IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Значи кайш напъвала си се само да избиеш кинтите. Язък ти за таланта Ще преебеш просперитета на компанията
    ти кво искаш ? да ти кажа колко печеля на месец и от трите млм компании ли ? нещо не те разбирам честно казано, бъди по конкретен с въпросите. На този отговора ми е НЕ не съм работила само за избиване, работила съм, за да мога сега да се радвам на неколкократно по големите си доходи от минималната инвестиция за трите си закупени франчайза в трите различни компании >
    we hate your whole crew, so please don't stay in touch

Коментар

• SCI е толкова млм, колкото една пирамида е млм...

всъщност какво е ПИРАМИДА - МЛМ схема със сбъркан (нарочно) модел, която носи основен приход от входни такси, а не от продажбата на продукт и права..

по американския закон СЦИ е 100% пирамида, а по ЕС май също

само наще смотаняци тука не могат да ги изловят, а е елементарно

приходи от продажба на партньорство за 2010,2011.2012
      приходи от комисиони по карти за същия период

поздрави
      Last edited by bertram; 20.01.2013, 21:01.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнение
        ами виждат се:

да изградят и споделят с всеки човек най-голямата търговска и клиентска мрежа в света.

Пазаруването със SaveCard да бъде най-разпространеното, леснодостъпно и изпълнено с удоволствие преживяване.

това да се описват вижданията е с определена цел. всички компании , с които съм запозната го правят но по различен начин.
        значението на думата Видение е по-различно от виждане в реалността ,
        а синоними са й

видение

[същ.] призрак, сянка, фантом, образ, кошмар, привидение

[същ.] илюзия, сън, мираж, халюцинация

[същ.] дух, двойник

Коментар

• ето ви визията на друга МЛМ компания кажете ми не звучи ли подобно, само че в рекламен вариант?
          Ако свободното време, допълнителният доход, просперитетът, шансът да отделите от свободното си време, помагайки на другите, работейки в позитивна среда, също имат значение за Вас, тогава, защо да не се запознаете с бизнес възможността на...... (няма да казвам коя компания)

Коментар

отговорих ти ... нито едно от двете , защото както казах вече в никоя от компаниите за които работя нямам нито за избиване нито за даване, а съм единствено и само на плюс и на успех от известно време след усилена работа по тях !!!! Дано ме разбираш вече, а за бонусите на момчето определено са си истински, но той не е единствения!
            Значи кайш напъвала си се само да избиеш кинтите. Язък ти за таланта Ще преебеш просперитета на компанията

Коментар

ами виждат се:

да изградят и споделят с всеки човек най-голямата търговска и клиентска мрежа в света.

.
              ЗЗП
              Чл. 38. (1) Заблуждаваща е всяка реклама, която по какъвто и да е начин, включително по начина на нейното представяне, подвежда или може да подведе лицата, до които е адресирана или достига, и поради това може да повлияе на тяхното икономическо поведение или по тези причини нанася или може да нанесе вреди на конкурент.

Аз казвам, че има други по големи.
              КЗП да прецени кой лъже

Коментар

Не ми отговори. 66 пъти по-глупава ли си или 66 пъти по мързелива??? А дали тези 200 000 не са художествена измислица за лов на балъци?
                отговорих ти ... нито едно от двете , защото както казах вече в никоя от компаниите за които работя нямам нито за избиване нито за даване, а съм единствено и само на плюс и на успех от известно време след усилена работа по тях !!!! Дано ме разбираш вече, а за бонусите на момчето определено са си истински, но той не е единствения!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  MLM in bulgaria, можеш ли да ме просветлиш в тази митична част Компанията -> Видение и мисия
                  Пасторът не разказа нищо за Виденията ...само за мисията говореше
                  ами виждат се:

Пазаруването със SaveCard да бъде най-разпространеното, леснодостъпно и изпълнено с удоволствие преживяване.

това да се описват вижданията е с определена цел. всички компании , с които съм запозната го правят но по различен начин.

Коментар

аз съм си избила парите отдавна просто се опитах да ти обясня , че всички компании работят на един и същи принцип но с различни стоки и услуги и различни компенсационни планове и различна сума за инвестиция, но разликата е минимална!!! ти мен не ме мисли както казах работя за няколко МЛМ компании и постигам успех във всяка една от тях!
                    Не ми отговори. 66 пъти по-глупава ли си или 66 пъти по мързелива??? А дали тези 200 000 не са художествена измислица за лов на балъци?

Коментар

Моме, я да кажеш, като ги разбираш данъците.Колко данък трябва да плати този младеж?

ти остави данъка на момъка, ами виж, за да го докара дохода, що бизнес партньори и ...ангели трябва да е докарал на фирмата, къв ли оборот трябва да се е завъртял

Коментар

Добре де моме... Още един въпрос. Този напет момък е изкарал 200К. Ти толкова ли си по глупава или по мързелива от него, че още избиваш 3000 кинта? Този въпрос задавала ли си си го?
                        аз съм си избила парите отдавна просто се опитах да ти обясня , че всички компании работят на един и същи принцип но с различни стоки и услуги и различни компенсационни планове и различна сума за инвестиция, но разликата е минимална!!! ти мен не ме мисли както казах работя за няколко МЛМ компании и постигам успех във всяка една от тях!

Коментар

• MLM in bulgaria, можеш ли да ме просветлиш в тази митична част Компанията -> Видение и мисия
                          Пасторът не разказа нищо за Виденията ...само за мисията говореше

Коментар

• sci мнение - за бизнес партньорство не само тази компания иска сума за инвестиция те са много компаниите с такъв метод на работа, при тях поне е еднократно инвестирането, а в доста други има подновяване на абонамент и закупуване на стока всеки път когато се изчерпи (която не си мислете че е евтина, аз мога да си пресметна през изминалите години и май резултата ще е повече от тия 3 хил.) обучението е безплатно и е на ниво, за разлика от другите компании кадето съм, взаимопомощ за всичко, много са сплотени АЗ в друга компания кадето имам опит трябваше да се оправям сама и да си се уча сама, никой от горните нива не е идвал да ми помага така че това ми е мнението за форума и за SCI!

Коментар

• Добре де моме... Още един въпрос. Този напет момък е изкарал 200К. Ти толкова ли си по глупава или по мързелива от него, че още избиваш 3000 кинта? Този въпрос задавала ли си си го?

Коментар

"КалоС Привет,

не мога да открия съществена разлика в моделите SCI и Лайонес, естествено между тях няма място за сравнение. Предполагам, че сред вас има по-обстойно запознати с Лайонес и ще ми обясните каква е процедурата при тях. Наясно съм с информацията от сайта им, но никъде не видях цена на картите, какъв е периодът им на "живот", дават ли БМВ-та ? Картодържателите печелят ли от продажбата на карти и общо взето какви са разликите между двете компании, които определят защо едната е пирамида, а другата не ? Не ми е много ясно и как SCI могат да обявят, че се стремят към световна (поне европейска експанзия) при наличието на подобна компания, вече в милиони пъти по-развита от тях ? Всъщност защо са го обявили мога да си обясня, но не съм наясно как е възможно някой да им повярва... "

Ами ако взема например Ейвън и Орифлейм (макар че те предлагат само козметика, но принципът им на работа е същият - МЛМ), те също са конкуренти и едната е от по-рано и е била по-развита преди да се появи другата, но въпреки всичко се развиват достатъчно добре. То същата работа е с много конкурентнидруги модели на бизнес. Всичко зависи от желанието за работа... Трудно но не и невъзможно.
                                Да вземем за пример Ричард Брансан. МИсля че той е живия пример как в ниши които вече са заети от голямите винаги има място за още някои.Така че защо това не бъде една Българска компания.
                                SCI Пазарува и печели
                                Повече информация на: http://info.sci.sc/

Коментар

Working...
                                X