разгледах обектите в София. Евентуално camel active бих използвал от всички включени. Ама като знам, че в БГ продават на двойна цена

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
              Въпрос до n_a...

Разбрах, че си вкарал 3000 лева в тази невероятна компания SCI.
              Искам да те попитам няколко неща, че се зарибих дето се вика...

Колко време си в SCI...
              Колко пари си изкарал до сега от зарибявка на клиенти...
              Колко пари си изкарал от комисионни на чужди покупки в мрежата на SCI...
              Колко данъци си платил върху тези пари...

Е така от любопитство питам... Ние тука на БФБ-то сме невежи и такива неща ни интересуват...
              + комфортно ли се чустваш, когато лъжеш близки и познати, за да ги включиш в схемата
              + вярваш ли, че сериозна верига би се обвързала с подобна схема доминирана и приличаща на евангелистка секта
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Въпрос до n_a...

Разбрах, че си вкарал 3000 лева в тази невероятна компания SCI.
                Искам да те попитам няколко неща, че се зарибих дето се вика...

Колко време си в SCI...
                Колко пари си изкарал до сега от зарибявка на клиенти...
                Колко пари си изкарал от комисионни на чужди покупки в мрежата на SCI...
                Колко данъци си платил върху тези пари...

Е така от любопитство питам... Ние тука на БФБ-то сме невежи и такива неща ни интересуват...
                Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от n_a Разгледай мнение
                  Този облог ми хареса с чения етикет 13.01.2014 да сме живи и здрави всички някои ще пие едно за другия. А това че аз инвестирам в нещо което сам сметнал че има сисал въз основа на мои лични проучвания и фактически данни а вие не не прави никoй прост както и обратното. А риска за загуба и потенциални печалби остава за инвестиралия. Така че УСПЕХ с облога!
                  Пич, ти не се чувствай длъжен за нищо.

Русата ми особа винаги поднася извинения така, ако съм сгрешил и неволно обидя някого, без да искам.

Желая успех на проекта ви!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Понеже сме "прости" и имам чувството, че чета Историята на Форд, Бил Гейтс и прочие.

П.П. Погледни примерно за този период време, от който сте на пазара какво е направил 1 Фейсбуук да кажем.

Малко си свалете носовете, че нещо много сте заорали облаците в момента като ви чета, а оттам лошо се пада.

С най-добрия пожелания!

П.П. Ще ти дам и 1 безплатен бонус - до 1 година няма да ви има на пазара. Толкоз тайминг ви давам, без въобще да съм ви проучвал подробно като маркетингов план, а просто на опита, който имам.

Ако сгреша, ще имаш бутилка Джони - черен етикет по куриер на адрес от мИня.
                    Този облог ми хареса с чения етикет 13.01.2014 да сме живи и здрави всички някои ще пие едно за другия. А това че аз инвестирам в нещо което сам сметнал че има сисал въз основа на мои лични проучвания и фактически данни а вие не не прави никoй прост както и обратното. А риска за загуба и потенциални печалби остава за инвестиралия. Така че УСПЕХ с облога!
                    SCI Пазарува и печели
                    Повече информация на: http://info.sci.sc/

Коментар

Това не е до националност , всеки ден се срещам с хора от различни националности и работя с тях. Мога да кажа че те самите те плюят хората от собствената си националност. Всичко се свежда до индивида ,но в крайна смета както има негативно настроени хора към дадена идея или продук така ще има и положително настроени хора. Но нека запазим добрия тон на форума и се придържаме към темата .
                      Понеже сме "прости" и имам чувството, че чета Историята на Форд, Бил Гейтс и прочие.

П.П. Погледни примерно за този период време, от който сте на пазара какво е направил 1 Фейсбуук да кажем.

Малко си свалете носовете, че нещо много сте заорали облаците в момента като ви чета, а оттам лошо се пада.

С най-добрия пожелания!

П.П. Ще ти дам и 1 безплатен бонус - до 1 година няма да ви има на пазара. Толкоз тайминг ви давам, без въобще да съм ви проучвал подробно като маркетингов план, а просто на опита, който имам.

Ако сгреша, ще имаш бутилка Джони - черен етикет по куриер на адрес от мИня.
                      Last edited by marandi; 13.01.2013, 22:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                        Много удобни услуги! А и аз вече съм избил половината от трите бона, които не са пари на днешно време, чудя се кви са тия боклуци, които въобще го правят на въпрос, та ние сме в голямо бизнес семейство! НА , заеВи ги неудачниците да плюят и жлъчват стомасите си. Ние сме от друг калибър приятелю, инвестираме само в иновационни решения. За тъпите български архаични чорбаджии думи като екип, прогрес, успех и взаимно подпомагане са табу. Затова винаги ще останат мизерници.
                        Това не е до националност , всеки ден се срещам с хора от различни националности и работя с тях. Мога да кажа че те самите те плюят хората от собствената си националност. Всичко се свежда до индивида ,но в крайна смета както има негативно настроени хора към дадена идея или продук така ще има и положително настроени хора. Но нека запазим добрия тон на форума и се придържаме към темата .
                        SCI Пазарува и печели

Коментар

Да! Когато потенциален клиент даде 50 лв освен Save Card - карта която ти дава възможнос да получаваш от 1-30 % намаление в обектите на СЦИ ти получаваш акаунт в сайта на СЦИ където в реално време можеш както да следиш за потреблението направено през твоята кара така и да разбереш за отстъпката която си получил при съответната покупка.А като потвърждение на всяка една покупка направена от теб за да несе съмняваш че ще си получиш отстъпката направена от търговеца ти получаваш и смс на мобилния си телефон до няколко минути след като покупката е направена.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Нямаш проблеми - тук съм!
                            Само дай информация, за по-голяма доза достоверност за КФН, КЗК и КЗП - за какви точно акаунти става въпрос, защото ако и акаунти си имате би следвало и други да се заемат с дейността на ПИРАМИДАТА
                            Да! Когато потенциален клиент даде 50 лв освен Save Card - карта която ти дава възможнос да получаваш от 1-30 % намаление в обектите на СЦИ ти получаваш акаунт в сайта на СЦИ където в реално време можеш както да следиш за потреблението направено през твоята кара така и да разбереш за отстъпката която си получил при съответната покупка.А като потвърждение на всяка една покупка направена от теб за да несе съмняваш че ще си получиш отстъпката направена от търговеца ти получаваш и смс на мобилния си телефон до няколко минути след като покупката е направена.
                            SCI Пазарува и печели

Коментар

Ще отговоря с това щото може би не си пройчел до края !

Въпросите ти са малко повече от 1 ,но нека започна от някъде !
                              Милслиш че това е скапа карта ! ОК Иди при конкурентите от Карта Бене дето ги рекламират по Господари на ефира и виж там как седат нещата и ще разбереш че картата за отстъпки / същия продът които предлага и SCI / е на стойнос 39 лв за една година а тази на SCI е 50 лв за не ограничено време ! Кое е по изгодно според тебе ?
                              Аз лично не твърдя ноищо несам казвал нищо за милиони нито сам твърдял каквото и да било.А това как SCI са избрали да рекламират продукта си и по този начин да стигат до хората е избор на маркетинговия отдел на компанията.
                              Божееее, всички ли сте толкова неграмотни в това SCI ?

Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от gvn070@abv.bg
                                Това нова маркетингова стратегия ли е? .
                                Ще отговоря с това щото може би не си пройчел до края !

Моля редовете които написах тук да не ги приемата като реклама на SCI. Не рекламирам техен продукт или каквоти и да било това са мои размисли, мнение и фактическа случка на реално преживяване .

Първоначално изпратено от gvn070@abv.bg
                                Имам един конкретен въпрос, понеже на другите които са свързани с финансовите ви отчети, спорните точки в общите ви условия, са вече зададени без да получат някакъв адекватен отговор
                                1. щом е толкова важна клиентската ви мрежа, защо картите са на такава висока цена...защо не ги предлагате срещу символична сума, която да покрива разходите по производтвото им само? Защо след като твърдите, че инвестирате милиони, за да правите милиарди ЗА Вашите бизнес съдружници, не инвестирате в сериозна маркетингова кампания, за да може идеята ви стигне до тези, които уж, сте таргнали - клиентите/ потребителите...защо провеждате презетанциите си в скъпи хотели, с обещания за лесни пари и подарени бмв, защо твърдите, че мисията на компанията, е едва ли социално-отговорна, тъй като предлага предимства на обикновените потребители, а това което остава като ПЪРВИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ от присъстващите на презентацията са скъпите хотели, вечерите за хиляди левове в Банско и опцията нова 5-ца.....
                                Нещата между това, което твърдите че ви е поставена цел и това което се случва са коренно различни...защото за сега схемата - прееби другарчето, точно по български...докато Вие не сключите договор с по-голяма верига ( хранителна, бензиностанции и аптеки) сте си просто въдица за лакоми и неграмотни хора, на които им липсва морал, за да не се замислят, че единственото от което печелят, е това да пробутат продукта на някой свой познат....
                                Въпросите ти са малко повече от 1 ,но нека започна от някъде !
                                Милслиш че това е скапа карта ! ОК Иди при конкурентите от Карта Бене дето ги рекламират по Господари на ефира и виж там как седат нещата и ще разбереш че картата за отстъпки / същия продът които предлага и SCI / е на стойнос 39 лв за една година а тази на SCI е 50 лв за не ограничено време ! Кое е по изгодно според тебе ?
                                Аз лично не твърдя ноищо несам казвал нищо за милиони нито сам твърдял каквото и да било.А това как SCI са избрали да рекламират продукта си и по този начин да стигат до хората е избор на маркетинговия отдел на компанията.
                                SCI Пазарува и печели

Коментар

Working...
                                X