IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение
    Хахаха хайде да се замислим, всеки един доход е доказуем и компанмията плаща ДДС на държавата за всеки активен доход, каква е ползата да генерира някакви измислени цифри и то големи пастора, които да се облагат с данъци? :Д И съм по склонен да вярвам на фактурата която се издава в края на годината която показва колко пари са изплатени и колко са отишли за данъци
    Дадох ти просто една идея да се замислиш защото гледам си супер наивен. Данъци се пращат по фактури/касови бонове, не спрямо какво пише в някакъв сайт, така че числата там не значат нищо, защо не се замисли ами го изби на някакви обяснения?? Толкова ли си промит. Не казвам че е така, казвам че е възможно.

ПП: 600 лв си избил като си вкарал приятели под теб нали?
    Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Izumena Разгледай мнение
      Мхни ги цифрите не ви ли е интересно от къде идват парите за комисионните това за мен е по смущаващо!Те не печелят от потреблението що за бизнес е това реално не си продават продукта
      Простата математика показва че ако едно заведение има 30% печалба и даде 15% (10 за клиента и 5 за SCI) и е в София където клиентите са около 6000 и оборота се вдигне дори с 0,1% от тези клиенти (0,1% от 6000 е 6), това значи тези 6 човека да донесат 90% печалба (6х15%=90%) което се равнява на 3 обикновенни клиенти без сейв кард които са доведени с реклама за която заведението е платило и я дойдат, я не дойдат тъй като интереса ще им е по малък защото нямат отстъпка.

Коментар

Цифрите от презентацията някои бизнес партньори са ги надхвърлили, и за тях те вече не са мотивиращи, но това си е техен "проблем" ако може да се нарече така хаха, колкото до това че сме само 30 000, ще ти дам пример как първите 15 месеца са се включили само 3800, а сега почти толкова влизат на месец, компанията е млада, на по малко от 3 години така, но е доказала че работи и затова има потенциала да стане голяма, защото в началото е било почти невъзможно да убедиш клиент или бизнес партньор, а сега благодарение на изградената мрежа е много по лесно и като се има впредвид че сме още в начален етап на 6% усвоение на пазара потенциала за бизнес е наистина голям.

П.С Izumenata, добре проучих инвестицията си, следях развитието на познатите ми бизнес партньори и на компанията в продължение на 6 месеца преди да се включа като клиент и после още 2 месеца се информирах за да бъда сигурен че искам да стана бизнес партньор.
        Пак без конкретен отговор. Няма смисъл да се говори

Коментар

• [QUOTE=Izumena;1059473615][QUOTE=HuanSalsa;1059473612]
          Първоначално изпратено от Izumena Разгледай мнение

Еми и ти да ме наричаш простак не беше много интелигентно виждам как са те отгледали!
          Може да съм прекалил но има агресивни коментари изпълнени със злоба които дразнят, да не говоря че един ме нарече само защото съм в СЦИ, болен мозак, сектант и педераст .

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
            @HuanSalsa, кога ще напускаш кеша? Вземи преди това едно кредитче да финансираш бизнеса, нали ти казвам на твоите години така правих и изкъртвах пазарите
            Този или другия месец се махам от кеша спокс и почвам активно масажи(SCI ще ни прави безплатна реклама, и SCI бизнеса...

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
              Айде пак в бъдеще време! Кажете към днешна дата какъв е месечния оборот, какви комисионни се разпределят в момента, но не онези грандомански цифри от презентациите ви
              Цифрите от презентацията някои бизнес партньори са ги надхвърлили, и за тях те вече не са мотивиращи, но това си е техен "проблем" ако може да се нарече така хаха, колкото до това че сме само 30 000, ще ти дам пример как първите 15 месеца са се включили само 3800, а сега почти толкова влизат на месец, компанията е млада, на по малко от 3 години така, но е доказала че работи и затова има потенциала да стане голяма, защото в началото е било почти невъзможно да убедиш клиент или бизнес партньор, а сега благодарение на изградената мрежа е много по лесно и като се има впредвид че сме още в начален етап на 6% усвоение на пазара потенциала за бизнес е наистина голям.

П.С Izumenata, добре проучих инвестицията си, следях развитието на познатите ми бизнес партньори и на компанията в продължение на 6 месеца преди да се включа като клиент и после още 2 месеца се информирах за да бъда сигурен че искам да стана бизнес партньор.

Коментар

• @HuanSalsa, кога ще напускаш кеша? Вземи преди това едно кредитче да финансираш бизнеса, нали ти казвам на твоите години така правих и изкъртвах пазарите

Коментар

• [QUOTE=HuanSalsa;1059473612][QUOTE=Izumena;1059473609]
                  Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение

За мен динозаври си е обида, родителите ми са ме отгледали и аз винаги ще им помагам!
                  Еми и ти да ме наричаш простак не беше много интелигентно виждам как са те отгледали!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                    Айде пак в бъдеще време! Кажете към днешна дата какъв е месечния оборот, какви комисионни се разпределят в момента, но не онези грандомански цифри от презентациите ви
                    Мхни ги цифрите не ви ли е интересно от къде идват парите за комисионните това за мен е по смущаващо!Те не печелят от потреблението що за бизнес е това реално не си продават продукта

Коментар

• [QUOTE=Izumena;1059473609][QUOTE=HuanSalsa;1059473605]

Боже ама и ти незнаеш какво искаш ваще да не са по на 20 години имаш поне едно поколение разлика с тях динозаври е дефиниция !
                      За мен динозаври си е обида, родителите ми са ме отгледали и аз винаги ще им помагам!

Коментар

• [QUOTE=Izumena;1059473606][QUOTE=HuanSalsa;1059473603]

Абе доста сте настоятелни да ти кажа недей така а относно ясната представа хмммм тук малко не си прав
                        Значи това че някой е бил настоятелен към теб показва, че има още какво да учи, и аз бях настоятелен в началото но се научих че това не е начина, номера е да не се инт дали човека ще иска да стане клиент или не, ако иска добре дошъл ще го подкрепиш но ако не иска пак добре, поне няма да се занимаваш с човек който не би ти бил полезен(защото не вярва, не разбира или няма желание да се занимава), а на теб ти тр хора които ще прегърнат идеята и ще ти помогнат да реализирате една мечта, финансова независимост

Коментар

• [QUOTE=HuanSalsa;1059473605][QUOTE=Izumena;1059473604]
                          Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение

Наричаш родителите ми динозаври?

Боже ама и ти незнаеш какво искаш ваще да не са по на 20 години имаш поне едно поколение разлика с тях динозаври е дефиниция !

Коментар

Нищо не цитирам а ти обяснявам как стоят нещата, компанията печели и от инвеститорите и от потреблението мислиш че 30 000 клиента не правят оборот от своето потребление ли ? в момента компанията набира бизнес екипа който е гръбнака и който ще разпредели активното потребление на пазара, чак след като тази задачка се изпълни компанията ще разпределя комисионни на своите бизнес партньори от около 250 000 000 лв оборот от потреблението (500 000 х 500 = 250 000 000)

Коментар

• [QUOTE=HuanSalsa;1059473603][QUOTE=Izumena;1059473598]
                              Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение

В SCI никой не влиза насила, влизат хора които имат ясната представа с какво се захващат!
                              Абе доста сте настоятелни да ти кажа недей така а относно ясната представа хмммм тук малко не си прав

Коментар

• [QUOTE=Izumena;1059473604][QUOTE=HuanSalsa;1059473594]

Спокойно ще ти кажат като отидеш на Бизнес деня под близки не е нужно да дефинираш само семейството си понякога то не ти мисли най доброто а пък още не си озрял че да говориш за честота най малкото ако се консултираш с динозаври няма как да се разберете
                                Наричаш родителите ми динозаври?

Коментар

Working...
                                X