blagobg Душицо та ние и сега пазаруваме със save cards ,но наш език се нарича програми за отстъпки на кредитни и дебитни карти .Другите ми save cards са от работодателя ми който също допринася за моето финансово благо .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
Здравей Izumena, като цяло с такова впечатление остава един мислещ човек като се сблъска с тези хора. Човека с БМВ-то е вътрешен, не някой който е "успял" от нищото, и тези коли са служебни, очевидно ги ползват за зарибявка.
П.П Но най-отблъскващото беше хора да ми обясняват за бизнес и облага при положение че дори не могат да говорят "Ако искаш да пИчелиш трее да инвестираш"
Коментар
-
Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнениеИ аз така ги виждам нещата, даже виждам как ще станем БП в десния ти крак на позиционното дърво с по 3 хилки (най-малко). Целия форум БП... ама обещай да ни повозиш в баварката, че ще станезвезда и ще вземеш една петичка
Но аз тук никой не съм агитирал за каквото и да е, освен инфо за да не пишете глупости по темата и то от незнание....
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеАми те са компания работещи на мрежовия маркетинг....и ти ако искаш можеш да стани дистрибутор и да работи по техния маркетингов план
Първоначално изпратено от Izumena Разгледай мнение...
Имаше наглоста в момента в който му казах че не мога да намеря 3000 лв ей така да ми даде предложение че ако до следващия ден до обяд му намеря парите щял да ми даде БМВ-то си.Както и да е и това мина след това ме поканиха на Бизнес ден в Пловдив та даже ми платиха и билета на стойност 50 лв за кетеринг(да не говорим какъв беше).И така аз се озовавам на поредното манипулативно просвещение но този път вече 8 часа.Всичката тази пародия завърши с награждаване на БП от който имаше деца и 92 набор("големи бизнесмени").Така отгоре отгоре ви разказах за какво иде реч занимавам се с търговия на добра позция в световно отвърдена фирма хахахах но дори и ние не си позволяваме да лъжем така хората.При цялото ми уважение да пари се печелят в SCI , но въпроса е до кога и на каква цена!!! Дойде ми до гуша такива хора и "бизнесменчета" да ограбват и така вече ограбения ни народ.Хора спрете се това ли искате да печелите на гърба на близките си хора СТИГА!Да ме карат да тегля кредит че да го влагам в толкова грозно нещо просто не е етично!Мога да го правя и съм добра ,но ми остана поне малко морал!Апелирам към хората който се двоумят НЕДЕЙТЕ! да ставате част от тази мизерия.За вече покварените стискам ви палци да спрете преди да гръмнете!Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеАми те са компания работещи на мрежовия маркетинг....и ти ако искаш можеш да стани дистрибутор и да работи по техния маркетингов план
Коментар
-
Първоначално изпратено от Izumena Разгледай мнениеТака инвестирах 2 дни в четене на коментари(всички) по тази тема и вече не се сдържах.Мили хора аз не съм нито финансист нито адвокат , нито имам каквото и да е подходящо образование което да се ползва уж за аргумент на моето мнение, но и мен ме застигна тази така уж прекрасна компания.Моя близка за голяма болка стана БП и наистина страдам като гледам в какво се е забъркала.Увещаваше ме в идеята и реших да и дам шанс наистина да ми "отвори очите".Заведеме на презентация добре всичко чудестно издържах 2 часа манипулативни речи от уж преуспяли младежи който цитираха до неузнаваемост бизнес обучения на доста изтъкнати на пазара корпураций.
Чудестно издържах даже и постоянните забележки да не говоря по време на презентациата СУПЕР!След това бях поканена на близка среща с един от лидерите на SCI който красиво се опита да ме облъчи и на всеки мой въпрос към него отговора беше замаскиран със заучени фрази от рода:"Какви са твойте цели в живота ? , Какво искаш и пр." Имаше наглоста в момента в който му казах че не мога да намеря 3000 лв ей така да ми даде предложение че ако до следващия ден до обяд му намеря парите щял да ми даде БМВ-то си.Както и да е и това мина след това ме поканиха на Бизнес ден в Пловдив та даже ми платиха и билета на стойност 50 лв за кетеринг(да не говорим какъв беше).И така аз се озовавам на поредното манипулативно просвещение но този път вече 8 часа.Всичката тази пародия завърши с награждаване на БП от който имаше деца и 92 набор("големи бизнесмени").Така отгоре отгоре ви разказах за какво иде реч занимавам се с търговия на добра позция в световно отвърдена фирма хахахах но дори и ние не си позволяваме да лъжем така хората.При цялото ми уважение да пари се печелят в SCI , но въпроса е до кога и на каква цена!!! Дойде ми до гуша такива хора и "бизнесменчета" да ограбват и така вече ограбения ни народ.Хора спрете се това ли искате да печелите на гърба на близките си хора СТИГА!Да ме карат да тегля кредит че да го влагам в толкова грозно нещо просто не е етично!Мога да го правя и съм добра ,но ми остана поне малко морал!Апелирам към хората който се двоумят НЕДЕЙТЕ! да ставате част от тази мизерия.За вече покварените стискам ви палци да спрете преди да гръмнете!
Направо се чудя как си отделила 8 часа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеЧе какво общо имате с тях? Ще ти кажа разликата, имам приятелка която е дистрибутор на Евън (нищо особено не печели и с тях, но има опит).
Тя като дистрибутор никога не ми е предлагала да ставам такъв, ако реша да стана тя ще печели процент от моите продажби, не от моята членска вноска.
Разбираш ли разликата, в СЦИ всички пламтят да ме направят БП под тях за да вземат солидният процент от това че съм станал БП. Те не се интересуват дали ще ползвам картата след това и дали ще направя нещо като стана БП, нали са избили малко от собствената си загуба чрез мен. Това е финансова пирамида в чист вид. Тези карти имат толкова нищожна стойност, очевидно са само параван за да се прикрие схемата.Last edited by blagobg; 09.07.2013, 15:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеОще малко Ви трябва и ще почнете да признавате,по точно да разбирате каква е идеята и колко е добра......
Разбирате че просто ей така да хвърлят "бомби" не става и хората са грамотни и ще спрат да Ви обръщат внимания....от година има такива драскачи и някой медии им се връзват "че са създали за деня нови", но после започват да пиша опровержения...момчета комунизма си отиде отдавна и няма мама и тати да ви гледат с пенсийките си и разберете нищо не Ви е даденост на този свят.....Last edited by thaddeus; 09.07.2013, 15:33.
Коментар
-
Така инвестирах 2 дни в четене на коментари(всички) по тази тема и вече не се сдържах.Мили хора аз не съм нито финансист нито адвокат , нито имам каквото и да е подходящо образование което да се ползва уж за аргумент на моето мнение, но и мен ме застигна тази така уж прекрасна компания.Моя близка за голяма болка стана БП и наистина страдам като гледам в какво се е забъркала.Увещаваше ме в идеята и реших да и дам шанс наистина да ми "отвори очите".Заведеме на презентация добре всичко чудестно издържах 2 часа манипулативни речи от уж преуспяли младежи който цитираха до неузнаваемост бизнес обучения на доста изтъкнати на пазара корпураций.
Чудестно издържах даже и постоянните забележки да не говоря по време на презентациата СУПЕР!След това бях поканена на близка среща с един от лидерите на SCI който красиво се опита да ме облъчи и на всеки мой въпрос към него отговора беше замаскиран със заучени фрази от рода:"Какви са твойте цели в живота ? , Какво искаш и пр." Имаше наглоста в момента в който му казах че не мога да намеря 3000 лв ей така да ми даде предложение че ако до следващия ден до обяд му намеря парите щял да ми даде БМВ-то си.Както и да е и това мина след това ме поканиха на Бизнес ден в Пловдив та даже ми платиха и билета на стойност 50 лв за кетеринг(да не говорим какъв беше).И така аз се озовавам на поредното манипулативно просвещение но този път вече 8 часа.Всичката тази пародия завърши с награждаване на БП от който имаше деца и 92 набор("големи бизнесмени").Така отгоре отгоре ви разказах за какво иде реч занимавам се с търговия на добра позция в световно отвърдена фирма хахахах но дори и ние не си позволяваме да лъжем така хората.При цялото ми уважение да пари се печелят в SCI , но въпроса е до кога и на каква цена!!! Дойде ми до гуша такива хора и "бизнесменчета" да ограбват и така вече ограбения ни народ.Хора спрете се това ли искате да печелите на гърба на близките си хора СТИГА!Да ме карат да тегля кредит че да го влагам в толкова грозно нещо просто не е етично!Мога да го правя и съм добра ,но ми остана поне малко морал!Апелирам към хората който се двоумят НЕДЕЙТЕ! да ставате част от тази мизерия.За вече покварените стискам ви палци да спрете преди да гръмнете!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kir4u Разгледай мнениеАни-Клеопатрата и Мария-Нефертитито къде се загубиха? Уплашихте ги май. Само Благо-Рамзеса остана да шикалкави горкия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеПо зле си и от Черкезов, но си прав, 50 кинта наистина дават шанс да показваш смехотворния сайт на приятели и да ги предпазиш от мумифициране
Разбирате че просто ей така да хвърлят "бомби" не става и хората са грамотни и ще спрат да Ви обръщат внимания....от година има такива драскачи и някой медии им се връзват "че са създали за деня нови", но после започват да пиша опровержения...момчета комунизма си отиде отдавна и няма мама и тати да ви гледат с пенсийките си и разберете нищо не Ви е даденост на този свят.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеТова което не си разбрал че 50 кинта, ти дава възможност да информираш мноого познати,приятели да се възползват това което им дава Клиентската програма и този труд ти се възнаграждава като получава процент от техните покупки и до тук да ти бъдат усилията.....това не бизнес според мен
Другото което можеш да правиш да използваш само отстъпките на макс и нищо повече да не правиш, спестявайки си прилична сума.....тук също няма бизнес....
Казах че, Бизнесът е за всеки, но не всеки е готов да прави този бизнес, което е напълно нормално......но тук вече говорим за Бизнес програмата......и с Клиентската програми нямат взаимовръзкаBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеЖалко е че от толкова много приказки не можа да направите разлика и как според теб все още са на пазара фирми като Евън, Орифлем и други подобни... обществото не ги отхвърлят и хора чрез тях правят пари.....
Тя като дистрибутор никога не ми е предлагала да ставам такъв, ако реша да стана тя ще печели процент от моите продажби, не от моята членска вноска.
Разбираш ли разликата, в СЦИ всички пламтят да ме направят БП под тях за да вземат солидният процент от това че съм станал БП. Те не се интересуват дали ще ползвам картата след това и дали ще направя нещо като стана БП, нали са избили малко от собствената си загуба чрез мен. Това е финансова пирамида в чист вид. Тези карти имат толкова нищожна стойност, очевидно са само параван за да се прикрие схемата.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеЖалко е че от толкова много приказки не можа да направите разлика и как според теб все още са на пазара фирми като Евън, Орифлем и други подобни... обществото не ги отхвърлят и хора чрез тях правят пари.....и право да продаваш картаи
немога да си ги купя акции, не са публична компания, въобще защо даваш такива нелепи примери със гиганти... Приятел, наясно ли си в какъв форум пишеш?!?
Last edited by thaddeus; 09.07.2013, 15:01.
Коментар
Коментар