IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Много бързо си го открил тва филмче Днес са го пуснали а ти вече знаеш за него . Да не би случайно и ти да се занимаваш с тази "пирамида"
    А това на филмчето за протокола са едни от най успешинте хора в SCI и се занимават с компанията от 2 години! Ако за 2 години компанията не е успяла да фалира май май има повече потенциял в SCI от колкото всички негативно настроени в форума си мислят !
    SCI Пазарува и печели
    Повече информация на: http://info.sci.sc/

Коментар

• За тъпите пирамиди само бой и секс е оправията!
      Custodite sortem vestram

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?featur...&v=yJc_EnAYkOw

Пирамидааааа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
          Господине,

Не бъркайте карма със съдба!
          Карма = мисли, думи, действия!
          Без действия, няма кой да закупи бизнес пакета, следователно о.Барбадоса ще остане само илюзорна мечта в съзнанието на страхливия човечец.
          Така че, да подобрим кармата си, като закупим бизнес пакета и достигнем заветната си мечта, 300 000 000 милиона членове, които да работят за нас!
          А защо не отделно от тделно от тази цифра и 200 милиона китайци!!!
          Нищо не знаете за кармата, господине.
          Ама нищичко...

Коментар

• Господине,

Не бъркайте карма със съдба!
            Карма = мисли, думи, действия!
            Без действия, няма кой да закупи бизнес пакета, следователно о.Барбадоса ще остане само илюзорна мечта в съзнанието на страхливия човечец.
            Така че, да подобрим кармата си, като закупим бизнес пакета и достигнем заветната си мечта, 300 000 000 милиона членове, които да работят за нас!
            А защо не отделно от тделно от тази цифра и 200 милиона китайци!!!
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Господа,

Ако не можете да подкрепите настоящото благоденствие на родината ни, поне не пречете на бизнеса на почтенните хора. Съвета ми към всички е да си закупят бизнес пакета, и по този начин ще активират добрата си карма, ако я имат!!!

Черкезов
              По-внимателно с кармата! Там сметката е лична, онзи който я води забавя, но не забравя.
              Добра карма има всеки, не е нужно да се купува.

Поздрави.

Коментар

• Господа,

Ако не можете да подкрепите настоящото благоденствие на родината ни, поне не пречете на бизнеса на почтенните хора. Съвета ми към всички е да си закупят бизнес пакета, и по този начин ще активират добрата си карма, ако я имат!!!

"Мисли позитивно и помагай на всеки около теб да бъде успешен в своите мечти. Успехът на всеки един от нас е предпоставка за този на нашите последователи!

Черкезов
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  И мен си ме кефи. Просто толкова изтъня пазара на балъци, че няма как да не се кефя на някой, който продължава да намира такивИ
                  тия са готови за политиката....
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                    Начи Дохтуре и мен ме кефи фирмата, ама чак толкова крайно сектански не се изказвай моля те, правиш кофти впечатление.
                    И мен си ме кефи. Просто толкова изтъня пазара на балъци, че няма как да не се кефя на някой, който продължава да намира такивИ

Коментар

Момчета, като сте толкова отракани ходете да коментирате на фейсбук страницата на фирмата. Не смеете защото ще ви направят на мармалад (а и тука сте анонимни...)
                      Истината е че фирмата ще се развие и на 6те континента, пък дори и да не е много ефикасна с тези карти за отстъпка, първите които инвестират в бизнес пакета цял живот ще си клатят краката на о. Барбадоса и ще пляскат дългокраки доменикакнки.
                      А кои ще са първите естествено българите!!!
                      Нека 100 000 човека от България си купят бизнес карти, и само до 10-20г. в мрежата ще има 100-300 милиона потребителя които ще работят за нашите 100 000 българина.
                      Тогава толкова много пари ще влязат във България, че ще можем да изкупим Македония и Македонците заедно с парцалите им.

Черкезов

П.П.
                      нека пресвета Дева Мария и останалите светии помогнат на собствениците на компанията да завземат света и да установят дълготраен просперитет на България и Пловдиска област.
                      Амин.
                      Начи Дохтуре и мен ме кефи фирмата, ама чак толкова крайно сектански не се изказвай моля те, правиш кофти впечатление.
                      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                        Колега прав си, че бизнеса е хубав, ама недей да омаловажаваш Мажо, той е купил нещо под 40лв. за което аз само мечтая!
                        Лорде,

ти си мъдър чиляк.

По принцип говоря, нормално е да се загубят няколко мрежови бизнеса. Не съм ги смятал точно, ама съм загубил около 100 може би до момента за 10 години период като губещи проекти и калпав маркетингов план, който се променил на след 2 години примерно и почва да произвежда загуби при пропорцията време/разход/ доходност..

( Избягвам БГ законодателството за мрежов маркетинг по много причини - някои от тях дискутирате - отделно, че БГ законодателството е пълна дупка в тази част ).

Няма страшно да се загубят 1-5 фирми кат' стартираш бизнес. Демек нормално е да се фалира кат' се скача в непознат сегмент.

П.П. Сглобката на тая компания мога да изкоментирам до детайли, щот' е между 2 вида и прави опити за още 2 вида мрежов маркетинг да се вмъкнат, но е аматьорска като цяло.

Ама, не съм разследваща журналистика и отделно нищо лошо за всеки БГ проект - даже бих се радвал на всеки успял българин, където и да се намира по света.

Този проект вероятно ще е неуспешен, дано момчетата на проекта успеят да се изправят и продължат с нови проекти, ако са сериозни и не мислят да пускат повече пирамиди, щот' вече някой отчаян човечец ще ги гръмне, ако имат за цел само да лъжат.

Гавра е да се прикриваш през духовното, за да цоцаш материалното. Просто времената не са такива в момента, щот' ще има трупове после.

П.П. Та, Лордов - поздравления, че вече се запознаваш с видове мрежов маркетинг - уважам хора, които се развиват. И търпение е ключово дума за подобен вид бизнес.

Не е лошо да се следва и световната мода, спрямо която този проект е доста зле и затова бих се разсмял, като чуя че платформата им струвала милиони, а тя даже няма опция за бизнес навън в момента, както е.

Т.в. струва не повече от 2000 лв. , за смотан трафик, щот' нямат и наети линии месечно кат' го гледам и не може да поддържа мрежа отвън. Нямам идея какви глупости ви се говорят по "сбирките".

Сайта им мога да го поръчам за 3000 лв. директно и ще е готов за 2 седмици като срок, ще работи със същата бързина и ще има месечен разход 5$. Ще издам и фактура даже. 1 към 1 ще бъде ( смигам )

Поздрави!
                        Last edited by marandi; 16.01.2013, 02:01.

Коментар

Момчета, като сте толкова отракани ходете да коментирате на фейсбук страницата на фирмата. Не смеете защото ще ви направят на мармалад (а и тука сте анонимни...)
                          Истината е че фирмата ще се развие и на 6те континента, пък дори и да не е много ефикасна с тези карти за отстъпка, първите които инвестират в бизнес пакета цял живот ще си клатят краката на о. Барбадоса с дългокраки доменикакнки.
                          Нека 100 000 човека от България си купят бизнес карти, и само до 10-20г. в мрежата ще има 100-300 милиона потребителя които ще работят за нашите 100 000 българина.
                          Тогава толкова много пари ще влязат във България, че ще можем да изкупим Македония и Македонците заедно с парцалите им.

Черкезов

П.П.
                          нека пресвета Дева Мария и останалите светии помогнат на собствениците на компанията да завземат света и да остановят дълготраен просперитет на България и Пловдиска област.
                          Амин.
                          Голям си докторе... Признал съм те....
                          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Момчета, като сте толкова отракани ходете да коментирате на фейсбук страницата на фирмата. Не смеете защото ще ви направят на мармалад (а и тука сте анонимни...)
                            Истината е че фирмата ще се развие и на 6те континента, пък дори и да не е много ефикасна с тези карти за отстъпка, първите които инвестират в бизнес пакета цял живот ще си клатят краката на о. Барбадоса и ще пляскат дългокраки доменикакнки.

Черкезов

П.П.
                            нека пресвета Дева Мария и останалите светии помогнат на собствениците на компанията да завземат света и да установят дълготраен просперитет на България и Пловдиска област.
                            Амин.
                            Last edited by Черкезов; 16.01.2013, 01:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от n_a Разгледай мнение
                              Ми като е седнал да поучава поне да каже кво е купил белким решиме че си губиме времето и почнеме и ние на ФБ.
                              На никoй не е излишен допълнителен кеш пак SCI в свободното време.
                              Веднага ще ти кажа къде съм купил.... Но не и къде ще купувам или продавам...
                              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                                Колега прав си, че бизнеса е хубав, ама недей да омаловажаваш Мажо, той е купил нещо под 40лв. за което аз само мечтая!
                                Ми като е седнал да поучава поне да каже кво е купил белким решиме че си губиме времето и почнеме и ние на ФБ.
                                На никoй не е излишен допълнителен кеш пак SCI в свободното време.
                                SCI Пазарува и печели
                                Повече информация на: http://info.sci.sc/

Коментар

Working...
                                X