IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• blagobg Душицо та ние и сега пазаруваме със save cards ,но наш език се нарича програми за отстъпки на кредитни и дебитни карти .Другите ми save cards са от работодателя ми който също допринася за моето финансово благо .

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение

Здравей Izumena, като цяло с такова впечатление остава един мислещ човек като се сблъска с тези хора. Човека с БМВ-то е вътрешен, не някой който е "успял" от нищото, и тези коли са служебни, очевидно ги ползват за зарибявка.
      Точно и все още се имам за средно интелигентна и просто културно се отлъчих , но проблема е че пълнят зали с хора които очебиино нямат за 5 лв мозък и им внушават че ще станат царе хей ей така само като мислят позитивно а същевременно се набиват с кредити вместо да изнвестират в децата си, това е кофтито.

П.П Но най-отблъскващото беше хора да ми обясняват за бизнес и облага при положение че дори не могат да говорят "Ако искаш да пИчелиш трее да инвестираш"

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
        И аз така ги виждам нещата, даже виждам как ще станем БП в десния ти крак на позиционното дърво с по 3 хилки (най-малко). Целия форум БП... ама обещай да ни повозиш в баварката, че ще станезвезда и ще вземеш една петичка
        БП може и да не станеш, че за теб тези суми са огромни,но един ден ще ползваш Сейв карта
        Но аз тук никой не съм агитирал за каквото и да е, освен инфо за да не пишете глупости по темата и то от незнание....

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
          Ами те са компания работещи на мрежовия маркетинг....и ти ако искаш можеш да стани дистрибутор и да работи по техния маркетингов план
          Знам какви са, въпроса е какво общо имате вие
          Първоначално изпратено от Izumena Разгледай мнение
          ...
          Имаше наглоста в момента в който му казах че не мога да намеря 3000 лв ей така да ми даде предложение че ако до следващия ден до обяд му намеря парите щял да ми даде БМВ-то си.Както и да е и това мина след това ме поканиха на Бизнес ден в Пловдив та даже ми платиха и билета на стойност 50 лв за кетеринг(да не говорим какъв беше).И така аз се озовавам на поредното манипулативно просвещение но този път вече 8 часа.Всичката тази пародия завърши с награждаване на БП от който имаше деца и 92 набор("големи бизнесмени").Така отгоре отгоре ви разказах за какво иде реч занимавам се с търговия на добра позция в световно отвърдена фирма хахахах но дори и ние не си позволяваме да лъжем така хората.При цялото ми уважение да пари се печелят в SCI , но въпроса е до кога и на каква цена!!! Дойде ми до гуша такива хора и "бизнесменчета" да ограбват и така вече ограбения ни народ.Хора спрете се това ли искате да печелите на гърба на близките си хора СТИГА!Да ме карат да тегля кредит че да го влагам в толкова грозно нещо просто не е етично!Мога да го правя и съм добра ,но ми остана поне малко морал!Апелирам към хората който се двоумят НЕДЕЙТЕ! да ставате част от тази мизерия.За вече покварените стискам ви палци да спрете преди да гръмнете!
          Здравей Izumena, като цяло с такова впечатление остава един мислещ човек като се сблъска с тези хора. Човека с БМВ-то е вътрешен, не някой който е "успял" от нищото, и тези коли са служебни, очевидно ги ползват за зарибявка.
          Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Ами те са компания работещи на мрежовия маркетинг....и ти ако искаш можеш да стани дистрибутор и да работи по техния маркетингов план
            Хората ти казаха, че тези компании си имат продукт, който произвеждат в собствени фабрики. Вие какво произвеждате? Пластмасови картички ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Izumena Разгледай мнение
              Така инвестирах 2 дни в четене на коментари(всички) по тази тема и вече не се сдържах.Мили хора аз не съм нито финансист нито адвокат , нито имам каквото и да е подходящо образование което да се ползва уж за аргумент на моето мнение, но и мен ме застигна тази така уж прекрасна компания.Моя близка за голяма болка стана БП и наистина страдам като гледам в какво се е забъркала.Увещаваше ме в идеята и реших да и дам шанс наистина да ми "отвори очите".Заведеме на презентация добре всичко чудестно издържах 2 часа манипулативни речи от уж преуспяли младежи който цитираха до неузнаваемост бизнес обучения на доста изтъкнати на пазара корпураций.
              Чудестно издържах даже и постоянните забележки да не говоря по време на презентациата СУПЕР!След това бях поканена на близка среща с един от лидерите на SCI който красиво се опита да ме облъчи и на всеки мой въпрос към него отговора беше замаскиран със заучени фрази от рода:"Какви са твойте цели в живота ? , Какво искаш и пр." Имаше наглоста в момента в който му казах че не мога да намеря 3000 лв ей така да ми даде предложение че ако до следващия ден до обяд му намеря парите щял да ми даде БМВ-то си.Както и да е и това мина след това ме поканиха на Бизнес ден в Пловдив та даже ми платиха и билета на стойност 50 лв за кетеринг(да не говорим какъв беше).И така аз се озовавам на поредното манипулативно просвещение но този път вече 8 часа.Всичката тази пародия завърши с награждаване на БП от който имаше деца и 92 набор("големи бизнесмени").Така отгоре отгоре ви разказах за какво иде реч занимавам се с търговия на добра позция в световно отвърдена фирма хахахах но дори и ние не си позволяваме да лъжем така хората.При цялото ми уважение да пари се печелят в SCI , но въпроса е до кога и на каква цена!!! Дойде ми до гуша такива хора и "бизнесменчета" да ограбват и така вече ограбения ни народ.Хора спрете се това ли искате да печелите на гърба на близките си хора СТИГА!Да ме карат да тегля кредит че да го влагам в толкова грозно нещо просто не е етично!Мога да го правя и съм добра ,но ми остана поне малко морал!Апелирам към хората който се двоумят НЕДЕЙТЕ! да ставате част от тази мизерия.За вече покварените стискам ви палци да спрете преди да гръмнете!
              Просто недей да ходиш повече. Ако не ти се занимава с такива неща, за каквото и да ти звънят и да те канят, научи се да казваш "не". Ще видиш колко по-лесен е животът.
              Направо се чудя как си отделила 8 часа.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                Че какво общо имате с тях? Ще ти кажа разликата, имам приятелка която е дистрибутор на Евън (нищо особено не печели и с тях, но има опит).

Тя като дистрибутор никога не ми е предлагала да ставам такъв, ако реша да стана тя ще печели процент от моите продажби, не от моята членска вноска.
                Разбираш ли разликата, в СЦИ всички пламтят да ме направят БП под тях за да вземат солидният процент от това че съм станал БП. Те не се интересуват дали ще ползвам картата след това и дали ще направя нещо като стана БП, нали са избили малко от собствената си загуба чрез мен. Това е финансова пирамида в чист вид. Тези карти имат толкова нищожна стойност, очевидно са само параван за да се прикрие схемата.
                Ами те са компания работещи на мултилевъл принцип....и ти ако искаш можеш да стани дистрибутор и да работи по техния маркетингов план...ами попитай какви парички трябва да дадеш за да придобиеш тези права......ако се разровиш из сайтовете ще срещнеш банер ..."печеля 5000 $ на месец"...разгледай го и пак ще говорим
                Last edited by blagobg; 09.07.2013, 15:39.

Коментар

Още малко Ви трябва и ще почнете да признавате,по точно да разбирате каква е идеята и колко е добра......
                  Разбирате че просто ей така да хвърлят "бомби" не става и хората са грамотни и ще спрат да Ви обръщат внимания....от година има такива драскачи и някой медии им се връзват "че са създали за деня нови", но после започват да пиша опровержения...момчета комунизма си отиде отдавна и няма мама и тати да ви гледат с пенсийките си и разберете нищо не Ви е даденост на този свят.....
                  И аз така ги виждам нещата, даже виждам как ще станем БП в десния ти крак на позиционното дърво с по 3 хилки (най-малко). Целия форум БП... ама обещай да ни повозиш в баварката, че ще станезвезда и ще вземеш една петичка
                  Last edited by thaddeus; 09.07.2013, 15:33.

Коментар

• Така инвестирах 2 дни в четене на коментари(всички) по тази тема и вече не се сдържах.Мили хора аз не съм нито финансист нито адвокат , нито имам каквото и да е подходящо образование което да се ползва уж за аргумент на моето мнение, но и мен ме застигна тази така уж прекрасна компания.Моя близка за голяма болка стана БП и наистина страдам като гледам в какво се е забъркала.Увещаваше ме в идеята и реших да и дам шанс наистина да ми "отвори очите".Заведеме на презентация добре всичко чудестно издържах 2 часа манипулативни речи от уж преуспяли младежи който цитираха до неузнаваемост бизнес обучения на доста изтъкнати на пазара корпураций.
                    Чудестно издържах даже и постоянните забележки да не говоря по време на презентациата СУПЕР!След това бях поканена на близка среща с един от лидерите на SCI който красиво се опита да ме облъчи и на всеки мой въпрос към него отговора беше замаскиран със заучени фрази от рода:"Какви са твойте цели в живота ? , Какво искаш и пр." Имаше наглоста в момента в който му казах че не мога да намеря 3000 лв ей така да ми даде предложение че ако до следващия ден до обяд му намеря парите щял да ми даде БМВ-то си.Както и да е и това мина след това ме поканиха на Бизнес ден в Пловдив та даже ми платиха и билета на стойност 50 лв за кетеринг(да не говорим какъв беше).И така аз се озовавам на поредното манипулативно просвещение но този път вече 8 часа.Всичката тази пародия завърши с награждаване на БП от който имаше деца и 92 набор("големи бизнесмени").Така отгоре отгоре ви разказах за какво иде реч занимавам се с търговия на добра позция в световно отвърдена фирма хахахах но дори и ние не си позволяваме да лъжем така хората.При цялото ми уважение да пари се печелят в SCI , но въпроса е до кога и на каква цена!!! Дойде ми до гуша такива хора и "бизнесменчета" да ограбват и така вече ограбения ни народ.Хора спрете се това ли искате да печелите на гърба на близките си хора СТИГА!Да ме карат да тегля кредит че да го влагам в толкова грозно нещо просто не е етично!Мога да го правя и съм добра ,но ми остана поне малко морал!Апелирам към хората който се двоумят НЕДЕЙТЕ! да ставате част от тази мизерия.За вече покварените стискам ви палци да спрете преди да гръмнете!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kir4u Разгледай мнение
                      Ани-Клеопатрата и Мария-Нефертитито къде се загубиха? Уплашихте ги май. Само Благо-Рамзеса остана да шикалкави горкия.
                      Кире,кире....изчерпи се май.....не ти идват от вътре бисерите,само знаеш да обиждаш и да слагаш прякори, да квалифицираш бизнеси от които не разбираш.....в това си добър,но за друго........

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                        По зле си и от Черкезов, но си прав, 50 кинта наистина дават шанс да показваш смехотворния сайт на приятели и да ги предпазиш от мумифициране
                        Още малко Ви трябва и ще почнете да признавате,по точно да разбирате каква е идеята и колко е добра......
                        Разбирате че просто ей така да хвърлят "бомби" не става и хората са грамотни и ще спрат да Ви обръщат внимания....от година има такива драскачи и някой медии им се връзват "че са създали за деня нови", но после започват да пиша опровержения...момчета комунизма си отиде отдавна и няма мама и тати да ви гледат с пенсийките си и разберете нищо не Ви е даденост на този свят.....

Коментар

• Ани-Клеопатрата и Мария-Нефертитито къде се загубиха? Уплашихте ги май. Само Благо-Рамзеса остана да шикалкави горкия.

Коментар

Това което не си разбрал че 50 кинта, ти дава възможност да информираш мноого познати,приятели да се възползват това което им дава Клиентската програма и този труд ти се възнаграждава като получава процент от техните покупки и до тук да ти бъдат усилията.....това не бизнес според мен
                            Другото което можеш да правиш да използваш само отстъпките на макс и нищо повече да не правиш, спестявайки си прилична сума.....тук също няма бизнес....

Казах че, Бизнесът е за всеки, но не всеки е готов да прави този бизнес, което е напълно нормално......но тук вече говорим за Бизнес програмата......и с Клиентската програми нямат взаимовръзка
                            По зле си и от Черкезов, но си прав, 50 кинта наистина дават шанс да показваш смехотворния сайт на приятели и да ги предпазиш от мумифициране
                            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Жалко е че от толкова много приказки не можа да направите разлика и как според теб все още са на пазара фирми като Евън, Орифлем и други подобни... обществото не ги отхвърлят и хора чрез тях правят пари.....
                              Че какво общо имате с тях? Ще ти кажа разликата, имам приятелка която е дистрибутор на Евън (нищо особено не печели и с тях, но има опит).

Тя като дистрибутор никога не ми е предлагала да ставам такъв, ако реша да стана тя ще печели процент от моите продажби, не от моята членска вноска.
                              Разбираш ли разликата, в СЦИ всички пламтят да ме направят БП под тях за да вземат солидният процент от това че съм станал БП. Те не се интересуват дали ще ползвам картата след това и дали ще направя нещо като стана БП, нали са избили малко от собствената си загуба чрез мен. Това е финансова пирамида в чист вид. Тези карти имат толкова нищожна стойност, очевидно са само параван за да се прикрие схемата.
                              Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Жалко е че от толкова много приказки не можа да направите разлика и как според теб все още са на пазара фирми като Евън, Орифлем и други подобни... обществото не ги отхвърлят и хора чрез тях правят пари.....
                                И Ейвън и Орифлейм са публични компании, които мога да си купя (NYSE:AVP, STO:ORI-SDB). Продават продукт, който произвеждат във собствени фабрики и да избрали МЛМ като метод на разпространение на артикулите... Я сега да видим за SCI, продават карта и право да продаваш картаи немога да си ги купя акции, не са публична компания, въобще защо даваш такива нелепи примери със гиганти... Приятел, наясно ли си в какъв форум пишеш?!?
                                Last edited by thaddeus; 09.07.2013, 15:01.

Коментар

Working...
                                X