IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от n_a Разгледай мнение
    Хаха направо ми се плаче,щото няма кво да кажеш и ми гледаш правописните грешки ли ? Направи ми забележка в някои сайт по БЕЛ . А и в крайна сметка това о ли ша е у ли ша е не определям аз а сайта които превежда латинските букви. Стига спам ако няма кво да кументираш по темата подобре недей да спамиш. Айде у лево щото в десно вече е заето . Моля да ме извините за офтопика!
    Пич не знам на колко си години, но нещо много емоционално го раздаваш...
    Преди години по случайност бях на една "бизнес среща" на ЛР и накакъв калцун ми обясняваше как съм щял да си променя живота, като вляза в тяхната ултимативна схема...
    Нямаше как да му обясня, че на месец правех повече пари отколкото той беше виждал накуп през живота си... Ти си същия...

А и в този форум повечето хора са се нагледали, че някои и препатили... Банев, Бедо, Божков, Луканови...
    Разбира се да не забравяме Лайф Чойс, Ийст уест интернешънъл, ЛЕКС, МММ и много други знайни и незнайни...

Дошъл някакъв ентусиазиран хлапак да обяснява в икономически форум....
    Не във всяка река се ловят шарани да знаеш...
    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Хаха направо ми се плаче,щото няма кво да кажеш и ми гледаш правописните грешки ли ? Направи ми забележка в някои сайт по БЕЛ . А и в крайна сметка това о ли ша е у ли ша е не определям аз а сайта които превежда латинските букви. Стига спам ако няма кво да кументираш по темата подобре недей да спамиш. Айде у лево щото в десно вече е заето . Моля да ме извините за офтопика!
      Колега прав си, че бизнеса е хубав, ама недей да омаловажаваш Мажо, той е купил нещо под 40лв. за което аз само мечтая!

Коментар

КУМЕНТИРАЙТЕ, не спирайте и аз да науча нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
          Не знам какъв "бизнесмен" би написал кОпувам...
          Също така пред "ако" се слага запетая...

Не знам какво си научил в чужбина, но по-добре с реален бизнес не се занимавай...
          А и пичове, които си рекламирате смешната компанийка - тип кибритена кутия... Просто не сте уцелили форума... Опитайте в бг_мама...

И както се вика... Айде у лево....
          SCI Пазарува и печели
          Повече информация на: http://info.sci.sc/

Коментар

Няма какво да си кривя душата това са самите факти. С тоя договор си бачкам от 5 години и сам пре доволен,само дето вече искам да се прибирам в бг.Ако мога да допринеса с нещо на родината с нещата които съм научил в чужбина ще съм доволен !

М/у другото така като се замисля в договора с общите условия на мобилните оператори не пишеше ли че Сим картата е тяхна собственос и че могат да си я земат по всяко време ? Тва значи ли че не трябва да си копуваме мобилни услуги или телефони щото ако си я земат картата ша пляскаме с ръце.
            Не знам какъв "бизнесмен" би написал кОпувам...
            Също така пред "ако" се слага запетая...

Не знам какво си научил в чужбина, но по-добре с реален бизнес не се занимавай...
            А и пичове, които си рекламирате смешната компанийка - тип кибритена кутия... Просто не сте уцелили форума... Опитайте в бг_мама...

И както се вика... Айде у лево....
            Last edited by Мажоритаря; 15.01.2013, 22:39.
            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Говори, говори.....
              Няма какво да си кривя душата това са самите факти. С тоя договор си бачкам от 5 години и сам пре доволен,само дето вече искам да се прибирам в бг.Ако мога да допринеса с нещо на родината с нещата които съм научил в чужбина ще съм доволен !

М/у другото така като се замисля в договора с общите условия на мобилните оператори не пишеше ли че Сим картата е тяхна собственос и че могат да си я земат по всяко време ? Тва значи ли че не трябва да си копуваме мобилни услуги или телефони щото ако си я земат картата ша пляскаме с ръце.
              Last edited by n_a; 15.01.2013, 21:46.
              SCI Пазарува и печели

Коментар

• Първоначално изпратено от mr.te4kov Разгледай мнение
                Всичко в компанията е описано ясно с най-малка подробност,кой бонус как работи ,кога се изплаща и какво трябва да направиш за да го вземеш.Както и какво представлява активността и кога отпада,всеки може да се запознае с нея преди да вземе каквото и да е решение.
                Ако смятате че лъжа проверете!
                човек когато иска да инвестира прави проучване за да види с какво се захваща и дали риска заслужава както печалбите така и евентуалните загуби. Така е в секи бизнес. Нали ?
                SCI Пазарува и печели

Коментар

Относно общите условия по договора ,мога да кажа замо че трябва да видиш какво пише в моя трудов договор. На кратко - Ние не сме длъжни да ви даваме работа , вие не сте длъжни да приемате работата която ви даваме и така вече 5 години я карам и сам предоволен.
                  Говори, говори.....

Коментар

Аз, като един недоверчив невежа и не вярващ сляпо в пастирите на SCI бих желал да обсъдим седните клаузи... Или по-точно "бизнес-центровете" на SCI да ми ги обяснят...
                    Недейте само за мечти да ми говорите, защото аз съм просто един обикновен човек...

Uploaded with ImageShack.us
                    Относно общите условия по договора ,мога да кажа замо че трябва да видиш какво пише в моя трудов договор. На кратко - Ние не сме длъжни да ви даваме работа , вие не сте длъжни да приемате работата която ви даваме и така вече 5 години я карам и сам предоволен.
                    SCI Пазарува и печели

Коментар

• Kаква ирония

Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение

Я сядайте да бачкате...
                      SCI Пазарува и печели

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        човек се учи докато е жив ....даже и да лъже се учи

в тази схема определено ще развиеш умението да лъжеш и мамиш безскрупулно близки и далечни познати и роднини
                        Всичко в компанията е описано ясно с най-малка подробност,кой бонус как работи ,кога се изплаща и какво трябва да направиш за да го вземеш.Както и какво представлява активността и кога отпада,всеки може да се запознае с нея преди да вземе каквото и да е решение.
                        Ако смятате че лъжа проверете!

Коментар

Да така е,но то след като си се включил в бизнеса ти така или иначе ще го правиш това и ще регистрираш хора, иначе няма да се включваш.За клиентите няма условия,а и за по напредналите с голяма структура също отпада това условия.То е направено да те стимулира да се разрастваш по-бързо.
                          човек се учи докато е жив ....даже и да лъже се учи

в тази схема определено ще развиеш умението да лъжеш и мамиш безскрупулно близки и далечни познати и роднини
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Sh00tHer Разгледай мнение
                            А при вас нямаше ли условие, че трябва всеки месец да регистрираш по 1 нов бизнес партньор или да продаваш по 2 карти, за да си активен и да получаваш бонуси ? или това го пропусна ... без да искаш
                            Да така е,но то след като си се включил в бизнеса ти така или иначе ще го правиш това и ще регистрираш хора, иначе няма да се включваш.За клиентите няма условия,а и за по напредналите с голяма структура също отпада това условия.То е направено да те стимулира да се разрастваш по-бързо.

Коментар

Дори и утре да изключат сърварите и да загубя всичко аз винаги ще съм благодарен че я е имало тази компания понеже ме научи на страшно много неща за които трябваше да дам хиляди левове за семинари и обучения.Плюс това създадох толкова запознанства и приятелства ,че цял живот ще са ми от полза.
                              Лидерството не значи да си шеф на нещо или някой, а да знаеш кой си,как и какво искаш да постигнеш.Да си жаден да придобиеш все повече умения,да се стараеш да даваш пример на другите и да помагаш когато имаш възможност.....
                              Мъка, мъка, мъкааааа

Коментар

М-р Течков... Чувал ли си приказката "Много вожд, малко индианец"....

Лидери... Какви лидери бе пич.... Лидер на какво и на кого???

Изключват сървара и си дотам с "лидерството" и "бизнеса" и "финансовата независимост" или както му викате там...

Я сядайте да бачкате...

Дори и утре да изключат сърварите и да загубя всичко аз винаги ще съм благодарен че я е имало тази компания понеже ме научи на страшно много неща за които трябваше да дам хиляди левове за семинари и обучения.Плюс това създадох толкова запознанства и приятелства ,че цял живот ще са ми от полза.
                                Лидерството не значи да си шеф на нещо или някой, а да знаеш кой си,как и какво искаш да постигнеш.Да си жаден да придобиеш все повече умения,да се стараеш да даваш пример на другите и да помагаш когато имаш възможност.....

Коментар

Working...
                                X