IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=HuanSalsa;1059473594][QUOTE=Izumena;1059473588]
    Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение

Виж сега, мен никой не ме е учил да не слушам близките си от презентациите и обученията, аз и без това не ги слушам, те са поколение на наемни работници работещи на заплата, нормално е когато изтеглих заем за ремонт и регистрация на фирма и всичките му там истории за да почна масажите те да са против защотото те виждат че харча пари, а за тях харченето е нещо безмислено, трябва да имаш пари за да харчиш, а аз им казвам че за да имаш пари трябва да дадеш пари дори когато нямаш(говоря за въпросните инвестиции), явно сме на различни честоти, ако ще взимам съвет от някой ще е от човек който е на моите честоти.
    Те бяха против и да почна курса за масажи, ама по тяхната логика ако не харча пари за нищо(да се осъвършенствам и квалифицирам) какво да правя да стоя на смешните 500 лева цял живот, а децат ами тях как ще ги подсигуря като тия 500 лева и мен не ме оправят.
    Спокойно ще ти кажат като отидеш на Бизнес деня под близки не е нужно да дефинираш само семейството си понякога то не ти мисли най доброто а пък още не си озрял че да говориш за честота най малкото ако се консултираш с динозаври няма как да се разберете

Коментар

• [QUOTE=Izumena;1059473598][QUOTE=tea_cup;1059473593]
      Първоначално изпратено от Izumena Разгледай мнение

Много повярвай аз започнах да пиша точно по този повод тук тъй като мн моя близка приятелка я вербуваха
      В SCI никой не влиза насила, влизат хора които имат ясната представа с какво се захващат!

Коментар

• Първоначално изпратено от Izumena Разгледай мнение
        Не цитирай заучени отговори зададох ти ясен въпрос очаквам ясен отговор а не обяснение на въпроса ми!
        Нищо не цитирам а ти обяснявам как стоят нещата, компанията печели и от инвеститорите и от потреблението мислиш че 30 000 клиента не правят оборот от своето потребление ли ? в момента компанията набира бизнес екипа който е гръбнака и който ще разпредели активното потребление на пазара, чак след като тази задачка се изпълни компанията ще разпределя комисионни на своите бизнес партньори от около 250 000 000 лв оборот от потреблението (500 000 х 500 = 250 000 000)

Коментар

• [QUOTE=tea_cup;1059473593][QUOTE=Izumena;1059473588]
          Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение

Знам, но рано или късно все по някой успява да се измъкне.
          Представям си колко е трудно на семействата на тези хора.
          Много повярвай аз започнах да пиша точно по този повод тук тъй като мн моя близка приятелка я вербуваха

Коментар

• Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение
            Виж сега компанията е клиентски ориентирана, тя е наясно че не всеки е предприемачески настроен и масата от хората ще са клиенти и затова услугата е предимно клиентска, но хорта които донесат за усвояването на тази мрежа от хора(въпросните бизнес партньори) ще разпределят доста добри дивиденти пасивни приходи които са процент върху брутното вътрешно потребление на хората в тяхната структора
            Опитай да си избистриш мисълта и да разбиеш горното на прости изречения. Така може да разберем, ако искаш да кажеш нещо.
            Дано да не отговаряш така и на изпитите в УНСС.

Коментар

• [QUOTE=Izumena;1059473588][QUOTE=tea_cup;1059473578]
              Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение

Незнам дали знаеш ама на проповедите ги учат да не слушат близките си който нее са съгласни с идеята защото те само ги дърпат надолу и едва ли не като не приемат идеята не ги обичат и подкрепят мн хитринки използват повярвай ми за тожа и неколко кратно уж на майтам подхвърлят
              че не са секта или пирамида . Аз не бях се настроила че са пирамида в наччалото но след като достатъчно пъти се оправдаха на презентацията реших да провера обратната връзка Сами си го повикаха в стремежа си да ме обедят
              Виж сега, мен никой не ме е учил да не слушам близките си от презентациите и обученията, аз и без това не ги слушам, те са поколение на наемни работници работещи на заплата, нормално е когато изтеглих заем за ремонт и регистрация на фирма и всичките му там истории за да почна масажите те да са против защотото те виждат че харча пари, а за тях харченето е нещо безмислено, трябва да имаш пари за да харчиш, а аз им казвам че за да имаш пари трябва да дадеш пари дори когато нямаш(говоря за въпросните инвестиции), явно сме на различни честоти, ако ще взимам съвет от някой ще е от човек който е на моите честоти.
              Те бяха против и да почна курса за масажи, ама по тяхната логика ако не харча пари за нищо(да се осъвършенствам и квалифицирам) какво да правя да стоя на смешните 500 лева цял живот, а децат ами тях как ще ги подсигуря като тия 500 лева и мен не ме оправят.

Коментар

• [QUOTE=Izumena;1059473588][QUOTE=tea_cup;1059473578]

Незнам дали знаеш ама на проповедите ги учат да не слушат близките си ...
                Знам, но рано или късно все по някой успява да се измъкне.
                Представям си колко е трудно на семействата на тези хора.

Коментар

Виж сега компанията е клиентски ориентирана, тя е наясно че не всеки е предприемачески настроен и масата от хората ще са клиенти и затова услугата е предимно клиентска, но хорта които донесат за усвояването на тази мрежа от хора(въпросните бизнес партньори) ще разпределят доста добри дивиденти пасивни приходи които са процент върху брутното вътрешно потребление на хората в тяхната структора
                  Не цитирай заучени отговори зададох ти ясен въпрос очаквам ясен отговор а не обяснение на въпроса ми!

Коментар

• [QUOTE=tea_cup;1059473578][QUOTE=HuanSalsa;1059473568]
                    Първоначално изпратено от Izumena Разгледай мнение

Съвсем сериозно - много си впечатлителен и в момента това ти замайва главата.
                    Не ти се подигравам с този пост.
                    По улиците ходят много като теб - със същите бивши мечти за правене на пари от нищо, но сблъскали се с реалността на възраст две-три години след твоята сега.
                    Няма да повярваш на никого тук, но се опитай да чуеш различни мнения от твои приятели и познати. Няма да ти навреди.

Незнам дали знаеш ама на проповедите ги учат да не слушат близките си който нее са съгласни с идеята защото те само ги дърпат надолу и едва ли не като не приемат идеята не ги обичат и подкрепят мн хитринки използват повярвай ми за тожа и неколко кратно уж на майтам подхвърлят
                    че не са секта или пирамида . Аз не бях се настроила че са пирамида в наччалото но след като достатъчно пъти се оправдаха на презентацията реших да провера обратната връзка Сами си го повикаха в стремежа си да ме обедят

Коментар

Така не говорим за престъпление а за морал зададах ти елементарен въпрос защо като
                      всичко е страхотно печалбата на компанията е от инвеститорите а не от потребителите айде майка му стара учиш в УНСС обясни аз знам ама ти го кажи защото това не е бизнес а револвиране на пари!

Коментар

Така не говорим за престъпление а за морал зададах ти елементарен въпрос защо като
                        всичко е страхотно печалбата на компанията е от инвеститорите а не от потребителите айде майка му стара учиш в УНСС обясни аз знам ама ти го кажи защото това не е бизнес а револвиране на пари!
                        В момента компанията набира своя бизнес екип, нормално е по-голямата част от доходите да идват от регистрирането на нови БП.
                        http://aderture.sci.sc/

Коментар

Ами компанията изплаща най-големите дивиденти на тъй наречените бизнес партньори, а бонусите които се изплащат докато се усвоява потреблението са мотивиращи и еднократни(награждават усилията на хората които допринасят за разрастването на мрежата от клиенти което води до разрастване на мрежата от търговци), като се усвои мрежата от клиенти тези 5% от активното потребление които са бизнес партньори ще разпределят комисионни върху огромни обороти на 500 000 клиента, и тогава ще могат да се оттеглят от този бизнес и да печелят 2-5 000 пасивни приходи на месец, и срещу еднократна инвестиция от 3000 според мен си струва, но ако компанията изпълни бизнес планът си за усвояване на цяла Европа бизнесът за нас ще продължи.... защото ще се усвоява потреблението не само на БГ но и на 28 страни, а като се усвои Европа, Компанията ще е достатъчно богата че да почне експанзия и в другите континенти .

Коментар

• Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнение
                            Задай си въпросите на мен, надявам се да съм достатъчно грамотен, за да ти отговоря.
                            Можете да прочетете въпросите дори само на последните 5-10 страници. Например за софтуера.

Коментар

Казах че си избих клиентската инвестиция за 2 седмици и то без да се занимавам активно, понеже учих за изпити, а 600-те лева не са ми изобщо проблемни да ги избия :0 защоо аз не съм влезнал с мисълта да избивам а мисля на едро и най-важното не ми пука
                              Кажи колко ти беше клиентската инвестиция тогава.
                              Не си имал 50 лв. за кетъринга, разбрахме. Колко даде всъщност - съответно колко взе накрая?
                              И колко може да е срамно да дадеш скрийншот за първите две седмици от твоя поход към милионите?

Коментар

• [QUOTE=HuanSalsa;1059473568][QUOTE=Izumena;1059473562]

Вчера се запознах с един безкруполен човек който цял живот е бил престъпник, 45 годишен и ми каза, че за 45 години 45 секунди не е работил, занимава се с отвличания на хора, подкупи, и наркотрафик, разправяше как за 3 дни се върнал с 45 000 евро които изпрал в една автокъща, и обясняваше някакви схеми за пране на пари, но не аз не съм безкруполен, аз не мога да изкривя като него главата на някой с тръба, нямам психика за престъпник, но не мисля че СЦИ има нещо общо с престъпността
                                Съвсем сериозно - много си впечатлителен и в момента това ти замайва главата.
                                Не ти се подигравам с този пост.
                                По улиците ходят много като теб - със същите бивши мечти за правене на пари от нищо, но сблъскали се с реалността на възраст две-три години след твоята сега.
                                Няма да повярваш на никого тук, но се опитай да чуеш различни мнения от твои приятели и познати. Няма да ти навреди.

Коментар

Working...
                                X