If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
НЕЕЕЕЕ аз мога да чета и да слушам карам те не да говориш с хипербули а лични думи толкова ли е трудно , ако не можеш да ти покажа как става аз имам реално 14 човека готови за БП , но нежелая да ги цакам thats all folks
Нали се сещаш че е въпрос на месеци да изгубиш тези потенциални бизнес партньори като се има впредвид бързото разрастване на обекти и клиентска мрежа(просто някой друг ще ги привлече в бизнеса), а ако се забавят повече време за друго освен клиенти няма да имат полза в компанията така че се мисли за хитра кефиш ме ;P, с 14 БП директни активни БП може да изпревариш и лидерите, познавам един лидер с 10 активни БП от общо 29 директни които са спонсорирали 250 БП които пък са регистрирали 1400 клиента и взе по миналия месец 8300 комисион а миналия месец си защити БМВ 5-та серия
Благо като гледам прекарвате цял ден в защита на компанията. Това само по себе си ми отговаря с какво се занимаваш по цял ден, докато не си на бизнес срещи
Усещам благородната ти завист, но при мен структурата ми работи и на мен не ми се налага да убеждавам......помагам на БП, като ги обучавам,помагам в техните срещи ако се налага....така че мен не ме мисли и мога да си позволя неща които предполагам че ти не можеш.....
Разбира се че ще е защитавам щом ми дава хляб.....
хаха аз съм бизнес партньор от 2 седмици такива обороти може да видиш в онлайн офиса на някой който се занимава от година
Е хем ще убеждаваш, като покажеш оборот, а пък сега се оказа че нямаш такъв оборот... И не разбрах за кой Ивайло говориш
@tea_cup
Салсата говори за оборот а не за приход под формата на бонусите им. Много често БП показват оборота от потребление на групата и го представят за прихода им, което разбираш че не сработва ако си малко по в час.
Хайде да започнем отзад напред.....я ми кажи ти как разбра за тази разлика от обектите или се опитваш да е налучкваш...как не се сетих влезнал си в сайта и си видял,а разправяш че никъде не пиши...едни влизат други излизат,трети фалират четвърти прекратяват временно дейността.......
тези отгоря за тях хич ни ми пука със сигурно те отдавна са си направели парите,но това моя джоб няма да напълне само с приказки а трябва яко бачкане за да имаш парички...
нищо ново не казваш по отношение на договора/това по надолу го коментирах/ и боса ти утре ти казва чао момче уволнен си...нищо че си имаш безсрочен договор, събираш си багажа и си тръгваш и в тази връзка за мен вечни неща няма и вечен бизнес
А до цифрите който въртиш...преди това се запознай кога,как и до кое ниво се взимат.....сметките са ти без кръчмаря драги
Жалко че ни си разбрал какво се продава....ами помисли...може би цялото потребление което имаме.....
Значи като гледам си крайно неграмотен и трудно може да формулираш цяло изречение. Не знам къде са те учили да пишеш Аз........ бизнес.......пари.......потребление......милиони.. ......
Ще ти отговоря като на нормален човек, но се съмнявам, че ще постигна ефект. Като гледам единственият ти проблем с мнението ми е процента отстъпка отпусната допълнително от обектите и, че няма от къде да знам каква е тях.
Да прав си предполагам, че освен очевидните 10% Subway отпускат още поне 5 ако не малко повече, за да може да се захранят "БИЗНЕСМЕНИТЕ" като теб с допълнителен процент. Ако не се лъжа при бизнесмени с по 3000 лева ти може да взимаш отстъпка до безкрай. Само един истински наивник може да си представи, че Subway ще се договори да дава повече от 15 или 20 процента обща отстъпка. Дори наивник като теб може да прецени, че като се натрупат 100 човека под него и независимо, кой крачол и кой какво взима отсъпката ще расте и расте... Дори не ми се мисли като има 200 човека записани под някой индивид. Тогава тя трябва да възлиза на 50 процента.
Това е един много лесен въпрос за задаване и сам може да си отговориш на него, но не искаш, защото ще разбереш колко точно ще върви пирамидата. За теб и другия бездарник ХуанСалса тази система да си затваряте очите е идеална. Нека бъдем честни какво друго ще правите освен да работите за SCI?
от два дена пиша по темата...запознай се не ми се повтарят нещата,предполагам можеш да ги намериш и пак ме питай,ако не ти ясно....
НЕЕЕЕЕ аз мога да чета и да слушам карам те не да говориш с хипербули а лични думи толкова ли е трудно , ако не можеш да ти покажа как става аз имам реално 14 човека готови за БП , но нежелая да ги цакам thats all folks
Ако можеше грамотно да прочетеш какво съм написал може би нямаше да трябва да ти отговоря отново? За обектите имах предвид частно в София, но разбирам какво се опитваш да направиш. Виж и нападки като страхливо пиле са ми крайно смешни.
Виж ти си налапал въдицата много надълбоко. Няма смисъл дори да спорим, защото за хора като теб SCI е единственото решение в живота. Ти и другия субект Благо като гледам прекарвате цял ден в защита на компанията. Това само по себе си ми отговаря с какво се занимаваш по цял ден, докато не си на бизнес срещи
Пожелавам ти много успехи със SCI
Ами не пичага може да видиш последните ми коментари които написах за 1 ден преди колко време са, днеска съм почивка иначе съм студент редовно в УНСС, работя личен консултант домашни кредити в ДжетКеш, и развивам собствен бизнес в едно масажно студио като масажист не мисля че нищо не правя...
blagobg хахахах първо не съм се комлексирала второ не съм се депресирала исказването ми беше с голяма доза сърказъм ,но интелектуалното ти ниво не позволява да го разбереш и трето ,ако обичаш искам да чуя поне един коментар който е с твой чист изказ , а не да ми цитираш презентацийте защото ги знам наизуст имах достатъчно време и повторение да ги запомня.Аргументите трябва да не са заучени фрази!Знам че ви учат да не правите "бизнес"по свой начин и изказ , но дай да видим може пък с твой думи ще ме убедиш
от два дена пиша по темата...запознай се не ми се повтарят нещата,предполагам можеш да ги намериш и пак ме питай,ако не ти ясно....
blagobg хахахах първо не съм се комлексирала второ не съм се депресирала исказването ми беше с голяма доза сърказъм ,но интелектуалното ти ниво не позволява да го разбереш и трето ,ако обичаш искам да чуя поне един коментар който е с твой чист изказ , а не да ми цитираш презентацийте защото ги знам наизуст имах достатъчно време и повторение да ги запомня.Аргументите трябва да не са заучени фрази!Знам че ви учат да не правите "бизнес"по свой начин и изказ , но дай да видим може пък с твой думи ще ме убедиш
Аз мога да те убедя само трябва да ти покажа 4500 лева месечен оборот от активни и пасивни приходи в онлайн офиса
JohnTT, нищо не си разбрал но не се безпокой нямаш шанс и да разбереш така че си застрахован да попаднеш в лапите на тази "финансова пирамида", някой явно доста зле ти е разказал за идеята на компанията и подозирам че дори не е бил от компанията, ама нали е много успешен ти си му повярвал и си се заблудил и страхливото пиле в теб се е обадило, и не знам къде са станали от 269 фирми преди 1 година 258 в момента аз виждам 1300+ :фирми ( а обектите са близо 2000)
Ако можеше грамотно да прочетеш какво съм написал може би нямаше да трябва да ти отговоря отново? За обектите имах предвид частно в София, но разбирам какво се опитваш да направиш. Виж и нападки като страхливо пиле са ми крайно смешни.
Виж ти си налапал въдицата много надълбоко. Няма смисъл дори да спорим, защото за хора като теб SCI е единственото решение в живота. Ти и другия субект Благо като гледам прекарвате цял ден в защита на компанията. Това само по себе си ми отговаря с какво се занимаваш по цял ден, докато не си на бизнес срещи
А съвсем случайно cartabene.bg имат далеч по качествени търговци и там 40 лева се избират с едно влизане в хубар ресторант, дискотека или магазин.[/QUOTE]
Пускаш ни по пързалката с ката бене, ями кажи колко струва тази карта ?!? и колко парички трябва да им даваш да имаш това право да е ползваш и кои са тези обекти за който казваш че нещо усещам че не си подготвен по тема.....
но сега разбираш защо си тук защо си тук РЕКЛАМНО ЛИЦЕ СИ ИМ СТАНАЛ....всеки има право на избор
Коментар