Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
we hate your whole crew, so please don't stay in touch
-
[QUOTE=съни(тя);1059373742]той, пасторът сам говори - виж темата назад
поне, от негово име беше говорено
И аз питам, ма никой не ми казва - може и да има идея за продукт при продажбата на безценната карта за 50лв, но какъв е продуктът на бизнес партньорството срещу 3000лв.?
ми за бизнес партньорство не само тази компания иска сума за инвестиция те са много компаниите с такъв метод на работа, при тях поне е еднократно инвестирането, а в доста други има подновяване на абонамент и закупуване на стока всеки път когато се изчерпи (която не си мислете че е евтина, аз мога да си пресметна през изминалите години и май резултата ще е повече от тия 3 хил.) Има компании с по-ниска цена на личния франчайз и такива с по висока... А той продукта е ясен, на мен ми допада идеята за всички стоки и услуги, вместо да ходя с една чанта с каталози за витаминиwe hate your whole crew, so please don't stay in touch
Коментар
-
Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнениеи друго което искам да попитам е за какъв пастор постоянно говорите ? и се надявам вече да получа някакъв отговор на всичките си до момента въпроси! и какво значение има религията на някой за развитие на МЛМ в България ?
поне, от негово име беше говорено
И аз питам, ма никой не ми казва - може и да има идея за продукт при продажбата на безценната карта за 50лв, но какъв е продуктът на бизнес партньорството срещу 3000лв.?
Чист прийом на всяка неприкрита пирамида.
Коментар
-
Първоначално изпратено от КалоС Разгледай мнениеПосади 3-те хиляди в гората, натори добре, по 2 пъти на ден поливай и очаквай в близко бъдеще да получаваш 5-цифрена сума и БМВ-та. Но не си мисли, че ще стане без да правиш нищо, иска се упорит труд.
Другият вариант е да ги вкараш в SCI, но и в 2-та случая резултатът ще е сходен.we hate your whole crew, so please don't stay in touch
Коментар
-
Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнениеи друго което искам да попитам е за какъв пастор постоянно говорите ? и се надявам вече да получа някакъв отговор на всичките си до момента въпроси! и какво значение има религията на някой за развитие на МЛМ в България ?
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от bab Разгледай мнениездравейте аз имам картата от 3-4 дена,ходих вече в 2 кафета кадето работят с sci наистина системата работи,но за тия 3000 малко ме е страх,имам ги но не ми се рискува много. искам съвет!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bab Разгледай мнениездравейте аз имам картата от 3-4 дена,ходих вече в 2 кафета кадето работят с sci наистина системата работи,но за тия 3000 малко ме е страх,имам ги но не ми се рискува много. искам съвет!
Другият вариант е да ги вкараш в SCI, но и в 2-та случая резултатът ще е сходен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнениеНе се засягам, защото се занимавам с няколко МЛМ компании и отделно имам бизнес в корпоративния свят и мога да направя разлика и то обективна, защото съм видяла и двете отстрани и от вътре и мога да кажа кое е измама и кое не . Понзи схема е нещо различно от двете за които аз говоря, но за понзи схемите слава богу нямам поглед
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ добре де, не се засягай. Не сте пирамида. Понзи схема стеwe hate your whole crew, so please don't stay in touch
Коментар
Коментар