IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Интересното е, че на фейс страницата, до сега всичко се триеше. Имаше коментари само на изпилени мозъци. От вчера никой не трие. Да не би утре да изключат и сайта?
    Те изтриха и клипа с изпилените мозъци.... Толкоз хубава дискусия се беше заформила. Язък, каква е тая цензура?!? Явно пастора иска да не му смущаваме последователите с мненията си.

Коментар

• Интересното е, че на фейс страницата, до сега всичко се триеше. Имаше коментари само на изпилени мозъци. От вчера никой не трие. Да не би утре да изключат и сайта?

Коментар

• [QUOTE=Черкезов;1059371338]Момчета, като сте толкова отракани ходете да коментирате на фейсбук страницата на фирмата. Не смеете защото ще ви направят на мармалад (а и тука сте анонимни.)

Там ситуацията с коментарите е идентична с тази във форума. Аргументирани нападки срещу пирамидата и неаргументирани, защитаващи я, мнения.

Коментар

• ..

Здравейте ,
          аз да се опитам да обясня разликата между SCI i Lyoness според мен . При австрийската Lyoness идеята е следната - картите се купуват от дадено лице и се подаряват на друго безплатно и при всяка консумация човека с подарената карта получава отстъпка, като минимален процент отива за човека, който е подарил картата - той е направил инвестиция да я купи за негова сметка и я е подарил , а лицето, което я ползва получава само дивиденти. Но там се касае за чисто мрежов маркетинг или финансовото изражение е малко, тъй като българите са с ниска покупателна способност според мен не могат да се генерират доходи, които да стигат човек да се занимава само с това. При тях обаче има един много голям минус - те не предоставят парче от тортата на обикновения човек, там няма вариант да си партньор , там може да си единствено човека, който подарява карти и печели някакви стотинки от всички негови приятели, които пък са доволни, че получават безплатна карта за отстъпки , поне така съм го разбрал аз .
          В SCI това, което е впечатляващо за мен е възможността всеки да си гризне от баницата, стига да има нужните качества за този вид бизнес, а именно да има лидерски качества и да може да убеждава хората и пр. Минусите аз мисля, че са високата цена на продукта - картата им за отстъпки . Другия минус е отсъствието на голям търговски партньор. Когато един от двата минуса изчезне проекта ще стане изключително успешен според мен , ако обаче поне единия минус не изчезне проекта ще стане рисков, но така е при всеки бизнес .
          Препоръчвам на хората да се информират добре за бизнеса и да помислят, дали имат готовност да се занимават. Аз лично не съм в тази компания, понеже още не мога да събера достатъчно информация , но ако гледам обективно има потенциал и в двете посоки - и да се разрастне и не , което обаче никой в момента не може да го каже на 100% . Не харесвам изцяло негативните коментари , понеже искам всички, които ги пишат да ми кажат ако им предложа карта за отстъпка за 2% в лукойл или в Кауфланд няма ли да се замислят да си вземат ? + всички останали по-малки обекти.
          Е ще се радвам да чуя и друго градивно мнение а не само люшкане от крайност в крайност как е велико или как е пирамида, понеже и двете твърдения към момента не са правилни според мен .

Коментар

• Привет,

не мога да открия съществена разлика в моделите SCI и Лайонес, естествено между тях няма място за сравнение. Предполагам, че сред вас има по-обстойно запознати с Лайонес и ще ми обясните каква е процедурата при тях. Наясно съм с информацията от сайта им, но никъде не видях цена на картите, какъв е периодът им на "живот", дават ли БМВ-та ? Картодържателите печелят ли от продажбата на карти и общо взето какви са разликите между двете компании, които определят защо едната е пирамида, а другата не ? Не ми е много ясно и как SCI могат да обявят, че се стремят към световна (поне европейска експанзия) при наличието на подобна компания, вече в милиони пъти по-развита от тях ? Всъщност защо са го обявили мога да си обясня, но не съм наясно как е възможно някой да им повярва...

Коментар

• Хахах, дежурният по търкане във страницата им във фейсбук го няма и лизачите не моат да смогнат
              https://www.facebook.com/sci.save.company?fref=ts

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                Що бе? Жените не са им толкова зле, айде сега претенции
                Брато, тия дебели кранти са по-избушени и от Кремиковци. Нали са фараони, да развържат кесиите малко да оплакнем очи в манекенки Срамота е
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Що бе? Жените не са им толкова зле, айде сега претенции
                  Говорят общи и отвлечени приказки, но клипчето е добре измислено и направено, според мен. И ще си изпълни целта за привличане на нови хора...
                  Изобщо в маркетингово отношение според мен се справят доста добре, личи си, че доста умни хора са пипали.
                  А защо не говорят за продукта - не говорят, защото той е на заден план, много заден план

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                    Ха ха ха. Сега седнах да гледам зарибяващото клипче - толкова грозни жени на едно място рядко съм виждал, дори и в чужбина! Егати аматьорския маркетинг, толкова ли няма пари да вземете 2-3 моделки?
                    Хмм вероятно идеята е да се агитират първо кухите лейки, а те са по-доверчиви към по-грозните дебелани. Има психология тук, убеден съм, ама много нескопосана история...
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Ха ха ха. Сега седнах да гледам зарибяващото клипче - толкова грозни жени на едно място рядко съм виждал, дори и в чужбина! Егати аматьорския маркетинг, толкова ли няма пари да вземете 2-3 моделки?
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan1551 Разгледай мнение
                        От всички клипове и писания на компанията разбрах колко хубаво е да станеш бизнес партньор. Чудя се, защо не пуснат и един клип колко хубаво е да си купиш карта за намаление, нали все пак това е продукта?!!?
                        на тия клипове отдолу може да се сложи един банер " гледай мошеника без морал, че да се научиш да ги разпознаваш"
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от n_a Разгледай мнение
                          човек когато иска да инвестира прави проучване за да види с какво се захваща и дали риска заслужава както печалбите така и евентуалните загуби. Така е в секи бизнес. Нали ?
                          Нещо си се объркал. За сега само си дал 3000 и дори не печелиш от новите "бизнеспартньори" , защото не зарибяваш. Като дойдеш след една година , кандидат драйвърите на BMW ,ще са изчезнали, и ще има да чакаш на потребление което , както всички знаем е грандиозно.
                          Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• От всички клипове и писания на компанията разбрах колко хубаво е да станеш бизнес партньор. Чудя се, защо не пуснат и един клип колко хубаво е да си купиш карта за намаление, нали все пак това е продукта?!!?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Брей,този Ивко как се е променил...,малко понапълнял...
                              Немога да го забравя на презентацията на една от книгите му в Пловдив,как се беше увил с един бял чаршав от глава до пети...по му отиваше да е петролен шейх,отколкото сега в тази му роля...
                              „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                              Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от n_a Разгледай мнение
                                Много бързо си го открил тва филмче Днес са го пуснали а ти вече знаеш за него . Да не би случайно и ти да се занимаваш с тази "пирамида"
                                А това на филмчето за протокола са едни от най успешинте хора в SCI и се занимават с компанията от 2 години! Ако за 2 години компанията не е успяла да фалира май май има повече потенциял в SCI от колкото всички негативно настроени в форума си мислят !
                                Компанията няма да фалира. Единствените им разходи са лизингите на бемветата и 2 кинта за всяка пластика, както и профанските ви сбирки, на които ви пилят мозъците. Осигуровки не плащате, данъци също. Даже за бемветата, като им гледам регистрациите. Накрая, двамата баш бабаити - пасторът и другия, ще разпределят едни пари, ще спрат сайта и толкова

Коментар

Working...
                                X