IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение
    За моя спонсор говоря, а ето малко инфо какъв е принципа на SCI, и четете мн внимателно защото има мн смисъл , копирам един коментар който писах на едно друго място във връзка с глупостите за 2-на надценка на обектите в СЦИ, и това че всички били в сивата икономика по думите на един много "компетентен човек":

"Мога да кажа че съм бил клиент на Дон Домат, SUBWAY и много други заведения които и преди да станат търговски обекти и след като започнаха да партнират с SCI не са си покачили 2-но цените, това е смешно... Простата математика показва че ако едно заведение има 30% печалба и даде 15% (10 за клиента и 5 за SCI) и е в София където клиентите са около 6000 и оборота се вдигне дори с 0,1% от тези клиенти (0,1% от 6000 е 6), това значи тези 6 човека да донесат 90% печалба (6х15%=90%) което се равнява на 3 обикновенни клиенти без сейв кард които са доведени с реклама за която заведението е платило(в СЦИ рекламата на обектите е безплатна) и я дойдат, я не дойдат тъй като интереса ще им е по малък защото нямат отстъпка."
    Хуан пропускаш НАЙ-ФУНДАМЕНТАЛНОТО

Отстъпката никога няма да остане 10 за клиента и 5 за SCI. Защото при нарастване на броя хора с карта и на тези над теб тези 5 процента за SCI стата 6,7,10,15...
    Тогава кой покрива тези проценти бе човек? Замисли се само за това?

Вие разчитате да растете . Да кажем, че станете 100 хиляди тогава ще има клонове с поне 100/150 човека записани в него? Какво се случва като всеки един от тези хора трябва да вземе своите проценти? Кой ги плаща на subway?

Хипотетично погледано ако има 300 човека записани един под друг първите 100 взимат процент по 0,025 от следващите 200 ако са бизнес партньори . Как 200 човека се побират в 5 процентова отстъпка.

П.С Само един от ресторантите на Дон Домат е във веригата.

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
      Денс има презентация,така че Ви каня в Кемпински и съм готов да отговоря на въпросите Ви,че има 5души които са взели решение да слушат и трябва да уважя желанието им...

А на Вас хубава вечер,ако искате останете си тук и се "надскачайте" докато свят светува

чао от мен
      Браво бе Благо машина си аз съм само с 1 :Д но пък е потенциален бизнес партньор тъй като се инт от печелене на 4-5 цифрени суми на месец а не от спестяване на 100 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
        50К оборот или 50К приход от бонуси щото ако е оборот на групата прихода е далеч по-малко

И пак не каза за кой Ивайло говориш
        Е ти па ? Колко да е разликата между 50 хиляди и 500 лева?

Това са ти 25 масажа? Защо да върши нещо полезно след като след време ще може от общежитието до УНСС да развива мащабен бизнес и да показва на група наивници сериозния оборот от 45 хиляди лева?

Коментар

50К оборот или 50К приход от бонуси щото ако е оборот на групата прихода е далеч по-малко

За моя спонсор говоря, а ето малко инфо какъв е принципа на SCI, и четете мн внимателно защото има мн смисъл , копирам един коментар който писах на едно друго място във връзка с глупостите за 2-на надценка на обектите в СЦИ, и това че всички били в сивата икономика по думите на един много "компетентен човек":

"Мога да кажа че съм бил клиент на Дон Домат, SUBWAY и много други заведения които и преди да станат търговски обекти и след като започнаха да партнират с SCI не са си покачили 2-но цените, това е смешно... Простата математика показва че ако едно заведение има 30% печалба и даде 15% (10 за клиента и 5 за SCI) и е в София където клиентите са около 6000 и оборота се вдигне дори с 0,1% от тези клиенти (0,1% от 6000 е 6), това значи тези 6 човека да донесат 90% печалба (6х15%=90%) което се равнява на 3 обикновенни клиенти без сейв кард които са доведени с реклама за която заведението е платило(в СЦИ рекламата на обектите е безплатна) и я дойдат, я не дойдат тъй като интереса ще им е по малък защото нямат отстъпка."

Коментар

• Денс има презентация,така че Ви каня в Кемпински и съм готов да отговоря на въпросите Ви,че има 5души които са взели решение да слушат и трябва да уважя желанието им...

А на Вас хубава вечер,ако искате останете си тук и се "надскачайте" докато свят светува

чао от мен

Коментар

Как се правят активни и пасивни доходи 4500 лева в SCI за 2 седмици, това не ти е пирамида или някаква схема за бързо забогатяване базирана на същия принцип, тук само ако влагаш 100% в себе си и 100% в хората под теб(обучаваш ги) имаш шанс за успех, твоя успех зависи от успеха на другите, не е на принципа "набутай другарче и го остави да се оправя" ти си ангажиран с неговото успяване ама никой тук не е запознат с това, на мен са ми давали съвети и са ми помагали хора с 50 000 оборот на месец ама вие такава комисионна не сте и сънували
              Значи отново бъркаш нещата Хуан? Казваш 50 000 оборот на месец?
              Това е смешна цифра? По вашата система тези 50 000 си ги раздели в два крака нали така? Ти взимаш парите от по малкия крачол... Демек в най-добрия случай прибираш 0,025 процента от 20000 хиляди лева. Което е сериозната сума от 600 лева?

В какво те обучават бе човек? Как да строиш и изграждаш бизнес ли? Или по скоро какви локуми да разтягаш?

Щом теб те примамва сериозната комисионна от 600 лева на месец след една година работа само мога да адмирирам амбицията?

Коментар

• А колкото до изпускане на потенциални клиенти хахахах та аз не искам да ги задържам ,а отностно дали ще стане късно за някой айде сега ще ви идам една тайна от кухнята след известно време неактивните БП позииций им ще могат да бъдат закупувани ,но съответно на по висока цена логично Та спокойно време има за всичко ако толкова се грабна след време има Plan B hahahah

Коментар

Как се правят активни и пасивни доходи 4500 лева в SCI за 2 седмици, това не ти е пирамида или някаква схема за бързо забогатяване базирана на същия принцип, тук само ако влагаш 100% в себе си и 100% в хората под теб(обучаваш ги) имаш шанс за успех, твоя успех зависи от успеха на другите, не е на принципа "набутай другарче и го остави да се оправя" ти си ангажиран с неговото успяване ама никой тук не е запознат с това, на мен са ми давали съвети и са ми помагали хора с 50 000 оборот на месец ама вие такава комисионна не сте и сънували

Коментар

Благо като гледам прекарвате цял ден в защита на компанията. Това само по себе си ми отговаря с какво се занимаваш по цял ден, докато не си на бизнес срещи

Усещам благородната ти завист, но при мен структурата ми работи и на мен не ми се налага да убеждавам......помагам на БП, като ги обучавам,помагам в техните срещи ако се налага....така че мен не ме мисли и мога да си позволя неща които предполагам че ти не можеш.....

Разбира се че ще е защитавам щом ми дава хляб.....
                    Виж харесва ми , че си добър в това което правиш или по скоро не правиш?

Избягваш неудобните въпроси избираш едно изречение което ептем няма нищо общо с темата и отговаряш по възможно най-неграмотния начин на него?

Пак не разбрах в SCI ли те учат да пишеш...... по .......този......начин....? Или това може би идва от нивото ти на образование и предишен трудов стаж като продавач на хот дог примерно?

Коментар

...

Разбира се че ще е защитавам щом ми дава хляб.....
                      Само от това изречение може да се изведе достатъчно информация за наличието или отсъствието на морал - причината поради, която Х би защитил идея, кауза или както в случая - СЦИ.

Коментар

Е хем ще убеждаваш, като покажеш оборот, а пък сега се оказа че нямаш такъв оборот... И не разбрах за кой Ивайло говориш

@tea_cup
                        Салсата говори за оборот а не за приход под формата на бонусите им. Много често БП показват оборота от потребление на групата и го представят за прихода им, което разбираш че не сработва ако си малко по в час.

Коментар

• [QUOTE=JohnTT;1059473465]Значи като гледам си крайно неграмотен и трудно може да формулираш цяло изречение. Не знам къде са те учили да пишеш Аз........ бизнес.......пари.......потребление......милиони.. ......

Ще ти отговоря като на нормален човек, но се съмнявам, че ще постигна ефект. Като гледам единственият ти проблем с мнението ми е процента отстъпка отпусната допълнително от обектите и, че няма от къде да знам каква е тях.

Да прав си предполагам, че освен очевидните 10% Subway отпускат още поне 5 ако не малко повече, за да може да се захранят "БИЗНЕСМЕНИТЕ" като теб с допълнителен процент. Ако не се лъжа при бизнесмени с по 3000 лева ти може да взимаш отстъпка до безкрай. Само един истински наивник може да си представи, че Subway ще се договори да дава повече от 15 или 20 процента обща отстъпка. Дори наивник като теб може да прецени, че като се натрупат 100 човека под него и независимо, кой крачол и кой какво взима отсъпката ще расте и расте... Дори не ми се мисли като има 200 човека записани под някой индивид. Тогава тя трябва да възлиза на 50 процента.

Ами няма как да схванеш ако не отидеш да чуеш как се формират отстъпките и от оборота....

Коментар

Е хем ще убеждаваш, като покажеш оборот, а пък сега се оказа че нямаш такъв оборот... И не разбрах за кой Ивайло говориш
                            Защо си правиш труда да му отговаряш? Той е още на гребена на вълната? Ако е дал 3000 лева, но това много ме съмнява и е излъгал един двама в момента е възстановил 500/600 лева и се вижда как всеки месец ще прави сериозни пари.

Аз съм сигурен, че в неговия личен бизнес профил в момента има единствено свой собствен оборот от 10/20 лева и това е.

Аз само не разбрах? Трябва да бъда сериозно впечатлен, че си от провинцията учиш в УНСС и работиш като консултант за кредити, на който работата му е да попълва формуляри? Другото което вършиш е за 10 лева да ходиш да правиш масажи?

Адмирирам те за труда, който полагаш. Не е лесно да работиш на две места и да учиш. И напълно разбирам защо си готов да налапаш въдицата на SCI? И аз не бих искал да живея като теб

Коментар

пич да съм казал че става дума за моя онлайн офис ае чети малко аз си избих инвестицията и видях че компанията работи

Значи за две седмици си изкарал 3 000 лв?
                              И не искаш да покажеш скрийншот, защото...?

Коментар

• OOOOOOOOOO боже хора спрете се май само наизуст говорите и не четете какво пиша
                                оборотите ги има и печалбите ги има и хората по точно БП се гушат вмомента , но кофтито е даже ще цитирам и Ален (трябва да знаете кой е той) "Печалбата вмомента идва реално от БП а не от клиентите".Така в нормалния МЛМ печалбата трябва да идва от потребителите не от инвеститорите следите ли ми мисълта момчета.С други думи в момента револвирате с чужди пари а не правите бизнес с реални печалби от продукта който предлагате

Коментар

Working...
                                X