IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Моме, я да кажеш, като ги разбираш данъците.Колко данък трябва да плати този младеж?

запознай се с него явно е лидер, (съдя по сумата) и го попитай сам, убедена съм, че най-подробно ще ти обясни и дори ще ти покаже нагледно в онлайн офиса си или кадето са отразени приходите и разходите му и вероятно е врял и кипял с тези като теб и няма да има нищо против и за теб ще е полезна информация.
    we hate your whole crew, so please don't stay in touch

Коментар

• Моме, я да кажеш, като ги разбираш данъците.Колко данък трябва да плати този младеж?

Коментар

• [QUOTE=съни(тя);1059373742]той, пасторът сам говори - виж темата назад
        поне, от негово име беше говорено

И аз питам, ма никой не ми казва - може и да има идея за продукт при продажбата на безценната карта за 50лв, но какъв е продуктът на бизнес партньорството срещу 3000лв.?
        ми за бизнес партньорство не само тази компания иска сума за инвестиция те са много компаниите с такъв метод на работа, при тях поне е еднократно инвестирането, а в доста други има подновяване на абонамент и закупуване на стока всеки път когато се изчерпи (която не си мислете че е евтина, аз мога да си пресметна през изминалите години и май резултата ще е повече от тия 3 хил.) Има компании с по-ниска цена на личния франчайз и такива с по висока... А той продукта е ясен, на мен ми допада идеята за всички стоки и услуги, вместо да ходя с една чанта с каталози за витамини

Коментар

• Парите падат от небето

Коментар

• Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнение
            и друго което искам да попитам е за какъв пастор постоянно говорите ? и се надявам вече да получа някакъв отговор на всичките си до момента въпроси! и какво значение има религията на някой за развитие на МЛМ в България ?
            той, пасторът сам говори - виж темата назад
            поне, от негово име беше говорено

И аз питам, ма никой не ми казва - може и да има идея за продукт при продажбата на безценната карта за 50лв, но какъв е продуктът на бизнес партньорството срещу 3000лв.?
            Чист прийом на всяка неприкрита пирамида.

Коментар

• Първоначално изпратено от КалоС Разгледай мнение
              Посади 3-те хиляди в гората, натори добре, по 2 пъти на ден поливай и очаквай в близко бъдеще да получаваш 5-цифрена сума и БМВ-та. Но не си мисли, че ще стане без да правиш нищо, иска се упорит труд.

Другият вариант е да ги вкараш в SCI, но и в 2-та случая резултатът ще е сходен.
              ако ти се занимава с този вид дейност, проучи първо добре нещата, запознай се и с други МЛМ компании разгледай им компенсационните планове на всички, виж продуктите и услугите (защото вече има и МЛМ с услуги а не само продукти) на всички, почети литература, запознай се с лидерите на всички които си харесал, виж кой как работи, каде ще ти помагат и каде не и чак тогава инвестирай в това!

Коментар

и друго което искам да попитам е за какъв пастор постоянно говорите ? и се надявам вече да получа някакъв отговор на всичките си до момента въпроси! и какво значение има религията на някой за развитие на МЛМ в България ?

Коментар

Извинете ме за безпокойството,но мога ли да попитам Вие добре ли сте?

Коментар

• Първоначално изпратено от bab Разгледай мнение
                    здравейте аз имам картата от 3-4 дена,ходих вече в 2 кафета кадето работят с sci наистина системата работи,но за тия 3000 малко ме е страх,имам ги но не ми се рискува много. искам съвет!
                    Абе брато, ходи пий и 2 малки. Какво ни пишеш 3 пъти, че си пил 2 кафета. Отговорил съм ти, плюй на молива и смятай

Коментар

здравейте аз имам картата от 3-4 дена,ходих вече в 2 кафета кадето работят с sci наистина системата работи,но за тия 3000 малко ме е страх,имам ги но не ми се рискува много. искам съвет!
                      Посади 3-те хиляди в гората, натори добре, по 2 пъти на ден поливай и очаквай в близко бъдеще да получаваш 5-цифрена сума и БМВ-та. Но не си мисли, че ще стане без да правиш нищо, иска се упорит труд.

Другият вариант е да ги вкараш в SCI, но и в 2-та случая резултатът ще е сходен.

Коментар

Не се засягам, защото се занимавам с няколко МЛМ компании и отделно имам бизнес в корпоративния свят и мога да направя разлика и то обективна, защото съм видяла и двете отстрани и от вътре и мога да кажа кое е измама и кое не . Понзи схема е нещо различно от двете за които аз говоря, но за понзи схемите слава богу нямам поглед
                        Никой няма нищо против МЛМ компаниите.

Коментар

• и друго което искам да попитам е за какъв пастор постоянно говорите ? и се надявам вече да получа някакъв отговор на всичките си до момента въпроси! и какво значение има религията на някой за развитие на МЛМ в България ?

Коментар

• здравейте аз имам картата от 3-4 дена,ходих вече в 2 кафета кадето работят с sci наистина системата работи,но за тия 3000 малко ме е страх,имам ги но не ми се рискува много. искам съвет!

Коментар

Пий си кафето, докато избиеш 50-те кинта. След като ги избиеш, умножи всичко това х60. Извади приятелите, които ще преебеш и получаваш резултата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Е добре де, не се засягай. Не сте пирамида. Понзи схема сте
                                Не се засягам, защото се занимавам с няколко МЛМ компании и отделно имам бизнес в корпоративния свят и мога да направя разлика и то обективна, защото съм видяла и двете отстрани и от вътре и мога да кажа кое е измама и кое не . Понзи схема е нещо различно от двете за които аз говоря, но за понзи схемите слава богу нямам поглед

Коментар

Working...
                                X