Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
[QUOTE=Черкезов;1059371338]Момчета, като сте толкова отракани ходете да коментирате на фейсбук страницата на фирмата. Не смеете защото ще ви направят на мармалад (а и тука сте анонимни.)
Там ситуацията с коментарите е идентична с тази във форума. Аргументирани нападки срещу пирамидата и неаргументирани, защитаващи я, мнения.
Коментар
-
..
Здравейте ,
аз да се опитам да обясня разликата между SCI i Lyoness според мен . При австрийската Lyoness идеята е следната - картите се купуват от дадено лице и се подаряват на друго безплатно и при всяка консумация човека с подарената карта получава отстъпка, като минимален процент отива за човека, който е подарил картата - той е направил инвестиция да я купи за негова сметка и я е подарил , а лицето, което я ползва получава само дивиденти. Но там се касае за чисто мрежов маркетинг или финансовото изражение е малко, тъй като българите са с ниска покупателна способност според мен не могат да се генерират доходи, които да стигат човек да се занимава само с това. При тях обаче има един много голям минус - те не предоставят парче от тортата на обикновения човек, там няма вариант да си партньор , там може да си единствено човека, който подарява карти и печели някакви стотинки от всички негови приятели, които пък са доволни, че получават безплатна карта за отстъпки , поне така съм го разбрал аз .
В SCI това, което е впечатляващо за мен е възможността всеки да си гризне от баницата, стига да има нужните качества за този вид бизнес, а именно да има лидерски качества и да може да убеждава хората и пр. Минусите аз мисля, че са високата цена на продукта - картата им за отстъпки . Другия минус е отсъствието на голям търговски партньор. Когато един от двата минуса изчезне проекта ще стане изключително успешен според мен , ако обаче поне единия минус не изчезне проекта ще стане рисков, но така е при всеки бизнес .
Препоръчвам на хората да се информират добре за бизнеса и да помислят, дали имат готовност да се занимават. Аз лично не съм в тази компания, понеже още не мога да събера достатъчно информация , но ако гледам обективно има потенциал и в двете посоки - и да се разрастне и не , което обаче никой в момента не може да го каже на 100% . Не харесвам изцяло негативните коментари , понеже искам всички, които ги пишат да ми кажат ако им предложа карта за отстъпка за 2% в лукойл или в Кауфланд няма ли да се замислят да си вземат ? + всички останали по-малки обекти.
Е ще се радвам да чуя и друго градивно мнение а не само люшкане от крайност в крайност как е велико или как е пирамида, понеже и двете твърдения към момента не са правилни според мен .
Коментар
-
Привет,
не мога да открия съществена разлика в моделите SCI и Лайонес, естествено между тях няма място за сравнение. Предполагам, че сред вас има по-обстойно запознати с Лайонес и ще ми обясните каква е процедурата при тях. Наясно съм с информацията от сайта им, но никъде не видях цена на картите, какъв е периодът им на "живот", дават ли БМВ-та ? Картодържателите печелят ли от продажбата на карти и общо взето какви са разликите между двете компании, които определят защо едната е пирамида, а другата не ? Не ми е много ясно и как SCI могат да обявят, че се стремят към световна (поне европейска експанзия) при наличието на подобна компания, вече в милиони пъти по-развита от тях ? Всъщност защо са го обявили мога да си обясня, но не съм наясно как е възможно някой да им повярва...
Коментар
-
Хахах, дежурният по търкане във страницата им във фейсбук го няма и лизачите не моат да смогнат
https://www.facebook.com/sci.save.company?fref=ts
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеЩо бе? Жените не са им толкова зле, айде сега претенцииCustodite sortem vestram
Коментар
-
Що бе? Жените не са им толкова зле, айде сега претенции
Говорят общи и отвлечени приказки, но клипчето е добре измислено и направено, според мен. И ще си изпълни целта за привличане на нови хора...
Изобщо в маркетингово отношение според мен се справят доста добре, личи си, че доста умни хора са пипали.
А защо не говорят за продукта - не говорят, защото той е на заден план, много заден план
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеХа ха ха. Сега седнах да гледам зарибяващото клипче - толкова грозни жени на едно място рядко съм виждал, дори и в чужбина! Егати аматьорския маркетинг, толкова ли няма пари да вземете 2-3 моделки?Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan1551 Разгледай мнениеОт всички клипове и писания на компанията разбрах колко хубаво е да станеш бизнес партньор. Чудя се, защо не пуснат и един клип колко хубаво е да си купиш карта за намаление, нали все пак това е продукта?!!?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от n_a Разгледай мнениечовек когато иска да инвестира прави проучване за да види с какво се захваща и дали риска заслужава както печалбите така и евентуалните загуби. Така е в секи бизнес. Нали ?Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
Немога да го забравя на презентацията на една от книгите му в Пловдив,как се беше увил с един бял чаршав от глава до пети...по му отиваше да е петролен шейх,отколкото сега в тази му роля...„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от n_a Разгледай мнениеМного бързо си го открил тва филмче Днес са го пуснали а ти вече знаеш за него . Да не би случайно и ти да се занимаваш с тази "пирамида"
А това на филмчето за протокола са едни от най успешинте хора в SCI и се занимават с компанията от 2 години! Ако за 2 години компанията не е успяла да фалира май май има повече потенциял в SCI от колкото всички негативно настроени в форума си мислят !
Коментар
Коментар