IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнение
    И друго господинчо не разбрах защо трябва някой да ти обяснява защо не е пирамида? Като въпроса ти не е правилен. Ти да не би да питаш защо не е финансова измамна пирамида? щото ако не ти е станало ясно Пирамидална структора имат всички фирми, корпорации, вериги, държавни управления и тн.. от всякакво естество
    тук на господинчо и дамичке ли говорите

структурите, обикновено ги разглеждат по хоризонтала или вертикала, но пък и пирамидата е част от пространството )

но, както и да я разглеждаме тукашната перла, все си е финансова пирамидална ...пирамида

Коментар

• здравейте аз имам картата от 3-4 дена,ходих вече в 2 кафета кадето работят с sci наистина системата работи,но за тия 3000 малко ме е страх,имам ги но не ми се рискува много. искам съвет!

Коментар

едно ресторантче също е пирамида има шеф управител и персонал, но зависи от много неща за облекчение и тн... както казах за различен бизнес има различни неща не говоря за данъци и тн... а изобщо. зависи колко звезди е, зависи колко е голямо, зависи колко персонал има и тн... тогава рразходите са различни
        Това ще си го запиша при велики фрази, които колекционирам

Коментар

• здравейте аз имам картата от 3-4 дена,ходих вече в 2 кафета кадето работят с sci наистина системата работи,но за тия 3000 малко ме е страх,имам ги но не ми се рискува много. искам съвет!

Коментар

И друго господинчо не разбрах защо трябва някой да ти обяснява защо не е пирамида? Като въпроса ти не е правилен. Ти да не би да питаш защо не е финансова измамна пирамида? щото ако не ти е станало ясно Пирамидална структора имат всички фирми, корпорации, вериги, държавни управления и тн.. от всякакво естество
            Е добре де, не се засягай. Не сте пирамида. Понзи схема сте

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Казваш за пирамиди има данъчни облекчения. Така лЕ?
              едно ресторантче също е пирамида има шеф управител и персонал, но зависи от много неща за облекчение и тн... както казах за различен бизнес има различни неща не говоря за данъци и тн... а изобщо. зависи колко звезди е, зависи колко е голямо, зависи колко персонал има и тн... тогава рразходите са различни. Ако е 1 звезда плаща по малко на държавата отколкото ако е 3 и повече... давам този прост пример с пирамида от корпоративния свят за да ви е по лесно да ме разберете.
              Last edited by MLM in bulgaria; 20.01.2013, 19:29.
              we hate your whole crew, so please don't stay in touch

Коментар

Можете да пратите следващия интусиаст, който да ни обясни що не сте пирамида. Ти нямаш достатъчно капацитет.
                Вземете изпратете пастора, да пробва да ни изпили мозъците.

Коментар

наричат се данъчни облекчения, такива има за много други бизнеси
                  Казваш за пирамиди има данъчни облекчения. Така лЕ?

Коментар

Не ми е известно в България да има различна данъчна ставка. Или си кухарка, или послъгваш
                    наричат се данъчни облекчения, такива има за много други бизнеси

Коментар

• Можете да пратите следващия интусиаст, който да ни обясни що не сте пирамида. Ти нямаш достатъчно капацитет.
                      Вземете изпратете пастора, да пробва да ни изпили мозъците.

Коментар

разбира се, че плащам данъци и то най-различни в МЛМ компаниите данъците ми са с малко по нисък процент, а в частната ми фирма те са безбожни, но си ги плащам, осигуровки също Сега ми е любопитно защо питаш?
                        Не ми е известно в България да има различна данъчна ставка. Или си кухарка, или послъгваш

Коментар

разбира се, че плащам данъци и то най-различни в МЛМ компаниите данъците ми са с малко по нисък процент, а в частната ми фирма те са безбожни, но си ги плащам, осигуровки също Сега ми е любопитно защо питаш?
                          И няма проблем щом е така ви оставям, просто видях интересни теми и се включих.

Коментар

Моме, я да кажеш... Ти плащаш ли данъци и осигуровки?

Коментар

• И да кажеш, от къде се пръквате и се набивате в лаишкия ни форум. Нещо май ви бодем очите....
                              Ами оставете ни да си лафим. Ние сме хора традиционалисти. Знаем, че не всичко което е с пола се еВе

Коментар

Вече не, защото са се утвърдили, но не съм убедена за самото им начало... Личен опит
                                Моме, я да кажеш... Ти плащаш ли данъци и осигуровки?

Коментар

Working...
                                X