If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Остави ги децата че след един час и 10 мин им зпочва презентацийката в Кимпийски и нямат време за нас. Момчетата милионери ще стават а и да останат тук конкретен отговор няма да получиш
Да конкретен отговор няма как да получите от хора които не са наясно а тази "изумена" подозирам че е бизнес партньорка
Момчето така и не ми отговори - за две седмици изкара три хиляди, така ли? Покажи скрийншот. И продължаваш ли с масажите?
Те са обучени да не отговарят на неудобните въпроси. Виж,че другия сектант Благо отговаряше само на безумни неща..
Цифри,обороти,отстъпки минаваха покрай ушите му.. Масажиста да напуска JetCred да продава количката за тежък труд и да се отдава на бизнес срещи. Това е бъдещето..
Другата безработна пройдоха също ще усети след време като на интервюта за работа обяснява с какво си е губил времето 2 години.
Хуан идеята е много проста. Мързеливи наивници като теб да бъдат впечатлени от лъскави БМВ-ета и големи чекова. Защо не ви даваха Тойота приус, които са много по еко коли и поддръжката ще е много по лесна?
Защо точно БМВ пета серия и седма серия. За която повярвай ми 3000 лева месечен доход хич няма да те оправи да поддържаш тази кола
А ти като си толкова информирана как не си осъзнала идеята на компанията Или си я осъзнала но плащаш "данък обществено мнение" и затова те е страх да почнеш
Нали разбираш, че само инфантил може да се хване на такова левашко нахъсване?
Момчето така и не ми отговори - за две седмици изкара три хиляди, така ли? Покажи скрийншот. И продължаваш ли с масажите?
Остави ги децата че след един час и 10 мин им зпочва презентацийката в Кимпийски и нямат време за нас. Момчетата милионери ще стават а и да останат тук конкретен отговор няма да получиш
Казах неактивни БП чети момче чети другото което е приходи от клиети или БП това е важно хахахах
А ти като си толкова информирана как не си осъзнала идеята на компанията Или си я осъзнала но плащаш "данък обществено мнение" и затова те е страх да почнеш
Клиентите които ползват само отстъпките не получават пасивни те спестяват от личното си потребление, единствено до 1-во ниво под тях ако регистрират някой могат да взимат, но колко клиента имат интереса да направят това и то сами(много по успешни ще са хората с 250 бизнес партньора под тях които им регистрират хора в структората). Хората които печелят от процентите на 500 000 ще са 5% така че компанията си е направила правилно сметките, и аз на базата на цялат аинформация сметнах че компанията ще печели около 1% от 250 000 000 оборот на месец, останалите ще ги разпределя между бизнес партньорите
Значи по данни на компанията ти в момента има 7000 бизнес партньора. Демек 25%. От тези 7000 поне 10/15% са с големия бизнес, защото на презентацията се обяснява как другите по малки почти нямат никакво значение.
На 10-те процента, които ще оперират над допустмия марж компанията ще покрива загубите на заведенията. Ако не се лъжа мисля, че в момента 80% от печалбите на SCI идват от бизнес партньорите и останалите 20 процента от нови карти.
Австрийката компания Lyoness вътрешен човек от фирмата казва пред съда, че те също печелят 99.7 процента само от таксата на бизнес партньорите.
Сам може да разбереш, че когато спрат да идват нови Бизнес партньори балонът ще гръмне, защото сте прекалено лакоми. Отстъпките на прекалено големи, а лизингите, и съборите, които ги правите също не са без пари.
Виж ти си лапнал въдицата и каквото и да ти кажа няма да те убедя в това което говоря.
Мислиш ли че не съм наясно, един от лидерите който миналия месец отбеляза 5500 лева месечен приход, в началото на годината като печелеше 1000 на месец каза че бизнеса му струва 200 000 лева, защото толкова струва наема на апартамент за 200 000 в Центъра , но както забелязваш за половин година е увеличил дохода от компанията петорно което значи, че няма изгода да си продава бизнеса който процъфтява , не ми се мисли колко струва бизнес центъра на Пламен Брънков който отбеляза за 1-вата година годишен приход (беше му връчен чек) от 207 000 лева
Казах неактивни БП чети момче чети другото което е приходи от клиети или БП това е важно хахахах
Търпение приятелю, търпение виж колко е весело масажист първокурсник да ти дава акъл за бизнес чрез съмнителна пирамидална структура. Има още мнооого такива упорити младежи и благовци да ни светват на кой му дали чек, кой бил правил милиони... и те щяли един ден и дори могат да ни научат и нас... и то безплатно виждаш ли... А пък ние будали, дърпаме се та дърпаме!
Отстъпката никога няма да остане 10 за клиента и 5 за SCI. Защото при нарастване на броя хора с карта и на тези над теб тези 5 процента за SCI стата 6,7,10,15...
Тогава кой покрива тези проценти бе човек? Замисли се само за това?
Вие разчитате да растете . Да кажем, че станете 100 хиляди тогава ще има клонове с поне 100/150 човека записани в него? Какво се случва като всеки един от тези хора трябва да вземе своите проценти? Кой ги плаща на subway?
Хипотетично погледано ако има 300 човека записани един под друг първите 100 взимат процент по 0,025 от следващите 200 ако са бизнес партньори . Как 200 човека се побират в 5 процентова отстъпка.
П.С Само един от ресторантите на Дон Домат е във веригата.
Клиентите които ползват само отстъпките не получават пасивни те спестяват от личното си потребление, единствено до 1-во ниво под тях ако регистрират някой могат да взимат, но колко клиента имат интереса да направят това и то сами(много по успешни ще са хората с 250 бизнес партньора под тях които им регистрират хора в структората). Хората които печелят от процентите на 500 000 ще са 5% така че компанията си е направила правилно сметките, и аз на базата на цялат аинформация сметнах че компанията ще печели около 1% от 250 000 000 оборот на месец, останалите ще ги разпределя между бизнес партньорите
А колкото до изпускане на потенциални клиенти хахахах та аз не искам да ги задържам ,а отностно дали ще стане късно за някой айде сега ще ви идам една тайна от кухнята след известно време неактивните БП позииций им ще могат да бъдат закупувани ,но съответно на по висока цена логично Та спокойно време има за всичко ако толкова се грабна след време има Plan B hahahah
Мислиш ли че не съм наясно, един от лидерите който миналия месец отбеляза 5500 лева месечен приход, в началото на годината като печелеше 1000 на месец каза че бизнеса му струва 200 000 лева, защото толкова струва наема на апартамент за 200 000 в Центъра , но както забелязваш за половин година е увеличил дохода от компанията петорно което значи, че няма изгода да си продава бизнеса който процъфтява , не ми се мисли колко струва бизнес центъра на Пламен Брънков който отбеляза за 1-вата година годишен приход (беше му връчен чек) от 207 000 лева
Коментар