IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
    Жалко е че от толкова много приказки не можа да направите разлика и как според теб все още са на пазара фирми като Евън, Орифлем и други подобни... обществото не ги отхвърлят и хора чрез тях правят пари.....
    Те имат продукт.

Нямаше да си правя труда да пиша, но грамотността, образованието, начинът на комуникация и други подобни дават повече информация за мястото на човека в координатната система на обществото от единствения му костюм. Има дребни наглед неща, които са с повече тежест от простите наглед костюм, телефон, куфарче.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
      Това което ти наричаш иновация, за нас е много стара схема да бързо забогатяване на малка група от хора чрез измама.
      Жалко е че от толкова много приказки не можа да направите разлика и как според теб все още са на пазара фирми като Евън, Орифлем и други подобни... обществото не ги отхвърлят и хора чрез тях правят пари.....

Коментар

В отговор на вашето отношение по темата и нежеланието да приемате иновациите който се предлагат на обществото,а до мъдростта човек се усъвършенства цял живот е понякога се и дъни,но съвършени хора няма....
        Това което ти наричаш иновация, за нас е много стара схема да бързо забогатяване на малка група от хора чрез измама.
        Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Никога не е късно да добиеш малко мъдрост, а това че си отговорност на държавата хубаво, хора като нас ще те издържат, но е ужасна нагласа да имаш.
          В отговор на вашето отношение по темата и нежеланието да приемате иновациите който се предлагат на обществото,а до мъдростта човек се усъвършенства цял живот е понякога се и дъни,но съвършени хора няма....

Коментар

• Вече в гооглето, тази тема излиза на първо място

Коментар

както казах че съм отговорност на държавата и съм мноого над 25,но не х 2....
              Никога не е късно да добиеш малко мъдрост, а това че си отговорност на държавата хубаво, хора като нас ще те издържат, но е ужасна нагласа да имаш.
              Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                Отговори на един съществен въпрос, моля ти се. На каква възраст си? Ако не ти се конкретизира кажи ни смирено - под 24 ли си включително или над 25 включително.

От този отговор зависи на къде ще потръгне разговора между всички и теб.
                както казах че съм отговорност на държавата и съм мноого над 25,но не х 2....

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                  http://www.youtube.com/watch?v=WN2WKjLoV2c

Специален поздрав за Благо. Благо от България.
                  Благодаря за поздрава.....
                  ...да взема пък да ти подаря една карта/както казват по надолу че се подаряват/, че знае ли човек какви чудеса от храброст и героизъм ще направиш с нея....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kir4u Разгледай мнение
                    Казах МЕСТНИ супермаркети, което значи магазини на местни хора, но силни и с много голям оборот. И там не можете да влезете.
                    освен да ми дадеш координатите на тези супери и със сигурност единия ще е вътре,пиши ми на лична.....

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=WN2WKjLoV2c

Специален поздрав за Благо. Благо от България.
                      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Всъщност най-вървежните джебчии в наши дни са добре облечени дами със скъпи рокли и чанти, които най-небрежно се разхождат из моловете и крадат на поразия. За по-простия човек една добре облечена дама не може да е крадец, но всъщност е точно така.

Коментар

• И аз като видя някой пъпчив 20+ в костюм от полиестер, веднага ми светва, че сигурно ще ми се моли да купя нещо, от което нямам нужда.
                          Външните белези на богатство съвсем не са това, което ви наливат в главите докато ви вземат по 50 кинта на сеанс.

Коментар

няма да цитирам поговорки..прочети си ги,но идвали ходиш със дрипи както се изказваш
                            Отговори на един съществен въпрос, моля ти се. На каква възраст си? Ако не ти се конкретизира кажи ни смирено - под 24 ли си включително или над 25 включително.

От този отговор зависи на къде ще потръгне разговора между всички и теб.
                            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Аз като си нося дрипите от преди 3-4 години съм много неразвит и неуспял значи, има логика в думите ти.

Интелектуално недораслите се впечатляват от нови дрешки и лъскави коли, разумните и зрели хора използват адекватно ресурсите около тях, носят дрехи в които се чувстват удобно, карат коли които им вършат работа и не им бъркат сериозно в джоба (освен ако нямат страст към колите де ). Надявам се да си като мнозинството БП на 20-25 години, за да имаш време да пораснеш и да разбереш от опит за какво ти се говори.
                              няма да цитирам поговорки..прочети си ги,но идвали ходиш със дрипи както се изказваш

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                                Така или иначе ти не успя да отговориш на въпроси поставени от мен и не само от мен. А ти бяха точно и ясно написани.
                                Финансово неграмотен човек който не знае какво е ГФО не може да ме впечатли с нищо, особенно, ако дотолкова е влязъл във филма, че ми поиска 3000 лева )
                                Сори батка....за мен не важно твоето ГФО...явно от това разбираш и само за него питаш,моя мироглед е по широкообхватен ...

Ако се разтърся из Аписа или Даксито,сигурно ще го открия, но не ми е нужно,аз не карам този кораб SCI, аз само искам да се възползвам от услугите които предоставя...това е

Коментар

Working...
                                X