IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=Izumena;1059473543][QUOTE=HuanSalsa;1059473540]
    Първоначално изпратено от Izumena Разгледай мнение

Не сам си я измислих, ще го приема за комплимент , а на бизнес ден още не съм ходил но скоро и това ще стане, иначе досега не съм видял неудобен въпрос , задай такъв и ще видиш, че в SCI няма въпроси на които да не може да се даде отговор :Д[/QU
    ОООО зададох ги и тактично със заобиколки не ми отговориха отнсно изказването ти не беше комлимент и хахахах е няма такъв БП на бизнес ден още не си ходил хахахах е бива ли ткова нещо ама то бива да си ... ама това на нищо не прилича дано занапред не си хвърляш така смело в неясни инвестиций преди да си ги проучил
    Ами като нямам пари за Бизнес ден? не съм богат инвеститор като вас на 22 съм и сега прохождам а в БГ бизнес лесно не се прави, аз не се правя на велик просто съм се захванал с това защото съм видял смисъла, и не се опитвам да ви убеждавам да ставате част от него, защото идеята не може да се продава от хора които не вярват в нея, затова ви съветвам да се информирате вие малко по-добре, аз информацията я попивам като гъба и съм добър ученик затова имам успех засега...

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
      В заключение - според мен си има тип хора, които са осъдени да гърмят в пирамиди и балони - без финансова култура, на принципа "пари ми дай, акъл не искам", с големи искания от живота, вероятно и с някакви комплекси от рода "ти си от провинцията, обаче аз да ти кажа как живеят баровците, дай 50 лв. да те заведа на кетъринг в Кемпински, а за 200 лв. ще видиш Снап."
      Дали ще ходи да лъже роднините си за пирамидата, дали ще продаде нивата на баба си, за да се набута другаде, няма значение. Човешкият характер е устойчив във времето, възможни са само леки корекции и то ако самият човек си направи труда.
      Браво! от един простак като мен

Коментар

• В заключение - според мен си има тип хора, които са осъдени да гърмят в пирамиди и балони - без финансова култура, на принципа "пари ми дай, акъл не искам", с големи искания от живота, вероятно и с някакви комплекси от рода "ти си от провинцията, обаче аз да ти кажа как живеят баровците, дай 50 лв. да те заведа на кетъринг в Кемпински, а за 200 лв. ще видиш Снап."
        Дали ще ходи да лъже роднините си за пирамидата, дали ще продаде нивата на баба си, за да се набута другаде, няма значение. Човешкият характер е устойчив във времето, възможни са само леки корекции и то ако самият човек си направи труда.

Коментар

• [QUOTE=HuanSalsa;1059473540][QUOTE=Izumena;1059473530]

Не сам си я измислих, ще го приема за комплимент , а на бизнес ден още не съм ходил но скоро и това ще стане, иначе досега не съм видял неудобен въпрос , задай такъв и ще видиш, че в SCI няма въпроси на които да не може да се даде отговор :Д[/QU
          ОООО зададох ги и тактично със заобиколки не ми отговориха отнсно изказването ти не беше комлимент и хахахах е няма такъв БП на бизнес ден още не си ходил хахахах е бива ли ткова нещо ама то бива да си ... ама това на нищо не прилича дано занапред не си хвърляш така смело в неясни инвестиций преди да си ги проучил

Коментар

• [QUOTE=HuanSalsa;1059473540]
            Първоначално изпратено от Izumena Разгледай мнение

Не сам си я измислих, ще го приема за комплимент , а на бизнес ден още не съм ходил но скоро и това ще стане, иначе досега не съм видял неудобен въпрос , задай такъв и ще видиш, че в SCI няма въпроси на които да не може да се даде отговор :Д
            За ГФО нещо ще кажеш ли, къде е безценният софтуер материален ли, нематериален ли актив е

Коментар

• Първоначално изпратено от Izumena Разгледай мнение
              Първо такъв израз в българския език като "финансово интелигентен" няма ,другото което е че малко не ти отива да ме наричаш простак най-малкото съм жена .Такаче с това ти изказване се видя кой е простака.Нямате елементарна култура бизнес ще ми правите и ми говорете за развитие тогава когато приходите от клиентите са ви повече от приходите на инвеститорите.Айде бягай да се оправяш , че ще закъснееш Ст. град не е много близо до Лозенец
              Ами аз не визирах теб и израза "финансова интелигентност" не съм го прочел в българска книга така, че си доста прозорлива

Коментар

• [QUOTE=Izumena;1059473530]
                Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение
                Да конкретен отговор няма как да получите от хора които не са наясно а тази "изумена" подозирам че е бизнес партньорка [/Q

хахах да БП но не в SCI и пак да подчертая тази реплика"конкретен отговор няма как да получите от хора които не са наясно " на бизнес деня ли ти я подметнаха да се отървеш от неудобните въпроси?
                Не сам си я измислих, ще го приема за комплимент , а на бизнес ден още не съм ходил но скоро и това ще стане, иначе досега не съм видял неудобен въпрос , задай такъв и ще видиш, че в SCI няма въпроси на които да не може да се даде отговор :Д

Коментар

• Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение
                  Ами аз съдя кой е докосвал и не по думите, един финансово интелигентен не би говорил като простак , и не мисля че сме омърсили нещо тъй като точно ние сме причината то да се развива така добре
                  Първо такъв израз в българския език като "финансово интелигентен" няма ,другото което е че малко не ти отива да ме наричаш простак най-малкото съм жена .Такаче с това ти изказване се видя кой е простака.Нямате елементарна култура бизнес ще ми правите и ми говорете за развитие тогава когато приходите от клиентите са ви повече от приходите на инвеститорите.Айде бягай да се оправяш , че ще закъснееш Ст. град не е много близо до Лозенец

Коментар

• за триене е този пост....
                    Last edited by thaddeus; 09.07.2013, 18:49.

Коментар

Аз не съм влезнал на 3000 а на 600 понеже не съм много богат, бедно студентче съм но поне сам си плащам всичко.
                      Вземаш кредит, купуваш 3-4 пакета и почваш да печелиш. Така правихме с репата в силните години на нашата борса и вадихме по некой друг лев за черни дни. Пък някой и успяхме да видим колосалната за теб сума от 50К че и малко отгоре

П.П. Не забравяй в какъв форум пишеш...

Обзалагам се че този сладур (Салсата) след някоя друга година ще се подвизава във форекс секцията... още не се е светнал ще от там може да вади "бързи" пари
                      Last edited by thaddeus; 09.07.2013, 18:05.

Коментар

• [QUOTE=HuanSalsa;1059473520]Да конкретен отговор няма как да получите от хора които не са наясно а тази "изумена" подозирам че е бизнес партньорка [/Q

хахах да БП но не в SCI и пак да подчертая тази реплика"конкретен отговор няма как да получите от хора които не са наясно " на бизнес деня ли ти я подметнаха да се отървеш от неудобните въпроси?

Коментар

• Първоначално изпратено от Izumena Разгледай мнение
                          Дете информирана съм защото съм open minded а колкото до разбиране на идеята разбрала съм я , но жалкото е че морално сте умърсили една наистина добра идея ако беше поучил малко щеше да знаеш и моляте спри да ми обясняваш колко ме е страх да "прегърна идеята" , ако си послушен ще ти дам 6 рутини за успех безплатно без да ти искам 3000 лв.А сумите който цитирате незнам защо си мислите че никог не сме ги виждали и докосвали ?
                          Ами аз съдя кой е докосвал и не по думите, един финансово интелигентен не би говорил като простак , и не мисля че сме омърсили нещо тъй като точно ние сме причината то да се развива така добре

Коментар

А ти като си толкова информирана как не си осъзнала идеята на компанията Или си я осъзнала но плащаш "данък обществено мнение" и затова те е страх да почнеш
                            Дете информирана съм защото съм open minded а колкото до разбиране на идеята разбрала съм я , но жалкото е че морално сте умърсили една наистина добра идея ако беше поучил малко щеше да знаеш и моляте спри да ми обясняваш колко ме е страх да "прегърна идеята" , ако си послушен ще ти дам 6 рутини за успех безплатно без да ти искам 3000 лв.А сумите който цитирате незнам защо си мислите че никог не сме ги виждали и докосвали ?

Коментар

Аз не съм влезнал на 3000 а на 600 понеже не съм много богат, бедно студентче съм но поне сам си плащам всичко.
                              Е как ще печелиш милиони бе човек? Ако не се лъжа ти взимаш само до три нива под теб.. При теб дори няма илюзия да печелиш по хиляди левове... За какви милиони и бизнеси по 200 хиляди говориш

Коментар

Защо така? Нали си кредитен работник, не изчисли ли колко повече ще спечелиш като дадеш 3 000, пък били те и назаем? Не си ли заслужаваше риска?

Коментар

Working...
                                X