Първоначално изпратено от mr.te4kov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mr.te4kov Разгледай мнение....А сега сметнете сами колко прави това за 1..2...5 или 10 години.Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Факт е ,че държавата е разрешила дейността на компанията и е доволна от нея понеже всеки месец си прибира страшно много данъци от това.
Ако мислите че е пирамида - значи е пирамида,ако мислите че не е пирамида - значи не е.И в двата случая сте прави за себе си,всеки има право на мнение.
Това че едни хора ще направят много пари ,а други няма да си върнат тези които са дали е съвсем нормално,всеки си е направил равносметка и ги е дал доброволно,от там на татък какво ще направи зависи само от него.
И какво значи пирамида всъщност?Като идете в магазина и ви вземат парите за нещо дето като се приберете не става за ползване не е ли измама?Или като си закупите известен Франчайз и фалирате, това не е ли пирамида?Мога да давам много такива примери.....И ако си мислите не бачкаме много се лъжите,скъсвам си задника от бачкане,и ще продължавам да го правя не заради парите а защото ми доставя удоволствие.
Колкото до общите условия е съвсем нормално да е така,какво очаквате,във всяка мрежова компания са такива условията.
А и нека да направим една съпоставка за цената,при нас 3000лв в най-лошия случай еднократно,а в другите компании всеки месец трябва да си купуваш продукти за 200лв за да си активен и да си получаваш комисионните.А сега сметнете сами колко прави това за 1..2...5 или 10 години.
Коментар
-
Аз, като един недоверчив невежа и не вярващ сляпо в пастирите на SCI бих желал да обсъдим седните клаузи... Или по-точно "бизнес-центровете" на SCI да ми ги обяснят...
Недейте само за мечти да ми говорите, защото аз съм просто един обикновен човек...
Uploaded with ImageShack.usLast edited by Мажоритаря; 15.01.2013, 13:39.Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЛорде, ти поне имаш повечко акъл, пък си и източник от първа ръка. Да ми кажеш, кво аджаба си си купил от Софето с тази карта Или пък къде си хапнал или почивал?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеТова е разковничето, ставаш бизнессобственик на евтина цена. И аз още не мога да се нарадвам на чудесната възможност! На жена ми леля и е от години в "FLP" и е вече толкова напред, че не е истина. Продукта им на база на алое вера също е скъп за българския пазар, ама това не и попречи да стане диамантен мениджър или нещо подобно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mr.te4kov Разгледай мнениеги и после дадох още 3000,които още не съм си върнал.
Нека се замислим ,реално с тези пари какъв друг бизнес може да започне човек в България.
.
Коментар
-
Проблема не е картата, а това, че тя не е основния източник на доходи за схемата.
сигурно 10 пъти ви го писахме тук, че според хамериканското и ЕС законодателство схема която разчита на парите плащани за включване на 'партньорите' си е примида.
в българия явно сме назад в законодателството и затова е непирамида, но моралният аспект го има винаги..това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеМ-р Течков... Чувал ли си приказката "Много вожд, малко индианец"....
Лидери... Какви лидери бе пич.... Лидер на какво и на кого???
Изключват сървара и си дотам с "лидерството" и "бизнеса" и "финансовата независимост" или както му викате там...
Я сядайте да бачкате...
https://www.sci.sc/SCIWEB/documents/...slovia-all.pdf
Коментар
-
М-р Течков... Чувал ли си приказката "Много вожд, малко индианец"....
Лидери... Какви лидери бе пич.... Лидер на какво и на кого???
Изключват сървара и си дотам с "лидерството" и "бизнеса" и "финансовата независимост" или както му викате там...
Я сядайте да бачкате...Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Защо SCI?
Здравейте и от мен,прочетох доста неща и искам да изразя и моето мнение по темата.
Понеже последно говорихте за продукта ще започна от там.Всъщност продукта на СЦИ е картата която ви дава достъп до милионите продукти в обектите на промоционална цена.Ние нямаме един продукт а всички продукти които се продават в обектите ни.Какво по добро от това?
Аз също съм Бизнес Партньор в SCI и смело мога да заявя че това е било най доброто ми решение което съм взимал до сега в живота си.
Включих се първо с 1800лв, върнах си ги и после дадох още 3000,които още не съм си върнал.
Нека се замислим ,реално с тези пари какъв друг бизнес може да започне човек в България.
Аз съм вече една година в компанията и мога да ви кажа че много се гордея с това,лично познавам и двамата собственици ,които са много опитни хора и много добре знаят какво правят.Като през този период те не са ни подвели с нищо и не са ми дали основание да се съмнявам в тях и за секунда, като са изпълнили всяко обещание или изказване.
Вижте не случайно навсякъде се споменава че това е бизнес.Компанията е създала платформа чрез която всеки да има възможност да печели процент от всяка една покупка покрай него, в цяла България, а един ден и в Европа.Тя е създала възможността и една напълно легална и законова платформа,която работи в реално време и се обновява на всяка секунда.Компанията знае какво предоставя, сметнала е колко струва и го предлага на тази цена.Пак повтарям никъде не се казва че като дадете пари ще печелите,казват че ако направиш "това" ще вземеш "това". Тъка че никой не е подведен с нищо,ако се съмнявате просто не се включвайте. Това е бизнес и изисква работа не е схема за бързо забогатяване.
Колкото до това дали не ме е срам да искам пари на моите приятели - ами не не ме е срам, напротив гордея се че аз пръв мога да им представа тази услуга понеже вече съм я изпробвал и съм преценил че работи добре за мен.Защо да не се възползват и те.Като всеки сам си преценява дали да е само клиент или да се възползва от бизнеса,аз не карам никой нищо на сила.
И знаете ли, в началото се включих заради парите, но компанията ми даде много повече.Ако не беше тя сега щях да съм извън България,а аз съм тук сред близките си хора.И не само това,запознах се с много хора собственици на големи фирми, мениджърски позиции и т.н. и т.н. въобще контакти с които може би никога нямаше да имам възможността да се срещна.
Всеки ден виждам страшно много млади хора да се вкючват с желание да направят нещо за себе си, вместо да седят във тях и да се оплакват колко е зле положението.
Компанията влага страшно много в нас да ни изгради като лидери,през тази една година аз се промених страшно много и станах по-добър човек,и имам неспирно желание да помагам на всеки покрай мен.И нека се замислим не е ли нужно точно това в България, всеки да стане малко по добър и да започнем да си помагаме.
Ето за това се гордея с компанията и се радвам, че я има.
Това е моето мнение.Желая успех на всички във всяко начинание и нека не забравяме,че днескашните решения определят утрешния ни ден.
Коментар
-
Продуктът е отстъпката, възможност да пазаруваш ползвайки намаление. Дори от чисто психологическо ниво когато човек е в някакво сдружение, клуб или каквото и да е там това му носи удовлетворение.
И да сериозна верига ще се върже ако потребителите са сериозно число, много ясно че за 5000 човека на Кауфланд примерно им е през оная работа. Ама виж за 200 000, вече за друго говорим. Отделно че на големите вериги не им дреме каква отстъпка ще дадат. Благодарение на Боко, Чоко и тн, те така са си опекли нещата, че всяка отстъпка е за сметка на производителя и тяхното на практика не се губи.
Гадно ама факт.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от n_a Разгледай мнениеАко прочетеш по долния ми коментар ще си отговориш на първия въпрос. Относно втория ти въпрос не мога да знам какво представлява еангелиска секта щото никога не съм членувал в такова нещо. А и в крайна сметка какво значение има прилича ли или не ако носи приходи!
Това на аватара ти да не би случайно да е Warren Buffett и ако ДА не е ли той чоека които има поне една дозина МЛМ компании работещи по същия модел както SCI. Ако беше губещ този модел дали би инвестирал парите си в загубена кауза?
Ти не хващаш ли какво ви се губи???? Губи ви се продукт!!!! Не ми обяснявай, че картите за отстъпка са продукта.
Прав си, че Бъфит е инвестирал в МЛМ компании, но всички те имат някакъв продукт. Кой е вашия продукт???
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение+ комфортно ли се чустваш, когато лъжеш близки и познати, за да ги включиш в схемата
+ вярваш ли, че сериозна верига би се обвързала с подобна схема доминирана и приличаща на евангелистка секта
Това на аватара ти да не би случайно да е Warren Buffett и ако ДА не е ли той чоека които има поне една дозина МЛМ компании работещи по същия модел както SCI. Ако беше губещ този модел дали би инвестирал парите си в загубена кауза?SCI Пазарува и печели
Повече информация на: http://info.sci.sc/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеВъпрос до n_a...
Разбрах, че си вкарал 3000 лева в тази невероятна компания SCI.
Искам да те попитам няколко неща, че се зарибих дето се вика...
Колко време си в SCI...
Колко пари си изкарал до сега от зарибявка на клиенти...
Колко пари си изкарал от комисионни на чужди покупки в мрежата на SCI...
Колко данъци си платил върху тези пари...
Е така от любопитство питам... Ние тука на БФБ-то сме невежи и такива неща ни интересуват...SCI Пазарува и печели
Повече информация на: http://info.sci.sc/
Коментар
Коментар