Първоначално изпратено от КалоС
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнениерадвам се че си независим, само не разбрах, защо говорите в тоя форум само за коли ? Първо не съм пич, момиче съм и второ не разбрах от каде си почерпил информация за финансовото ми състояние, информацията ти е леко грешна! и Трето от каде знаеш че съм фен на БМВ, ще те светна- предпочитам друга марка, която няма да рекламирам в момента безплатно!we hate your whole crew, so please don't stay in touch
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеХо хо хо , пич азззз съм напулно независим . ти кой си - мишок жалък.! ! Аз съм голем в евро, ти кой си?! ?! Шиваните ви МВТ-а деа избушените колил. Само Q7!!!!!!! Чао, успех ти желая и да поумнееш! Yes you can!we hate your whole crew, so please don't stay in touch
Коментар
-
Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнениепредпочитам да съм идиот, който работи за няколко МЛМ компании, отколкото умник, който си дава гъза на работодатели, които ти казват колко да печелиш, с колко време да разполагаш, кога да се пенсионираш и кога да си заведеш децата на почивка !!!!we hate your whole crew, so please don't stay in touch
Коментар
-
Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнениепредпочитам да съм идиот, който работи за няколко МЛМ компании, отколкото умник, който си дава гъза на работодатели, които ти казват колко да печелиш, с колко време да разполагаш, кога да се пенсионираш и кога да си заведеш децата на почивка !!!!Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеА аз колко се радвам за вас... Сега като ви теглят по един дебел к*р отзад и ви вземат паричките. Да ева идиотите.
Инжезторе япрсоти ми езика, пийнах малко, тук на север е студено.we hate your whole crew, so please don't stay in touch
Коментар
-
"КалоС Привет,
не мога да открия съществена разлика в моделите SCI и Лайонес, естествено между тях няма място за сравнение. Предполагам, че сред вас има по-обстойно запознати с Лайонес и ще ми обясните каква е процедурата при тях. Наясно съм с информацията от сайта им, но никъде не видях цена на картите, какъв е периодът им на "живот", дават ли БМВ-та ? Картодържателите печелят ли от продажбата на карти и общо взето какви са разликите между двете компании, които определят защо едната е пирамида, а другата не ? Не ми е много ясно и как SCI могат да обявят, че се стремят към световна (поне европейска експанзия) при наличието на подобна компания, вече в милиони пъти по-развита от тях ? Всъщност защо са го обявили мога да си обясня, но не съм наясно как е възможно някой да им повярва... "
Ами ако взема например Ейвън и Орифлейм (макар че те предлагат само козметика, но принципът им на работа е същият - МЛМ), те също са конкуренти и едната е от по-рано и е била по-развита преди да се появи другата, но въпреки всичко се развиват достатъчно добре. То същата работа е с много конкурентнидруги модели на бизнес. Всичко зависи от желанието за работа... Трудно но не и невъзможно.we hate your whole crew, so please don't stay in touch
Коментар
-
" Здравейте! След поредица от старателно поддържани коментари, целящи обида и подигравка от страна на посетители на Facebook страницата на SCI, официално съобщаваме, че всеки коментар, който е директен израз на заплаха, обида/подигравка, насаждане на омраза, сриване на имидж, както и невярна информация, ще бъде изтрит, а посетителят, който го е публикувал ще бъде блокиран. Ние, като компания, вярваме, че всеки има свобода да изразява мнението си, но смятаме, че то може и трябва да бъде изказано/написано културно и без подстрекателство към хули. Няма да допуснем последващи издевателства над съдържанието, което публикуваме на тази страница. Благодарим на всички, които се включиха в дискусията. Желаем ви всичко най-добро! Екипът на SCI. "
Коментар
-
Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнениена пирамидална структура е всичко, около вас дори и образователната система. Предполагам всички които се занимават с МЛМ, знаят че в момента, в който започнат да работят усърдно стават обект на нападки, критики и тн... Не говоря само за сейв къмпани, а изобщо за цялата индустрия и то в целия свят, независимо на кое ниво сте, независимо дали развивате бизнеса си в ейвън, орифлейм, ЛР, сейв къмпани, Global Domains International, вижън и тн.. (много са), независимо, дали сте в българска (което е за предпочитане, разбира се), американска, руска, английска, германска или холандска и тн..МЛМ компания . Така, че усмихвайте се на подобни статии, тях ще ги има винаги и това не е чак толкова лошо, защото знаете, че за да оцелее световната икономика, трябва да има 4 типа хора: наемни работници (тези на заплата с шеф на клавата), тези с малкия и среден бизнес( недоверчивите, тези които си правят всичко сами), бизнесмените (тези, които управляват мрежата и системата) и инвеститорите(хората, които не работят за пари, а парите работят за тях). Не обръщайте внимание на скептиците, те не ви трябват, радвайте се на комисионните си след усърдната работа, на новата си ценностна система, карайте си баварците и се радвайте на живота !!! Но най-вече изпитвайте удоволствие от това да учите и преподавате този вид бизнес !we hate your whole crew, so please don't stay in touch
Коментар
-
на пирамидална структура е всичко, около вас дори и образователната система. Предполагам всички които се занимават с МЛМ, знаят че в момента, в който започнат да работят усърдно стават обект на нападки, критики и тн... Не говоря само за сейв къмпани, а изобщо за цялата индустрия и то в целия свят, независимо на кое ниво сте, независимо дали развивате бизнеса си в ейвън, орифлейм, ЛР, сейв къмпани, Global Domains International, вижън и тн.. (много са), независимо, дали сте в българска (което е за предпочитане, разбира се), американска, руска, английска, германска или холандска и тн..МЛМ компания . Така, че усмихвайте се на подобни статии, тях ще ги има винаги и това не е чак толкова лошо, защото знаете, че за да оцелее световната икономика, трябва да има 4 типа хора: наемни работници (тези на заплата с шеф на клавата), тези с малкия и среден бизнес( недоверчивите, тези които си правят всичко сами), бизнесмените (тези, които управляват мрежата и системата) и инвеститорите(хората, които не работят за пари, а парите работят за тях). Не обръщайте внимание на скептиците, те не ви трябват, радвайте се на комисионните си след усърдната работа, на новата си ценностна система, карайте си баварците и се радвайте на живота !!! Но най-вече изпитвайте удоволствие от това да учите и преподавате този вид бизнес !Last edited by MLM in bulgaria; 20.01.2013, 17:59.we hate your whole crew, so please don't stay in touch
Коментар
-
Първоначално изпратено от joy2012 Разгледай мнениеhttp://www.youtube.com/watch?v=1oh6ClUoMJs поздрав за професионалните коментатори във форума. Текста в песента все едно е писан за вас . Успешна 2013 и по спокойно с нервите, че както в много от "сделките" ви сте гризнали дръвчето така и тук прогнозите и коментарите ви са грешни.
Поздрави.
Това е най-точния музикален образ на SCI
да не сте му платили на Графа да ви пее на маса
"кауза пердута, кауза пердута ..."
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=1oh6ClUoMJs поздрав за професионалните коментатори във форума. Текста в песента все едно е писан за вас . Успешна 2013 и по спокойно с нервите, че както в много от "сделките" ви сте гризнали дръвчето така и тук прогнозите и коментарите ви са грешни.
Поздрави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan1551 Разгледай мнениеТе изтриха и клипа с изпилените мозъци.... Толкоз хубава дискусия се беше заформила. Язък, каква е тая цензура?!? Явно пастора иска да не му смущаваме последователите с мненията си.
Коментар
Коментар