Първоначално изпратено от Etihad
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнениевиж какъв е данъка на този тип дейност! когато са редовно плащани и всичко е легално и по закон не се тревожи, тревожи се за онези дето си ги прикриват и не ги плащат изобщо ! някои от които са или шефовете ти или управниците на държавата ти.
целувки и на теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЛека и на теб! Целувки! И не обяснявай че си изкарала 2,5 мио, щото тук бродят много данъчни. А и както мислиш, че има различни ставки за пирамидите в БГ, ще береш много ядове при една ревизия
целувки и на теб.we hate your whole crew, so please don't stay in touch
Коментар
-
Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнениеизкарал е 12.5 пъти по малко от мен, не обичам БМВ-та, не съм партньор на тази компания просто ходя на обученията им щото ми вършат работа за други неща, обичам друга марка коли но безплатно няма да я рекламирам и това. Довиждане на всички които се забавляват с "ебаването си" и на другите дето защитават сейв къмпани и се палят толкова. Мен ми беше забавно лека
Коментар
-
Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнениеизкарал е 12.5 пъти по малко от мен, не обичам БМВ-та, не съм партньор на тази компания просто ходя на обученията им щото ми вършат работа за други неща, обичам друга марка коли но безплатно няма да я рекламирам и това. Довиждане на всички които се забавляват с "ебаването си" и на другите дето защитават сейв къмпани и се палят толкова. Мен ми беше забавно лека
Коментар
-
MLM in bulgaria - обидно е, че си толкова неграмотна, да не знаеш че държавите се пишат с главна буква
По въпроса за прословутите ви карти, от личен опит мога да ти споделя, че в други държави, банки и други финансови институции издават кредитни карти, които ползват отстъпки, доста по големи от тези които видях в сайта на SCI като %, освен това безлихвен заем от 30-55 дни от датата на покупката, още cash-back или miles и т.н. Всичките тези привилегии FREE FOR LIFE !
Просто банковата система в България не е достигнала този етап на развитие. Тогава се питам къде ще е мястото на SCI?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАми що тогава е изкарал 69 пъти повече пари от теб?
Да те питам... Що бемветата са с немска регистрация. Моят автомобил е по-мощен, но е регистриран в БГ. Да не би да са ви ги дали само да се снимате с тях?we hate your whole crew, so please don't stay in touch
Коментар
-
Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнениена базата на какво е този въпрос? абе пич какво ме питаш всъщност ? Ако съм мързелива няма да пия печеля от три компании две от които не са български и отделно да имам друг частен бизнес, за тва се иска труд, Ако съм по глупава от него няма да бъда лидер на мрежи и то в три различни компании и със сигорност няма да мога да управлявам бизнеса си в корпоративния свят.
Да те питам... Що бемветата са с немска регистрация. Моят автомобил е по-мощен, но е регистриран в БГ. Да не би да са ви ги дали само да се снимате с тях?
Коментар
-
Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнениена базата на какво е този въпрос? абе пич какво ме питаш всъщност ? Ако съм мързелива няма да пия печеля от три компании две от които не са български и отделно да имам друг частен бизнес, за тва се иска труд, Ако съм по глупава от него няма да бъда лидер на мрежи и то в три различни компании и със сигорност няма да мога да управлявам бизнеса си в корпоративния свят.we hate your whole crew, so please don't stay in touch
Коментар
-
Хора, облъчили са ви яко с тази схема. Просто се чудя колко елементарен трябва да си за да вярваш на така поднесената глупост с тези презентации, тъп сайт и т.н. Личи си от километри, че ще ядете дървото, ама като ви гледам как яростно я защитавате тази компания (без да дадете един смислен довод защо сте си набили парите) просто сте си го заслужили. Просто народ..............
P.S. Наивник много ме кефи как си ги еб..аш тънко тия изгубени души и по никакъв начин не могат да те опровергаят. Keep walking......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВръщаш ме тогава на предния въпрос. Защо си 66 пъти по мързелива от младежчето?we hate your whole crew, so please don't stay in touch
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениепък ти не бъди пуритански неточен
69 е числото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВръщаш ме тогава на предния въпрос. Защо си 66 пъти по мързелива от младежчето?
69 е числото
Коментар
-
Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнениети кво искаш ? да ти кажа колко печеля на месец и от трите млм компании ли ? нещо не те разбирам честно казано, бъди по конкретен с въпросите. На този отговора ми е НЕ не съм работила само за избиване, работила съм, за да мога сега да се радвам на неколкократно по големите си доходи от минималната инвестиция за трите си закупени франчайза в трите различни компании >
Коментар
-
Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнениети кво искаш ? да ти кажа колко печеля на месец и от трите млм компании ли ? нещо не те разбирам честно казано, бъди по конкретен с въпросите. На този отговора ми е НЕ не съм работила само за избиване, работила съм, за да мога сега да се радвам на неколкократно по големите си доходи от минималната инвестиция за трите си закупени франчайза в трите различни компании >
Коментар
Коментар