IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• blagobg хахахах първо не съм се комлексирала второ не съм се депресирала исказването ми беше с голяма доза сърказъм ,но интелектуалното ти ниво не позволява да го разбереш и трето ,ако обичаш искам да чуя поне един коментар който е с твой чист изказ , а не да ми цитираш презентацийте защото ги знам наизуст имах достатъчно време и повторение да ги запомня.Аргументите трябва да не са заучени фрази!Знам че ви учат да не правите "бизнес"по свой начин и изказ , но дай да видим може пък с твой думи ще ме убедиш

Коментар

• JohnTT, нищо не си разбрал но не се безпокой нямаш шанс и да разбереш така че си застрахован да попаднеш в лапите на тази "финансова пирамида", някой явно доста зле ти е разказал за идеята на компанията и подозирам че дори не е бил от компанията, ама нали е много успешен ти си му повярвал и си се заблудил и страхливото пиле в теб се е обадило, и не знам къде са станали от 269 фирми преди 1 година 258 в момента аз виждам 1300+ :фирми ( а обектите са близо 2000)

Коментар

• Първоначално изпратено от JohnTT Разгледай мнение
        Едно нещо не мога да разбера?

С какви очи всички лапни шарани на SCI говорите, че сте бизнес партньори и правите бизнес?Какво продавате вие бе хора? Какъв продукт реализирате? С какво сте полезни на обществото?

Как може да твърдите, че даде система работи след като, за да си избиеш парите трябва да вкараш между 7 и 15 човека като Бизнес Клиенти?! Вие наред ли сте изобщо? Аз съм съгласен, че ако си безочлив тип и не ти пука за приятелите ти с течение на времето ще си избиеш тези 3000 лева и може да си на печалба, но хората, които си вкарал в системат те какво ще правят? Всеки от тях трябва да намери още седем и още седем...

Защо не си задавате най елементарния въпрос? Какво става с отстъпката като се наредят 50 или 100 маймуни на клона? 3* 0,05 + 72* 0,025= 19 процента отстъпка отгоре на 10-те процента или 20-те, които дадена верига дава? Не се ли сещата, че уговорките с търговските обекти покриват определен процент отстъпка. Събуей е склонен да дава 15 процента примерно, не 25/30 на определени хора и, че тези пари се покриват от SCI и от парите на бизнесмените. SCI живее благодарение на 7000 те хиляди будали които са инвестирали между 600 и 3000 лева, защото те имат стимул да излъжат колкото се може нови и нови хора.. Демек вие плащате на Пастор Петров да ви наеме на работа и след това работите за негова и само негова печалба с надеждата да излезете напред? Няма вечен бизнес, но балонът на SCI като гръмне и сте завлекли приятелите си с парите какво ще им говорите?! Всеки има добри познати, които му имат доверие и са склонни да бъдат подлъгани

Това, че в договора на SCI Пише , че при прекратяване на подръжката на WEBSITE им договора ви с тях става невалиден и спират всичко не ви ли отваря очите, че за всичко са си сложили еърбег да ги спаси като гръмне балона?

Не смятате ли, че за да печелиш наистина големи пари ти трябват 10 хиляди човека под теб? В момента в обектите средно клиент на SCI може да харчи по 50 лева максимум на месец. (Средно има хора които могат повече други, които нищо не харчат). Да кажем, че средно ще вземеш 0,025 процента от оборота на 4000 човека (взимаш процент от по малкото дърво). И тогава вече може да имаш реални печалби от по 2500/3000 лева на месец. Едва след като схемата ти е обхванала смазваш брой от хора?! С какви очи обяснявате на приятелите си, че ще печелят по 10000 на година? Аз ако излъжа в момента седем мои познати те трябват всеки от тях да хване по 7/8 хиляди от долу и в този момент на пирамидата да запишем поне 100 хиляди хора след нас за да стигнат до големите печалби?

Не гледайте 5-те човека най отгоре на пирамидата. То затова е пирамида те печелят и това е . Винаги трябва да има някой да печели отгоре, за да се лъжат будалите.. В момента системата има поне 200/300 разклона от хора, които всеки един от тези разклони записва хора... Печалбите надолу ще стават все по малки и по малко за новите записани.

П.С Преди 1 месец и нещо като ме заведоха на презентация и не се записах обектите в София бяха 269. В момента са 258. Това, че се записват нови търговци е така, но старите които напускат никъде не ги пише.
        Хайде да започнем отзад напред.....я ми кажи ти как разбра за тази разлика от обектите или се опитваш да е налучкваш...как не се сетих влезнал си в сайта и си видял,а разправяш че никъде не пиши...едни влизат други излизат,трети фалират четвърти прекратяват временно дейността.......

тези отгоря за тях хич ни ми пука със сигурно те отдавна са си направели парите,но това моя джоб няма да напълне само с приказки а трябва яко бачкане за да имаш парички...

нищо ново не казваш по отношение на договора/това по надолу го коментирах/ и боса ти утре ти казва чао момче уволнен си...нищо че си имаш безсрочен договор, събираш си багажа и си тръгваш и в тази връзка за мен вечни неща няма и вечен бизнес

А до цифрите който въртиш...преди това се запознай кога,как и до кое ниво се взимат.....сметките са ти без кръчмаря драги

Жалко че ни си разбрал какво се продава....ами помисли...може би цялото потребление което имаме.....

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
          Поздравления, силно първо мнение

Иначе, целевата им група е точно тази, или много зелени и глупави, или хора без съвест.

Аз тези ги разправях на човека който искаше да ме прави БП и накрая той се съгласи че е така и ми вика "Нали трябва да мачкаш за да успееш някак си"

Бизнесмени от класа са всички там
          Ма какво мачкаш аз не мога да разбера. Ако си толкова закъсал да лъжеш близки хора да ти дадат 15% от 600,1800 или 3000 просто им кажи. Брат дай ми моля те 500 лева помогни ми някой ден ще ти ги дам като имам...

Защо трябва да набиеш някой и да го вкараш в един отвратителен порочен кръг в, който и той трябва да "мачка", лъже и суче, за да избие инвестицията си... Това мислене е толкова порочно направо не знам. Жал ми е за хората, които вярват наистина в това и го практикуват. Един от моите близки приятели се хвана на хорото и в момента обяснява на хората следните неща." Ти си социален с твоите контакти няма да паднеш на доход под 10000 на месец... Просто сметки показват, че за този доход ти трябват 20000/25000 записасни хора ПОД теб, които да си харчат парите.

Отделно е доста трудно да харчиш дори и 100 лева месечно в обектите на SCI освен ако не си болен последовател и нямаш за цел да генерираш максимален оборот, за да ти се улеснят лъжите, които ще им говориш.

А съвсем случайно cartabene.bg имат далеч по качествени търговци и там 40 лева се избират с едно влизане в хубар ресторант, дискотека или магазин.

Коментар

• Първоначално изпратено от JohnTT Разгледай мнение
            Как може да твърдите, че даде система работи след като, за да си избиеш парите трябва да вкараш между 7 и 15 човека като Бизнес Клиенти?! Вие наред ли сте изобщо? Аз съм съгласен, че ако си безочлив тип и не ти пука за приятелите ти с течение на времето ще си избиеш тези 3000 лева и може да си на печалба, но хората, които си вкарал в системат те какво ще правят? Всеки от тях трябва да намери още седем и още седем...
            Поздравления, силно първо мнение

Иначе, целевата им група е точно тази, или много зелени и глупави, или хора без съвест.

Аз тези ги разправях на човека който искаше да ме прави БП и накрая той се съгласи че е така и ми вика "Нали трябва да мачкаш за да успееш някак си"

Бизнесмени от класа са всички там
            Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнение
              Лична, лична, колко да е лична....по начина на изразяване и неразбиране на нещата предполагам, че не си на повече от 15 години....
              Охооо включи се и нов гуру с предсказание...опитай втори път....

Коментар

• Едно нещо не мога да разбера?

С какви очи всички лапни шарани на SCI говорите, че сте бизнес партньори и правите бизнес?Какво продавате вие бе хора? Какъв продукт реализирате? С какво сте полезни на обществото?

Защо не си задавате най елементарния въпрос? Какво става с отстъпката като се наредят 50 или 100 маймуни на клона? 3* 0,05 + 72* 0,025= 19 процента отстъпка отгоре на 10-те процента или 20-те, които дадена верига дава? Не се ли сещата, че уговорките с търговските обекти покриват определен процент отстъпка. Събуей е склонен да дава 15 процента примерно, не 25/30 на определени хора и, че тези пари се покриват от SCI и от парите на бизнесмените. SCI живее благодарение на 7000 те хиляди будали които са инвестирали между 600 и 3000 лева, защото те имат стимул да излъжат колкото се може нови и нови хора.. Демек вие плащате на Пастор Петров да ви наеме на работа и след това работите за негова и само негова печалба с надеждата да излезете напред? Няма вечен бизнес, но балонът на SCI като гръмне и сте завлекли приятелите си с парите какво ще им говорите?! Всеки има добри познати, които му имат доверие и са склонни да бъдат подлъгани

Това, че в договора на SCI Пише , че при прекратяване на подръжката на WEBSITE им договора ви с тях става невалиден и спират всичко не ви ли отваря очите, че за всичко са си сложили еърбег да ги спаси като гръмне балона?

Не смятате ли, че за да печелиш наистина големи пари ти трябват 10 хиляди човека под теб? В момента в обектите средно клиент на SCI може да харчи по 50 лева максимум на месец. (Средно има хора които могат повече други, които нищо не харчат). Да кажем, че средно ще вземеш 0,025 процента от оборота на 4000 човека (взимаш процент от по малкото дърво). И тогава вече може да имаш реални печалби от по 2500/3000 лева на месец. Едва след като схемата ти е обхванала смазваш брой от хора?! С какви очи обяснявате на приятелите си, че ще печелят по 10000 на година? Аз ако излъжа в момента седем мои познати те трябват всеки от тях да хване по 7/8 хиляди от долу и в този момент на пирамидата да запишем поне 100 хиляди хора след нас за да стигнат до големите печалби?

Не гледайте 5-те човека най отгоре на пирамидата. То затова е пирамида те печелят и това е . Винаги трябва да има някой да печели отгоре, за да се лъжат будалите.. В момента системата има поне 200/300 разклона от хора, които всеки един от тези разклони записва хора... Печалбите надолу ще стават все по малки и по малко за новите записани.

П.С Преди 1 месец и нещо като ме заведоха на презентация и не се записах обектите в София бяха 269. В момента са 258. Това, че се записват нови търговци е така, но старите които напускат никъде не ги пише.
                Last edited by JohnTT; 09.07.2013, 16:54.

Коментар

• П.П. Марж на цената 10% и отстъпка от цената с 10% са крайно различни неща. Ако даден термин не ти е ясен по-добре не го ползвай, защото освен да станеш за смях в лицето на финансово грамотен човек, друго няма да постигнеш!

П.П.2 И пишеш крайно неразбираемо и доста неграмотно. Имам чуството, че не си българин и всичко изписано минава през преводач![/QUOTE]

Знаеш ли тук е момента да направиш една прогноза щом имаш такова чувство/на врачка/ дали ще има СЦИ например след 6м или пък година....знам ли може да си финансов анализатор опитай се да дадеш становище по темата

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
                    Влизаме в лична тематика......,това няма нищо общо по темата
                    Лична, лична, колко да е лична....по начина на изразяване и неразбиране на нещата предполагам, че не си на повече от 15 години....

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                      Напротив, ако си безработен и получаваш обезщетение от държавата как се занимаваш с мрежов маркетинг?!
                      значи идва ред на другия ти извод.....лесно е нали

Коментар

• Първоначално изпратено от Izumena Разгледай мнение
                        Ейййй хора сега се замислих тези проповеди ме докараха до брилятното заключение , че на къде сме тръгнали ние дребните душици в днешно време ако не БП в SCI ти си никои един мизерник с 320 лв заплатка хахаххахахха Е тва е върха на наглоста заклевам се
                        Не разбирам защо се комплексираш сама и подценяваш......никъде не са поставени нещата по този начин който пишеш.....

Всеки си взима сам решенията и всяко решение се приема такова каквото и е, но скачам когато някой се изказва неподготвен по темата и как се прави на невинна душица и понеже хората около теб гледат на нещата по друг начин и ти сега трябва да правиш трагедия от това...нали никой не те товари....с проблемите си

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
                          Напротив, ако си безработен и получаваш обезщетение от държавата как се занимаваш с мрежов маркетинг?!

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                            @blagobg, може ли само да ме светнеш нещо, ти спомена че си на издръжка от държавата нали така? Това означава ли че в момента се водиш безработен или пенсионер?

П.П. Марж на цената 10% и отстъпка от цената с 10% са крайно различни неща. Ако даден термин не ти е ясен по-добре не го ползвай, защото освен да станеш за смях в лицето на финансово грамотен човек, друго няма да постигнеш!

Коментар

• Първоначално изпратено от Izumena Разгледай мнение
                              НЕЕЕЕЕ разбери те наистина печелят но като револвират с парите на хората за това казах че работата върви ама на каква цена е важното не говоря за хартийки
                              Отстъпките нямат нищо общо с бизнеса раздели ги тези неща и предполагам си разбрала че БЦ- са ограничени и не мога да правят милиони.....

ами налага се да прочетеш някоя книжка във връзка с мрежовия маркетинг и ще ти стани ясно как се разпределят паричките.....

или пък да се запознаеш с маркетинговите планове например на Ейвън, Вивасан, Вижън, Аквасорс ...и др. подобни

Коментар

• Ейййй хора сега се замислих тези проповеди ме докараха до брилятното заключение , че на къде сме тръгнали ние дребните душици в днешно време ако не БП в SCI ти си никои един мизерник с 320 лв заплатка хахаххахахха Е тва е върха на наглоста заклевам се

Коментар

Working...
                                X