IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
    MLM in bulgaria - обидно е, че си толкова неграмотна, да не знаеш че държавите се пишат с главна буква
    По въпроса за прословутите ви карти, от личен опит мога да ти споделя, че в други държави, банки и други финансови институции издават кредитни карти, които ползват отстъпки, доста по големи от тези които видях в сайта на SCI като %, освен това безлихвен заем от 30-55 дни от датата на покупката, още cash-back или miles и т.н. Всичките тези привилегии FREE FOR LIFE !
    Просто банковата система в България не е достигнала този етап на развитие. Тогава се питам къде ще е мястото на SCI?
    Че то и в БГ си има. И то от всяка покупка, а не от кафене "Кукумявка" и автомивка "Мокра катеричка"

Коментар

• Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнение
      виж какъв е данъка на този тип дейност! когато са редовно плащани и всичко е легално и по закон не се тревожи, тревожи се за онези дето си ги прикриват и не ги плащат изобщо ! някои от които са или шефовете ти или управниците на държавата ти.
      целувки и на теб.
      Пак ти казвам. Няма различен данък за пирамиди и непирамиди. Има едни необходимо присъщи разходи, но това е друга бира, която можем да пием на следващия урок

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Лека и на теб! Целувки! И не обяснявай че си изкарала 2,5 мио, щото тук бродят много данъчни. А и както мислиш, че има различни ставки за пирамидите в БГ, ще береш много ядове при една ревизия
        виж какъв е данъка на този тип дейност! когато са редовно плащани и всичко е легално и по закон не се тревожи, тревожи се за онези дето си ги прикриват и не ги плащат изобщо ! някои от които са или шефовете ти или управниците на държавата ти.
        целувки и на теб.
        we hate your whole crew, so please don't stay in touch

Коментар

изкарал е 12.5 пъти по малко от мен, не обичам БМВ-та, не съм партньор на тази компания просто ходя на обученията им щото ми вършат работа за други неща, обичам друга марка коли но безплатно няма да я рекламирам и това. Довиждане на всички които се забавляват с "ебаването си" и на другите дето защитават сейв къмпани и се палят толкова. Мен ми беше забавно лека
          :Много ми е интересно как си изкарала 12.5 пъти повече от 0?

Коментар

изкарал е 12.5 пъти по малко от мен, не обичам БМВ-та, не съм партньор на тази компания просто ходя на обученията им щото ми вършат работа за други неща, обичам друга марка коли но безплатно няма да я рекламирам и това. Довиждане на всички които се забавляват с "ебаването си" и на другите дето защитават сейв къмпани и се палят толкова. Мен ми беше забавно лека
            Лека и на теб! Целувки! И не обяснявай че си изкарала 2,5 мио, щото тук бродят много данъчни. А и както мислиш, че има различни ставки за пирамидите в БГ, ще береш много ядове при една ревизия

Коментар

• MLM in bulgaria - обидно е, че си толкова неграмотна, да не знаеш че държавите се пишат с главна буква
              По въпроса за прословутите ви карти, от личен опит мога да ти споделя, че в други държави, банки и други финансови институции издават кредитни карти, които ползват отстъпки, доста по големи от тези които видях в сайта на SCI като %, освен това безлихвен заем от 30-55 дни от датата на покупката, още cash-back или miles и т.н. Всичките тези привилегии FREE FOR LIFE !
              Просто банковата система в България не е достигнала този етап на развитие. Тогава се питам къде ще е мястото на SCI?

Коментар

Ами що тогава е изкарал 69 пъти повече пари от теб?

Да те питам... Що бемветата са с немска регистрация. Моят автомобил е по-мощен, но е регистриран в БГ. Да не би да са ви ги дали само да се снимате с тях?

Коментар

на базата на какво е този въпрос? абе пич какво ме питаш всъщност ? Ако съм мързелива няма да пия печеля от три компании две от които не са български и отделно да имам друг частен бизнес, за тва се иска труд, Ако съм по глупава от него няма да бъда лидер на мрежи и то в три различни компании и със сигорност няма да мога да управлявам бизнеса си в корпоративния свят.
                  Ами що тогава е изкарал 69 пъти повече пари от теб?

Да те питам... Що бемветата са с немска регистрация. Моят автомобил е по-мощен, но е регистриран в БГ. Да не би да са ви ги дали само да се снимате с тях?

Коментар

на базата на какво е този въпрос? абе пич какво ме питаш всъщност ? Ако съм мързелива няма да пия печеля от три компании две от които не са български и отделно да имам друг частен бизнес, за тва се иска труд, Ако съм по глупава от него няма да бъда лидер на мрежи и то в три различни компании и със сигорност няма да мога да управлявам бизнеса си в корпоративния свят.
                    Аз от самото начало явно пропуснах да кажа, че не съм бизнес партньор точно на тази компания, но ходя на обученията им, защото ми вършат работа за другите МЛМ компании. И не открих разлика в мултиплицирането на хората в нея с другите

Коментар

• Хора, облъчили са ви яко с тази схема. Просто се чудя колко елементарен трябва да си за да вярваш на така поднесената глупост с тези презентации, тъп сайт и т.н. Личи си от километри, че ще ядете дървото, ама като ви гледам как яростно я защитавате тази компания (без да дадете един смислен довод защо сте си набили парите) просто сте си го заслужили. Просто народ..............

P.S. Наивник много ме кефи как си ги еб..аш тънко тия изгубени души и по никакъв начин не могат да те опровергаят. Keep walking......

Коментар

Връщаш ме тогава на предния въпрос. Защо си 66 пъти по мързелива от младежчето?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                          пък ти не бъди пуритански неточен
                          69 е числото
                          Да бе, да не мислиш, че ще я трая още 67 пъти да ми обяснява какво е 69

Коментар

пък ти не бъди пуритански неточен
                            69 е числото

Коментар

ти кво искаш ? да ти кажа колко печеля на месец и от трите млм компании ли ? нещо не те разбирам честно казано, бъди по конкретен с въпросите. На този отговора ми е НЕ не съм работила само за избиване, работила съм, за да мога сега да се радвам на неколкократно по големите си доходи от минималната инвестиция за трите си закупени франчайза в трите различни компании >
                              съвсем ще им объркаш счетоводството на фирмата с тия франчайзинг услуги, пък за данъчните да не говорим

Коментар

ти кво искаш ? да ти кажа колко печеля на месец и от трите млм компании ли ? нещо не те разбирам честно казано, бъди по конкретен с въпросите. На този отговора ми е НЕ не съм работила само за избиване, работила съм, за да мога сега да се радвам на неколкократно по големите си доходи от минималната инвестиция за трите си закупени франчайза в трите различни компании >

Коментар

Working...
                                X